- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #19.961
2220 canım şu sıralarda muhtemelen opun bitmiştir inşallah çok başarılı geçmiştir bol bol ve kaliyeli yumoşların toplanmıştır dualarım seninle hayırlı haberlerini bekliyorum arkadaşım
canım benim opuya girmişsin hadi sıra sende inşallah kaliteli pırlanta yumoşların olurda bebişine kavuşursun çoooook öpüyorum tatlım bol şans
2220 inşallah herşey yolundadır çok güzeeeeeeeeeeel yumoşların bebişlerin olur
ilaçları kesme devam dedi. Yarın da ultrason yapacaktüm ilaçları kullanmayı bıraktınmı bu durumda nasıl bir yol izliyor doktorun cnm..
normalde bu değerin kimyasal gebeliğin değeri oluyor iğne ve ilaçları bırakınca kendiliğinden değer düşüyor..
dış gebeliksede bu muayenede anlaşılır bunu düşünüyormu yoksa muayene edip gördümü..
İyi dinlen canımmm embriyolarında senden gelen güzel enerjiyle bölünüp çoğalsınlarrrr inşallhhhOpu bitti, yolculuk bitti, evime geldim çok şükür. İki tane yumurtam olmuş. Kalitesi yarın belli olacak. Yorgunluktan pek anlamıyorum şimdi, yarın heyecanlanırım artık
Amin arkadaşım, inşallah. İki yumurta toplamışlar. Nasıl mutlu oldum
Kalite için yarın arayacaklar. İnşallah güzel haberler böyle devam eder
lütfen yorumun amacı sizi üzmek değil başında da belirttim nazizane fikrimdir en azından aklınızda bulunsun diye. ama kesinlikle akıl bulandırmak değildir yaşadığım hayatımı paylaştım sadece . bu şekilde cevabınız beni gerçekten üzdü..
İyi dinlen canımmm embriyolarında senden gelen güzel enerjiyle bölünüp çoğalsınlarrrr inşallhhh
Tüm enerjini onlara verme canım bu akşam biraz bencillik yap ve bebişlerine yolla olabildiğince fazla enerjiii eminim pisicikler ve kuçucuk anlayacaklardır seni :)İnşallah döllenirler, inşallah bebeğim olmak için onlar da heveslenirler. Dinlenmek henüz fırsat bulamadığım şey. Kediciklerimle köpeciklerim çok özlemiş, 1 haftanın acısını çıkarıyoruz hala
Zanork cok sevindimmmm. Gozun aydin. Yarin gelecek haberle cok daha fazla sevinmek ve sevincimizin 9 ay kesintisiz surmesini Istiyoruz. Yanaklarindan opuyorum.Çok şükür yolunda. Tektaş vermeye gitmiştim, iki olmuşlar, çok sevindim. Yarın isa güzel haberlerini alayım inşallah. Rabbim bu yola gönül veren herkesi sevindirsin.
Bende ağrı daha çok muayene sırasında oluyor. Göbek yağlarından yumurtalıkları göremiyorlar ve karnıma bastırmak zorunda kalıyorlar
Son muayeneden sonra bende de lekelenme oldu ama önemli değil dediler. Devamı gelmiyorsa takılma fazla. Muhtemelen zorlanmaya bağlı bir kanamadır. Kendini sıkıyor olabilirsin muayenede. Gerekirse narkozlu transfer yapılır. Doktorun yönlendirir sanırım.
İnşallah sevineceğiz arkadaşım. Hepimizin gönlü yorgun. Ama Rabbim inşallah çabalarımızın mükafatını verecek.
Tüm enerjini onlara verme canım bu akşam biraz bencillik yap ve bebişlerine yolla olabildiğince fazla enerjiii eminim pisicikler ve kuçucuk anlayacaklardır seni :)
Canım opun bitmis evine gitmissin cok sevindim inan hersey güzel olacak inan buna ben inanıyorum bu sene bizim yilimiz olacak
Benim transferim sorunsuzdu hic agrim olmamisti doktorumda buna şaşırdı ya cok ince katater kullanmislar yada o esnada rahmin esnemis dedi yoksa bu kadar darlikta sivi gecer ama embriyo gecemeyebilir dedi cok saskinim
günaydın zanorkkkk, kaç gündür giremiyordum bi çırpıda okudum gelişmeleri. hayırlı olsun canımm.. inşallah ikisi de 1.kalite olarak yerleşir rahmine ve sıkı sıkı tutunur annelerine.. öpüyorummm :)Sağol arkadaşım. İnşallah sıramız gelmiştir.
Çözüm önerisi var mı doktorunun? Bu şekilde transferde sorun çıkmadan alabilecek misin bebeklerini? Yoksa daha konforlu bir yöntem öneriyor mu?
günaydın zanorkkkk, kaç gündür giremiyordum bi çırpıda okudum gelişmeleri. hayırlı olsun canımm.. inşallah ikisi de 1.kalite olarak yerleşir rahmine ve sıkı sıkı tutunur annelerine.. öpüyorummm :)
ccanım günaydın. Çok sevindim 2 tane folikülün olmasına. Inşallah bugün güzel haberlerini alırız. Hep birlikte seviniriz. Güzel haberlerinizi bekliyorummSağol arkadaşım. İnşallah sıramız gelmiştir.
Çözüm önerisi var mı doktorunun? Bu şekilde transferde sorun çıkmadan alabilecek misin bebeklerini? Yoksa daha konforlu bir yöntem öneriyor mu?
günaydın zanorkkkk, kaç gündür giremiyordum bi çırpıda okudum gelişmeleri. hayırlı olsun canımm.. inşallah ikisi de 1.kalite olarak yerleşir rahmine ve sıkı sıkı tutunur annelerine.. öpüyorummm :)
Amin arkadaşım, inşallah. İki yumurta toplamışlar. Nasıl mutlu oldum
Kalite için yarın arayacaklar. İnşallah güzel haberler böyle devam eder
hadi hayırlı inşallah canım allah büyük elbet birgün yüzümüz gülecekYok canım baktırdım dün . Adet olsam bir transfer yaptıracağımmm
canım acele etme belkide değerlerin yükselecek olmazsada sağlık olsunda tekrar denersin allahtan umut kesilmez sıkma canınıDr.um
Dr.um embriyonun sol tüpe kaçtığını düşünüyor...o yüzden dış gebelik diyor ...tavsiye edeceğiniz hast. Ve Dr var mı? Canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?