Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

canlar doktordan geldim tahlil sonuçlrımı değerlendirdi doktorum..çook mülayim bir doktor bir kadına yüzüne menopoz olmuşsun diyemeyiz dedi bakalım adetin 2 günü tekar çağırdı tahlil istedi yine ona göre değerlediririz dedi.. cylo prognova verdi artık gelsin bu kırmızılar aslında söktürücü almıştım iki gün oldu biteli karın ağrılarım oluyor adet ağrısı gibi ama tık yokk..canlar size bir sorum olucak lh 54 çıkmış fsh 36 fsh adete daha belirgin olurmuş inş adete birazda olsa düşer fsh lh çook yüksek çıktı bilgisi olan varmı canlar benim fsh 36 çıkmış daha yüksek bekliyordum dua ettim Allahım fsh biraz düşük çıksın en ufak bir umudum olsun diye.

canım ne güzel bir haber..çook sevindim senin adına dondurcakmısın minikleri canım..tedavi öncesi bişeyler kullandınmı..fsh kaç çıkmıştı tedavi öncesi canım..

Sağol arkadaşım. Ameliyat için donduracağız. En azından son görüşmede öyle konuştuk. Cuma netleşecek. Bu defa hiç bir şey kullanmadım ama hayatım değişti.com diye bir siteden bir cd aldım. Aslında iki ayda etkisini gösteriyor ama ben tedaviden 10 gün önce kullanmaya başladım. Müzik ve doğa sesleri dinlerken bilinçaltına mesaj gönderen bir sistem. Adı "Hamile kalmak için"...
Onun dışında sadece ilaçlarımı kullandım. Aslında heyecandan ne kullandığımı bile unuttum. O yüzden sadece müzik ve ilaçlarla geliştiler. Tabi en önce Allah' ın izniyle.
Bu tedavide fsh bakılmadı. Sanırım folikül görünce gerek duymadı.
CD. sipariş verildiğinde kişiye özel hazırlanıp gönderiliyor. Kendine güven, hamile kalmak için, kadın kimliği ve suçluluk duyguları adı altında 5 bölümden 10 seslendirme. İstersen araştır. Sigara bırakma yöntemleri arasında da kullanıldığı için aklıma yatmıştı benim.

kızlar lh yüksekliği hakında bilgisi olan varmı ovilasyona yakın yüksek çıkarmış..ben geçmi yumurtalıyorum yani adet 24 geçti şuan fsh 36 lh 56çıkmış bilgisi olan yokmuu.

2220 canım bir iki sayfa geride sana bişey sormuştum görmedin sanırım

Kusura bakma arkadaşım, atlamışım onu. Önemli olduğunu sanmıyorum. Çatlama sırasında kanama olabildiğini, hatta bazılarında lekelenmeden daha fazla kanama olduğunu çok duydum. Ara kanama diye de adlandırıyor bazıları. Sanırım yumurtalık dokusuyla ilgili. Devamı gelmediyse endişelenme.

matilda n'olur beni yanlis anlama ama neden sürekli test yapiyorsun? sonucta testler hic bir anlama gelmez. en azindan doktorumun bana söyledigi. bana blast transfer edilmisti ve 10 gün sonra dayanamayip evde test yaptim. pozitifi de görünce hemen doktora kostum. sag olsun beni araya aldi bende durumu anlattim. kan vermek istiyorum bir de siz test edin dedim. adam bana güldü. ne farkedecek ki dedi. zaten pozitif görmüssün cikan rakamin senin icin hic bir anlami yok bosuna kafani yormus olacaksin dedi. sonucta kan degerlerin ne cikarsa ciksin eger bebek saglikli degilse dogabilecek sonucu hicbir test sonucu degistiremez dedi. aslinda hakliydi. ilk 3 denememde bende bu test sonuclarina kafayi takmistim, 3.cü denememde kan degerleri de iyi durumdayken düsükle sonuclandi. böyle seyler hic belli olmaz diye rahatlatti doktorum beni.

he soracak olursaniz tabii ki kan testinde israr ettim ve yaptirdim da. bir kerelik tamam dedi ama bir daha yapmam diye kesin konustu ve ben Almanya'da oldugum icin de kafama göre gidip kan testi yaptiramam biliyordu. benim sonucum 409 cikmisti. ikiz bebeklerim vardi. sonra kese ve kalp atisina gittik ve 9. haftaya kadar ikisinin de kalbi atiyordu ama sonrasinda bir bebegimin kalbi durdu. bir bebekle devam ediyoruz.

demek istedigim test sonuclari bu durumu asla bilemez. gönlünü ferah tut ve bebegini / bebeklerini Allaha emanet et. hayirlisi ile gelmeleri icin dua et gerisi bos. bence degerlerin cok cok güzel, kan testlerine para vermeye devam edecegine bebeginin kumbarasina at :)

bununla ilgili bir şey söylemedi bende sormadım şaşkınlıktan bide çok ağrım ve mide bulantım vardı bi dahaki sefere gidince sorayım

Sara ayni sorun bendede var transferlerim zor geciuor agri oluyor..henuz konusmadim doktorumla anesteziyi sorcam.bu sefer insallah sikintisiz trans olsun..hayirlu haberlerini bekliyoruz

Sorunsyz gecmesi cok guzel onemli olan sorunsuz gecmesi hic kafani karistirma rahat ol bence..benimkiler baya agrili ciyakliyorum.hep kafama takiliyordu miranda uyardi benide sorunsuz gecmeliymis boyle hastalara anestezi yapilmaliymis..

