Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Sağol arkadaşım. İnşallah sıramız gelmiştir.
Çözüm önerisi var mı doktorunun? Bu şekilde transferde sorun çıkmadan alabilecek misin bebeklerini? Yoksa daha konforlu bir yöntem öneriyor mu?

bununla ilgili bir şey söylemedi bende sormadım şaşkınlıktan bide çok ağrım ve mide bulantım vardı bi dahaki sefere gidince sorayım

Canim bende her ay deniyorum 1donmus embr. Var .biosteron ensu uyardigindan beridir icmiyorum ari sutu duyar duymaz aldim..gulneva sende gencsin seninde olur bak ensuda sen yaslarda hamile allah tamamina erdirsin..allah yolumuzu acik etsin canim..
Zanork hayirli haberlerini bekliyoruz..ikiside bebis olsun..

bununla ilgili bir şey söylemedi bende sormadım şaşkınlıktan bide çok ağrım ve mide bulantım vardı bi dahaki sefere gidince sorayım

Sara ayni sorun bendede var transferlerim zor geciuor agri oluyor..henuz konusmadim doktorumla anesteziyi sorcam.bu sefer insallah sikintisiz trans olsun..hayirlu haberlerini bekliyoruz

aminn canımm.. geç olsun güç olmasın inşallah.. bu heyecanını umudunu hiç kaybetme..
ben daha kese görmeye gitmedim. kalp atışı ve keseyi görmeyi birlikte yapayım diye bekliyorum. arefe gününe randevu aldım, bakarsın bu bayram benim için çifte bayram olur:)

canım nerelerdesinnn merak ettim seni.. hastaneye gittinmi kese için..

selam ensucum. işlerim çok yoğun bu ara. akşam gelince de yemek yiyip jel sonrası ufak bi yürüyüş yapıyorum derken bi bakıyorum uyuyup kalmışım :) senin kalp atışlarını ne zaman duyacağız?ayy çok yaklaşmıştır seninki :)

canım nerelerdesinnn merak ettim seni.. hastaneye gittinmi kese için..

Merhaba ensu, öncelikle gebeliğin hayırlı olsun allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına almak nasip olsun...Epeydir takip ediyordum ama pek yazmıyordum. Transfer günlerimiz birbirine çok yakındı 2 eylülde 3.gün embriyosu transfer edildi bana da. Çok şükür pozitifi gördüm ben de, sana bir sorum olacak; 10. gün test sonucum 52 çıktı, 13. gün 141. Doktorum 26 eylülde kese görmek için kontrole çağırdı ama ben dayanamadım test yapmaya devam ettim. 17.gün 654 çıktı, 21.gün 1250 4 gün için artışı az mı sence? Cuma gününü beklemek işkenceye dönüştü benim için ( Senin test sonuçların nasıldı, ne zaman bıraktın test yapmayı?

Opu bitti, yolculuk bitti, evime geldim çok şükür. İki tane yumurtam olmuş. Kalitesi yarın belli olacak. Yorgunluktan pek anlamıyorum şimdi, yarın heyecanlanırım artık

Sevgili 2220, sana da yazmadan edemedim, yeni tedavin hayırlı sağlıklı bebekli olur inşallah, 2 yumurtan 2 sağlıklı embriyoya dönüşsün, rahminde büyüsün, kucağını, yüreğini ısıtsın..... Önce bebeğin sana sımsıkı tutunsun sonra birlikte hayata sımsıkı tutunun inşallah.....

Karın içindeki sarkmalar da rahime baskı yapıp ağrıya neden olabiliyor. Bulantım da vardı demen aklıma onu getirdi. Endişe etme, doktorun uygun bir çözüm bulacaktır. Güzel haberlerini alalım senin de inşallah...

Sara ayni sorun bendede var transferlerim zor geciuor agri oluyor..henuz konusmadim doktorumla anesteziyi sorcam.bu sefer insallah sikintisiz trans olsun..hayirlu haberlerini bekliyoruz

ama benim anladığım benim transferlerimde hiç ağrı olmuyor çok rahat oluyor hiçbişey hissetmiyorum bile bu benim aklımı karıştırıyor doktorda şaşırdı

amin canım sağol inşallah bu sene hepimizden güzel haberler alacaz

mide bulantısını sordum doktora adet olunca miden bulanırmı dedi evet deyince buda onun gibi dedi rahim açıldığı için mide bulantısı yaparmış

zanorkcum bişey soracam sana bugün yumoş çatlayacağı zaman gelen yumurta akı gibi sıvı olurya elime o geldi ama kanlı gibiydi sanırım bu ay erken yumurtluyorum ama kanlı gelmesi korkuttu neden acaba senin bir fikrin varmı

