40 YAŞINDA bir düğün tanışması

Evlerinde triplex 4 kat var, ayrı kat da olursun, diyor. İnsan bir ev ister küçük de olsa dedim, hsonu gidelim ailesi yanına ama hafta içi emizde olalım, sustu...
İkna edebilir miyim denicem

Cidden ama bak 29 yaşında sizden olgunmuşum ben.
3 senelik sevgilimle önce nikah yapmış atamayı bekliyorduk evimizi tutmadan önceki bir iki aylık süreçte eşimin ailesi evimiz dubleks ayrı katınız da var. Gelin burda kalın dedi.
Yok dedim ben asla başka evde kalamam bekleriz dedim. Mesajımı 30 yaşında verdim hala ondan kimsenin beklentisi yoktur.
ama gerçi ben koca delisi olmadığımdan aklımı da kullanabildim demek ki
Millet dört katlı görümcesi bol eve tamam 😂
E EsmaEr40 4 katlı tripleks nasıl oluyor açıklayabilir misiniz ?

Khomyuk Khomyuk ev denilen de aile apartmanı belli ki.

4 kat triplex 🤔 benim matematik yetmedi :27:

1753431743637.webp

beyle bi şey.

Kızlar tanıştık, konuştuk telefonda.
Ben evlenince de ailemle yaşarım diyor - Annesi ve kız erkek kardeşleri, aile geleneği buymuş.

Konuşup sohbet de edebiliyoruz, Aile ile aşamasından nasıl vazgeçiriirm?

Benim arkadaşlarım var gelir, rahat edemem ki sürekli büyük bir ailede, bazen insan uyumak ister ama eşiyle filan
Ne olacak şimdi?
Oo tam evlenmelikmiş. Her genç kadının hayali bu şartlar.

Konuşup sohbet edebilmek beni özellikle çok etkiledi. Milyonlarca yıldır insanların yapamadığı bir şey çünkü.

Ay daraldım, şaka bir yana bir de günümüz erkeklerinin neden g.tü kalkık filan diyoruz, bu şartlara bile koşa koşa gelen kadın varsa normal yani.

Kızlar tanıştık, konuştuk telefonda.
Ben evlenince de ailemle yaşarım diyor - Annesi ve kız erkek kardeşleri, aile geleneği buymuş.

Konuşup sohbet de edebiliyoruz, Aile ile aşamasından nasıl vazgeçiriirm?

Benim arkadaşlarım var gelir, rahat edemem ki sürekli büyük bir ailede, bazen insan uyumak ister ama eşiyle filan
Ne olacak şimdi?
Kedi oğlan doğuracak.
Millet burada sana bas bas dedi.Bunlar aile değil kabile diye. Sürü ile boşanmalarının sebebini sana söylemiş işte. 53 yaşındaki bir adam hâlâ ailem ile yaşayacağım diyor. Allah'ın evlerden ırak. Sen de 40 yaşına geldim ne olursa olsun bir an önce evlenmeliyim modundasın. Sana uymuyorsa uydurmayacaksın vazgeçeceksin. O nasıl diyorsa ben ailem ile yaşarım sen de diyeceksin ki ben aile ile yaşayamam seni köhnemiş herif😒

Kedi oğlan doğuracak.
Millet burada sana bas bas değil bunlar aile değil kabile diye. Sürü ile boşanmalarının sebebini sana söylemiş işte. 53 yaşındaki bir adamın hâlâ ailem ile yaşayacağım diyor. Allah'ın evlerden ırak. Sen de 40 yaşına geldim ne olursa olsun bir an önce evlenmeliyim modundasın. Sana uymuyorsa uydurmayacaksın vazgeçeceksin. O nasıl diyorsa ben ailem ile yaşarım sen de diyeceksin ki ben aile ile yaşayamam seni köhnemiş herif😒
Duygular işin işine girince değişiyormuş, bende aynen böyle yazardım taki bu derde düşmeden önce
Düğünde 50 yaş topuz
Sıfır aksesuar, doğal makyaj, neden mi
Koca vs umrum değildi
TAKİ kimyam tutana kadar

Allah umarım hepinize böyle Br Duygu yaşatır da beni birazcık anlarsınız

Back
X