Sorunsuz transferin de aşamaların en önemlilerinden olduğu söyleniyor... Anestezili transfer önerilenlerden birisi... Benim de transfere yönelik deneme yapıldığında çok sıkıntı yaşamasamda "dar" olmasından kaynaklı kasılma veya gerginlik hissedilebileceği söylendi... Evet daha özel katater kullanabiliyorlar..

Bilgi için paylaşmak istedim ben bunun yerine yapılan başka bir işlem var mı diye sordum... OPU sırasında hazır narkoz almışken "dilatasyon" denilen işlem yapıldı... Hafif bir genişletme yapılıyor. Çok rahat ettim... Sonrasındaki rahim içi çizik, film çektirme, rahim içi muayene vs. her şey kolay oluyor... Yoksa her transfer veya rahim içi işlemde tekrar tekrar narkoz almak gerekecekti... Çok sevgiler

Saracım benzer sıkıntın daha önce oluyor muydu bilmiyorum... Benim de çok uzun geçmişi olmasa da 14. gün civarında (yumurtalama döneminde) önceleri meşhur yumurtlama habercisi mukus renkli geliyordu, bir ara ped kullanacak gibiydi.. Hatta o dönemlerimi hangisi gerçek reglim acaba diye sorduğum dönemler diye adlandırırım... Regl döneminde tam atılmayanların yumurtalama ile birlikte atıldığı zamanlarda da olabiliyormuş, özellikle rahim içinde kaldığından oluyormuş... Benim histeroskopi operasyonum sonrasında böyle bir şikayetim kalmadı... Günleri takip edebiliyorum o meşhur mukus şeffaf haline geri döndü... Ciddi bir şey değil belki ama doktoruna iletmende fayda olabilir. Sevgiler

kızlar lh yüksekliği hakında bilgisi olan varmı ovilasyona yakın yüksek çıkarmış..ben geçmi yumurtalıyorum yani adet 24 geçti şuan fsh 36 lh 56çıkmış bilgisi olan yokmuu.

Lh, çatlama anında en yüksek seviyesine ulaşıyor ve çatlamadan sonra hızla düşüyor. Fsh yüksek çıkmış, çatlamayı geciktiren muhtemelen bu. Çatlamadan hemen sonra adet olmayacağın için bir süre daha beklemen gerekecek sanırım. Ama bu kadar stres yapma lütfen. FSH nin en sevdiği şey stres. Sen düşündükçe fsh besleniyor. Kendini rahatlatmanın bir yolunu bulmazsan korktuğun başına gelecek. Daha yaşın genç. Toparlanma ihtimalin yüksek. O yüzden kendi önünü kapatma ne olur...

Ayy canım çok haklısın yazdıklarında ama ilk kez hamile kaldım şaşkınlığım ondan...Sanki test sonuçları gebeliğimin sağlıklı ilerlediğini belgeliyormuş gibi düşünüyorum ama bugün yazdıklarınızdan sonra yanlış düşündüğümü farkettim. Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim, şimdi daha rahatım iyi ki varsınız...Kendi kendime stres yarattım işte. Dilerim sen de sağlıkla bebeğine kavuşursun.....

devamı gelmedi ama damla tarzında kahve akıntı var bende acaba iki gün önce rahim boyu ölçüldüğünde kan gelmişti ondan dolayımı oldu diye düşünüyorum

benzer sıkıntım yoktu daha önce ilk kez oluyo ama dediğim gibi rahim boyunun ölçümünden sonrada kanamam oldu çok ağrım oldu belki onun etkisi olmuştur demek sendede aynı sorun var bana rahim filmi çekildiğinde rahim ağzın çok dar demişerdi bide bu doktor rahim boyunu ölçtüğünde aynı şeyi söyledi onun dışında transferlerde muayenelerde hiç sıkıntı yaşamadım bu duruma göre değişenbilen bi şeymi acaba

cedrus NevSer Miranda ensu NURCANOZ hope73 @mathildaaaa maşallahlı nazar boncuğu sizlere :) Peşinizden ilk @nocakci gelecek inşallah kat be kat artan değeriyle... Gönülden diliyorum her şey yolunda gitsin...

Sonra sıra bizde, sıra kapmaca oynamaya hazırız :) Mümkünse sıralar denk gelsin hepsi bir arada olsun... Yeni moda baby shower yerine 40 plus parti yapalım...

@mathildaaaa kocaman tebrikler, güzel dileklerin için çok teşekkürler... Sağlıkla kucağına almanı, sevgiyle hiç ayrılmadan büyütmeniz dileğiyle... Her şey gönlünüzce olsun...

Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…