- 7 Ekim 2010
- 590
- 649
- 158
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #20.121
Çok teşekkür ederim ve güzel dileklerin için Allah razı olsun. Kalbinden ve kalbimden geçeni sen yazmışsın. Dilerim 3. denememde evladım olur ve ben bu günleri sadece gülümseyerek hatırlarım canım. öpüyorum.Merhaba. Sana aslında defalarca yazmak istedim ama açıkçası kendi heyecanlı telaşım içinde uygunsuz şeyler yazmaktan çekindim. Büyük bir sınavdan geçiyoruz ve büyük acılara göğüs geriyoruz ama biliyoruz ki nihayetinde hiç bir şey sonsuza kadar sürmez. Bu da geçecek.
ÇİDER benim de kayıtlı olduğum bir dernek. Bir miktar aidat yatırıp üye oluyorsun ve anlaşmalı oldukları kurumlarda tedavi olduğunda bir miktar indirim alıyorsun. Ancak Memorial ile anlaşmaları bildiğim kadarıyla yok. Yine de telefon açıp sorabilirsin. Şartları ve kurumları en son haliyle onlardan öğreneceksin nasıl olsa. Düşündüğün merkezle çalışmıyorsa üye olmak zorunda değilsin.
Hakkında herşeyin hayırlı olmasını dilerim. Umarım bir sonraki tedavin bebeğine kavuşacağın tedavidir. Umarım bu acıları en kısa zamanda, sevinçli haberler sayesinde unutursun...
canımm lap sonrası bebişini kucağınada alacaksın inşallah.. çok güzel bi yol izledi doktorun..
eline yüreğine sağlık. sen yazmasan ben nerden bilebilirim ki...dr un ve hstane hangisi?Tüp konusu o kadar basit değilmiş arkadaşım. Ben de tüpteki sorunla uğraşıyorum şimdi. Doktorun bugün söylediği cümle şu: "Rahim içinde belirgin bir sıvı akışı yok ama milimetrik akıntıları ultrasonda yakalayamayabiliriz."
Hidrosalpenks varken gebelik elde edilse bile devamı çok zor.
Yıllardır bir sürü doktora gittim. Ultrasonlar, renkli dopplerler, rahim filmleri, detaylı muayeneler...
Son gittiğim doktor muayenede hidrosalpenksi görene kadar kimse bir şey söylememişti. Demet hanım, eski filmlerimde ve maket üzerinde detaylıca bilgi verene kadar ben de senin gibi düşünüyordum. Ama öyle değilmiş. Tıkalı olan tüpe dolan sıvı tekrar rahim içine dönüp embriyoyu atıyormuş. Musluğun altına uzun bir bardak tut ve suyu sonuna kadar aç. Bardak dolana kadar daha fazla su dışına taşıyor. Benzer bir durum içimizde yaşanıyor. Tüp tıkalıysa sıvı birikmese bile akış yolu kapalı olduğu için aynı etkiyi gösterecek demek bu. Bunu doktorunla değerlendir istersen.
Ensu da benzer yollardan geçti. Ne üzüntüler yaşadı. Tüp sıkıntısını çözdü ve Allah bağışlasın, hepimizi sevindirdi.
Ensu ile farklı merkezlerde tedavi görsek te gidilen yol farklı değil. Yine de sonuç alamayabilirim elbette. Rabbim ne yazdı bilemiyoruz. Ama içim daha rahat olacak, olmazsa acaba tüpten mi demeyeceğim. Uzun yazdım ama gündemimde aynı konu olunca duramadım, kusura bakma.
canım yaaa orda buluşuruz inşallah...tüp konusunda haklısın. kesinlikle detaylı bakmak lazım. haftaya vakit kaybetmeyeceğim ve gideceğim inşallahcanım benim yaşım 46 dayım ve yinede umutla devam ediyorum allahın izniyle başaracaksın biraz daha gayret ama tıkalı tüple nasıl transfer edildi tamam tüp lazım değil ama tıkalıysa sıvı oluşturup tutunmayı zorlaştırıyor canım ensunun dediği gibi istersem memorı alle görüş bende oraya gidecem kısmetse
Canımmm nasılsıınn kızımız nasıll annesiii:)) nadıl geçiyor hamilelik?tüpler konusunda memorial gercekten tıtız benım kalan tek tüpüm de şiş ve boğumlar görmüşlerdi daha önceki merkezlerde ttertemiz denmişti...şimdi o tüpünn akıbeti için hsg yaptırmam gerekiyor..sanırsam ekim sonuna kalacak hsg bayram ve regli durumları sebebiyle.....sizi sevgiyle kucaklıyorum
şimdiki dr. ekibinin yegane söylediği şey bu...değerlerin süper biz süperiz ama sen 44 yaşındasın. yaş yüzünden tutunmuyor bebekler?!?!!!Sperm iyi rahim iyi hormonların vs de iyiyse bir tek (önce allahın iznine)yumurtaya bakar bu iş bir de bakmışşınki bebişini kucagına almışşın..yaş 44 yani???:)))) ben de 41 ama farkeder mi canım farketsede biz bu duyguyu hayatımızdan cıkarmalıyız yaşa takılma derim...
Aynennnn toparlanıp kalkma zamanı..:)Memorial çider anlaşması yok bildiğim kadarıyla çiderin sitesine bakabilirsin anlasması olan kurumlar için ..bende memorial da tedavi gördüm cok güven veren ve kendini tamamen teslim edebileceğin bir yer .....
eline yüreğine sağlık. sen yazmasan ben nerden bilebilirim ki...dr un ve hstane hangisi?
