Yok sosyal medya video foot bakınca etkikendim, düğünde yanına bile gitmedim umursamadım, sonradan araştırınca oldu. Neden ki?Hiç tanımadığınız birinden fazla mı etkilendiniz?
Yaşınız da küçük değilmiş oysa…
Onu diyorum işte,sosyal medya fotoğraflarıyla etkilenmek biraz ilginç geldi bana.Yok sosyal medya video foot bakınca etkikendim, düğünde yanına bile gitmedim umursamadım, sonradan araştırınca oldu. Neden ki?
Video vs ve görüşleri aynı kültürüz, neden tuhafOnu diyorum işte,sosyal medya fotoğraflarıyla etkilenmek biraz ilginç geldi bana.
Çocuğun anne de kalıp kalmaması çok mühim değil ki, sonuçta adamın çocuğu ve ömür boyu muhatap olacaksınız. Bu söyledikleriniz de çok tuhaf, niye çocuğuyla tek kare fotoğraf yok. Aile ciddi anlamda sorunlu bence.Çocuk ANNESİNDE kalıyor. Bu adam da değil. Hatta bayram fotolarına bile kızı yok, annesi kardeşleri yeğenleri var ama adamın kızı yok. Bunu da anlamadım
Ne bileyim…Video vs ve görüşleri aynı kültürüz, neden tuhaf
Telefondan yazarken imla hatası yapıyorum, bir yandan şuan mesaideyim
1 tanesi evli, İrlanda 'da yaşıyor kız kardeşi. Erkek kardeşi de evlenmiş ayrılmış çocuğu olmayan bir kıza aşık olmuş abisinden saklıyorlar, bekar değil diye.
Hayır bide şirketler var falan güya ama kimse de dememiş param var kendı hayatımı kurayım bu yaştan sonra die.. hepsi doluşmuş bi evin içine kukuman kuşu gibiYa kusura bakmayın merak ettiğimden soracağım. Siz üniversite mezunu musunuz? Yapay zeka uzmanı nasıl olunuyor yani?
Yazım ve imla kurallarından bi habersiniz sanki. Özneler yüklemlerle uyumsuz, tamlayan eklerini yazsanız tamlanan eklerini yazmıyorsunuz, tamlamalarınızın tamamı sorunlu vs. Konunuzu zorla anladım.
Anladığım kadarıyla cevap vereceğim; bu 52 yaşında şirket sahibi adamın evinde bir tane aklı başında insan varsa ben forumu bırakıp gideceğim. 5 kardeşin hepsi boşanmış olur mu bi yaşıma daha girdim. Bariz arıza hepsi. Dertsiz başınıza dert almayın.
Plu ailesi nedir anlamadım, belki kafamdan atmama yardımcı olurIşte aile o kadar sorunlu ki kızcağız nasıl kaçacağını şaşırmış, avrupanın kuzeyinde almış soluğu.
Dikkat ettiyseniz bi tek dünyanin öbür ucuna kaçanın evliliği devam ediyor.
Palu ailesi olmasın bunlar. Evlerden ırak.
Bu işin içinden çıkamadım derken, ortada bir iş mi var ki? Size hayırlı bir işe vesile olmak isteriz diyen tabi ki karşı tarafada söylemiştir. Sizin bekar olduğunuzu biliyordur yani ama arada ki yaş farkı biraz fazla değil mi? Üstelik adamın çocuğu var. Çöpsüz üzüm de değil yani, bilemedim.Kızlar Selamlar,
Benim 1 aydır düşündüğüm çözemediğim bir derdim var, yazarsanız çok sevinirim.
Ben 40 yaşındayım, bir görüüc usül söz attım, 22 haziranda kız kardeşim düğününe gittim ve orda biri ile tanıştırdı damat ailesi. Meslektaşmışız yapay zeka uzmanı ikimiz de. Ben bilmiyordum. Ve kucağımda yeğenim vardı, tanıştıran kişi damat en büyük abisi okumuş yüksek tahsili, sizce bebeğin bana ait olmadığını ve bekar olduğunu söylemiş midir. Adamla konuşamadık çünkü yeğenim ağladı, onu gezdirdim. Bir daha yanlarına gidip sohbet etmedim, çocuk yeğenim kucağımda durmadı ağladı, Adam da çocuğu bıraktıktan sonra siz konuşuruz dedi Adam 53 yaşında 1 evlilik yapmış liseye giden bir kızı var, 5 yıl önce boşanmış. 6 kız kardeşi var, 2 de erkek. 5 kız kardeşi de boşanmış. Bu biraz tuhaf, dinine göre eklerine de bağlı.
Hepsi mi talihsiz kız kardeşlerin ki?
Aile şirketler var durumları iyi, bazıları kız kardeşlerinin sosyal medyada gördüğüm aynı evde annesi kardeşi bu adam da sanırım birlikte kalıyorlar.
Annesi dediği olurmuş her zaman gibi ortak tanıdıktan bir duyum aldım.
ben 40 bu yaşında 72 kg, fiizk dışında bir şey aranmaz mı.
Meslek olarka tanıştırıldım ama tanıştıran kişi hayırlı bir işe vesile de olmak isteriz dedi.
Adam aramadı sormadı, meslek olarka bile, yapay zeka alanınd ahir şirket kurmuş, bende yapay zeka uzmanıyım.
Acaba, çocuğu bırakın sonra konuşuruz dedi ve yanına gitmedim tekrar müsait olsam da, bunla mı ilgili.
BİR türlü işin içinden çıkamadım.
Sorun şu: ben aşka evliliğe tövbe etmiştim, duygusal olup ağlıyorum. Ama ilk defa 2018 yıl söz attığımdan beri kalbim çarptı onun sosyal medya hesabına bakınca, merhamet gördüm nezaket ve güven.
Ne yapmalıyım bir akıl verir misiniz.
Telefondan yazarken imla hatası yapıyorum, bir yandan şuan mesaideyim
1 tanesi evli, İrlanda 'da yaşıyor kız kardeşi. Erkek kardeşi de evlenmiş ayrılmış çocuğu olmayan bir kıza aşık olmuş abisinden saklıyorlar, bekar değil diye.
Tamam biz de olmaz diyoruz. Liseli aşık modunda olduğunuz için zaten uyarıyoruz sizi. Zira liseli değilsiniz.Canlar danışıyorum, ön yargılı olmayım dedim, herkesin sanatçıların da çocuğu var, evlenip mutlu olabiliyorlar. O kadar zengin değil aile şirketi sadece, kariyer konusu ok iyi olduğum yer. AMA ZATEN SORUN BENİM LİSELİ AŞIK MODU LAFAMİKİLİ İLİŞKİ VS İYİ DEĞİLİM KARNEDE EN ZAYIF YERİM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?