Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

ay 2220 opuda mı hadi inşallah olumlu bebişli yumoşlar gelsin canım sende başlamışsın sanırım pek takip edemedim sanada bol şans tatlım sırayla teker teker herkesin bebişli haberlerini alalım inş.

canım benim opuya girmişsin hadi sıra sende inşallah kaliteli pırlanta yumoşların olurda bebişine kavuşursun çoooook öpüyorum tatlım bol şans

Kızlar içim çok karışık...sonuç 10 küsur. Şu anda hamileyim...ama Cumartesi ye kadar artmazsa dış gebelik olurmuş. Allah bullak oldum

cnm 10 ile neden dış gebelik olsun Allah korusun... kimyasal gebelik olur olsa olsa ancak..
dış gebelikte bayağ bir yükselmeler oluyor hatta değerler tavan yapıyor neredeyse..
son 3 testinin hepside 10 lu rakamlar çıktı kimyasal gebelik olabilir durumun..

ABLALARIM SİZE NACİZANE BİR TAVSİYEDE BULUNMAK İSTERİM;

ANNEM BENİ 45 YAŞINDA MENOPOZA GİRDİĞİNİ SANARAK DÜNYAYA GETİRMEK ZORUNDA KALMIŞ YANİ ŞÖYLE,

karnında 4 aylık olduğumda anlaşılmışım , eskiden tabi tıbben bu kadar ılerleme olmadıgı ıcın geç anlaşılmışım ailede abim hariç kimse olumlu bakmamış bu olaya ama bir şekilde yani neyse ,42 yaşında bir abim ve 45 yaşında bir ablam var şuanda annem ise 67 yaşında ,
annemler genclıklerını kırsal bolgede gecırmıs ıstanbula geldıklerınde çalışma hayatına giriş yapmışlar , gerek okul hayatımda gerek sosyal hayatımda açıkcası ailemden fazla manevi ve fikren destek aldığımı söylemem çünkü ablam evlenmiş ben doğmuşum , abim 3 yaşımdayken evlenmiş herkes kendi hayatına çekilmiş . Şuanda babamı üç sene önce kaybettim ve her gece de annemi yoklamadan uyuyamam hep bir yaşlılık kaybetme korkusu aldı gidiyor. Evlenme hazırlığı yapmak istiyorum fakat sürekli bir tehditler ben tek kalcam beni düşünmüyosun vs vs sitemler , elbette annemi düşünüyorum kimim varki başka hayatımda , ama böyle olmakta çok zor . herkes bu şekilde de değil tabi şimdi babam yok anneme desteğim ama lütfen 40 yaşında nasıl anne olurumun yanında birde o çocuga ne verebilirim on - yırmı yıl sonraya nasıl bir tablo hazırlarım bunları da düşünün derim ablalarım hakkınızda hepinizin hayırlısı olsun :))

Dr.um
Dr.um embriyonun sol tüpe kaçtığını düşünüyor...o yüzden dış gebelik diyor ...tavsiye edeceğiniz hast. Ve Dr var mı? Canım

Dr.um

Dr.um embriyonun sol tüpe kaçtığını düşünüyor...o yüzden dış gebelik diyor ...tavsiye edeceğiniz hast. Ve Dr var mı? Canım

tüm ilaçları kullanmayı bıraktınmı bu durumda nasıl bir yol izliyor doktorun cnm..
normalde bu değerin kimyasal gebeliğin değeri oluyor iğne ve ilaçları bırakınca kendiliğinden değer düşüyor..
dış gebeliksede bu muayenede anlaşılır bunu düşünüyormu yoksa muayene edip gördümü..

