- 20 Mart 2008
- 142.007
- 214.055
- 1.423
- 60
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi akşamlar bayanlar hayırlı iftarlar dualarınız ibadetleriniz kabul olsun inşallah
32 yaş uyarmı size bilmem?Hepinizin Ramazan Ayı hayırlı geçsin,gönlünüzden geçenleri versin Rabbim...İnş.topiğin dolu olduğu bir zmana denk gelirde tanışırız kızlar....a.s.
32 yaş uyarmı size bilmem?Hepinizin Ramazan Ayı hayırlı geçsin,gönlünüzden geçenleri versin Rabbim...İnş.topiğin dolu olduğu bir zmana denk gelirde tanışırız kızlar....a.s.
mrb çıtırlar nerdesiniz
canım ben manisadan bir ev hanımı 2 evladım var Allah bağışlarsa biri 14 kız,biri 19 erkek 47 yaşındayım ben
selam canım nasılsın iftardan sonra bi hoş oluyoruz Allah kabul etsin
murgiizn annesi o tatlı yavruş kim?
canım benim ikiz galiba hayırlı olsun sağ salim kucağında gör inşallah Allah olmayanlarada versin kaç aylık oldun canım bak şimdi dahada memnun oldum neşe geliyor aramıza bize torun olur onlarAllah bağışlasın canım...Çok erken atılmışsın hayata.Ben daha yeni anne olacağım Rabbim nasip ederse..
evet doğru oruç açınca resmen hamur gibi oluyorum canım bende 47 yaşındayım seninde allah kabul etsin:1hug: