Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

menapoza girene kadar pes etmek yok cnm.. hatta menapozdan sonra bile çözümler bulunabiliyor:))
boşver enerji düşürücü doktorları cnm kendi isteklerine göre karar ver..
canım şu bahsettiğin adresten arısütü bal karışımını sipariş verdim dediklerine göre yarın elimde olur bişeyi merak ettim başka topikte polende de bolca bahsedilmiş bide arısütü bal polen ampül olarakta kulanan var bir farkı varmı sence

öğlen gelmeye başladı malesef. cumartesi kan sayımı ve ultrason yapacaklar
ya ne desem teselli değil biliyorum malesef bu kırıklıkları hepimiz yaşıyoruz sakın performansını düşürme yeni tedavi için daha çok ne yapabilirim önüne bakmaya başla canım ben yinede bir umut inşallah tutunma kanamasıdır diye dua ediyorum olmasada canınız sağolsun son azimle yola devam canım ben senin ilk yazılarını kaçırmışım sizdeki sorun neydi yaşın kaçtı

cnm merhaba çok çok sağol.. sen Mersindeydin sanırım.. Eğriçayır adında Mersin üretimli bi firmadan aldım.. ben İstanbul şubesinden aldım ama düşünürsen sen Mersinden bulabilirsin çünkü zaten orada üretiliyor.. Mersinde sorumlusu Gözde hn var telefonu 0542 402 59 98 sana yardımcı olur cnm.. ona ulaşamazsan Eğriçayır ın kendi sayfasındanda Mersin irtibat telefonlarını bulabilirsin.. 40 gr Saf Arı Sütü
çok sağol cnm darısı başınaaa... öptüm..

tek sorun yaş 44 ... sperm iyi rahim iyi. sağ tüpüm tıkalı ama zaten tüp bebekte tüpe gerek yok

aminnnnnnnnnnnnnnn

cnm ben ondanda çok defa kullandım ama saf olanın faydasını daha çok gördüm..
polenin kurusunu ayrıca bir yerde bulursan alıp arada yoğurtla yada balla bir kaşık ağzına atabilirsin.. öylede iyi oluyor..
bende kurusunu almıştım ama çok kullanmadım hep unutuyordum:))

cnm çok sağoll:)) donmuşun olduğu için çok şanslısın maşallah.. arada ara vermek iyi oluyor haklısın bende önceden hep 6-7 ay ara verirdim.. ama buz bebişlerinide çok bekletme inşallah sana tutunacaklarrr kucağınada alacaksın canım..

tek sorun yaş 44 ... sperm iyi rahim iyi. sağ tüpüm tıkalı ama zaten tüp bebekte tüpe gerek yok

tıkalı tüp tutunmama sebebi olabilir cnm Memorial tıkalı tüplerle tedaviye başlamıyor genelde.. benimde sol tüp tıkalıydı tutunmuyordu, laparaskopiyle alındı tutundu ilk kez..

canımm lap sonrası bebişini kucağınada alacaksın inşallah.. çok güzel bi yol izledi doktorun..

kurusunu nerden alacam attardanmı başka yerdenmi bilmiyorum ki saçma bir soru oldu galiba

Sperm iyi rahim iyi hormonların vs de iyiyse bir tek (önce allahın iznine)yumurtaya bakar bu iş bir de bakmışşınki bebişini kucagına almışşın..yaş 44 yani???:)))) ben de 41 ama farkeder mi canım farketsede biz bu duyguyu hayatımızdan cıkarmalıyız yaşa takılma derim...
Aynennnn toparlanıp kalkma zamanı..:)Memorial çider anlaşması yok bildiğim kadarıyla çiderin sitesine bakabilirsin anlasması olan kurumlar için ..bende memorial da tedavi gördüm cok güven veren ve kendini tamamen teslim edebileceğin bir yer .....

canım benim yaşım 46 dayım ve yinede umutla devam ediyorum allahın izniyle başaracaksın biraz daha gayret ama tıkalı tüple nasıl transfer edildi tamam tüp lazım değil ama tıkalıysa sıvı oluşturup tutunmayı zorlaştırıyor canım ensunun dediği gibi istersem memorı alle görüş bende oraya gidecem kısmetse

tıkalı tüp tutunmama sebebi olabilir cnm Memorial tıkalı tüplerle tedaviye başlamıyor genelde.. benimde sol tüp tıkalıydı tutunmuyordu, laparaskopiyle alındı tutundu ilk kez..
Canımmm nasılsıınn kızımız nasıll annesiii:)) nadıl geçiyor hamilelik?tüpler konusunda memorial gercekten tıtız benım kalan tek tüpüm de şiş ve boğumlar görmüşlerdi daha önceki merkezlerde ttertemiz denmişti...şimdi o tüpünn akıbeti için hsg yaptırmam gerekiyor..sanırsam ekim sonuna kalacak hsg bayram ve regli durumları sebebiyle.....sizi sevgiyle kucaklıyorum

nerdesin kız özledik seniiii

Canııım, hadi hayırlısı inşallah :)

