Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

hope73 ; bu ne kadar güzel bir haber, gözlerim doldu bir anda. Allah bebeğini sağlıkla kucağına versin inşallah.

Çok teşekkür ederim. dileklerin dileklerimdir. kırgın kırgın cumartesiyi bekliyorum. dilerim hiç beklenmedik şekilde artış gösterir ve tutunur bebeğim. ama kızlar kimyasal gebeliktir diyorlar...bekleyip göreceğim.

Bebeklerve miyomlarinin kuculdugune cok sevindim. Doktorun moralini bozmasina Izin verme. Bir tup bebek doktorunun bir grup tup bebek doktoruna yaptigi bilimsel bir sunumu dinledim. Sunum sonundaki soru cevap kismi da '' oyle hastalarimiz oluyorki denemedigimiz hicbir protokol kalmamis, artik yapacak bir sey yok deyip eve gonderdigimiz, bir bakiyoruz spontan gebelikle geri geliyorlar'' dedi. Yani imkansiz diye bir sey yok. Moral bozmak yok opuyorum...

Dinledigin supliminal telkinmi bilonc sltina hamile kalabilirimi yerlestiriyor..bende yaptirmistim 2013de alti ay dinledim..aslinda cok dinlendirici sakinlestirici tekrar dinlemekde fayda var

Evet tam adı bu. Çok heyecanlı olsam da stres yoktu bu tedavimde. Sonuç ne olur bilemem, en sonunda herşey nasip ama dinlemeden uyuduğumda eksikliğini hissediyorum artık

canım teşekkür ederim moral oluyor böyle yorumlar dediğin gibi yoluma allahın izniyle devam etmekte kararlıyım elimden geleni yapacam gerisi allahtan bende çok öptüm canım

canım soğan kürünü bir bir dönem yaptım dediğin gibi bir kez daha yapacam ayrıca arada bir soğan doğrayıp üstüne sumak katarak yiyorum ama artık fazla zamanım yok yakın bir zamanda hastaneyle görüşmem lazım yılbaşıdan önce denemek istiyorum kışta başladı zor olacak ama olsun

canım inşallah bizde arkandan güzel haberlerle geliriz aman dikkat et canım senin tek işin bebişini korumak olsun herşeyi boşver çektiğin ağrılar kucağına alacağın meleğin bedeli olsun hayırlısıyla 9 ay sonra hayatın anlamı değişecek yüce tanrım sağlıklı bir doğum nasip etsin inşallah çok öpüyorum

canım teşekkür ederim moral oluyor böyle yorumlar dediğin gibi yoluma allahın izniyle devam etmekte kararlıyım elimden geleni yapacam gerisi allahtan bende çok öptüm canım
canım sana bir örnek daha vereyim bizim diğer sayfamızda serozi diye bir arkadaşımız vardı onunda miyomları vardı ve erken yumurta rezerv azlığı vardı ona ramen doğal hamiş kaldı canım biraz miyomlarla sorun yaşadı ama şuan bebeğini kucağına almak için gün sayıyor..

ay allah kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı başımıza böyle örnekler dahada azim veriyor bize

menapoza girene kadar pes etmek yok cnm.. hatta menapozdan sonra bile çözümler bulunabiliyor:))
boşver enerji düşürücü doktorları cnm kendi isteklerine göre karar ver..
bu yaşta yazık ne demek? bir dr nasıl böyle bir cevap verir. dilerim en kısa sürede bebeğine kavuşursun canım

bu yaşta yazık ne demek? bir dr nasıl böyle bir cevap verir. dilerim en kısa sürede bebeğine kavuşursun canım

Sana nazar değmesin diye korkuyorum.. Sen benim için buradaki azimle, bilinçle, yılmadan istediğine kavuşmak üzere yolundan vazgeçmeyen kadın örneklerinden birisin o yüzden Şşşş hiç şikayet etmek yok...

Kaç kez kaç ayrı yerle neler neler denedin şimdi hamilesin... Dünyanın en güzelll melodisine hazırlanıyorsun. Üşüyorum diye şikayet etme aç kaloriferi kaynat evi. Ki zaten yaptın... Haşpuruyorsan alerjiden dolayı "çok yaşayalım" demenin, iki kişilik konuşmanın keyfini sür hapşuruğa üzülme... Halsiz olmana hayıflanma içimizde canımız büyümüyor da biz halsiziz sen can taşıyorsun daha ne olsun...Hayırlısıyla, sağlıkla doğduğunda dinlenebilmek için an kovalayacaksın onlara say iyice yayıl yat... Baş ağrısı evet kötü (ben de migrenciyim ) ama ama ağrıyan başını unutmak için bir sürü nedenin olsa da en güzel neden göbeğinin taa içinde... Sabret.. (Saf nane yağı öneriyorum sana ilaç almıyorsundur çünkü... Şakaklarına ağrının dolaştığı yerlere sür... Sakın eline değmesin gözüne sürme... Çünkü ağrıyı unutturacak kadar yakıyor... 2. öneri buz alıp baş parmağınla işaret parmağının arasındaki o perdeli yere koyup bırakmak... Kalorifer yanıyor zaten üşümezsin... 3. öneri buzu koyduğun noktayı diğer elinin işaret ve baş parmağı ile sıkarak masaj yapman oradaki sertlik gidene kadar...)

