Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sositosositoohhhh yandannn engüzeli işleri bırakıp büleeee kurtları dökmekk demiii nazarboncugummsositosositosositososito:teytey:
:hulya::hulya:
sen ne örüyon bakalım harıl harıl.
yoksa yoksa benim ufaklığa pati mi örüyoonn nazaaaarrr..opuyorumnanaktan
çıtırlar bugün sizi yakaladım :jeyyar:
kolkola girmiş kurt döküyordunuzz kaydirigubbakcemile3
![]()
Hayırlı iftarlar arkadaşlar az kaldı. Allah oruçlarınızı ve dualarınızı kabul etsin çıtırlarım... opuyorumnanaktan esmerim hepimiz buradayız tatlım... :enbuyukkk: Okullar açıldığı için hergün okulda oluyoruz, biz birinci sınıf anneleri koşturarak gel , bayram temizliği vs vs bu arada üstünüze afiyet hastalandımda boğazlarımdan doktora gittim , bronşit başlangıcıymış ilaçlar kullanıyorum... Umarım hepiniz iyisinizdir :uhm:
evet a.s:kedi:sen ne örüyon bakalım harıl harıl.
yoksa yoksa benim ufaklığa pati mi örüyoonn nazaaaarrr..opuyorumnanaktan
biri sensin tabi dimiiiiiiii akannehirHarika yaaa, bayıldım... opuyorumnanaktan
Hayırlı iftarlar arkadaşlar az kaldı. Allah oruçlarınızı ve dualarınızı kabul etsin çıtırlarım... opuyorumnanaktan esmerim hepimiz buradayız tatlım... :enbuyukkk: Okullar açıldığı için hergün okulda oluyoruz, biz birinci sınıf anneleri koşturarak gel , bayram temizliği vs vs bu arada üstünüze afiyet hastalandımda boğazlarımdan doktora gittim , bronşit başlangıcıymış ilaçlar kullanıyorum... Umarım hepiniz iyisinizdir :uhm:
evet a.s:kedi:
biri sensin tabi dimiiiiiiii akannehir
Tabiii kiiii benimmm oynamadan duramam... delikafadulden
ayy çok geçmiş olsun
ilaçları düzenli kullanda ilerlemesin
dikkat edin kendinize be çıtırlarım :sinifsinif:
Harika yaaa, bayıldım... opuyorumnanaktan
Şeniz Bi öpemde alınmasın boncuğumhayırlı bereketli iftarlarr opuyorumnanaktan