- 3 Nisan 2013
- 1.965
- 361
- 198
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #20.041
Harika gelişmeler bunlar canım, çok sevindim.A Alara14 @celina1 B bebeklerve ve şimdi dün opu gezmeleri vs. hatırlayamadığım bir sürü arkadaşım senin gelişmeler ne diye sormuştu.. Özetle yazıyorum.
Bu akşam olmadı bir de yarın akşam (ofiste olmasak tüm güne yayabilirdik şikayet etmezdim :) )
evde taze transfer operasyonu var bir neviDurum özetle budur :)
Ne acayip bir şeymiş bu... Doktorum maile merkez doktorlarına sürpriz gelişmeyi aktardıktan sonra dönüp "bu muayeneye göre Çarşamba ve Perşembe beraber olabilirsiniz" dedi... Hahahaha belediye izni ve cemil cümle akraba bilgisinde gidilen şu gerdek serenomileri gibi oldu..
Sonuç itibariyle dondurulmuş transferinin tedavisini ertelemiyoruz. Ama tüplerin açılması sürprizi ile gelişmekte ısrarcı, kendi kendine gelin güvey olmuş yumurtayı bu akşam ve yarını dahil ederek süpermani ile buluşturma operasyonumuz var... Hazır böyle bir gelişme yaşanmışken % olarak düşük olsa da değerlendirmek istiyor doktorum... E biz hiç şikayetçi değiliz
Herhangi bir ilaç kullanmadım, folik asit vs. dahil hiç bişi içmedim... Sigara deseniz pofur pofur :) Transfer öncesi o kadar şeyle olmamıştı şimdi tüpte trafik açıldı diye olacak mı yoo ama denemeden geri kalmayalım... Rahim daha kalın olaydı iyi olurdu diyorum ama saldım çayıra... :) Dün regl 10. gün kontrolüne göre 17.5 mm solda çatlamaya hazır yumurta, 7.5mm rahim, açılmaya kendi kendine karar veren tüplerimle deneme çalışmalarına hazırım :)
Beklerim :) Biz içerideyken bizi bekleyenlerin nasıl beklediklerini tecrübe ettim... Senle alakası yok
Bende mutlu oldum... Hep gülün inşallah. Bu arada sen iki de bir kilo vs yazıyorsun, yok doktor bana şişko dedi diyorsun ya "acaba o mu?" demedim değil... Oysa ki özellikle söyledim ve hemşire beni getirdi odaya başka odaya götürecek hali yoktu... Beni şaşırtma kilo al :)
Kız bana kız kız kız
Bu okulun velileri ömrümü yedi benim
ALLAH'ım inşallah İKİZ olur !
Vallahi bilmiyorum o an bu an mıdır ama haraketli hararetli bir an olacağı kesin
Bir de bu (cansız eşya sıfatı olsa da vurgu için çok lazım şu an :)) bu2220 evin bilmiş, haşarı çocuğu değil mi sence de :) bıcır bıcır 2 tane kendine gibi benzeyen doğursun inşallah :) Mütemadiyen güldürdü beni... Opu öncesi, opunun hemen sonrası sedye üstü, opu sonrası dinlenirken... Full :)
Sinir bişi :))))))))))))))))
Aklı bedenine büyük, kim dediyse ona göre şişko, cin gibi gözlü, içten, samimi, narkozluyken bile o an'a uygun esprisi çok, sevecen, tatlı, bıcır bıcır evin haşarı çocuğu ile ufacık tefecik içi dolu turşucuk arası hatun :) Çekirdek gibi çıt çıt yersin :)
Anlaştık gitti 9 ay sonra geriye vermek üzere al kiloları :)Peki, dediğin gibi olsun. Ben yine de çok mutlu oldum.
68 kiloyum. Alışık olmadığım bir ağırlık. En fazla 65 olmuştum, yine ilaç kullandığım bir dönemde. Son yıllarda da 62-65 gidip geliyorum. 80 i görünce şoka girmişim, sanırım hala o psikolojideyim
Sırf senin hatırın kalmasın diye, karın bölgemden alabilirim mesela. Hani iç ağırlık 9 ayda 3,5 kilo olsun, 4 kilo kadar da sıvı biriksin. Bir miktar da ben alabilirim, sorun değil. Ama anlaşalım şimdiden, 9 ay sonra bırakmak üzere alacağım :)
Kızlar belki karamsar yaklaşıyorum ama yeni deneme için tavsiye edeceğiniZ Dr var mı?
canım sen nasılsın meleğimizcanım nerelerdesinnn merak ettim seni.. hastaneye gittinmi kese için..
oyoy harika bir haber bu hadi gelsin bebişler inşallahMaşallah, iki embriyomuz varmış
A Alara14 @celina1 B bebeklerve ve şimdi dün opu gezmeleri vs. hatırlayamadığım bir sürü arkadaşım senin gelişmeler ne diye sormuştu.. Özetle yazıyorum.
