40 yaş üstü çalışan hanımlar, hadi beni motive edelim.

Z kuşağını boşverin gerçekten o yaşlarda benden 2 yaş büyükler bile çok büyük gelirdi bana 1 haftada alışırsınız yeni düzene

Yaptığınız işi sevmiyor olabilir misiniz acaba? Yine yönetici asistanlığı pozisyonuna mı başvuracaksınız?

33 yaşındayım. Bu sene bir delilik yapıp yarim bıraktığım üniversiteye afla dönüyorum ins. Üstüne iki üniversite okudum ama o fakültedeki iki sene kadar beni yıpratmamıştı. Pandemi kaynaklı sosyal anksiyetelerimle z kuşağıyla nasıl yapacağım hicbir fikrim yok. Ilkokula başlayan iki veledim de cabasi. Takipteyim konuyu.

Yaptığınız işi sevmiyor olabilir misiniz acaba? Yine yönetici asistanlığı pozisyonuna mı başvuracaksınız?

Sevmediğim işim değil, sonuçta bu benim işim 20 sene çalıştım. Beni yoran son şirketimdeki insanlardı onlardan da kurtuldum.

Yarama tuz bastınız. 45 yaşındayım, Vallahi artık hiç çalışmak istemiyorum. EYT yi bir yıl ile kaçırıyorum. Ona da bozuluyorum. Emekliliğe 13 yıl var. Gözümde büyüyor. Galiba yılımı tamamlayıp istifa edeceğim. Ona da beş yıl var

Evet ana konuya dönersek yeniden sorayım ben nasıl pandemi öncesine dönerim?
Yaş 33 öğretmenim pandemidir, gebeliktir, doğumdur, ücretsiz izindir nerdeyse üç yıldır çalışmıyorum biri 10 aylık diğeri 4 buçuk yaş iki çocuğum var ben de bu kaygıyı yaşıyorum şu aralar eve , çocuklara, öğrencilerime yetişebilecek miyim diye ilk haftadan sonra adapte olabiliriz diye umut ediyorum

Evden çalışan bir şirket bulsanız da yöneticiler genelde asistanlarını yanlarında ister. Ben C level yöneticilerin evden çalıştığına çok nadir şahit oldum. Ayrıca mesleğiniz zaten daimi koşuşturmayı gerektiren bir meslek. Yaşınız gereği de artık meslek ve yeni bir alan bulmak zor. Bu nedenle üstünde çok düşünmeden kurumsal bir şirkete girmenizi tavsiye ederim.

Bende pandemi etkisinden daha tam çıkamadım. Eskiden cumartesi de çalışsak derdim. Şimdi yatsm ve daha da yatsam diyorum

Fakat iş yerinizi severseniz ortam güzel olursa sizi bu motive eder diye düşünüyorum

43 yaşında bosandim.7 yasinda kızımla tek maaşla yeni bir hayat kurmaya çalışıyorum.
Emeklilik yaşım 58.
5 yıl devlet+20 yılı kurumsal öğrencilikten beri çalışıyorum.
Allah sağlık versin çalışmaya da devam etmem lazım.Hatta ek işler yapıyorum.Evime yardımcı alamıyorum artik o da bende.Ödev çocuğa sosyal aktivite, doktor, hastane vs hersey bende.
İsterseniz yaparsiniz.

Ben kendimi bildim bileli yorulcam enerjim yetmez amaan.modundayim.
Sen yine +40 a kadar uretmissin
Ben +22 den beri yaşlıyim
( Ki ablamlarla yansıtsın genceciksin)

Ne güzel öneriler vermişsiniz çok teşekkür ederim
rica ederim sizinle ayni seyleri hissediyorum uzun sure calismadim ve calismaya donmekte zorlaniyorum benimde kaygı bozuklugum var bazen herkese kolay gelen isler bizler icin ızdırap olabiliyor baslangıçları çok zorlaştıran bir durum.Kendim icin yaptıklarımı önerdim size de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…