Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

2220 canım şu sıralarda muhtemelen opun bitmiştir inşallah çok başarılı geçmiştir bol bol ve kaliyeli yumoşların toplanmıştır dualarım seninle hayırlı haberlerini bekliyorum arkadaşım

Opu bitti, yolculuk bitti, evime geldim çok şükür. İki tane yumurtam olmuş. Kalitesi yarın belli olacak. Yorgunluktan pek anlamıyorum şimdi, yarın heyecanlanırım artık

canım benim opuya girmişsin hadi sıra sende inşallah kaliteli pırlanta yumoşların olurda bebişine kavuşursun çoooook öpüyorum tatlım bol şans

Amin arkadaşım, inşallah. İki yumurta toplamışlar. Nasıl mutlu oldum
Kalite için yarın arayacaklar. İnşallah güzel haberler böyle devam eder

2220 inşallah herşey yolundadır çok güzeeeeeeeeeeel yumoşların bebişlerin olur

Çok şükür yolunda. Tektaş vermeye gitmiştim, iki olmuşlar, çok sevindim. Yarın da güzel haberlerini alayım inşallah. Rabbim bu yola gönül veren herkesi sevindirsin.

Kızlar belki karamsar yaklaşıyorum ama yeni deneme için tavsiye edeceğiniZ Dr var mı?
ilaçları kesme devam dedi. Yarın da ultrason yapacak

opun hayırlı olsun cnmm... çok güzel haberlerle geldin iki yumoş çok iyii bir sayııı.. inşallah ikiside döllenecek... maşallah

Yazdıklarına cevap vermek istememiştim ama hala ne yaptığını göremediğin için yazma gereği hissettim
Bu taraftan bakınca amacın " yaşlısınız ne halt etmeye çocuk istiyorsunuz? Sizin de çocuklarınız benim gibi mutsuz ve engellenmiş olacak" biçiminde görünüyor. Çocuk yetiştirmek eğitim vermek, eğitimli insanın yapabileceği bir şeydir. Kastettiğim eğitim diploma değil. Yaşam görüşü. Annenin yaklaşımı yanlış. Kazara doğurup bütün yükünü evladına yüklemek bilinçli bir annenin davranışı değil. Ama zaten köyden geldiğinizi kendin söylüyorsun. Annen yıllarca içine işlemiş olan yaşantının birikimlerini bir günde söküp atamaz. Bu değişim zaman içinde, kuşaktan kuşağa olur. Yani seni bugün mutsuz eden şeyleri sen çocuğuna yapmadığında gelişirsin. Ve denge böyle bulunur.
Benden sana bir abla tavsiyesi, ailenin sana neler yaşattığına takılıp hayıflanmak, bu yüzden başkalarının da aynı olduğuna inanıp tavsiyede bulunmak yerine, kendi hayatını oluşturmak için yaşa. Sana yanlış görünen şeylerin doğrusunu sen kendi hayatına uygula. Annenin beklentilerini değil, kendi hedeflerini yaşamak için bu dünyaya geldin. Bunu kırmadan, uygun bir şekilde ailenle paylaş. Bu senin için çok daha faydalı olacaktır, emin ol...

İyi dinlen canımmm embriyolarında senden gelen güzel enerjiyle bölünüp çoğalsınlarrrr inşallhhh

İnşallah döllenirler, inşallah bebeğim olmak için onlar da heveslenirler. Dinlenmek henüz fırsat bulamadığım şey. Kediciklerimle köpeciklerim çok özlemiş, 1 haftanın acısını çıkarıyoruz hala

Tüm enerjini onlara verme canım bu akşam biraz bencillik yap ve bebişlerine yolla olabildiğince fazla enerjiii eminim pisicikler ve kuçucuk anlayacaklardır seni :)

Çok şükür yolunda. Tektaş vermeye gitmiştim, iki olmuşlar, çok sevindim. Yarın isa güzel haberlerini alayım inşallah. Rabbim bu yola gönül veren herkesi sevindirsin.
Zanork cok sevindimmmm. Gozun aydin. Yarin gelecek haberle cok daha fazla sevinmek ve sevincimizin 9 ay kesintisiz surmesini Istiyoruz. Yanaklarindan opuyorum.

Canım opun bitmis evine gitmissin cok sevindim inan hersey güzel olacak inan buna ben inanıyorum bu sene bizim yilimiz olacak

Benim transferim sorunsuzdu hic agrim olmamisti doktorumda buna şaşırdı ya cok ince katater kullanmislar yada o esnada rahmin esnemis dedi yoksa bu kadar darlikta sivi gecer ama embriyo gecemeyebilir dedi cok saskinim

Tüm enerjini onlara verme canım bu akşam biraz bencillik yap ve bebişlerine yolla olabildiğince fazla enerjiii eminim pisicikler ve kuçucuk anlayacaklardır seni :)

Onlara biraz mama, biraz su, bolca sevgi ve birlikte uyku verdim. Yayılıp kalmışız sabaha kadar

Sağol arkadaşım. İnşallah sıramız gelmiştir.
Çözüm önerisi var mı doktorunun? Bu şekilde transferde sorun çıkmadan alabilecek misin bebeklerini? Yoksa daha konforlu bir yöntem öneriyor mu?

Çözüm önerisi var mı doktorunun? Bu şekilde transferde sorun çıkmadan alabilecek misin bebeklerini? Yoksa daha konforlu bir yöntem öneriyor mu?
günaydın zanorkkkk, kaç gündür giremiyordum bi çırpıda okudum gelişmeleri. hayırlı olsun canımm.. inşallah ikisi de 1.kalite olarak yerleşir rahmine ve sıkı sıkı tutunur annelerine.. öpüyorummm :)

Teşekkür ederim arkadaşım. İnşallah senin bebeğinin diş buğdayına yetişirler
Bu defa biraz uzun yoldan gideceğiz çünkü. Sen ne zaman gidiyorsun kontrole? Keseyi gördünüz mü? Kalp atışı ne zaman? Hayırlısıyla 9 ayını tamamla, sağlıkla kucakla bebeğini

Canım gün
ccanım günaydın. Çok sevindim 2 tane folikülün olmasına. Inşallah bugün güzel haberlerini alırız. Hep birlikte seviniriz. Güzel haberlerinizi bekliyorumm

canım nerelerdesinnn merak ettim seni.. hastaneye gittinmi kese için..

canım çoook sevindim senin adına inşallah bu sefer çabaların sonuç verecek altın yumoşların döllenir bebişine kavuşursun dualarım seninle tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…