Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Çok teşekkür ederim ve güzel dileklerin için Allah razı olsun. Kalbinden ve kalbimden geçeni sen yazmışsın. Dilerim 3. denememde evladım olur ve ben bu günleri sadece gülümseyerek hatırlarım canım. öpüyorum.

eline yüreğine sağlık. sen yazmasan ben nerden bilebilirim ki...dr un ve hstane hangisi?

canım yaaa orda buluşuruz inşallah...tüp konusunda haklısın. kesinlikle detaylı bakmak lazım. haftaya vakit kaybetmeyeceğim ve gideceğim inşallah

Ara istersen, bayramda açıyor olabilirler. Erteleme fazla. Daha atılacak adımlar belirlenecek. Yol haritası çizilecek. Yetiş bana

şimdiki dr. ekibinin yegane söylediği şey bu...değerlerin süper biz süperiz ama sen 44 yaşındasın. yaş yüzünden tutunmuyor bebekler?!?!!!

eline yüreğine sağlık. sen yazmasan ben nerden bilebilirim ki...dr un ve hstane hangisi?

Ben Beylikdüzü Medicana' da Selman Bey'in ekibiyle deniyorum bu defa. Doktorum Demet Hanım. Arasıra da Mehmet Bey takip etti. Ama aslında ekip olarak hepsi, her hastayı okuyor, paylaşıyor. Çalışma sistemi Memorial gibi.

Anadolu yakasındayım ve beylikdüzü çok uzak...Hayırlı uğurlu olsun yeni çabamız. Allahım kalbine , kalbime göre versin inşallah.

Değerli arkadaşlar mesajını atladığım, teşekkür edemediğim arkadaş varsa ne olur affetsin. bugün kafam gidik. Destek olan herkesten Allah razı olsun. Hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar diliyorum.

şimdiki dr. ekibinin yegane söylediği şey bu...değerlerin süper biz süperiz ama sen 44 yaşındasın. yaş yüzünden tutunmuyor bebekler?!?!!!

Halt etmiş o. Daha önce bir kaç defa anlattığım bir örnek var. Kadın 40 yaşında evleniyor, 45' ine kadar tedavi görüyor ve 52 yaşında adetten kesiliyor. Karın ağrısıyla hastaneye gittiğinde 3 aylık hamile olduğunu öğreniyor. Bir tanıdığımın arkadaşı, çok uzak değil yani. Bir de 72 yaşında, ilaçla adet gördürülüp kendi yumurtasıyla tüp bebek uygulanıp doğuran bir kadın var, nette haberini bulabilirsin. İş, sorunun doğru tespit ve tedavi ile çözülmesinde. Gerisi Allah' ın ol demesine kalıyor...

Anadolu yakasındayım ve beylikdüzü çok uzak...Hayırlı uğurlu olsun yeni çabamız. Allahım kalbine , kalbime göre versin inşallah.

Amin arkadaşım. Geçen tedavimi Umut tüp bebekte yaptırmıştım ve Edirne' den geliyorum. Kapıdan kapıya 6 saat sürüyordu yol. Bu tedavimde kapıdan kapıya 4,5 saat. O yüzden bana "uzak" deme

Zanork hakkinda hayirlisi olsun. Birazcik gec olacak ama gelecek yavrun. Hemde oyle bir eve gelecekki bir suru tuylu arkadas. Aman Allahim muhtesem bir goruntu.
Tuplerinde hidrosalpenks oldugunu nasil anladilar.HSG ile standart muayenedemi? Bende yarin doktora gidecegim donmuslara hazirliga baslayacagiz tabi bir aksilik olmazsa. Bende de boyle bir sorun var ve anlamadilarsa diye endise etmeye basladim.

Aslında en başından beri varmış. Hem perde hem polip hem de hidrosalpenks bütün hsg lerde görünüyor. Demet Hanım önce muayenede farketti. Yeni bir hsg istedi ve radyomar' a yönlendirdi,. HSG de de onaylandı zaten. Daha önce tüpümün birisi ilk hsg çekiminde açılmıştı ama kapalı olan tüpte böyle bir sorun kaçınılmaz diyor. Çok az miktarlarda olunca görülemeyebiliyormuş ama bu sorun olmadığı anlamına gelmiyormuş. Kısaca tüp kapalıysa sıvı kaçışı ihtimali her zaman varmış.
Bu arada tüylülerim adına teşekkür ederim. Gerçekten hepsi ayrı birer dost...

Aynen önce alışveriş sonra fişHayırlısıyla yeğeni gör öp kokla dönüşünde kendininkine full hazır olursun...
Ara istersen, bayramda açıyor olabilirler. Erteleme fazla. Daha atılacak adımlar belirlenecek. Yol haritası çizilecek. Yetiş bana
İşte kırmızılarımı bekliyorum gelseler hareket edeceğim ...ya da gelmeseler daha iyi olur süpriz yapsın bana
O dr a ve ekibine buraya yazamasamda okkalı sunturlu cümleler kurdum töbe töbee akşam akşam ..halt emesinler insanın moralini bozmadınlar aksine destek olup motive edip görevlerini yapsınlar ayyyy sinir oldum gercekten...zanorkun yazdığı örnekler ve bilaheresi mevcut sennn hiiiççç takılma onlara..neden ve sonuca odaklan enerjini aşağı çeken şeylerden uzak dur derim

Amin arkadaşım. Geçen tedavimi Umut tüp bebekte yaptırmıştım ve Edirne' den geliyorum. Kapıdan kapıya 6 saat sürüyordu yol. Bu tedavimde kapıdan kapıya 4,5 saat. O yüzden bana "uzak" deme
Bunların hepsini senin afacana ben anlatacağım moda sahilde

İnşallah hayırlısıyla gelsin yeğen, ayağını sürüyüp gelsin
Evet, aslında öyle güzel bir sürpriz yapsa ne güzel olur. Kendiliğinden, sakin sakin, üzmeden. Aaaah ah!
Doktorların önemli bir kısmını elime alıp "sen yetersizsin, beceriksizsin ve salaksın" diye üç ay gece gündüz şişirmek istiyorum. Ya da boyunlarına "ben bir zevzeğim" yazılı tabelalar asıp bütün ülkeyi yürüterek dolaştırmak. Ay pek bi Hitlervari gördüm kendimi. Sabun mu yapsam acaba?
Benim bebek sanırım doğana kadarki hikayesinin tümünü öğrendiğinde 50 yaşına gelmiş olacak. O kadar macerası var ki şimdiden. Kendini suçlu hissetmese bari

Valla aynen satır satır katılıyorum dr lar konusundaki düşüncelerine senin ufaklık 50 ye gelene kafar iki koldan bi sen bi ben anlatırız benimkinide yanına koyarız bi taş iki kuş olmadıonra onlar birbirletine anlatırlar ahahahhahahahahah

Hayirli olsun alara her sey gonlunce olsun..transfer icin herhangi degisik bir sey yapilcakmi..ben aralik gibi dusunuyorum okuldan dolayi canim bu arada belki bir embriyo daha olur insallah yolumuz acik bebisli olsun..

Hehe, Kafayı yiyecek çocuklar

Sağol arkadaşım. Bugün istersem transfer yapabileceğini söyledi. Ben de senin kulaklarını çınlattım. Aklım kalacağına tüpüm kalsın di mi ama?

:)) dimi haklısın cnm bende öyle düşünmüş sizlllede paylaşmıştım boşver tüplü yaşasak ne olacak artık bebişimiz olsunda tüpsüz olalım.. inşallah emeklerine değecek cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…