40 YAŞINDA bir düğün tanışması

Kızlar tanıştık, konuştuk telefonda.
Ben evlenince de ailemle yaşarım diyor - Annesi ve kız erkek kardeşleri, aile geleneği buymuş.

Konuşup sohbet de edebiliyoruz, Aile ile aşamasından nasıl vazgeçiriirm?

Benim arkadaşlarım var gelir, rahat edemem ki sürekli büyük bir ailede, bazen insan uyumak ister ama eşiyle filan
Ne olacak şimdi?
Yav 10 yıllık karısı başaramamış sen nasıl yapacaksın? Öz kızı kaçıyor görüşmüyor diyorsun bak öz çocuğu.
Dünyada kalan son erkek tanesi herhalde bu, bu kadar yapışmanın başka anlamı olamaz.
Kimsenin istemeyeceği bir tipi buldun ne yapacağını şaşırdın🤣

Bence evlenmelisin
Hemde bu sene 😆😆😆😆

Evlenin ya ne olacak, zaten annesi evlensin istiyor yani kaç yaşında adam evlenin en kötü tüm gün KV ve görümcelerin pisliklerini temizlersiniz. Ama bence çok mutlu olursunuz. Yemekten ve temizlik yapmaktan haliniz kalırsa.
Öyle deme bir koca zor bulunuyor. Bak bu da yeryüzündeki son erkek zerreciği 😂

Ben evlenince de ailemle yaşarım diyor - Annesi ve kız erkek kardeşleri, aile geleneği buymuş.

Benim arkadaşlarım var gelir, rahat edemem ki sürekli büyük bir ailede, bazen insan uyumak ister ama eşiyle filan
Ne olacak şimdi?
Ailesiyle yaşamaya devam edecekse evlenmenin mantığı ne? Siz en iyisi vazgeçin bu adamdan. Aile geleneği buymuş tabi canım. Ev üstüne ev olmaz.

Ne olacak şimdi?
Bize ne ? hshsh
O da senin sorunun.

onun bir gülümsemesi konuşması, ruh eşim gibi
Birkaç sayfa yorum okudum da daha düğünde gördüğünüz adamla nasıl ruh eşi olabildiğinize karar verdiniz? Hamilelik testi gibi testi falan var sanırım direk veriyor sonucu :D Ben 7 yıllık sevgilimle evlenedim, değil ruh eşi normal eş bile olamadık. 40 yaşınıza dualarla gelmiş gibi bir haliniz var.

Ailesiyle yaşamaya devam edecekse evlenmenin mantığı ne? Siz en iyisi vazgeçin bu adamdan. Aile geleneği buymuş tabi canım. Ev üstüne ev olmaz.
Evlerinde triplex 4 kat var, ayrı kat da olursun, diyor. İnsan bir ev ister küçük de olsa dedim, hsonu gidelim ailesi yanına ama hafta içi emizde olalım, sustu...
İkna edebilir miyim denicem

Evlerinde triplex 4 kat var, ayrı kat da olursun, diyor. İnsan bir ev ister küçük de olsa dedim, hsonu gidelim ailesi yanına ama hafta içi emizde olalım, sustu...
Adamı hiç daha tanımadan nasıl otururuzun hesabını mı yapıyorsunuz? Her şey bitti evlenince nasıl oturulacak o mu kaldı?

Bu kadının mühendis olduguna inanan varsa elimde hiç kullanılmamış köprü var hem de günde 10 bin araç geçme taahhütlü.
Bul beni satın alacak enayi ay pardon müşteri !!!!

Allah Allah evin biricik gelini olarak tabiki yemek, bulaşık ve temizlik siz yapacaksını. Kk kadınları gelip temizlik yapmayacak. İşi bırakın bence. Koca önemli.
Onu sormadım herkes çalılıyor boş duran yok, kardeşleri ydışına yor semine rvs sürekli. Kadın geliyordur sorucam

Birkaç sayfa yorum okudum da daha düğünde gördüğünüz adamla nasıl ruh eşi olabildiğinize karar verdiniz? Hamilelik testi gibi testi falan var sanırım direk veriyor sonucu :D Ben 7 yıllık sevgilimle evlenedim, değil ruh eşi normal eş bile olamadık. 40 yaşınıza dualarla gelmiş gibi bir haliniz var.
Bazen bir an ömre bedeldir. Mevlana

Cidden ama bak 29 yaşında sizden olgunmuşum ben.
3 senelik sevgilimle önce nikah yapmış atamayı bekliyorduk evimizi tutmadan önceki bir iki aylık süreçte eşimin ailesi evimiz dubleks ayrı katınız da var. Gelin burda kalın dedi.
Yok dedim ben asla başka evde kalamam bekleriz dedim. Mesajımı 30 yaşında verdim hala ondan kimsenin beklentisi yoktur.
ama gerçi ben koca delisi olmadığımdan aklımı da kullanabildim demek ki
Millet dört katlı görümcesi bol eve tamam 😂

6 görümceniz var ve sanırım evdeki herkes boşanmış ilk içeriği de silmişsiniz konuyu tam okuyamadım. Böyle ruh hastası bir aileye gelin gitmek için tam gaz devam ediyorsunuz.

Back
X