üzüntü verici düşüncelerinle aklımızı bulandırma lütfen... bizler bu yola çıkarken çok şeyi eleyerek, düşünerek tedavilere başladık... zaten oldukça zor ve sıkıntılı süreçlerden geçiyoruz lütfen düşüncelerinle ve yaşantınla umutlarımıza köstek olma, olacaksan destek ol yada hiçbirşey yazma.. herkezin kaderi alın yazısı farklıdır..

lütfen yorumun amacı sizi üzmek değil başında da belirttim nazizane fikrimdir en azından aklınızda bulunsun diye. ama kesinlikle akıl bulandırmak değildir yaşadığım hayatımı paylaştım sadece . bu şekilde cevabınız beni gerçekten üzdü..

ayrıca tabiki herkesin kaderi ve alın yazısı farklıdır , düşüncelerinizi çabalarınızı okuyupta yorum yazdım , amacım asla köstek olamk değildir nolur o şekilde yorumlamayın ,

Kızlar içim çok karışık...sonuç 10 küsur. Şu anda hamileyim...ama Cumartesi ye kadar artmazsa dış gebelik olurmuş. Allah bullak oldum
dış gebelik değildir arkadaşım öyle olsaydı değerler anormal yüksek olurdu.Dua edelim inşallah yükselir olumlu düşün sende bebişlerin seninle kalır umarım

Dr.um

Öncelikle ensu nun dediği gibi dış gebelikte rakamlar daha yüksek oluyor ve ayrıca iki günde bir kan degeri baktırıp artış ve düşüşe bakarak net karar verilir,vajinal muayenede görülemese bile kan değeri yani betahcg kesinlikle iki günde bir yapılmalıdır ben dış gebelik yaşadığım için tecrübelerime dayanarak bunları yazdım..dr un önce vajinal bakmalı ve kan testi tekrarı istemeliydi ctesi istemesi biraz uzak olmuş canım..yine ensunun dediği gibi kimyasal gebelik olma olasılığı var zira onuda yaşadım ilk degerim 12 cıkmıstı sonraki katlamalar istenilen düzeyde olmadı ama iki günde bir tam dört kez bakıldı betahcg...özetle dış normal yada kimyasal kan testini iki günde bir baktırıp ona göre bir yol seçilmeliydi...

canım adet gecikince korkularımda artıyor menopozamı girdimi diye düşünmeye başladım..inş kırmızılar gelince umutlanıcam yine piskolojim çok bozuk bu aralar çevremede herkeze tahamülüm dahi yok kırmızılar gelsede rahatlasam inş..

Ikimizde ayni durumdayiz canim allah yardimcimiz olsun..doktor her ay bakicaksin yumyrta olunca alicaz dedi ..sen adet oldunmu..senin yasin genc sansun yuksek bak baharinda 4 yumosu birden olmus..seninde olabilir
.
canım Allah yardımcımız olsun bende her ay kontrole gidiyorum tek yumoşta görse tedavime başlatıyor doktor..baharın yaşı benden genç canım ben 35 oldum ve adet ilaçsız gelmiyor..kırmızılar gelsin çok rahatlıycam canım..sen tedavin hangi aşamasındasın..encu arı sütü kullanmıştı bende başlıycam inş sende kullan canım..biesterona devam ediyormusun..

Nasıl mutlu oldum gelişine anlatamam. Bir de çıkmamı beklemişsin. İnan çok duygulandım. İşinin gücünün arasında bana zaman ayırdın, çok teşekkür ederim. Evime geldim nihayet. Biraz dinleneyim. Yine yazarım.
Kocaman sevgiler

senindemi rahim boyunu ölçtüler seninde ağrın çok oldumu benim ağrım çok oldu ve dün leke tarzında kanamam oldu ama bugün yok

inşallah canım hepimiz için herşey güzel olacak hep beraber sevinecez

Bende ağrı daha çok muayene sırasında oluyor. Göbek yağlarından yumurtalıkları göremiyorlar ve karnıma bastırmak zorunda kalıyorlar
Son muayeneden sonra bende de lekelenme oldu ama önemli değil dediler. Devamı gelmiyorsa takılma fazla. Muhtemelen zorlanmaya bağlı bir kanamadır. Kendini sıkıyor olabilirsin muayenede. Gerekirse narkozlu transfer yapılır. Doktorun yönlendirir sanırım.
İnşallah sevineceğiz arkadaşım. Hepimizin gönlü yorgun. Ama Rabbim inşallah çabalarımızın mükafatını verecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…