- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #20.001
canım ne güzel bir haber..çook sevindim senin adına dondurcakmısın minikleri canım..tedavi öncesi bişeyler kullandınmı..fsh kaç çıkmıştı tedavi öncesi canım..Maşallah, iki embriyomuz varmış
canım ne güzel bir haber..çook sevindim senin adına dondurcakmısın minikleri canım..tedavi öncesi bişeyler kullandınmı..fsh kaç çıkmıştı tedavi öncesi canım..
Maşallah, iki embriyomuz varmış
Maşalllaaahhhhhh çok güzel haber bu maşalllahhhhhMaşallah, iki embriyomuz varmış
2220 canım bir iki sayfa geride sana bişey sormuştum görmedin sanırım
Merhaba ensu, öncelikle gebeliğin hayırlı olsun allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına almak nasip olsun...Epeydir takip ediyordum ama pek yazmıyordum. Transfer günlerimiz birbirine çok yakındı 2 eylülde 3.gün embriyosu transfer edildi bana da. Çok şükür pozitifi gördüm ben de, sana bir sorum olacak; 10. gün test sonucum 52 çıktı, 13. gün 141. Doktorum 26 eylülde kese görmek için kontrole çağırdı ama ben dayanamadım test yapmaya devam ettim. 17.gün 654 çıktı, 21.gün 12504 gün için artışı az mı sence? Cuma gününü beklemek işkenceye dönüştü benim için ( Senin test sonuçların nasıldı, ne zaman bıraktın test yapmayı?
bununla ilgili bir şey söylemedi bende sormadım şaşkınlıktan bide çok ağrım ve mide bulantım vardı bi dahaki sefere gidince sorayım
Sara ayni sorun bendede var transferlerim zor geciuor agri oluyor..henuz konusmadim doktorumla anesteziyi sorcam.bu sefer insallah sikintisiz trans olsun..hayirlu haberlerini bekliyoruz
Sorunsyz gecmesi cok guzel onemli olan sorunsuz gecmesi hic kafani karistirma rahat ol bence..benimkiler baya agrili ciyakliyorum.hep kafama takiliyordu miranda uyardi benide sorunsuz gecmeliymis boyle hastalara anestezi yapilmaliymis..
amin canım sağol inşallah bu sene hepimizden güzel haberler alacaz
mide bulantısını sordum doktora adet olunca miden bulanırmı dedi evet deyince buda onun gibi dedi rahim açıldığı için mide bulantısı yaparmış
zanorkcum bişey soracam sana bugün yumoş çatlayacağı zaman gelen yumurta akı gibi sıvı olurya elime o geldi ama kanlı gibiydi sanırım bu ay erken yumurtluyorum ama kanlı gelmesi korkuttu neden acaba senin bir fikrin varmı
kızlar lh yüksekliği hakında bilgisi olan varmı ovilasyona yakın yüksek çıkarmış..ben geçmi yumurtalıyorum yani adet 24 geçti şuan fsh 36 lh 56çıkmış bilgisi olan yokmuu.
maşallah maşallah hadi bakalım ikizler yolda inşallah herşey yolunda gider kuzularını kucağınada alırsınMaşallah, iki embriyomuz varmış
matilda n'olur beni yanlis anlama ama neden sürekli test yapiyorsun? sonucta testler hic bir anlama gelmez. en azindan doktorumun bana söyledigi. bana blast transfer edilmisti ve 10 gün sonra dayanamayip evde test yaptim. pozitifi de görünce hemen doktora kostum. sag olsun beni araya aldi bende durumu anlattim. kan vermek istiyorum bir de siz test edin dedim. adam bana güldü. ne farkedecek ki dedi. zaten pozitif görmüssün cikan rakamin senin icin hic bir anlami yok bosuna kafani yormus olacaksin dedi. sonucta kan degerlerin ne cikarsa ciksin eger bebek saglikli degilse dogabilecek sonucu hicbir test sonucu degistiremez dedi. aslinda hakliydi. ilk 3 denememde bende bu test sonuclarina kafayi takmistim, 3.cü denememde kan degerleri de iyi durumdayken düsükle sonuclandi. böyle seyler hic belli olmaz diye rahatlatti doktorum beni.
he soracak olursaniz tabii ki kan testinde israr ettim ve yaptirdim da. bir kerelik tamam dedi ama bir daha yapmam diye kesin konustu ve ben Almanya'da oldugum icin de kafama göre gidip kan testi yaptiramam biliyordu. benim sonucum 409 cikmisti. ikiz bebeklerim vardi. sonra kese ve kalp atisina gittik ve 9. haftaya kadar ikisinin de kalbi atiyordu ama sonrasinda bir bebegimin kalbi durdu. bir bebekle devam ediyoruz.
demek istedigim test sonuclari bu durumu asla bilemez. gönlünü ferah tut ve bebegini / bebeklerini Allaha emanet et. hayirlisi ile gelmeleri icin dua et gerisi bos. bence degerlerin cok cok güzel, kan testlerine para vermeye devam edecegine bebeginin kumbarasina at :)
Cok guzel. Gozun aydin olsun. Allahin Izniyle bebegin gelecek.Maşallah, iki embriyomuz varmış
Kusura bakma arkadaşım, atlamışım onu. Önemli olduğunu sanmıyorum. Çatlama sırasında kanama olabildiğini, hatta bazılarında lekelenmeden daha fazla kanama olduğunu çok duydum. Ara kanama diye de adlandırıyor bazıları. Sanırım yumurtalık dokusuyla ilgili. Devamı gelmediyse endişelenme.
Sorunsuz transferin de aşamaların en önemlilerinden olduğu söyleniyor... Anestezili transfer önerilenlerden birisi... Benim de transfere yönelik deneme yapıldığında çok sıkıntı yaşamasamda "dar" olmasından kaynaklı kasılma veya gerginlik hissedilebileceği söylendi... Evet daha özel katater kullanabiliyorlar..
Bilgi için paylaşmak istedim ben bunun yerine yapılan başka bir işlem var mı diye sordum... OPU sırasında hazır narkoz almışken "dilatasyon" denilen işlem yapıldı... Hafif bir genişletme yapılıyor. Çok rahat ettim... Sonrasındaki rahim içi çizik, film çektirme, rahim içi muayene vs. her şey kolay oluyor... Yoksa her transfer veya rahim içi işlemde tekrar tekrar narkoz almak gerekecekti... Çok sevgiler
Saracım benzer sıkıntın daha önce oluyor muydu bilmiyorum... Benim de çok uzun geçmişi olmasa da 14. gün civarında (yumurtalama döneminde) önceleri meşhur yumurtlama habercisi mukus renkli geliyordu, bir ara ped kullanacak gibiydi.. Hatta o dönemlerimi hangisi gerçek reglim acaba diye sorduğum dönemler diye adlandırırım... Regl döneminde tam atılmayanların yumurtalama ile birlikte atıldığı zamanlarda da olabiliyormuş, özellikle rahim içinde kaldığından oluyormuş... Benim histeroskopi operasyonum sonrasında böyle bir şikayetim kalmadı... Günleri takip edebiliyorum o meşhur mukus şeffaf haline geri döndü... Ciddi bir şey değil belki ama doktoruna iletmende fayda olabilir. Sevgiler
maşallah maşallah hadi bakalım ikizler yolda inşallah herşey yolunda gider kuzularını kucağınada alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?