40 YAŞINDA bir düğün tanışması

Çocuk ANNESİNDE kalıyor. Bu adam da değil. Hatta bayram fotolarına bile kızı yok, annesi kardeşleri yeğenleri var ama adamın kızı yok. Bunu da anlamadım
Çocuğun anne de kalıp kalmaması çok mühim değil ki, sonuçta adamın çocuğu ve ömür boyu muhatap olacaksınız. Bu söyledikleriniz de çok tuhaf, niye çocuğuyla tek kare fotoğraf yok. Aile ciddi anlamda sorunlu bence.

Video vs ve görüşleri aynı kültürüz, neden tuhaf
Ne bileyim…

Bence etkilenmek için gözlerinin içine bakabilmek,beraber gülebilmek,eğlenebilmek,yaklaşmasından,dokunmasından rahatsız olmamak gerekiyor.

Videosu,görüşü derken akar mı kokar mı ne olduğu belli olmayan adamı fazla büyütmüşsünüz.

Neyse umarım bir an önce tanışıp olumlu yönde ilerlersiniz.

Işte aile o kadar sorunlu ki kızcağız nasıl kaçacağını şaşırmış, avrupanın kuzeyinde almış soluğu.

Dikkat ettiyseniz bi tek dünyanin öbür ucuna kaçanın evliliği devam ediyor.

Palu ailesi olmasın bunlar. Evlerden ırak.

Hayır bide şirketler var falan güya ama kimse de dememiş param var kendı hayatımı kurayım bu yaştan sonra die.. hepsi doluşmuş bi evin içine kukuman kuşu gibi

Plu ailesi nedir anlamadım, belki kafamdan atmama yardımcı olur

Vaktiyle, çok uzun yıllar önce beni de görev yaptığım şehrin en zengin ailesi - aile şirketi olan- ailesi istemişti. Aile apartmani vardı ve her katta karşılıklı daire. Aile yemeği adı altında görüştük. Beş kız kardeş iki erkek kardeş idi. Sadece abi evliydi. Gorumceler benden yaşça büyüktü. Kültür olarak farklı idik. Yemeğimiz bile değişik. Birimiz zeytinyağı birimiz kuyruk yağı... Velhasıl kelam o yemek son yemek oldu. Bazen zenginlik yerine huzur diyorsunuz.

Denklik ariyorlar bu yüzden bekarlık daha iyi diyorlar Baba evinde herşeye sahipler niye attan inip eşeğe bineyim demişti ( evlenseydim) küçük görümce... O evde bi otorite vardı gizli. Asmalı Konak 'ta Özcan Deniz in karisini sahiplendiği kadar dahi sahiplenilecegim hissi alsaydim belki evet derdim ama garip bir otorite vardı bugün bile adını koyamadığım.

Bu işin içinden çıkamadım derken, ortada bir iş mi var ki? Size hayırlı bir işe vesile olmak isteriz diyen tabi ki karşı tarafada söylemiştir. Sizin bekar olduğunuzu biliyordur yani ama arada ki yaş farkı biraz fazla değil mi? Üstelik adamın çocuğu var. Çöpsüz üzüm de değil yani, bilemedim.

Bilgisayar mühendisi, üstüne de yapay zeka uzmanı olmuşsunuz. Konunuz liseli kızdan hallice. Uzaktan etkilenmeler, sosyal medyada gülüşünden etkilenmeler falan 40 yaşın işi değil.
Aile zaten masumlar apartmanı.
13 yaş fark da çok fazla ayrıca.

şimdi bende sorguladım mezuniyetinizi. yapay zeka bölümleride yeni açıldı..
kadın boşanmış bekar.
abisi dediğinizde 53 yaşındaki adam mı? böyle bir kafayla mı evlenmek istiyorsunuz cidden.

Canlar danışıyorum, ön yargılı olmayım dedim, herkesin sanatçıların da çocuğu var, evlenip mutlu olabiliyorlar. O kadar zengin değil aile şirketi sadece, kariyer konusu ok iyi olduğum yer. AMA ZATEN SORUN BENİM LİSELİ AŞIK MODU LAFAM İKİLİ İLİŞKİ VS İYİ DEĞİLİM KARNEDE EN ZAYIF YERİM

Tamam biz de olmaz diyoruz. Liseli aşık modunda olduğunuz için zaten uyarıyoruz sizi. Zira liseli değilsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…