- 16 Mayıs 2017
- 68
- 17
- 88
- 40
- Konu Sahibi eczmabella
-
Merhaba tedavi bence güzel pıhtılaşma probleminiz varsa düzenli kullanmanız gerekiyor mutlaka verilenleri. Sadece ilaca bağlamayın özellikle 1. Trimesterde halsizlik olur gebelikten gebeliğe değişiyor ben 3.trimestere giricem hala halsizim tüm hamileliğim böyle geçti40 Yaşındayım.2 defa düşüğüm oldu hiç çocuğum yok.ilk gebelik 10.haftada 2.gebelik 7.haftada düştü ilk gebelikte kalp atışı duyuldu sonra kalbi durdu.ikinci gebelikte hiç kalp atışı duyulmadı .Genetiğe gittik bende mthfr(a1298c) homozigot çıktı.pıhtılaşma problemi.Şuan doğal yolla hamile kaldım.Doktor kan sulandırıcı iğne oksapar, progestan 50 mg ampul, estrofem, coraspirin 100mg, progestan 200mg ovül olarak verdi.Bu tedavi sizce nasıl.Böyle tedavi uygulanıp düşük yaşayan oldu mu.ilaçlar çok ağır gelmeye başladı.daha 5.haftamdayım fakat çok halsizleştim,keyifsizleştim.Tüp bebek genetik taramalı yapsaydık bebekte down sendromlu olup olmayacağı genetik sorunlu olup olmayacağı belli olur muydu.Şimdi yaşımdan dolayı genetik problemli olma ihtimali de var.
40 yaş o kadar da yüksek bir yaş değil ya ne mutlu doğal yolla hamile kalmışsınız. Bence bebeğinizde genetik problem olma ihtimali normal yaştaki bir kadından çokta fazla değil kendinizi yıpratmayın bu kadar . Saydığınız tüm ilaçları bende kullanıyorum evet ağır ilaçlar ama çok faydalılar ve bence ilk tramester zaten psikolojik olarak çok zor. Rabbim bebeklerimize sağlıkla kovuşmayı nasıip etsin40 Yaşındayım.2 defa düşüğüm oldu hiç çocuğum yok.ilk gebelik 10.haftada 2.gebelik 7.haftada düştü ilk gebelikte kalp atışı duyuldu sonra kalbi durdu.ikinci gebelikte hiç kalp atışı duyulmadı .Genetiğe gittik bende mthfr(a1298c) homozigot çıktı.pıhtılaşma problemi.Şuan doğal yolla hamile kaldım.Doktor kan sulandırıcı iğne oksapar, progestan 50 mg ampul, estrofem, coraspirin 100mg, progestan 200mg ovül olarak verdi.Bu tedavi sizce nasıl.Böyle tedavi uygulanıp düşük yaşayan oldu mu.ilaçlar çok ağır gelmeye başladı.daha 5.haftamdayım fakat çok halsizleştim,keyifsizleştim.Tüp bebek genetik taramalı yapsaydık bebekte down sendromlu olup olmayacağı genetik sorunlu olup olmayacağı belli olur muydu.Şimdi yaşımdan dolayı genetik problemli olma ihtimali de var.
Geçmiş olsun canım. Benzer durumları yaşadım ben de. Gebeliğin nasıl gidiyor?40 Yaşındayım.2 defa düşüğüm oldu hiç çocuğum yok.ilk gebelik 10.haftada 2.gebelik 7.haftada düştü ilk gebelikte kalp atışı duyuldu sonra kalbi durdu.ikinci gebelikte hiç kalp atışı duyulmadı .Genetiğe gittik bende mthfr(a1298c) homozigot çıktı.pıhtılaşma problemi.Şuan doğal yolla hamile kaldım.Doktor kan sulandırıcı iğne oksapar, progestan 50 mg ampul, estrofem, coraspirin 100mg, progestan 200mg ovül olarak verdi.Bu tedavi sizce nasıl.Böyle tedavi uygulanıp düşük yaşayan oldu mu.ilaçlar çok ağır gelmeye başladı.daha 5.haftamdayım fakat çok halsizleştim,keyifsizleştim.Tüp bebek genetik taramalı yapsaydık bebekte down sendromlu olup olmayacağı genetik sorunlu olup olmayacağı belli olur muydu.Şimdi yaşımdan dolayı genetik problemli olma ihtimali de var.