Bu akşam olmadı bir de yarın akşam (ofiste olmasak tüm güne yayabilirdik şikayet etmezdim :) )
evde taze transfer operasyonu var bir neviDurum özetle budur :)
Ne acayip bir şeymiş bu... Doktorum maile merkez doktorlarına sürpriz gelişmeyi aktardıktan sonra dönüp "bu muayeneye göre Çarşamba ve Perşembe beraber olabilirsiniz" dedi... Hahahaha belediye izni ve cemil cümle akraba bilgisinde gidilen şu gerdek serenomileri gibi oldu..
Sonuç itibariyle dondurulmuş transferinin tedavisini ertelemiyoruz. Ama tüplerin açılması sürprizi ile gelişmekte ısrarcı, kendi kendine gelin güvey olmuş yumurtayı bu akşam ve yarını dahil ederek süpermani ile buluşturma operasyonumuz var... Hazır böyle bir gelişme yaşanmışken % olarak düşük olsa da değerlendirmek istiyor doktorum... E biz hiç şikayetçi değiliz
Herhangi bir ilaç kullanmadım, folik asit vs. dahil hiç bişi içmedim... Sigara deseniz pofur pofur :) Transfer öncesi o kadar şeyle olmamıştı şimdi tüpte trafik açıldı diye olacak mı yoo ama denemeden geri kalmayalım... Rahim daha kalın olaydı iyi olurdu diyorum ama saldım çayıra... :) Dün regl 10. gün kontrolüne göre 17.5 mm solda çatlamaya hazır yumurta, 7.5mm rahim, açılmaya kendi kendine karar veren tüplerimle deneme çalışmalarına hazırım :)
canım sen nasılsın meleğimiz
oyoy harika bir haber bu hadi gelsin bebişler inşallah
Anlaştık gitti 9 ay sonra geriye vermek üzere al kiloları :)
Alışık olmadığın kiloda olunca insan kendini farklı psikolojilere sokuyor... Beni de soktu :)
Akşam birazını veririm, nerede hareket orada bereket diyorlar bereketi gelsin kilo kısmı gidebilir...
hadi tatlım bir umut ta sen ol bize canım inşallah bebişlerin bu sefer gelecek ben bugün miyomlarımı gidip ölçtürdüm şok oldum ama küçülmüşler en büyüyü 2 buçuk cm imiş hiç bir şekilde zaraı yok dedi dktr galiba yaptığım soğan kürü biraz işe yaramış, ama bu yaşta hiç boşuna uğraşma dedi parana zamanına yazık dedi amh 1,39 değince içerdende yumurta durumuma bakınca istersen dene dedi oda fikir değiştirdi kızlar beğnim fırıldak gibi dönüyor bir yandan canım çok sıkıldı bir yandan miyomlarımın küçüldüğüne sevindim ama asla vazgeçmeyecem ikinci tüpümü deneyecem çok kararlıyım allahtan umut kesilmez
hadi tatlım bir umut ta sen ol bize canım inşallah bebişlerin bu sefer gelecek ben bugün miyomlarımı gidip ölçtürdüm şok oldum ama küçülmüşler en büyüyü 2 buçuk cm imiş hiç bir şekilde zaraı yok dedi dktr galiba yaptığım soğan kürü biraz işe yaramış, ama bu yaşta hiç boşuna uğraşma dedi parana zamanına yazık dedi amh 1,39 değince içerdende yumurta durumuma bakınca istersen dene dedi oda fikir değiştirdi kızlar beğnim fırıldak gibi dönüyor bir yandan canım çok sıkıldı bir yandan miyomlarımın küçüldüğüne sevindim ama asla vazgeçmeyecem ikinci tüpümü deneyecem çok kararlıyım allahtan umut kesilmez
Sorunsuz transferin de aşamaların en önemlilerinden olduğu söyleniyor... Anestezili transfer önerilenlerden birisi... Benim de transfere yönelik deneme yapıldığında çok sıkıntı yaşamasamda "dar" olmasından kaynaklı kasılma veya gerginlik hissedilebileceği söylendi... Evet daha özel katater kullanabiliyorlar..
