40 ve +40 yaş

kıslar Çıtırlar alıntı yapmadım yenİ gelen arkadŞlara hoŞ geldİn dİyorum hastası olanlarada allahım Şİfa versİn dİyorum
tatİlde gelenlerİnde allah yardımcısı olsun ev temİzlİĞ Çok zor temİzle bİtmez tatİlde boŞa gİdİyorrrr:) ne kadar karamsar oldum tatİl konusundaa
:)
bende dÜn pazardı kÖye gİttİm turŞuluk aldım kurdum ne gÜzel teze teze topladım ÇeŞme suyunda buz gİbİ yıkadım koydum arabaya geldİm gÜzel oldu ama annem dİyorkİ turŞu İÇİn erken daha allah bÜyÜktÜr bozulmaz İnŞ Çıtrlar ÖptÜmmmmm
afiyetlerle yertsiniz insallah canimopuyorumnanaktan
26xp3tdop01ta9.gif

Günaydınn..Bu gün evdeyim kızlar..:dance:
Oğlumda End.Mesl.Lisesini kontenjandan kazandı..:1hug:
Bana da imzamı hediye etti..keyfim yerinde..a.s:1rolleyes:
Herkese güzellikler diliyorum..a.s.Sıkıntısız bir hafta olsun inşallah :Saruboceq::nazar:
hayirli ugurlu olsun insallah tebrik ederim canim opuyorumnanaktan
hepınıze guzel bı hafta dılerım a.s.a.s.a
dag çiçegi abla ımzan ck guzelde cok buyuk kaydirigubbakcemile3
esmer abla nasılsın..
ank a abla merhaba ..ıyısındır ınsallah kaydirigubbakcemile4
karcim canim nasilsin bitanem hayirli haftalar sanada opuyorumnanaktan

hepınıze guzel bı hafta dılerım a.s.a.s.a
dag çiçegi abla ımzan ck guzelde cok buyuk kaydirigubbakcemile3
esmer abla nasılsın..
ank a abla merhaba ..ıyısındır ınsallah kaydirigubbakcemile4
opuyorumnanaktançok iyim tşk ederim karcemmmm sen nasılsınnn ahyırlı hafatlar canım sanaopuyorumnanaktan

can-cicegi-resmi-2.jpg

Günaydınn..Bu gün evdeyim kızlar..:dance:
Oğlumda End.Mesl.Lisesini kontenjandan kazandı..:1hug:
Bana da imzamı hediye etti..keyfim yerinde..a.s:1rolleyes:
Herkese güzellikler diliyorum..a.s.Sıkıntısız bir hafta olsun inşallah :Saruboceq::nazar:
a.s.a.s.gözün aydın ergenin yüzünü güldüryor ne güzelopuyorumnanaktan imzan büyük ama güzellllla.s.

flores2013po7.gif
selaaamm çıtırlar
95ed75a57c88f085471ee38jb5.gif
keyifli haftalar inşallah.nasılsınız.

çiçeğim hayırlı olsun canım,allah kolaylık versin.
imzan güzel,güle güle kullan,biraz büyük ama olsun.

opuyorumnanaktan herkeze işleri kolay gelsin,rast gitsin,bereketli mutla haftalar olsun inşallah.opuyorumnanaktan :Saruboceq:
opuyorumnanaktanseninde işin rast gelsin irnammmm:teselli::teselli::teselli:
a.s.emine44 hayırlı olsun inş bi sorun çıkmaz olur öğretmenliğiiiopuyorumnanaktan
--------------------biitoosum tşk ederim inş güle güle yedirmeyi nasip eder rabbim
nasılsın biitoosummm ne var ne yok almanyadaaaayerimseniben
---------------:nazar::nazar::nazar::nazar:-burda güneşim leydim yeşilim lereerinim egem ank06 terlik rosenoire
murgizinannesii hepinizi öptüm:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:

sağol esmerim kaydirigubbakcemile3
sağol biitoosum kaydirigubbakcemile3
inşallah hayırlısı olur :Saruboceq:

Arkadaşlar hepinize güzel bir hafta ..(+40 ın bütün çıtırları )
Dağ Çiçeğim oğluna çok sevindim , inşallah üniversiteye gidişini de hep beraber kutlarız:))

yavaş yavaş pkullar acılıyor,bazıları acılmış bile.çocuklarımızı,yeni yeni okullar,arkadaşlar, cevre ve şehirler bekliyor.
allah hepimizi evlatlarına kolaylık versin yeni dönemde başarılar diliyorum.kazananlara tebrikler.daha daha güzel yerleride kazanırlar inşallah.

