40 YAŞINDA bir düğün tanışması

EsmaEr40

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2025
68
18
3
Kızlar Selamlar,
Benim 1 aydır düşündüğüm çözemediğim bir derdim var, yazarsanız çok sevinirim.

Ben 40 yaşındayım, tanıştıran kişi tanıdık, konuşamadık, Adam da çocuğu bıraktıktan sonra siz konuşuruz dedi tanıştıran kişi hayırlı bir işe vesile de olmak isteriz dedi.
.

Ne yapmalıyım bir akıl verir misiniz.

Son düzenleme:
Sosyal medya isteği kapalı. Sadece takip edilebiliyor. Bende katılıyorum, ya kalbim o kadar atıyor ki kızlar onun bir gülümsemesi konuşması, ruh eşim gibi. Annem kızıyor kapılma diye, zayıflamaya gayret ediyorum, kardeşim ailesine adamış kendini evlenmiş diyor, ya 40 yaşında ilk defa heyecan duyarken birine kimse evde bnei anlamıyor

yani çok aklınızda kalmışsa bir mesaj atabilirsiniz o gün müsait olamadım yeğenim durmadı vs. tarzı bir merhaba dersiniz ama annesinin dediği oluyorsa kızların neden boşandığı belli. adam da geri dönüş yaparrsa ve annesiyle ilgili böyle bir şey sezerseniz arkanıza bakmadan kaçın 40 yaşında kalkıp elalemin bebeğinin altını mı temizleyeceksiniz :)

Mesleki olarak bi soru sorma maksadıyla mesaj atın o halde
Zaten niyetini anlarsınız konuşmak görüşmek isterse belli eder.

Şimdi kız kardeşim ve kocası bir tanışma ayrlicak, kahve içicez Dördümüz, yine iş bahanesi ile. Bu adımı atıcam ikna oldular çok şükür, o görüşmede peki ben telefon istesem uygun olur mu adamdan
Ya arkadaş olarka da olsa tanımak istiyorum, aslında konuşalım. En azından evlilik düşünmüyorsa bile sesini duyayım diye
Yani aile sorunlu gibi sanki, adam da sizden hoşlansaydı çoktan harekete geçerdi ama bu yaştan sonra başınızı yakarsınız gibi bir his oluştu.
İşte emin değilim. 9 kardeş. Bu kız kardeşlerden biri evli diğerleri 5 tane az da değil neden boşanmış, hepsi mi şanssız acaba, şimdi tahmin de kolay değil kafamı kurcalıyor

6 görümce anne sözünden çıkmayan çocuklar 52 yaşında 5 kız kardeş anneyle yaşayan zengin şirket sahibi bi adam .

Ufukta size eziyet görünüyor gibi . bi evdeki bütün çocuklar boşanmışsa ve annenın dizinin dibindeyse bi sorun olmalı . Genelde kolay kolay herkes çıktığı kapıya sıgınamaz ortada gözle görülür bi bağlılık var eğer mal mülk aile şirketi değilse anne bagımlılıgı var demektir hepsınde .

Çok yargılı baktım sanki ama böyle gectı direk aklımdan düşüncelerimden

Komple aile şirketi hepsi, işte biri bir yerde diğeri başka, ya 4ğ yaşına gelmiş bir erkek kardeşi hala evli değil, diğeri 35 yaşında. Yani bu dönemde evlilikte geç yaş oluyor, adam harika kızım var diyor saklamıyor. Aynı ev derse oturalım diye zaten düşündürücü ama daha tanışma bile olmadı

Kusura bakmayın ama kabile gibiler, şimdiden kafamda koloni halinde yaşayan bir aile canlandı ve bu adamın aileden çok uzaklaşabileceğini hiç düşünmüyorum.

Kusura bakmayın ama kabile gibiler, şimdiden kafamda koloni halinde yaşayan bir aile canlandı ve bu adamın aileden çok uzaklaşabileceğini hiç düşünmüyorum.
Aslında kalabalık aile zor ama sevgi dolu gibiler, fakat öyle ise neden boşandılar. Belki yoğun işi ondan mı, hangi kadın 10 yıllık yuvayı yıkar ve 10 yılda neden 1 tek çocuk olmuş, ataerkil düzende adam 53 yaşında erkek çocuk istememiş? Olabilir 10 yıl.babası 2019 da vefat etmiş tek anne var

hiç bulaşmayın bunlar birbirinden kopamamıs belli ki kimseyi içlerine de alamıyorlar . Yanan siz olursunuz

Adam hoşlanmadı mı diyorsunuz? Düğün boyu yanına gidip konuşmadım, yeğenimi de annesi geldi aldı, o da benden beklemiş olamaz mı
Şansınızı deneyin ama siz daha önce hiç evlenmediniz sanırım? Koloni halinde yaşayan bir aile ve ergen bir kız çocuğu var ortada, buna hazır mısınız?

Ya kusura bakmayın merak ettiğimden soracağım. Siz üniversite mezunu musunuz? Yapay zeka uzmanı nasıl olunuyor yani?

Yazım ve imla kurallarından bi habersiniz sanki. Özneler yüklemlerle uyumsuz, tamlayan eklerini yazsanız tamlanan eklerini yazmıyorsunuz, tamlamalarınızın tamamı sorunlu vs. Konunuzu zorla anladım.

Anladığım kadarıyla cevap vereceğim; bu 52 yaşında şirket sahibi adamın evinde bir tane aklı başında insan varsa ben forumu bırakıp gideceğim. 5 kardeşin hepsi boşanmış olur mu bi yaşıma daha girdim. Bariz arıza hepsi. Dertsiz başınıza dert almayın.

Şansınızı deneyin ama siz daha önce hiç evlenmediniz sanırım? Koloni halinde yaşayan bir aile ve ergen bir kız çocuğu var ortada, buna hazır mısınız?
Yok evlenmedim, ondan şaşırdım evlenmek hiç düşünmüyordum onu görene kadar, kendime dönüp şaşırıyorum, burdan sizden yorum isteyim dedim işin içinden çıkamadım duygularımdan

Evet bilgisayar mühendisiyim

Telefondan yazarken imla hatası yapıyorum, bir yandan şuan mesaideyim
1 tanesi evli, İrlanda 'da yaşıyor kız kardeşi. Erkek kardeşi de evlenmiş ayrılmış çocuğu olmayan bir kıza aşık olmuş abisinden saklıyorlar, bekar değil diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…