Endişelerini de biliyorum, geçmişten gelen tecrübelerini de, hazır durmak istediğini de... Ama azıcık biraz bırak kendini...

Senin için şımarık ama çooook şımarık bir kız çocuğu diliyorum... (Sonra eğitirsin sen onu önce şımarık olsun)
Oğlun olursa da haşarı, afacan bücür süpermen olsun istiyorum :)

İyi bak size... Koccaman öperim

Her tecrübe bir bilgi evet sonuç o da olabilir... Sıramız gelmişse olacak.. Hayırlısı ise olacak... Ama her kadın aynı değil hatta ben derim her günümüz de aynı değil... Kendi tedavilerimiz bile aydan aya farklılaşıyor... Dilerim senin sonucun seni sevinderecek şekilde ilerler, biz de onu paylaşırız... Bekleyişin zor o yüzden güç diliyorum sana... Durmak yok iyi düşünmeye devam... Bol şans "sizinle" olsun

canım kararım kesin yola devam :)
İşte bu canım benim maddi manevi gücün oldukça durmak yok... İstiyorsak eğer inanmak ve ilerlemekten başka alternatifimiz yok... Heyecanlı günlerin başlasın biz de seninle heyecanlanalım :)

Ne güzel söyledin bazen ne olacağı hiç belli olmuyor... Umut etmek ve gücümüz olduğunca ilerlemek için şansımız olsun yeter ki... 2003'den bu yana kapalı tüplerimi ameliyatla aldırsam ya da bağlatsam son kalan dondurulmuşları denesem derken tüplerin açıldığı sürprizi yaşadım ben mesela... Her türlü olasılık aklıma gelirdi ama bu asla gelmezdi... Açıldı diye olacak mı hayır ama böyle bir gelişme yaşanması bile hepimizin ayrı ayrı beklenmedik gelişmelere "gebe" olduğumuzun göstergesi... Hiç belli olmuyor bu işler... Dilerim o seni bekleten reglinle, rezerv azlığına meydan okuyan embriyolara ulaşırsın... İnanmaya ve denemeye devam.

günaydın arkadaşlar
Günaydın günaydın günaydınnnn Dilediklerimize biraz daha yaklaştığımız bir gün olsun

canım Rabbim meleğini nazarlardan korusun senin bebeğin gerçek bir mucize çok emek verdin inşallah seneye bu zamanlar kucağında olacak Rabbim ikinizi de korusun

sağol canımm benim.. bu sabah ılık bi duş aldım biraz rahatladım.. aslında şikâyetçi değilimde tedirginlikler var sanırım canım.. şu ilk başları bir atlatabilirsem biraz daha rahat edeceğim.. benimde aklımda birkaç tane yağ çeşidi var evden dışarı çıkmayı ilk fırsatladığım anda hamişlerin kullandığı birkaç tane saf yağ var onlardan alacağım..

daha dışarı çıkmayı başaramadım bu hafta sonu Bahçelievlerde kurs var bana okadar uzakki okadar yola araba kullanmaktan e-5 trafiğinde beklemekten korkuyorum artık eşimi zorla ikna edeceğim sanırım götürmesi için ona kalsa gitme dedi kapadı konuyu:)) yarın akşam tırnaklarımı biraz çıkararak ikna edeceğim:))

canımm sizleri tek tek takip ediyorum hepimize dua ediyorum sırayla güzel haberlerinizi bekliyorum.. şımarık kız çocuğu fikri hiç fena değil.. ben uysal ve evcil tipik yenceç burcuyum ama eşime çekerse şımarık ve egolu bi tip olur..
çok çok öptüm canım benim..

canım Rabbim meleğini nazarlardan korusun senin bebeğin gerçek bir mucize çok emek verdin inşallah seneye bu zamanlar kucağında olacak Rabbim ikinizi de korusun

canımm çok sağolll hepimizin durumu aynı aslında.. evdesin artık dimi hayatım.. bolca evin keyfini sür bebiş doğana kadar içinden ne geliyorsa yapabildiğince yap.. ismine karar verdinmi cnm..

canım yorumlarrın beni çook motive etti..Allahtan umut kesilmez ol desin yeterki..bekliycez canım R abim ne eylerse güzel eyler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…