- 26 Ağustos 2022
- 370
- 89
- 48
- 46
- Konu Sahibi Yagmur3434211
-
Genetık yapıldımı?ARKADASLAR KISACA DURUMU ANLATAYIM BENIM GIBI OLAN VAR ISE LUTFEN YAZSIN. 6 YUMURTA TOPLANDI 5 GUNU GORDULER FAKAT SAGLIKLI 1 TANE CIKTI VE 1 TANE TRANSFER OLDU SUAN BEKLIYORUM TUTUP TUTMADIGINI BILMIYORUM 1 HAFTAM VAR SONUC ICIN. 1 TANE YUMURTA TRANSFERI ILE HAMILE KALAN VARMI. ?
Yapildi 1 tane sağlam çıktı. Zaten hepsi 5 güne kaldı ama genetikte sorunlulardi 1 tane transfer olduGenetık yapıldımı?
Yapildi 1 tane sağlam çıktı. Zaten hepsi 5 güne kaldı ama genetikte sorunlulardi 1
Benim 43 yaş. Tek embriyo, genetik tarama önemli. Tuttu şükür ama beta atışı en başta çok zayıftı. Çok korkuttu. Keseyi gördük şükür ama gerginlik hiç bitmiyor. O bekleme zamanından kalan stres zor. Hayırlısı olsun hakkınızda. Kalitesi çok da önemli değil dediler ama kaçtı?Yapildi 1 tane sağlam çıktı. Zaten hepsi 5 güne kaldı ama genetikte sorunlulardi 1 tane transfer oldu
Bende 5 tanese 2 sı sağlam çıkdı , 1 tane konuldu 36 yaş şimdi hanıleyımYapildi 1 tane sağlam çıktı. Zaten hepsi 5 güne kaldı ama genetikte sorunlulardi 1 tane transfer oldu
Simdi bekliyoruz 1 tane embiriyo tuttumu diye 8 yıllık özlemBenim 43 yaş. Tek embriyo, genetik tarama önemli. Tuttu şükür ama beta atışı en başta çok zayıftı. Çok korkuttu. Keseyi gördük şükür ama gerginlik hiç bitmiyor. O bekleme zamanından kalan stres zor. Hayırlısı olsun hakkınızda. Kalitesi çok da önemli değil dediler ama kaçtı?
Bende 5 tanese 2 sı sağlam çıkdı , 1 tane konuldu 36 yaş şimdi hanıleyım
Allah kucaginiza almayı nasip etsin inşallah. Umarım bende güzel bir haber yazarım buraya . Bende 8 çıktı 6 si kaldı onlardanda sadece 1 tane sağlam çıktı. Darısı başımaBende 5 tanese 2 sı sağlam çıkdı , 1 tane konuldu 36 yaş şimdi hanıleyım
Merhaba benimde yaşım 42 5. Gün embriyosu transferin 20. Günü 2000 geldi beta yavaş ilerliyor kese gördü doktor fakat çok küçük dedi gerçekten stres bitmiyor sigaraya gidiyor elim istemsizce stresten beklemek çok kötüBenim 43 yaş. Tek embriyo, genetik tarama önemli. Tuttu şükür ama beta atışı en başta çok zayıftı. Çok korkuttu. Keseyi gördük şükür ama gerginlik hiç bitmiyor. O bekleme zamanından kalan stres zor. Hayırlısı olsun hakkınızda. Kalitesi çok da önemli değil dediler ama kaçtı?
Benim bugün maalesef 8.haftamdı ve gelişim durdu. Kalp atışı da önceki muayene de vardı ama bugün görünmedi. Yarın kürtaj yapılacak. Yıkıldım. Umarım sizin olumlu olur her şey sağlıkla ilerler süreciniz. Dualarım sizinle.Merhaba benimde yaşım 42 5. Gün embriyosu transferin 20. Günü 2000 geldi beta yavaş ilerliyor kese gördü doktor fakat çok küçük dedi gerçekten stres bitmiyor sigaraya gidiyor elim istemsizce stresten beklemek çok kötü
Rabbim tez zamanda bekleyen tüm annelerin kucağını doldursunBenim bugün maalesef 8.haftamdı ve gelişim durdu. Kalp atışı da önceki muayene de vardı ama bugün görünmedi. Yarın kürtaj yapılacak. Yıkıldım. Umarım sizin olumlu olur her şey sağlıkla ilerler süreciniz. Dualarım sizinle.
Geçmiş olsun canım umarım tez zamanda hamile kalırsın yine.Ben vazgeçtim sanırım çocuk fikrindenBenim bugün maalesef 8.haftamdı ve gelişim durdu. Kalp atışı da önceki muayene de vardı ama bugün görünmedi. Yarın kürtaj yapılacak. Yıkıldım. Umarım sizin olumlu olur her şey sağlıkla ilerler süreciniz. Dualarım sizinle.
İnsan bence çaresiz hissediyorum demek yerine vazgeçtim demek zorunda kalıyor o kadar iyi anlıyorum ki seni.. Umut insanın kurdu derlerdi de buymuş demek.. 8 haftada kalbim yoruldu.. Allah büyüktür inşallah mucizeniz bulsun sizi..Geçmiş olsun canım umarım tez zamanda hamile kalırsın yine.Ben vazgeçtim sanırım çocuk fikrinden
Doğru diyorsun çaresizlik vazgeçiriyorİnsan bence çaresiz hissediyorum demek yerine vazgeçtim demek zorunda kalıyor o kadar iyi anlıyorum ki seni.. Umut insanın kurdu derlerdi de buymuş demek.. 8 haftada kalbim yoruldu.. Allah büyüktür inşallah mucizeniz bulsun sizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?