Bilgi için paylaşmak istedim ben bunun yerine yapılan başka bir işlem var mı diye sordum... OPU sırasında hazır narkoz almışken "dilatasyon" denilen işlem yapıldı... Hafif bir genişletme yapılıyor. Çok rahat ettim... Sonrasındaki rahim içi çizik, film çektirme, rahim içi muayene vs. her şey kolay oluyor... Yoksa her transfer veya rahim içi işlemde tekrar tekrar narkoz almak gerekecekti... Çok sevgiler
Cok sagol w duygu o sekilde genisletebiliniyorsa uygulamak lazim..bu uygulamadan sonra trans icin anesteziyr gerek kalmiuordur degilmi birde sen ayni hastanedemisin suptiz yumisinde sana suoriz yapsin hic birakmasin
Saracım benzer sıkıntın daha önce oluyor muydu bilmiyorum... Benim de çok uzun geçmişi olmasa da 14. gün civarında (yumurtalama döneminde) önceleri meşhur yumurtlama habercisi mukus renkli geliyordu, bir ara ped kullanacak gibiydi.. Hatta o dönemlerimi hangisi gerçek reglim acaba diye sorduğum dönemler diye adlandırırım... Regl döneminde tam atılmayanların yumurtalama ile birlikte atıldığı zamanlarda da olabiliyormuş, özellikle rahim içinde kaldığından oluyormuş... Benim histeroskopi operasyonum sonrasında böyle bir şikayetim kalmadı... Günleri takip edebiliyorum o meşhur mukus şeffaf haline geri döndü... Ciddi bir şey değil belki ama doktoruna iletmende fayda olabilir. Sevgiler
Sağol arkadaşım. Ameliyat için donduracağız. En azından son görüşmede öyle konuştuk. Cuma netleşecek. Bu defa hiç bir şey kullanmadım ama hayatım değişti.com diye bir siteden bir cd aldım. Aslında iki ayda etkisini gösteriyor ama ben tedaviden 10 gün önce kullanmaya başladım. Müzik ve doğa sesleri dinlerken bilinçaltına mesaj gönderen bir sistem. Adı "Hamile kalmak için"...
Onun dışında sadece ilaçlarımı kullandım. Aslında heyecandan ne kullandığımı bile unuttum. O yüzden sadece müzik ve ilaçlarla geliştiler. Tabi en önce Allah' ın izniyle.
Bu tedavide fsh bakılmadı. Sanırım folikül görünce gerek duymadı.
CD. sipariş verildiğinde kişiye özel hazırlanıp gönderiliyor. Kendine güven, hamile kalmak için, kadın kimliği ve suçluluk duyguları adı altında 5 bölümden 10 seslendirme. İstersen araştır. Sigara bırakma yöntemleri arasında da kullanıldığı için aklıma yatmıştı benim.
Üçümüzde aynı durumdayız demekki? Benimde adetim 5 gün geçti. Geceleri uyuyamıyorum hiç. Acaba bir daha adet olamıyacAkmıyım diye. Anne olamamAk fikri beni çok korkutuyor.
Canım çok sevindim kaliteli 2 embiryonun olmasına. Allah tamamına erdirsin. Darısı başımıza.Amin, inşallah. Burayı da takipteyim. Sizlerden de güzel haberler almayı diliyorum. Zamanı boş geçirmeyelim di mi? :)
evet canım biliyorum 3. rapor hakkımı ama onun içinde ayrı iyi bi hastane bulmak gerek memorial raporlu hasta almıyo sanırım:)) canım sende benim hep aklımdaydın acaba yaylayamı çıktı diye düşündüm bir ara..
kafanı biraz boşalt en doğru kararı verirsin belkide gerek kalmadan doğal yolla hamiş olursun cnm..
yapılır cnm azda olsa indirim yapılır zaten diğer hastanelerden fiyat olarak çok farkı yok inan aynı, bu arada 3. rapor hakkınıda sana yakın bir yerde kullanabilirsin biliyorsun yürürlüğe girdi..
öptüm cnm arada gel özletme kendini..
beni hatırladın mı ablacım şubatta tüp bebek topiğinde tanışmıştık yamerhaba kizlar,
bir süredir girmiyordum ve bir sürü yeni arkadasi görmek cok sevindirici. eskiler beni daha iyi tanir ve yeni arkadaslar hosgeldiniz. Allahim insallah en kisa sürede hayallerinizin melegini verir.
Bugün yazmamdaki sebep sizinle kendimin bile halen inanmadigi güzel bir haberi paylasmak. Allahima cok sükür ki hamileyim ve bebegim ilk 3 ayini saglikla doldurdu. 14+2 olduk bugün ve sükürler olsun ki her sey yolunda. Beni soracak olursaniz 42 yasinda anne olacak dünyanin en mutlu insaniyim. Bu yola cikmis ve bu yolda elinden gelen her seyi yapmaya hazir dert ortaklarima ve kader arkaslarima da ayni mululugu yasatmasini diliyorum Allahtan en kisa sürede.hepinizi sevgiyle kucakliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?