eminee hadi kolay gelsin canım.inşallah dört yıl sonunda kpss denilen canavarıda kazanır canım hemen atanır..opuyorumnanaktan.ne öğr.oluyor.

mrb çıtırlar iyi haftalar çiçeğim hayılı olsun emine hayırlısı olur inş
sağol canım inşallah hayırlısı olur
yavaş yavaş pkullar acılıyor,bazıları acılmış bile.çocuklarımızı,yeni yeni okullar,arkadaşlar, cevre ve şehirler bekliyor.
allah hepimizi evlatlarına kolaylık versin yeni dönemde başarılar diliyorum.kazananlara tebrikler.daha daha güzel yerleride kazanırlar inşallah.

eminee hadi kolay gelsin canım.inşallah dört yıl sonunda kpss denilen canavarıda kazanır canım hemen atanır..opuyorumnanaktan.ne öğr.oluyor.

irnacım kız 4 yılık bitirdide dediğin gibi kpss canavarını kazanamıyo 3 senedir ilköğretimde devlet okulunda çalışıyo ama atama olmadı bu sene düşürmüşler puanları hayırlısı olur kızım anaokulu öğretmeni

sağol canım inşallah hayırlısı olur

irnacım kız 4 yılık bitirdide dediğin gibi kpss canavarını kazanamıyo 3 senedir ilköğretimde devlet okulunda çalışıyo ama atama olmadı bu sene düşürmüşler puanları hayırlısı olur kızım anaokulu öğretmeni

anaaa benim kızımda anaokulu öğr.bende sandımki kayıt yapıyo deyince yeni başladı .
ayy hadi inşallah güzel biyere atanır canım yaa.
benim kızda birsene beklemişti.oda kadro bekliyor sözleşmeli atanmıştı.bakalım nere cıkacak.dua ediyorum tüm çocuklara rabbim yüzlerine baksın inşallah.:Saruboceq:

irnacım allah hepsinin yardımcısı olsun inşallah iyi olur allahım inşallah emeklerinin karşılığını görürler tüm dualarımız onlarlan:Saruboceq:

Kızlar..hepinize çookkk teşekkür ediyorum,güzel dilekleriniz içina.s.
İnşallah,Allah tamamına erdirsin..zor bir yıl bizi bekliyora.sa.s
İmzam büyük olmuş canlarım farkındayım..:kedi:o bana masa üstü yapmıştı aslında
Sürpriz yapmış..kaydirigubbakcemile5ben dayanmadım buraya da ekledim.:1rolleyes:.kilo çizelgesini çıkarttım..yinede büyük:1shok:
Sanırım KK için de ayrı bir tane yapacağız..vereliniortakbundan bi hevesimi alayımdayerimseniben
Öptüm hepinizi nerden..hemide nanaktaannn opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Hanımlar iyi akşamlar...
Bugün malum temizlik günümdü benimde .
Dün perdeler yıkandı salonun hazır beyler evdeyken taktı çıkarttı.
Amma......
Gelelim soruna katlamalı tül benimki :oklava:
Kıza kıza taktı tülleri kötükedihüso
Hay benim aklıma niye aldıysam onlardan..
Uğraştırıyor bayağı..:oklava:

Kızlar..hepinize çookkk teşekkür ediyorum,güzel dilekleriniz içina.s.
İnşallah,Allah tamamına erdirsin..zor bir yıl bizi bekliyora.sa.s
İmzam büyük olmuş canlarım farkındayım..:kedi:o bana masa üstü yapmıştı aslında
Sürpriz yapmış..kaydirigubbakcemile5ben dayanmadım buraya da ekledim.:1rolleyes:.kilo çizelgesini çıkarttım..yinede büyük:1shok:
Sanırım KK için de ayrı bir tane yapacağız..vereliniortakbundan bi hevesimi alayımdayerimseniben
Öptüm hepinizi nerden..hemide nanaktaannn opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ne haber çiceğim inşallah çok başarılı olur okulunda oğluşun.
imzan güzel olmuş canım mende öptüm nanaktan opuyorumnanaktan

Back
X