Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Harika gelişmeler bunlar canım, çok sevindim.

Amannn sabahlar olmasın

Peki, dediğin gibi olsun. Ben yine de çok mutlu oldum.
68 kiloyum. Alışık olmadığım bir ağırlık. En fazla 65 olmuştum, yine ilaç kullandığım bir dönemde. Son yıllarda da 62-65 gidip geliyorum. 80 i görünce şoka girmişim, sanırım hala o psikolojideyim
Sırf senin hatırın kalmasın diye, karın bölgemden alabilirim mesela. Hani iç ağırlık 9 ayda 3,5 kilo olsun, 4 kilo kadar da sıvı biriksin. Bir miktar da ben alabilirim, sorun değil. Ama anlaşalım şimdiden, 9 ay sonra bırakmak üzere alacağım :)

Gülmek iyidir, tok tutar

Kız, dur, pek bi sevdim kendimi. Büyüyünce narsist mi olsam ki?

Anlaştık gitti 9 ay sonra geriye vermek üzere al kiloları :)
Alışık olmadığın kiloda olunca insan kendini farklı psikolojilere sokuyor... Beni de soktu :)
Akşam birazını veririm, nerede hareket orada bereket diyorlar bereketi gelsin kilo kısmı gidebilir...

hadi tatlım bir umut ta sen ol bize canım inşallah bebişlerin bu sefer gelecek ben bugün miyomlarımı gidip ölçtürdüm şok oldum ama küçülmüşler en büyüyü 2 buçuk cm imiş hiç bir şekilde zaraı yok dedi dktr galiba yaptığım soğan kürü biraz işe yaramış, ama bu yaşta hiç boşuna uğraşma dedi parana zamanına yazık dedi amh 1,39 değince içerdende yumurta durumuma bakınca istersen dene dedi oda fikir değiştirdi kızlar beğnim fırıldak gibi dönüyor bir yandan canım çok sıkıldı bir yandan miyomlarımın küçüldüğüne sevindim ama asla vazgeçmeyecem ikinci tüpümü deneyecem çok kararlıyım allahtan umut kesilmez

canım sen nasılsın meleğimiz

oyoy harika bir haber bu hadi gelsin bebişler inşallah

cnm fena değilim, çok üşüyorum kaloriferi yaktım ev fırın gibi devamlı uzanıyorum.. biraz sıkıntılı geçiyor ilk 3 ay riskli homozigottan dolayı, zaten bağışıklık sistemimde sorunlu ve alerjiğimya devamlı dinlenme modunda geçir dedi doktor.. zaten çok halsizim, başımda ağrıdan çatlıyor ve nefes darlığı var ileri derecede...
arada sizleri takip ediyorum güzel haberlerinizi alınca seviniyorum inşallah seninde güzel haberlerini hemencecik alacağız cnm... çok öptüm

Hehe, çok çalışmalısın çooook. Ne pisim di mi?

Karar verdim, doktorların ölçüm ve test sonucu konusundaki söylemleri dışında hiç bir söylediklerini ciddiye almıyorum. Yorum kısmında benden daha berbat falcılar. Hiç beynin dönmesin, soğan kürünü ne kadar yaptın bilmiyorum ama bu ay da devam et istersen. (üç postadan fazla yapma ama) Ondan sonraki adetine yakın bir muayene daha ol, iyice küçülmüş ya da tamamen gitmişlerse hemen başla tedavine, tekrarlamasına fırsat verme. Çıkmamış candan ümit kesilmezmiş, biz artık o durumdayız. Gidebildiğin yere kadar dene.

menapoza girene kadar pes etmek yok cnm.. hatta menapozdan sonra bile çözümler bulunabiliyor:))
boşver enerji düşürücü doktorları cnm kendi isteklerine göre karar ver..

Dinledigin supliminal telkinmi bilonc sltina hamile kalabilirimi yerlestiriyor..bende yaptirmistim 2013de alti ay dinledim..aslinda cok dinlendirici sakinlestirici tekrar dinlemekde fayda var

Üçümüzde aynı durumdayız demekki? Benimde adetim 5 gün geçti. Geceleri uyuyamıyorum hiç. Acaba bir daha adet olamıyacAkmıyım diye. Anne olamamAk fikri beni çok korkutuyor.

Sakin stres yapma alara arada oyle oluyor panikleme yasdan dolayi hormonlarda degisimler oluyordur..senin bir supriz embriyon olmustu..benimde bir var insallah bir daha olsun bebisli olsun insallah bende e2 dusuk genelde onu arturmya calisiyorum senin jormonlarin nasil..sitres yok..

evet canım biliyorum 3. rapor hakkımı ama onun içinde ayrı iyi bi hastane bulmak gerek memorial raporlu hasta almıyo sanırım
inş canım ahh ne güzel olur doğal yoldan gelse :)
eee sen ne yaptın bebişini gördün mü geçmişi okumadım ama herşey yolunda demi
inş güzel bir kızın olur

beni hatırladın mı ablacım şubatta tüp bebek topiğinde tanışmıştık ya
şimdi sayfaları okurken gördüm hamile olduğunu çok sevindim
darısı başıma olsun inş nasıl oldu anlatsana biraz oğluşun mu olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…