- 7 Kasım 2013
- 14.758
- 36.006
- 598
- Konu Sahibi meredithgrey
-
Başlarda yorucu gelebilir ancak zamanla illa ki alışacaksınız. Yaştan bağımsız düzen değişince her türlü başta yoruluyor insan, lisede yaz bitip sonra okul başlayınca bile her gün gelir eve uyurdum direkt
43 gayet genç bir yaş, z kuşağını boş verin ben onların yaşındayken 25 yaş bile büyük geliyordu banaBenim annem 50 küsür yaşında ama hala zevkle çalışıyor ve keyfi çalışıyor. Çalışmayınca sıkılıyor tam tersi. Ki işi de masa başı bir iş değil. Siz de halledersiniz canım ne olacak hatta belki daha iyi olur evde oturmaktan.
37 yaşındayım ben de yaşlanmış hissediyorum. Pandemide oldu bana da ne olduysa. Emeklilik hayalleri kuruyorum. İnş. şu emeklilik yaşı düşerHerkese merhaba KK’nün güzel kadınları. Aslında buna benzer konuları 2016 senesinde çalışmadığım o dönemde de açmıştım. O dönem kendi işimizi deneyip başarısız olmuştuk üzerine de 15 Temmuz krizi patlamış ve gönülsüz bir işsizlik süreci yaşamıştım. Bu işsizliğim planlı oldu; çalıştığım şirket beni madden ve manen sömürdüğü için çok yoruldum ve 2021 Kasım’da işi bıraktım. 20 senelik üst düzey asistanım ve gerçekten çok yorulmuştum iyi geldi.
Eşim planda olmayan terfiler aldı, elimize bir takım paralar geçti derken geçinebildik. Ama bu bahar böyle gitmez, hazırdan çok yedik, yiyoruz. Ve benim çalışmam gerek. Tahmin ettiğimden fazla teklif alıyorum görüşmek için, bazısı yol yüzünden olmuyor ben de artık biraz seçiciyim iyi bir yer olsun istiyorum. Ve sorun da burada başlıyor 43 oldum bu sene çünkü.
Pandemide eski şirketim evden çalışmaya geçti, yol ve öğle arasına harcadığım vakti evle ilgilenerek ve haftada 1-2 kez ofise giderek düzenimi sürdürdüm. Ama müstakbel işim evden çalışmayabilir , beş gün ofise gitmem gerekebilir. Benim kafamda herşey karman çornan olmuş durumda, nasıl bir düzen kurarım diye düşünüyorum.
Mümkün mertebe evime çok yakın yerlere başvuracağım, evimize gelen ablamızı da her hafta almayı düşünüyorum. Ev kirlenmez ama ütüyü, bazen de yemeği yapar. Eşim evden çalışıyor market, alışveriş vs. o yapar eeee sorun ne diyeceksiniz. Arkadaşlar ben kendimi çok yaşlı hissediyorumBelki de öyleyimdir bilemem dermişim ( Cumartesi gittiğimiz rock konserinde Z kuşağından duyduk da bunu )
Enerjim yetmeyecek, yorulucam, yapamayacağım gibi geliyor. Bunda pandemide evden çalışmanın da etkisi büyük tabii. Ben ofise gidip çalışmayı unuttum. Her gün işe gitmeli tempoyu unuttum arkadaşlar!Nasıl adapte olucam?
Sadece iş nedeyle değil yaşım 40+ olduğundan yediğime içtiğime dikkat etmeye ve yeniden spora gitmeye başladım. Özel hoca ile çalışacağım heralde fark eder enerjim.
Evet ana konuya dönersek yeniden sorayım ben nasıl pandemi öncesine dönerim?
Annem 49 yaşinda calişiyor. Eskiye göre biraz daha yavaşladigini söylüyor sadece ama hiç yaşli hissediyorum, enerjim yetmiyor dedigini duymadim aksine bir sure calişmadan evde oturunca duramiyor.
Gecinmeleri icin illa calismasina gerek yok ustelik.
yaslilik degilde hamlık diyelim ona bende 33 yasindayim 1 sene ara verdim geri dönmem lazım sahalara okadar hamlamışım ki insanlarla ugrasmak yol is hepsi kabus gibi geldi isi de begenmedim oryantasyon sonunda devam edemeyecegimi haber verip gitmedim tahammülüm kalmamis hic bir seye sabrimin antremana ihtiyaci var yaslandim gibi hissediyorum ama yaslilik degil hamlamak bu 1. ayin sonu da cenavar gibi oluruz işledikce ışıldar sosyalleştikce coşarız.İlk ay multivitamin vb rnerji veren gida takviyelerinden kullanip uyku saatini 1 saat erkene alarak daha kolay atlatabilirsiniz gecis surecini.Aksam isten donuncede dus alip bi 40 dakika sessiz sessiz uzanip rahatlayin.Gün geçtikce zimba gibi oldugunuzu hissedeceksiniz.Herkese merhaba KK’nün güzel kadınları. Aslında buna benzer konuları 2016 senesinde çalışmadığım o dönemde de açmıştım. O dönem kendi işimizi deneyip başarısız olmuştuk üzerine de 15 Temmuz krizi patlamış ve gönülsüz bir işsizlik süreci yaşamıştım. Bu işsizliğim planlı oldu; çalıştığım şirket beni madden ve manen sömürdüğü için çok yoruldum ve 2021 Kasım’da işi bıraktım. 20 senelik üst düzey asistanım ve gerçekten çok yorulmuştum iyi geldi.
