Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

canımm çok sağolll hepimizin durumu aynı aslında.. evdesin artık dimi hayatım.. bolca evin keyfini sür bebiş doğana kadar içinden ne geliyorsa yapabildiğince yap.. ismine karar verdinmi cnm..
yok canım henüz işteyim salı günü doktora gidip çalışamaz raporumu alacağım ve çarşambadan itibaren evde olacağım inşallah ismine henüz karar veremedik ya eşim betül olsun diyor bakalım ne olacak

220 kız neredesin sen nasıl minişlerden haber yokmu buzluğa gönderinmi minişerii..hadi güzel haberler ver bizlere..

Evet tam adı bu. Çok heyecanlı olsam da stres yoktu bu tedavimde. Sonuç ne olur bilemem, en sonunda herşey nasip ama dinlemeden uyuduğumda eksikliğini hissediyorum artık
zanorkk şimdi alıntı yaptım yukardaki mesaj sanaydı nerdesin kuuuzm..ses ver bizlere..

Selam,
Seni tekrar tebrik ediyorum.Ben hepinizi takip ediyorum.Fakat genelde girip çıkıyorum.
sen arı sütünden bahsetmiştin. Nerden temin edebilirim .Yardımcı olabilirmisin.
Allah çocuğunu kucağına almayı nasip etsin.Ona hayırlı ömür versin.
canımm çok sağolll hepimizin durumu aynı aslında.. evdesin artık dimi hayatım.. bolca evin keyfini sür bebiş doğana kadar içinden ne geliyorsa yapabildiğince yap.. ismine karar verdinmi cnm..

Canım adet olmak üzereyim.büyük ihtimal Cumartesi bahçecideyimm.inşallah herşeyin hayırlısı olur. Bu sefer transfer yaptırmak istiyorum. Inşallah herşeyin hayırlısı olur.sen nezaman gelip transfer yaptırmayı düşünüyorsun

Geldim kizlar. Kontrolumu bugune almislar sabah ist.a geldim. Bebegimizin bir tanesi ile devam ediyoruz. Opuda tupteki sivi bosaltilmis ama bugun yine doluydu. Bayram sonrasi lap. yapilip iyilesince transfer olacak. Simdi donus yolundayim. Eve gidince yazarim yine. Hepinize sevgiler...

Canııım, hadi hayırlısı inşallah :)

Tektaş seni bekliyor desene Herşey çok güzel olacak canım

Opudaki sıvı doluydu dedin ya hiç anlamadım, ne demek o? Diğer bebişle mi ilgili?

canım inşallah o kalan bir tanesi senin bebişindir sağlıklı bir şekilde transfer olsunda 9 ay sonra anne olursun inşallah öptüm şekerim

Yolun açık olsun canım.

RABBİM tektaşını kucağına versin inşallah !

WishhDuygu ; yazdıkların öyle dokunuyor ki içime...bugün sanırım regl oluyorum ve 5 günlük hamileliğim son buluyor. gözlerim doluyor hep. Tek sığındım Allah. vardır bir zamanı demek düşüyor bana. Allahım üzme artık ne olur

Sevgili arkadaşım, seni nasıl teselli edebilirim bilemiyorum ama; acını yaşayan biri olarak gayet iyi anlıyorum.

8 haftalıkken kaybettim ben bebeğimi ilk ve son hamileliğin oldu... Onu gördüm, kalbinin atışını..................

ALLAH'ımın bize imtihanı bu. sabır diliyorum sana.

evet cnm bu sabah gittik ve keseyi gördük.. umarım böyle devam eder biraz tedirginim aslında..
sağol canımm benim:))
Sevgili Ensu. Yine girip bi bakayım dedim. Atlaya atlaya eski mesajları okudum, taaki bu mesajı görene kadar. Ha tamam dedim. Çok çok sevindim. Umarım sonuna kadar güzel bir şekilde geçer, kucağına almak nasip olur.

Bende Ekimde tekrar donmuşları transfer ettircem. Ama bu sefer öyle yırtınmıyorum nedense. İçimde öyle bir vazgeçmişlik hissi doğdu. Hani sanki donmuşlar ziyan olmasın, kullanım bitsin gibi. Tuhaf ama napım. Galiba ara verdiğim dönem rahat geldi

canım çok teşekkür ederim. 2. kez hamile kalıyorum. ilki doğal yolla kendiliğinden oldu. keseyi gördük 5 haftada ama kalp atışı yoktu...sonra 2 tüp denedim. 2. de hamile değeri çıktı ama yükselmedi...burda herkes hemen hemen aynı şeyleri yaşıyor. bende siteye yeni girdim, takip etmeye çalışıyorum. Allahım sana, bana ve evlat isteyen herkese nasip etsin inşallah. Bugün yıkık dökük dolaşırım. Bir kaç gün toplayamam kendimi herhalde ama bir sonraki regl'eye tekrar deneyeceğim inşallah. Sevgiler.

Tektaşını saglıkla göbeğine alacağın günü ve en önemlisi ondan dokuz ay sonrasını heyecanla beklıyoruzzz

Canım cok zor yasadıklarını pek coğumuz yaşadık duygular hormonlar cok yoğun ınsan istemesede gözünden yaşlar kendiliğnden akıyor isyan edip haykırmak istiyor sende içine atma lütfen bagır cagır ağla içindekikeri dök zamanı değilmiş diyoruz dogru ama asla bırakmıyoruz boşvermiyoruz ümitsizliğe kapılmıyoruz düştüğümüz gbi kalkıp yola devam etmeliyiz imkanlarımız el verdiğimüddetce ..sevgiler...

sözlerin için teşekkürler canım. bugün yıkıldım ama yılmak yoook, merak etme :) Ensu gibi memorial de 3. denememi yapacağım sanırım. Çider diye bir dernek varmış...üye olanlar indirim alıyorlarmış. bilgisi olan var mı? bende de kocaman sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…