- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
Az once şoka ugradim kizlar.
Bizim burada bilinmiş bir adam var.
Pisliğin teki.
40 yasinda rahat var.
Bu adam alkolik uyuşturucu kullanan calismayan gelene gidene laf atan pisliğin teki.
En onemlisi bu adamin tecavüzden sabikasi var.
Herkes biliyor ne halt olduğunu bu adamin iftira falan değil yani.
Eski karisina tecavüz edip hamile kalinca evlenmiş.
Dayak desen bu adam da içip içip hem kizini hem karisini dovuyordu.
Bosanmislar sonunda.
Kadin ölse de kurtulsam diyordu zaten.
Velhasil bugün bu adamin facesine denk geldim baktım.
Bir kiz yazmis askimli canimli birşeyler.
Bir baktim kizin facesine taş catlasin 15 yasinda.
16 yoktur bile eminim.
Kizda bizim mahallede sürekli görüyorum.
Gördükten sonra içim karardi.
40 yasinda bir adamin 15 yasinda ki kizlar ne isi olur ki ?
Bu adam o kiza ya birşey yaparsa ?
Belki de yapmistir bilmiyorum.
Facesinde 25 yasinda yaziyor bu pisliğin.
Kiz buna mi inandi bilmiyorum.
Sizce birşey yapmalimiyim ?
Bu adam sadece bir kişiye değil birçok kişiye tecavüz etmiş bir adam.
İİnsanin önünden geçerken ya laf atar ya işlik çalar.
Vallahi koza acidim.
Bu adamin 13-14 yasinda kizi var birde
Pisliğin teki.
40 yasinda rahat var.
Bu adam alkolik uyuşturucu kullanan calismayan gelene gidene laf atan pisliğin teki.
Bosanmislar sonunda.
16 yoktur bile eminim.
Vallahi koza acidim.
bence sahte hesap açıp kıza herşeyi anlatabilirsin..seninde başın belaya girmesin...belkide haberi yoktur bunlardan... hala devam ederse annesine bi şekilde bunları öğrenmesini sağlayabilirsiniz..
Sakın saçmalama ne notu, ne annesi.
Ergen, aklı havada bi'kız var karşında ve büyük ihtimal aşık.
Sen eline kağıt verip bunu annene ver desen yolda açıp bakacak kinlenecek, koştur koştur adama anlatcak.
Adam diyecek hangi kız, aha bu kız diye gösterecek kız da seni.
Kendini hiç bir şekilde gösterme. Adam zaten pislikmiş bi'de işine gözünün önünde çomak sokarsan sence seni rahat bırakır mı?
Fake hesap en mantıklısı.
sen facebook adreslerini ver biz yazalım buradan
ortak bir tanıdığınız yoksa bulaşmayın derim. adam zaten pisliğin tekiymiş. dertsiz başınıza dert almayın
Kız 15 yaşında, adamın profilinde 25 bile yazıyor olsa o kızın o adamla işi ne? Birde açıktan açıktan aşkım cicim,yazacak ! Devir çok değişti artık, biz o yaşlarda okuldan dersten başka bir şey düşünmezdik şimdiki zamane veletlerinin aklı bir karış havada! Birde ailesini tanımıyorsun, ya annesi razıysa? Bunlar olmuyor mu oluyor maalesef iyisi mi aynen sahte hesapla bir mesaj yaz adamın ne olduğunu kısaca anlat ama bu şekilde bile muhtemelen senin adamın eski sevgililerinden biri olduğunu ve kıskançlık yaptığını düşünecek yine de niye bir şey yapmadım demekten iyi...
kızın ısmını bılıyor musunuz? belki annesinin profılıdır, hanı ınsanlar cocugunun fotoğrafını profıl fotoğrafı yapar ya, belki annesıyle sevgılıdır. Bilemedim her ıhtımal var. yanı ben en ıyı ıhtımalı dusundum sanırım....
Polise telefonla ihbarda bulunun telefonu kulubeden acın durumu anlatın resmi biyerde gecmesin isminiz ama polis en iyi çözüm bence
bencede bir fake hesap açn ve kiza herseyi anlatn inanmazsa cevresine sormasini isteyin adami yalnz bu hesap mumkunse bir erkek hesabi olsun suan kiz kanmiş ve aşk oldugunu zannediyorsa bir kizin onlari ayirmak istedigini felan dusunur.yazik adamida Allah ıslah eylesin..
Ya bende 1 ay önce markette bi adam la kız gördüm adam en az 40 yaşındadır yada 30 larda filan kız ise 15 filan el ele tutuşmuşlar geziyorlar kızın ağzında sakız aşkım filan diyor yılışıyor ayy nasıl rahatsız olmuştum bu kızlar ne bekliyor bu tur adamlardan ben anlamıyorum ya yazık valla o kızı kesinlikle uyarın .
kesinlikle ya kızı ya ailesini direk uyarın!!!
bence fake hesap açıp, kızın faceinde soyadı tutan büyük birini bulup ona yazmak.... Hatta benimde onun yaşında kızım var falan deyinde şüphe çekmeyin... İyilikten maraz doğar ayrı, birde bela olması var adamın...