Eşim planda olmayan terfiler aldı, elimize bir takım paralar geçti derken geçinebildik. Ama bu bahar böyle gitmez, hazırdan çok yedik, yiyoruz. Ve benim çalışmam gerek. Tahmin ettiğimden fazla teklif alıyorum görüşmek için, bazısı yol yüzünden olmuyor ben de artık biraz seçiciyim iyi bir yer olsun istiyorum. Ve sorun da burada başlıyor 43 oldum bu sene çünkü.
Pandemide eski şirketim evden çalışmaya geçti, yol ve öğle arasına harcadığım vakti evle ilgilenerek ve haftada 1-2 kez ofise giderek düzenimi sürdürdüm. Ama müstakbel işim evden çalışmayabilir , beş gün ofise gitmem gerekebilir. Benim kafamda herşey karman çornan olmuş durumda, nasıl bir düzen kurarım diye düşünüyorum.
Mümkün mertebe evime çok yakın yerlere başvuracağım, evimize gelen ablamızı da her hafta almayı düşünüyorum. Ev kirlenmez ama ütüyü, bazen de yemeği yapar. Eşim evden çalışıyor market, alışveriş vs. o yapar eeee sorun ne diyeceksiniz. Arkadaşlar ben kendimi çok yaşlı hissediyorumBelki de öyleyimdir bilemem dermişim ( Cumartesi gittiğimiz rock konserinde Z kuşağından duyduk da bunu )
Enerjim yetmeyecek, yorulucam, yapamayacağım gibi geliyor. Bunda pandemide evden çalışmanın da etkisi büyük tabii. Ben ofise gidip çalışmayı unuttum. Her gün işe gitmeli tempoyu unuttum arkadaşlar!Nasıl adapte olucam?
Sadece iş nedeyle değil yaşım 40+ olduğundan yediğime içtiğime dikkat etmeye ve yeniden spora gitmeye başladım. Özel hoca ile çalışacağım heralde fark eder enerjim.
Kaygı bozukluğu bende de var. Bu bende gelecek korkusu da yapıyor. O yüzden birikim yapmak zorunda hissediyorum hep. Bu da çalışmama motive ediyor bir bakıma.Kaygı bozukluğum olduğundan bunları düşünmeme engel olamıyorum malesef. Yani normal olan anneniz zaten benim de annem 68’e kadar çalıştı.
Kaygı bozukluğum olduğundan bunları düşünmeme engel olamıyorum malesef. Yani normal olan anneniz zaten benim de annem 68’e kadar çalıştı.
Siz değil sadece burda da hatta toplumda çok kişi var 50 yaş civarini yaşli dusunen. Biraz da kulturel bir şey galiba.
yaslilik degilde hamlık diyelim ona bende 33 yasindayim 1 sene ara verdim geri dönmem lazım sahalara okadar hamlamışım ki insanlarla ugrasmak yol is hepsi kabus gibi geldi isi de begenmedim oryantasyon sonunda devam edemeyecegimi haber verip gitmedim tahammülüm kalmamis hic bir seye sabrimin antremana ihtiyaci var yaslandim gibi hissediyorum ama yaslilik degil hamlamak bu 1. ayin sonu da cenavar gibi oluruz işledikce ışıldar sosyalleştikce coşarız.İlk ay multivitamin vb rnerji veren gida takviyelerinden kullanip uyku saatini 1 saat erkene alarak daha kolay atlatabilirsiniz gecis surecini.Aksam isten donuncede dus alip bi 40 dakika sessiz sessiz uzanip rahatlayin.Gün geçtikce zimba gibi oldugunuzu hissedeceksiniz.
Konu sahibi,20'liklere taş çıkartırız.Doparlan,kendine gelHerkese merhaba KK’nün güzel kadınları. Aslında buna benzer konuları 2016 senesinde çalışmadığım o dönemde de açmıştım. O dönem kendi işimizi deneyip başarısız olmuştuk üzerine de 15 Temmuz krizi patlamış ve gönülsüz bir işsizlik süreci yaşamıştım. Bu işsizliğim planlı oldu; çalıştığım şirket beni madden ve manen sömürdüğü için çok yoruldum ve 2021 Kasım’da işi bıraktım. 20 senelik üst düzey asistanım ve gerçekten çok yorulmuştum iyi geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?