Arefe gününe bir şey kalmamış arkadaşım. Bana yardıma gel, bak zaman nasıl geçiyor
İnşallah sağlıkla devam edecek, sağlıkla kucağına alacaksın yavrunu. :)

Hoşgeldin. Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucaklamayı nasip etsin yavrunu. Darısı başımıza inşallah.
Test yapmayı bırak artık istersen. Hem kontrolüne çok az zaman kalmış, hem her defasında strese girerek bebeğinin sağlığını olumsuz etkileyebilirsin. Ayrıca bebeğin şu anda gelişim aşamasında, bazen yavaş, bazen hızlı gelişebilir. Her gün yeni bir özelliği ekleniyor ve o dengeyi bulması zaman alacak. O yüzden gebelikte ilk üç ay önemli. Bebeğinin varlığı ilerledikçe salgılanan bhcg oranı azalacak, bu da normal. Daha önce bununla ilgili rakamları yazmıştım buraya ama gerilerde kalmıştır. O yüzden artış azaldı diye kendini üzmek yerine bebeğinin tadını çıkar. Zaten son üç ayda o senin tadını ve ... okunu çıkaracak

cnm aynı tarihlerde başlamışız benimde 1 eylülde 4. gün embriyosu transfer edilmişti.. 17. günde benim test değerim 628 di.. seninkiside çok güzelmiş.. sonrasındada illaki iki katı olacak diye şart yok cnm %60 artış olması yeterli zaten.. cnm neden cumayı bekleyeceksinki hastanenle aynı ildeysen hatta randevusuz olarak git aradan baksın doktorun ben geliyorum içim rahat değil de, gerekirse ek iğne vs de verir doktorun.. kese belli olmuştur zaten artık 1200 lerden sonra belli oluyor senin aradan 2 gün daha geçmiş..
benim kese randevumda normalde bu hafta sonu olacaktı ve öncesinde doktorun tüm randevuları doluydu ben telefon açtım geliyorum dedim gittim aradan aldı baktılar..
için rahat olsun canım herşey yolundadır..

Teşekkür ederim, bir hamile duası daha aldım, Rabbim yüzümüze baksın inşallah.
Benim transfer biraz ertelenecek, araya bir operasyon sıkıştıracağız. Ama bu noktaya kadar gelmiş olmak bile heyecan veriyor. Ensu, Nurcanöz ve senin bebeklerinizin diş buğdayı zamanında benim bebeğim de kucağımda olur inşallah

ama benim anladığım benim transferlerimde hiç ağrı olmuyor çok rahat oluyor hiçbişey hissetmiyorum bile bu benim aklımı karıştırıyor doktorda şaşırdı

Sorunsyz gecmesi cok guzel onemli olan sorunsuz gecmesi hic kafani karistirma rahat ol bence..benimkiler baya agrili ciyakliyorum.hep kafama takiliyordu miranda uyardi benide sorunsuz gecmeliymis boyle hastalara anestezi yapilmaliymis..

GünaydınKızlarrr. Bu sabah ne yapsam diye karışık bir ruhla uyandım. dün dr. ilaçları bırakma, regl görürsen de bize haber ver kan testi yapalım demişti. dün akşam parmağımın bir boğumu kadar bir kırmızı parça tuvalette düştü ve arkasından 1-2 damla kan geldi. tamam regl oluyorum diye ped koydum ama sadece bir parmak akıntım oldu. ne tavsiye edersiniz? embriyom düşmüş müdür?

Teşekkür ederim rahatlattınız beni. Aynı şehirde değiliz merkezimle, cumayı bekleyeyim biraz daha büyüsün bebişim :)

Teşekkür ederim rahatlattınız beni. Aynı şehirde değiliz merkezimle, cumayı bekleyeyim biraz daha büyüsün bebişim :)

haklısın aynı ilde değilsen beklemek en uygunu cnm.. cumaya Allahın izniyle kalp atışınıda görürsün cnm daha iyi olur çifte sevinç yaşarsın.. maşallah.. bu arada tebrikler cnm..

inşallah canım inşallah......

haklısın aynı ilde değilsen beklemek en uygunu cnm.. cumaya Allahın izniyle kalp atışınıda görürsün cnm daha iyi olur çifte sevinç yaşarsın.. maşallah.. bu arada tebrikler cnm..

Teşekkür ederim canım umarım duyarız sen ne zaman gideceksin kalp atışını duymak için? İnşallah sağlıkla büyüyorlardır bebişlerimiz...Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah....

Doktoruna bilgi ver. İçeride ek bir kanama da olmuş olabilir. Bir test yaptırıp değerlendirir. İnşallah güzel haberler paylaşırsın bizimle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…