40 ve +40 yaş

b-51149-Gul_demeti_Mis_kokanlara_selam.gif

Son düzenleme:
sositosositoohhhh yandannn engüzeli işleri bırakıp büleeee kurtları dökmekk demiii nazarboncugummsositosositosositososito:teytey:

iyi akşamlar
canlarım
bende masamı hazırladım eşimi abimi bekliyorum yerimseniben
bügün gelin kız geldi ufak tefek eşyalarını yerleştirdi sanra sacını boğamay gittik
artık işler yoğun düğün var haftayaaaaaa:dance:

az kaldı iftara hayırlı iftarlar olsunnn şu andaki topikteki arkadaşlar buyrun bizeeee:)
esmer güzeli, D@Ğ ÇıÇEĞı+, irna+ şu an burdayız demi kıslarrrr

Hayırlı iftarlar arkadaşlar az kaldı. Allah oruçlarınızı ve dualarınızı kabul etsin çıtırlarım... opuyorumnanaktan esmerim hepimiz buradayız tatlım... :enbuyukkk: Okullar açıldığı için hergün okulda oluyoruz, biz birinci sınıf anneleri koşturarak gel , bayram temizliği vs vs bu arada üstünüze afiyet hastalandımda boğazlarımdan doktora gittim , bronşit başlangıcıymış ilaçlar kullanıyorum... Umarım hepiniz iyisinizdir :uhm:

Hayırlı iftarlar arkadaşlar az kaldı. Allah oruçlarınızı ve dualarınızı kabul etsin çıtırlarım... opuyorumnanaktan esmerim hepimiz buradayız tatlım... :enbuyukkk: Okullar açıldığı için hergün okulda oluyoruz, biz birinci sınıf anneleri koşturarak gel , bayram temizliği vs vs bu arada üstünüze afiyet hastalandımda boğazlarımdan doktora gittim , bronşit başlangıcıymış ilaçlar kullanıyorum... Umarım hepiniz iyisinizdir :uhm:

hayirli aksamlar canim gecmisler olsun rabbim sifa versin insallahopuyorumnanaktan

sen ne örüyon bakalım harıl harıl.

yoksa yoksa benim ufaklığa pati mi örüyoonn nazaaaarrr..opuyorumnanaktan
evet a.s:kedi:
Harika yaaa, bayıldım... opuyorumnanaktan
biri sensin tabi dimiiiiiiii akannehir

ayy çok geçmiş olsun
ilaçları düzenli kullanda ilerlemesin
dikkat edin kendinize be çıtırlarım :sinifsinif:

evet a.s:kedi:

biri sensin tabi dimiiiiiiii akannehir

Tabiii kiiii benimmm oynamadan duramam... delikafadulden

ayy çok geçmiş olsun
ilaçları düzenli kullanda ilerlemesin
dikkat edin kendinize be çıtırlarım :sinifsinif:

Teşekkürler tatlım, sahura kalk yat tekrar kalk okula çocuğu yedir hazırla git gellerden vücut tekledi... :roflol:

Harika yaaa, bayıldım... opuyorumnanaktan

Yok canımcım..ben beğenmedim..:1rolleyes:biz bu kadar yaşlımıyız:sm_cool:.Biz sitenin en çıtır gurubuyuz bikerem :roflol::roflol:
Hayırlı iftarlar kızlar..:1hug:bende yarına inşallah:Saruboceq:
Halamı yolcu ettim çok şükür..:dance:keyfim yerinde..opuyorumnanaktan

nazarım bitom sanada hayırlı iftarlarkaydirigubbakcemile3

terlik canımm geçmişler olunnn amann bayramı hasta geçirmeyek vala bu ara hep iş bi yogunluk:bbo:

esmer güzlim hadi hayırlısı allah kolaylıklar versinkaydirigubbakcemile3

irnacım bebişe yakın olsakda bizler de batiler örsek bizde hiç bebiş yok en küçük yegenim 12 yaşında:emir_bebek:

Back
X