merhaba siz yaptırdınız mı acaba ben Veritas ya da Yeditepe üniversitesinde yaptırmayı düşünüyorum hala araştırıyorumKalp atışını duyduk çok şükür tabi hala risklerim devam ediyor tarama testleri fetal DNA tavsiyeleriniz nedir
Sağlıkla gelsin bebeğiniz inşallah.40 Yaşındayım.2 defa düşüğüm oldu hiç çocuğum yok.ilk gebelik 10.haftada 2.gebelik 7.haftada düştü ilk gebelikte kalp atışı duyuldu sonra kalbi durdu.ikinci gebelikte hiç kalp atışı duyulmadı .Genetiğe gittik bende mthfr(a1298c) homozigot çıktı.pıhtılaşma problemi.Şuan doğal yolla hamile kaldım.Doktor kan sulandırıcı iğne oksapar, progestan 50 mg ampul, estrofem, coraspirin 100mg, progestan 200mg ovül olarak verdi.Bu tedavi sizce nasıl.Böyle tedavi uygulanıp düşük yaşayan oldu mu.ilaçlar çok ağır gelmeye başladı.daha 5.haftamdayım fakat çok halsizleştim,keyifsizleştim.Tüp bebek genetik taramalı yapsaydık bebekte down sendromlu olup olmayacağı genetik sorunlu olup olmayacağı belli olur muydu.Şimdi yaşımdan dolayı genetik problemli olma ihtimali de var.
Sağlıkla gelsin bebeğiniz inşallah.
Bende şuan 40 yaşındayım
41 aylık oğlum var kardeşi olsun istedik 23 Ekim'de 9+1 de kalbi durdu ve kürtaj oldum
Okuyunca çok mutlu oldum sağlıkla kolaylıkla hayırlısı ile kucağınıza almak nasip olsun bizlerede dua edin lütfen. Bende 41 yaşındayım 4 yıllık evliyim hiç çocuğum yok 5 kayıp yaşadım 4ü düşük 5.si 2.5 aylık kalbi durdu şimdi yine hamileyim yarın doktor randevum var gece kanamam oldu yine aynı şeyleri yaşayacağım diye korkudan endişeden gözümü kirpmadimÇok üzücü durum Allah sabır versin kendinizi toparladığınızda hazır hissettiğinizde tekrar denersiniz bir şekilde bir umut oluyor..ben kendimden hiç umudum yoktu şuan için herşey yolunda 14. Haftaya gireceğim
GözünüzaydınOkuyunca çok mutlu oldum sağlıkla kolaylıkla hayırlısı ile kucağınıza almak nasip olsun bizlerede dua edin lütfen. Bende 41 yaşındayım 4 yıllık evliyim hiç çocuğum yok 5 kayıp yaşadım 4ü düşük 5.si 2.5 aylık kalbi durdu şimdi yine hamileyim yarın doktor randevum var gece kanamam oldu yine aynı şeyleri yaşayacağım diye korkudan endişeden gözümü kirpmadim
Sağlıkla gelsin inşallahÇok üzücü durum Allah sabır versin kendinizi toparladığınızda hazır hissettiğinizde tekrar denersiniz bir şekilde bir umut oluyor..ben kendimden hiç umudum yoktu şuan için herşey yolunda 14. Haftaya gireceğim
Aminn insaAllahGözünüzaydın
Hayırlı haberler inşallah Rabbim sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?