- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #19.981
Sağol arkadaşım. İnşallah sıramız gelmiştir.
Çözüm önerisi var mı doktorunun? Bu şekilde transferde sorun çıkmadan alabilecek misin bebeklerini? Yoksa daha konforlu bir yöntem öneriyor mu?
canım Allah yardımcımız olsun bende her ay kontrole gidiyorum tek yumoşta görse tedavime başlatıyor doktor..baharın yaşı benden genç canım ben 35 oldum ve adet ilaçsız gelmiyor..kırmızılar gelsin çok rahatlıycam canım..sen tedavin hangi aşamasındasın..encu arı sütü kullanmıştı bende başlıycam inş sende kullan canım..biesterona devam ediyormusun..
bununla ilgili bir şey söylemedi bende sormadım şaşkınlıktan bide çok ağrım ve mide bulantım vardı bi dahaki sefere gidince sorayım
Teşekkür ederim arkadaşım. İnşallah senin bebeğinin diş buğdayına yetişirler
Bu defa biraz uzun yoldan gideceğiz çünkü. Sen ne zaman gidiyorsun kontrole? Keseyi gördünüz mü? Kalp atışı ne zaman? Hayırlısıyla 9 ayını tamamla, sağlıkla kucakla bebeğini
canım nerelerdesinnn merak ettim seni.. hastaneye gittinmi kese için..
canım nerelerdesinnn merak ettim seni.. hastaneye gittinmi kese için..
Opu bitti, yolculuk bitti, evime geldim çok şükür. İki tane yumurtam olmuş. Kalitesi yarın belli olacak. Yorgunluktan pek anlamıyorum şimdi, yarın heyecanlanırım artık
bununla ilgili bir şey söylemedi bende sormadım şaşkınlıktan bide çok ağrım ve mide bulantım vardı bi dahaki sefere gidince sorayım
Sara ayni sorun bendede var transferlerim zor geciuor agri oluyor..henuz konusmadim doktorumla anesteziyi sorcam.bu sefer insallah sikintisiz trans olsun..hayirlu haberlerini bekliyoruz
Karın içindeki sarkmalar da rahime baskı yapıp ağrıya neden olabiliyor. Bulantım da vardı demen aklıma onu getirdi. Endişe etme, doktorun uygun bir çözüm bulacaktır. Güzel haberlerini alalım senin de inşallah...
aminn canımm.. geç olsun güç olmasın inşallah.. bu heyecanını umudunu hiç kaybetme..
ben daha kese görmeye gitmedim. kalp atışı ve keseyi görmeyi birlikte yapayım diye bekliyorum. arefe gününe randevu aldım, bakarsın bu bayram benim için çifte bayram olur:)
selam ensucum. işlerim çok yoğun bu ara. akşam gelince de yemek yiyip jel sonrası ufak bi yürüyüş yapıyorum derken bi bakıyorum uyuyup kalmışım :) senin kalp atışlarını ne zaman duyacağız?ayy çok yaklaşmıştır seninki :)
Merhaba ensu, öncelikle gebeliğin hayırlı olsun allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına almak nasip olsun...Epeydir takip ediyordum ama pek yazmıyordum. Transfer günlerimiz birbirine çok yakındı 2 eylülde 3.gün embriyosu transfer edildi bana da. Çok şükür pozitifi gördüm ben de, sana bir sorum olacak; 10. gün test sonucum 52 çıktı, 13. gün 141. Doktorum 26 eylülde kese görmek için kontrole çağırdı ama ben dayanamadım test yapmaya devam ettim. 17.gün 654 çıktı, 21.gün 12504 gün için artışı az mı sence? Cuma gününü beklemek işkenceye dönüştü benim için ( Senin test sonuçların nasıldı, ne zaman bıraktın test yapmayı?
Merhaba ensu, öncelikle gebeliğin hayırlı olsun allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına almak nasip olsun...Epeydir takip ediyordum ama pek yazmıyordum. Transfer günlerimiz birbirine çok yakındı 2 eylülde 3.gün embriyosu transfer edildi bana da. Çok şükür pozitifi gördüm ben de, sana bir sorum olacak; 10. gün test sonucum 52 çıktı, 13. gün 141. Doktorum 26 eylülde kese görmek için kontrole çağırdı ama ben dayanamadım test yapmaya devam ettim. 17.gün 654 çıktı, 21.gün 12504 gün için artışı az mı sence? Cuma gününü beklemek işkenceye dönüştü benim için ( Senin test sonuçların nasıldı, ne zaman bıraktın test yapmayı?
Sevgili 2220, sana da yazmadan edemedim, yeni tedavin hayırlı sağlıklı bebekli olur inşallah, 2 yumurtan 2 sağlıklı embriyoya dönüşsün, rahminde büyüsün, kucağını, yüreğini ısıtsın..... Önce bebeğin sana sımsıkı tutunsun sonra birlikte hayata sımsıkı tutunun inşallah.....
ama benim anladığım benim transferlerimde hiç ağrı olmuyor çok rahat oluyor hiçbişey hissetmiyorum bile bu benim aklımı karıştırıyor doktorda şaşırdı
cnm aynı tarihlerde başlamışız benimde 1 eylülde 4. gün embriyosu transfer edilmişti.. 17. günde benim test değerim 628 di.. seninkiside çok güzelmiş.. sonrasındada illaki iki katı olacak diye şart yok cnm %60 artış olması yeterli zaten.. cnm neden cumayı bekleyeceksinki hastanenle aynı ildeysen hatta randevusuz olarak git aradan baksın doktorun ben geliyorum içim rahat değil de, gerekirse ek iğne vs de verir doktorun.. kese belli olmuştur zaten artık 1200 lerden sonra belli oluyor senin aradan 2 gün daha geçmiş..
benim kese randevumda normalde bu hafta sonu olacaktı ve öncesinde doktorun tüm randevuları doluydu ben telefon açtım geliyorum dedim gittim aradan aldı baktılar..
için rahat olsun canım herşey yolundadır..
Teşekkür ederim rahatlattınız beni. Aynı şehirde değiliz merkezimle, cumayı bekleyeyim biraz daha büyüsün bebişim :)
Teşekkür ederim, bir hamile duası daha aldım, Rabbim yüzümüze baksın inşallah.
Benim transfer biraz ertelenecek, araya bir operasyon sıkıştıracağız. Ama bu noktaya kadar gelmiş olmak bile heyecan veriyor. Ensu, Nurcanöz ve senin bebeklerinizin diş buğdayı zamanında benim bebeğim de kucağımda olur inşallah
haklısın aynı ilde değilsen beklemek en uygunu cnm.. cumaya Allahın izniyle kalp atışınıda görürsün cnm daha iyi olur çifte sevinç yaşarsın.. maşallah.. bu arada tebrikler cnm..
GünaydınKızlarrr. Bu sabah ne yapsam diye karışık bir ruhla uyandım. dün dr. ilaçları bırakma, regl görürsen de bize haber ver kan testi yapalım demişti. dün akşam parmağımın bir boğumu kadar bir kırmızı parça tuvalette düştü ve arkasından 1-2 damla kan geldi. tamam regl oluyorum diye ped koydum ama sadece bir parmak akıntım oldu. ne tavsiye edersiniz? embriyom düşmüş müdür?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?