Tektaş seni bekliyor desene Herşey çok güzel olacak canım

Opudaki sıvı doluydu dedin ya hiç anlamadım, ne demek o? Diğer bebişle mi ilgili?

Bebekle değil ama gebelikle ilgili. Benim tüplerden birisinde sıvı birikmesi (hidrosalpenks) vardı. Onu yumurtaları aldıktan sonra boşaltmışlar. Fakat 2 günde yine oluşmuş. Yoksa bugün transfer yapacaklardı aslında. Hem rahim ince hem sıvı yerinde olunca vazgeçtiler.

Tektaşını saglıkla göbeğine alacağın günü ve en önemlisi ondan dokuz ay sonrasını heyecanla beklıyoruzzz

Önce içerinin temizliğini yapalım, bebeği temiz temiz alalım inşallah. Aralıkta alırım diye hesaplıyordum aslında. Ama kardeşimin bebeği olacak, memlekete gidip gelmem gerekecek. O da ilk yeğen, görmesem olmaz. Yani yeni yıl bebeği olacak bizimki, Allah ömür, izin verirse...

Merhaba. Sana aslında defalarca yazmak istedim ama açıkçası kendi heyecanlı telaşım içinde uygunsuz şeyler yazmaktan çekindim. Büyük bir sınavdan geçiyoruz ve büyük acılara göğüs geriyoruz ama biliyoruz ki nihayetinde hiç bir şey sonsuza kadar sürmez. Bu da geçecek.
ÇİDER benim de kayıtlı olduğum bir dernek. Bir miktar aidat yatırıp üye oluyorsun ve anlaşmalı oldukları kurumlarda tedavi olduğunda bir miktar indirim alıyorsun. Ancak Memorial ile anlaşmaları bildiğim kadarıyla yok. Yine de telefon açıp sorabilirsin. Şartları ve kurumları en son haliyle onlardan öğreneceksin nasıl olsa. Düşündüğün merkezle çalışmıyorsa üye olmak zorunda değilsin.
Hakkında herşeyin hayırlı olmasını dilerim. Umarım bir sonraki tedavin bebeğine kavuşacağın tedavidir. Umarım bu acıları en kısa zamanda, sevinçli haberler sayesinde unutursun...

Tüp konusu o kadar basit değilmiş arkadaşım. Ben de tüpteki sorunla uğraşıyorum şimdi. Doktorun bugün söylediği cümle şu: "Rahim içinde belirgin bir sıvı akışı yok ama milimetrik akıntıları ultrasonda yakalayamayabiliriz."
Hidrosalpenks varken gebelik elde edilse bile devamı çok zor.
Yıllardır bir sürü doktora gittim. Ultrasonlar, renkli dopplerler, rahim filmleri, detaylı muayeneler...
Son gittiğim doktor muayenede hidrosalpenksi görene kadar kimse bir şey söylememişti. Demet hanım, eski filmlerimde ve maket üzerinde detaylıca bilgi verene kadar ben de senin gibi düşünüyordum. Ama öyle değilmiş. Tıkalı olan tüpe dolan sıvı tekrar rahim içine dönüp embriyoyu atıyormuş. Musluğun altına uzun bir bardak tut ve suyu sonuna kadar aç. Bardak dolana kadar daha fazla su dışına taşıyor. Benzer bir durum içimizde yaşanıyor. Tüp tıkalıysa sıvı birikmese bile akış yolu kapalı olduğu için aynı etkiyi gösterecek demek bu. Bunu doktorunla değerlendir istersen.
Ensu da benzer yollardan geçti. Ne üzüntüler yaşadı. Tüp sıkıntısını çözdü ve Allah bağışlasın, hepimizi sevindirdi.
Ensu ile farklı merkezlerde tedavi görsek te gidilen yol farklı değil. Yine de sonuç alamayabilirim elbette. Rabbim ne yazdı bilemiyoruz. Ama içim daha rahat olacak, olmazsa acaba tüpten mi demeyeceğim. Uzun yazdım ama gündemimde aynı konu olunca duramadım, kusura bakma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…