Çok ürkütücü yazaman öyle bir zaman ki söylesen sen suçlu oluyorsun bir anda o uyarmak istediğin kişi seni yanlış anlayabiliyor ne yaparlarsa yapsın diyoruz o zamanda vicdan rahat bırakmıyor bizi sen kıza değil de annesi ve babasına söylesen uyarmak mayetinde aileyi tanıyor musun bilmiyorum o pis adama gitse kızın babası yanlış bir şey yapsa başına belaya soksa bu sefer sen kendını suclu hıssedeceksın kötü bir ikilemde kalmışsın bilemedim :18:
Bu adam mahallede adı çıkmış bir adamsa kızın bu adamın yediği haltlardan evlenip boşanmasından nasıl haberi yok illa ailesinde konuşulmuştur ya da arkadaşlarından da gören olmuştur mesela face de kayıtlı olan arkadaşları da uyarırdı yani bu adam böyle biri diye o bilmiyorsa biri elbette biliyordur duymuştur çocuklar bilmiyor gibi durur ama duyarlar bilirler mahallle de kim kimmiş diye. 40 yaşında adamın neyinden hoşlanmış. Bence kızla aynı mahalledeyseniz takip edin eve giderken evi bulursunuz zaten sonra kıza da gözükmeden kız evde yokken annesine olayı anlatın ama başım belaya girer diye korkuyorum kızınıza kim olduğumu söylemeyi adama söyler filan deyin ailesi olayı biliyordur zaten kızlarını korurlar da ailesi de mi farketmemiş anlamadım siz gördüyseniz annesinin arkadaşlarından da gören olmuştur yani illa rast gelme filan hiç mi annenin kulağına gitmemiş enteresan. Ama ne yapıp edip ailesin duyurmak lazım gerisini onlar bilir.
Kizlar hepinize tesekkur ederim.
Fake hesaptan yazsam kizi umursamaz bile bence.
Polis isini cidden düşünmüyor değilim ama bir polise gidip soylesem sanane derse ?
Ya da ne biliyim ihbar etsem umursamazlarsa ?
Bilemiyorum.
Bu kizi belki de biliyordur adamin ne halt olduğunu o da bir ihtimal tabi...
Ama adamin profilinde 25 yasinda yaziyor.
Bana kizlari kandirmak için ysptigi fikri geldi bide lise önünde liseliler foto çekinmiş.
Adamin tipini keşke görseniz.
İçinde ki pislik dişina vurmuş resmen.
O derece.
Su an yasak olmasa fotograflarini koysam şuraya.
Aman Allahim
Boşverin sakın gidip birebir ne kız ile ne kızın ailesi ile konuşmayın konuşsanız kızın aılesi bilmiyorsa ki bence bilmiyordur bu durumu yoksa musade etmezler kızın annesı babası basına bela alır mazallah vicdan azabı duyarsınız polise gelince sanane derseler ki olabilir, fake hesap bana cok sıcak gelmedi pek gerçekci ve ınandırıcı samımı olabılecegını düşünmüyorum canım ay ne bileyim eli kolu insan oturamıyorda keşke hiç görmeseydiniz
Kızın facesine girin,ordan teyzesi ablası falan vardır belki.Fake hesaptan mail atın.İsminizi vermeyin.Annesiyle konuşmak iyi bir çözüm olmayabilir.Yada kıza mesaj at,ben aileden biriyim,o adamla görüştüğünü duydum senin bacaklarını kırarım deyin.Maksat korksun.Eminimki son söylediğim etkili olur baya.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Fake hesaptan o adamla konuştuğunu annene söylerim diye tehdit edeyim .Eğer siz evine falan giderseniz kız annesine zorla söylettirecektir kimden duydugunu sana musallat olur Allah korusun.Ama polis kimligini gizli tutar ve kayıtsız kalmazlar çünkü 15 yaşında bir çocuk söz konusu 18 yaşın altında ve onu zorla kaçırabilir polis takibe falan alır kimin ihbar ettigide bilinmez yani bence elinden gelen tek şey bu :/
iğrenç ya. işte bunu engellemek için Amerika'nın bazı eyaletlerinde uygulanan Megan Kanunu olması gerekiyor. Pedofillerin fişlenmesi gerektiğini düşünüyorum, bu durum düzelmiyor ve olan çocuklara oluyor.
polise de gidin. aslında en iyi müge anlı çözer bu işi :)
Müge anli mi ?
Ciddi misiniz ?
Pisliğin teki.
40 yasinda rahat var.
Bosanmislar sonunda.
16 yoktur bile eminim.
Vallahi koza acidim.
Pisliğin teki.
40 yasinda rahat var.
Bosanmislar sonunda.
16 yoktur bile eminim.
Vallahi koza acidim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?