40 yasinda sapık 15 yasinda cocuk.

Bence fake hesap acmak en mantiklisi. Annesiyle konusmazdim ben olsam. Tanimadiginiz insanlar sonucta ne tepki verecegi belli olmaz iftira atmakla suclayabilir sana ne benim cocugumdan diye tersleyebilir yada dediginiz gibi kizi evlendirmeye bile calisabilir. Kiz boyle bir hataya dustugune gore annesiyle iletisimi cok kuvvetli degildir diye dusunuyorum. Bana gore her durumda anneyle konusmak sakat. Fake hesap acip kizi uyarin hatta ben senden yasca buyugum ama seni gelip kendim uyarmaya cesaret edemedim cunku bu adam cok tehlikeli ve bana da zarar vermesinden cok korkuyorum diyin aciklamanizi da yapin yoksa adam bizi ayirmak icin yapiyorlar falan diyip kizi yine kandirabilir. Cok zor bir durum umarim sonu kotu bitmez.

Fake hesapla yazsam kizi dinlemezse ki büyük ihtimalle önemsemez.
Direk karsisina cikip annesine söylemeye de cekiniyorum.
Polisi arayip haber versem kizin adini vermeden.
Direk bu pisliği korkutsalar :26:

Polise haber vermek de mantikli ama bence mahallenizdeki karakoldan bir polise soyleseniz o kizla konussa ailesine soylemeden. En kesin cozum bu olur sanirim

Aminn.
İnanin aynilarini hissediyorum.
Adam çok tehlikeli inanin ki.
Ondan cekiniyorum en çokta.
Annesi konusunda da cekindigim noktalari yazmissiniz.
Ama cpcuga da yazik .
Belki hayati mahfolacak.

Yaparlar mi ki ?
Ne biliyim :26:
Ne desem ki.

Bence yaparlar. Durumu anlatin ben adamdan cekiniyorum siz bir seyler yapabilir misiniz kizla konusabilir misiniz diyin geri cevireceklerini sanmiyorum kizla konusmasalar bile mutlaka bir sey yaparlar bence en azindan adamla konusurlar ama adam polisten korkacak biri gibi durmuyor

Kizi korkar evet.
Ama ne biliyim polisle resmi birşey olurda adam beni tanir falan :26:

Arkadasim, siz o kiza da guvenemezsiniz. Ya her seye razi gelmis bir ergense ve sizi o adama sikayet ederse... o zaman ne yapacaksiniz? Siz en fazla sahte bir hesap acip kizi uyarabilirsiniz. Onu da internet kafeden yapin. Ne olur ne olmaz.

Arkadasim, siz o kiza da guvenemezsiniz. Ya her seye razi gelmis bir ergense ve sizi o adama sikayet ederse... o zaman ne yapacaksiniz? Siz en fazla sahte bir hesap acip kizi uyarabilirsiniz. Onu da internet kafeden yapin. Ne olur ne olmaz.

Haklisiniz vallahi.
Çocuk diyorum ama benden uyaniktir Allah bilir..

bence sahte hesap açıp kıza herşeyi anlatabilirsin..seninde başın belaya girmesin...belkide haberi yoktur bunlardan... hala devam ederse annesine bi şekilde bunları öğrenmesini sağlayabilirsiniz..

Sakın saçmalama ne notu, ne annesi.

Ergen, aklı havada bi'kız var karşında ve büyük ihtimal aşık.
Sen eline kağıt verip bunu annene ver desen yolda açıp bakacak kinlenecek, koştur koştur adama anlatcak.
Adam diyecek hangi kız, aha bu kız diye gösterecek kız da seni.

Kendini hiç bir şekilde gösterme. Adam zaten pislikmiş bi'de işine gözünün önünde çomak sokarsan sence seni rahat bırakır mı?

Fake hesap en mantıklısı.

ortak bir tanıdığınız yoksa bulaşmayın derim. adam zaten pisliğin tekiymiş. dertsiz başınıza dert almayın

Kız 15 yaşında, adamın profilinde 25 bile yazıyor olsa o kızın o adamla işi ne? Birde açıktan açıktan aşkım cicim,yazacak ! Devir çok değişti artık, biz o yaşlarda okuldan dersten başka bir şey düşünmezdik şimdiki zamane veletlerinin aklı bir karış havada! Birde ailesini tanımıyorsun, ya annesi razıysa? Bunlar olmuyor mu oluyor maalesef iyisi mi aynen sahte hesapla bir mesaj yaz adamın ne olduğunu kısaca anlat ama bu şekilde bile muhtemelen senin adamın eski sevgililerinden biri olduğunu ve kıskançlık yaptığını düşünecek yine de niye bir şey yapmadım demekten iyi...

kızın ısmını bılıyor musunuz? belki annesinin profılıdır, hanı ınsanlar cocugunun fotoğrafını profıl fotoğrafı yapar ya, belki annesıyle sevgılıdır. Bilemedim her ıhtımal var. yanı ben en ıyı ıhtımalı dusundum sanırım....

Son düzenleme:
Haklisiniz vallahi.
Çocuk diyorum ama benden uyaniktir Allah bilir..

bencede bir fake hesap açn ve kiza herseyi anlatn inanmazsa cevresine sormasini isteyin adami yalnz bu hesap mumkunse bir erkek hesabi olsun suan kiz kanmiş ve aşk oldugunu zannediyorsa bir kizin onlari ayirmak istedigini felan dusunur.yazik adamida Allah ıslah eylesin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…