- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #20.021
Cok guzel. Gozun aydin olsun. Allahin Izniyle bebegin gelecek.
devamı gelmedi ama damla tarzında kahve akıntı var bende acaba iki gün önce rahim boyu ölçüldüğünde kan gelmişti ondan dolayımı oldu diye düşünüyorum
benzer sıkıntım yoktu daha önce ilk kez oluyo ama dediğim gibi rahim boyunun ölçümünden sonrada kanamam oldu çok ağrım oldu belki onun etkisi olmuştur demek sendede aynı sorun var bana rahim filmi çekildiğinde rahim ağzın çok dar demişerdi bide bu doktor rahim boyunu ölçtüğünde aynı şeyi söyledi onun dışında transferlerde muayenelerde hiç sıkıntı yaşamadım bu duruma göre değişenbilen bi şeymi acaba
:))))))))))))))))))))))))))))))Maşallah, iki embriyomuz varmış
:))))))))))))))))))))))))))))))
Sen daha "sarhoş" iken olanları hatırlamazsın :)
Kafan arkaya gitmiş sedyeden duvara vuracaksın haberin yok 2 işareti yapıyorsun yattığın yerden, allahımmm :)))))) Doktoruna sen çıkmadan "1 diye girdi sürprizli olsun inşallah dedim ona, var mı sürpriz? diye sorduğumda 2 tane dedi ah yaşasın dedim... Benim doktor da bana soruyor ne oluyor, ne ikisi diye :) komik andı...
Döllenme haberi gelmiş...Bölüm bölüm bölünsünler gürbüz embriyolar olsunlar... Sonra uslu uslu annelerinin onları alacağı günü beklesinler... 9 ay içeride uslu uslu yatsınlar sonra tüm azmanlıklar, afacanlıklar, yaramazlıklar serbest :)
Tekrar gözün aydın canım :)
Canlarımmm
Hepinizi kucak dolusu sevgi ile selamlıyorum...
Kocaman öpüldünüz.
KuşummmMaşallah, iki embriyomuz varmış
Kuşummm
Sen 2 embriyomu elde ettin ?
Yakışır benim azimli arkadaşıma.
ALLAH'ım kucağına almayıda nasip etsin. Çok mutlu oldum çok
Nasıl mutlu oldum gelişine anlatamam. Bir de çıkmamı beklemişsin. İnan çok duygulandım. İşinin gücünün arasında bana zaman ayırdın, çok teşekkür ederim. Evime geldim nihayet. Biraz dinleneyim. Yine yazarım.
Kocaman sevgiler
Kız bana kız kız kızKız sen nerelerdesin yine? Kızayım mı sana? Hıııı
Değmez tabi hakkın çünkü..Öyle oldu arkadaşım. Sorma dün iki yumurtayı duyunca coşmuştum, bugün ayaklarım yere değmiyor
Duyguu canım sen ne alemdesin ?Beklerim :) Biz içerideyken bizi bekleyenlerin nasıl beklediklerini tecrübe ettim... Senle alakası yok
Bende mutlu oldum... Hep gülün inşallah. Bu arada sen iki de bir kilo vs yazıyorsun, yok doktor bana şişko dedi diyorsun ya "acaba o mu?" demedim değil... Oysa ki özellikle söyledim ve hemşire beni getirdi odaya başka odaya götürecek hali yoktu... Beni şaşırtma kilo al :)
Süpersin valla duygucum size bol bereketli hayırlı çalışmalar diliyorum belkide o an bu andırA Alara14celina1 B bebeklerve ve şimdi dün opu gezmeleri vs. hatırlayamadığım bir sürü arkadaşım senin gelişmeler ne diye sormuştu.. Özetle yazıyorum.
Bu akşam olmadı bir de yarın akşam (ofiste olmasak tüm güne yayabilirdik şikayet etmezdim :) )
evde taze transfer operasyonu var bir neviDurum özetle budur :)
Ne acayip bir şeymiş bu... Doktorum maile merkez doktorlarına sürpriz gelişmeyi aktardıktan sonra dönüp "bu muayeneye göre Çarşamba ve Perşembe beraber olabilirsiniz" dedi... Hahahaha belediye izni ve cemil cümle akraba bilgisinde gidilen şu gerdek serenomileri gibi oldu..
Sonuç itibariyle dondurulmuş transferinin tedavisini ertelemiyoruz. Ama tüplerin açılması sürprizi ile gelişmekte ısrarcı, kendi kendine gelin güvey olmuş yumurtayı bu akşam ve yarını dahil ederek süpermani ile buluşturma operasyonumuz var... Hazır böyle bir gelişme yaşanmışken % olarak düşük olsa da değerlendirmek istiyor doktorum... E biz hiç şikayetçi değiliz
Herhangi bir ilaç kullanmadım, folik asit vs. dahil hiç bişi içmedim... Sigara deseniz pofur pofur :) Transfer öncesi o kadar şeyle olmamıştı şimdi tüpte trafik açıldı diye olacak mı yoo ama denemeden geri kalmayalım... Rahim daha kalın olaydı iyi olurdu diyorum ama saldım çayıra... :) Dün regl 10. gün kontrolüne göre 17.5 mm solda çatlamaya hazır yumurta, 7.5mm rahim, açılmaya kendi kendine karar veren tüplerimle deneme çalışmalarına hazırım :)
Duyguu canım sen ne alemdesin ?
Bu bizim Zanork koca-karısını bir tarif ediver çok merak ediyorum ben O'nu
inşallah verebilirim. teşekkür edeerim.Doktoruna bilgi ver. İçeride ek bir kanama da olmuş olabilir. Bir test yaptırıp değerlendirir. İnşallah güzel haberler paylaşırsın bizimle...
SüperrrrrrSinir bişi :))))))))))))))))
Aklı bedenine büyük, kim dediyse ona göre şişko, cin gibi gözlü, içten, samimi, narkozluyken bile o an'a uygun esprisi çok, sevecen, tatlı, bıcır bıcır evin haşarı çocuğu ile ufacık tefecik içi dolu turşucuk arası hatun :) Çekirdek gibi çıt çıt yersin :)
GünaydınKızlarrr. Bu sabah ne yapsam diye karışık bir ruhla uyandım. dün dr. ilaçları bırakma, regl görürsen de bize haber ver kan testi yapalım demişti. dün akşam parmağımın bir boğumu kadar bir kırmızı parça tuvalette düştü ve arkasından 1-2 damla kan geldi. tamam regl oluyorum diye ped koydum ama sadece bir parmak akıntım oldu. ne tavsiye edersiniz? embriyom düşmüş müdür?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?