40 YAŞINDA bir düğün tanışması

Ne bilgisini gordun de hayran oldun merak ettim. Basini derde sokacaksin bu aile ile. Ayrıca nasil muhendissin ne yazdigin anlasilmiyor bazi mesajlarda kusura bakma. Gonder'e basmadan once okumuyor musun ne yazdim diye?

Bu ne bicim muhendis?
Ne yazdigi anlasiliyor, ne anlatmak istedigi anlasiliyor.
Telefondan yaziyorum ondan boyle ne demek yahu?
Iletisim araci elinizdeki.
Kelimeler hadi yanlis oluyor anlarim da derdinizi de anlatamiyorsunuz.
Neyse konuya donecek olursam 40 yasinda kafaniz resmen ucari.
Demek ki 40 yasindan sonra cile cekmek icin bu adami beklemissiniz.
Anlattiginiz adam profilindeki ailenin rolu suradan bile anlasiliyor.
Acilara yuruyorum, korkmuyorum kafasi sizinki.

38 yaşındayım. O kadar görümce bu yaştan sonra çekilmez diyorum. Birde ergen kız var. Ailede ki tüm kadınlar neden boşanmış, adam neden boşanmış, bu kadar boşanma bile bana ürkütücü geldi. Bu yaştan sonra zengin biri ile evlenip hayatımı kurtarayım demeyin, başınızı yakmayın.

Bekar olsam bu şartlarda bir adam ile kahve bile içmem.

Adam iletişim kurmak istese kurardı cokta sallama .olumlu enerji almamıştır tabiki yeğeni söylemişlerdir.bide o yasta cocugu var zaten adamın olumlu dusunse kucağındaki çocuk sana ait olsa bile adım atardı

Kusura bakmayın da adam sizin derdinize ölmemiş( ki gerçekten beğenen erkek her türlü ulaşır).beş tane boşanmış kız kardeşin, birde kızının sorumluluğu üstünde , eski eş nasıl bilmiyorsunuz. Dertsiz başınıza dert arıyorsunuz gibi geldi. Hadi adam pesinizde kossa el üstünde tutsa neyse kapildiniz diyeceğim ama o da yok. Ne yapacaksınız sizi onemsemeyen bu kadar sorumluluğu olan adamin peşinden mi kosacaksiniz. Biraz değeriniz olsun. Başka bir erkeğe yaranmak için değil, kendiniz için zayıflayın, kendinize bakın. Yazdıklarından öz degeri çok zayıf bir insan profili cizmissiniz. Bakın erkekler kendine değer veren , bunu da kendi için yapan özgüvenli kadın sever. Kendine değer vermeyen kadın , hiçbir erkekten gerçekten değer giremez.

Son düzenleme:
Adamın telefon istemek nasıl olur, kendisi işte çay kahveye içmeye gideceğiz ya ortak kız kardeşim eniştem de gelecek 4 kişi, orda etkilendim diyelim, nasıl ilgimi gösteririm, ya ben hiç flört etmedim ki

Birlikte kahve içmeye gidecekseniz sakın telefon falan istemeyin. Bu arada bu kahve organizasyonunu karşı taraf yapmıştır diye umuyorum. Erkek hoşlanırsa ulaşır bir şekilde merak etmeyin çekinmez. 53 yaşında adam hiç çekinmez.
Eniştenizin akrabası ise bu adam ağzından iyi laf almaya çalışın neden bütün kardeşler boşanmış ve 53 yaşında neden ailesiyle yaşıyor diye.

Eve bak tarikat yurdu gibi. konu sahibinin bu kadar pembe gozluklerle bakmasi hic normal degil. neredeyse dede olacak yasa gelmis bu adama bu kadar düşmesini sadece yokluk olarak görüyorum. Akıl ve mantığın komple devredışı kalmış. Bize inanmıyorsan yapay zekaya sor bakalım oluru var mı?

Büyük ailede neden korkuyorsunuz
Evet aile apartmanında büyüdüm ve kırmızı çizgimi birlikte yaşamam ama gerçekten kardeşlik BAĞI olursa gelişilir büyük holding zincirleri de hep kardeş mesela

Siz tam olarak neyi sorduğunuz için konu açtınız? Madem böyle düşünüyorsunuz, ekleyin. Numarasını da alın. Hatta seninle ciddi düşünüyorum helal dairede deyin pırlanta uzatın? Bunca insan yazmış 1 değil 2 değil hiç mi düşündürmedi?

Sen bizi s.. et.
Gorusmeye gelinlikle git.

Onu demek istemedim lütfen, iyiki yazdınız sabaha kadar uyanığım sayenizde daha iyiyim, Çok teşekür ederim. Çevremde ailem dahil kimse beni uyarmadı sizin gibi samimi şekilde eksileri gösterip, minnettarım kızlar.

Ailesi ile yaşaması tabi garip ama bu kadar siz neden bunun üstüne basarak söylediniz, onu anlamaya çalışıyorum aslında hepsi bu
Bana AYNA OLDUNUZ, çok teşekkürler
Yorumlarınız çok kkymetli

Adam bi adım atardı mutlaka ama mutlaka enn kötü düğünde alır götürürdü sosyal medyada eklerdi ilgilenmiş olsaydı

41 yasindayim 20 yillik evliyim
Su kadarini diyeyim.
Burasi Turkiye.
Koloni gibi yasayan ailelerden uzak dur.
5 kiz kardesi + kendisi bosanmis bir adamin anne figuru icin sozu dinlenen cevval kadin tanimlamaniza istinaden yaziyorum bunlari ve soruyorum sence de normal mi?
40 yasindan sonra cekilecek cilem mi var diyorsunuz?

Çünkü adam Anneci yüksek ihtimalle.

Gerçekten 40 yaşında, bilgisayar mühendisliği yada yapay zeka uzmanı olduğunuza emin misiniz? Yoksa bizimle dalga mı geçiyorsunuz? Yapay zekaya sorsanız 53 yaşında parası , şirketi olan bir adam neden annesi ve boşanmış 5 kız kardeşi ile yaşar diye onun bile devreleri yanar Aile ilişkileri sağlıklı değil durum uzaktan bakınca böyle hissettiriyor. Herkesin boşanmış olması bile normal değil bence. Erkek kardeşide boşanmış.

Siz evlenirseniz sonunuzun farklı olduğunu düşündüren nedir mesela? 53 yaşından sonra ben bir erkeğin aşık olacağını düşünmüyorum.

Not: babam bu yaşta torun sahibiydi.

Adam konuşmak icin sizi beklemiş gitmemişsiniz daha ustune israr edemeyebilir cok normal istemediginizi düşünmüştür. Eger istiyorsaniz ortak tanidiginiz, sizi tanistiran kişiye soyleyin konuşmak isterim diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…