Anadolu yakasındayım ve beylikdüzü çok uzak...Hayırlı uğurlu olsun yeni çabamız. Allahım kalbine , kalbime göre versin inşallah.Ben Beylikdüzü Medicana' da Selman Bey'in ekibiyle deniyorum bu defa. Doktorum Demet Hanım. Arasıra da Mehmet Bey takip etti. Ama aslında ekip olarak hepsi, her hastayı okuyor, paylaşıyor. Çalışma sistemi Memorial gibi.
şimdiki dr. ekibinin yegane söylediği şey bu...değerlerin süper biz süperiz ama sen 44 yaşındasın. yaş yüzünden tutunmuyor bebekler?!?!!!
Anadolu yakasındayım ve beylikdüzü çok uzak...Hayırlı uğurlu olsun yeni çabamız. Allahım kalbine , kalbime göre versin inşallah.
Zanork hakkinda hayirlisi olsun. Birazcik gec olacak ama gelecek yavrun. Hemde oyle bir eve gelecekki bir suru tuylu arkadas. Aman Allahim muhtesem bir goruntu.Bebekle değil ama gebelikle ilgili. Benim tüplerden birisinde sıvı birikmesi (hidrosalpenks) vardı. Onu yumurtaları aldıktan sonra boşaltmışlar. Fakat 2 günde yine oluşmuş. Yoksa bugün transfer yapacaklardı aslında. Hem rahim ince hem sıvı yerinde olunca vazgeçtiler.
Nocakci amin ben Inaniyorum hepimiz evlat sahibi olacagiz.Değerli arkadaşlar mesajını atladığım, teşekkür edemediğim arkadaş varsa ne olur affetsin. bugün kafam gidik. Destek olan herkesten Allah razı olsun. Hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar diliyorum.
Zanork hakkinda hayirlisi olsun. Birazcik gec olacak ama gelecek yavrun. Hemde oyle bir eve gelecekki bir suru tuylu arkadas. Aman Allahim muhtesem bir goruntu.
Tuplerinde hidrosalpenks oldugunu nasil anladilar.HSG ile standart muayenedemi? Bende yarin doktora gidecegim donmuslara hazirliga baslayacagiz tabi bir aksilik olmazsa. Bende de boyle bir sorun var ve anlamadilarsa diye endise etmeye basladim.
Aynen önce alışveriş sonra fişÖnce içerinin temizliğini yapalım, bebeği temiz temiz alalım inşallah. Aralıkta alırım diye hesaplıyordum aslında. Ama kardeşimin bebeği olacak, memlekete gidip gelmem gerekecek. O da ilk yeğen, görmesem olmaz. Yani yeni yıl bebeği olacak bizimki, Allah ömür, izin verirse...
İşte kırmızılarımı bekliyorum gelseler hareket edeceğim ...ya da gelmeseler daha iyi olur süpriz yapsın banaAra istersen, bayramda açıyor olabilirler. Erteleme fazla. Daha atılacak adımlar belirlenecek. Yol haritası çizilecek. Yetiş bana
O dr a ve ekibine buraya yazamasamda okkalı sunturlu cümleler kurdum töbe töbee akşam akşam ..halt emesinler insanın moralini bozmadınlar aksine destek olup motive edip görevlerini yapsınlar ayyyy sinir oldum gercekten...zanorkun yazdığı örnekler ve bilaheresi mevcut sennn hiiiççç takılma onlara..neden ve sonuca odaklan enerjini aşağı çeken şeylerden uzak dur derimşimdiki dr. ekibinin yegane söylediği şey bu...değerlerin süper biz süperiz ama sen 44 yaşındasın. yaş yüzünden tutunmuyor bebekler?!?!!!
Bunların hepsini senin afacana ben anlatacağım moda sahildeAmin arkadaşım. Geçen tedavimi Umut tüp bebekte yaptırmıştım ve Edirne' den geliyorum. Kapıdan kapıya 6 saat sürüyordu yol. Bu tedavimde kapıdan kapıya 4,5 saat. O yüzden bana "uzak" deme
Aynen önce alışveriş sonra fişHayırlısıyla yeğeni gör öp kokla dönüşünde kendininkine full hazır olursun...
İşte kırmızılarımı bekliyorum gelseler hareket edeceğim ...ya da gelmeseler daha iyi olur süpriz yapsın bana
O dr a ve ekibine buraya yazamasamda okkalı sunturlu cümleler kurdum töbe töbee akşam akşam ..halt emesinler insanın moralini bozmadınlar aksine destek olup motive edip görevlerini yapsınlar ayyyy sinir oldum gercekten...zanorkun yazdığı örnekler ve bilaheresi mevcut sennn hiiiççç takılma onlara..neden ve sonuca odaklan enerjini aşağı çeken şeylerden uzak dur derim
Bunların hepsini senin afacana ben anlatacağım moda sahilde
Valla aynen satır satır katılıyorum dr lar konusundaki düşüncelerine senin ufaklık 50 ye gelene kafar iki koldan bi sen bi ben anlatırız benimkinide yanına koyarız bi taş iki kuş olmadıonra onlar birbirletine anlatırlar ahahahhahahahahahİnşallah hayırlısıyla gelsin yeğen, ayağını sürüyüp gelsin
Evet, aslında öyle güzel bir sürpriz yapsa ne güzel olur. Kendiliğinden, sakin sakin, üzmeden. Aaaah ah!
Doktorların önemli bir kısmını elime alıp "sen yetersizsin, beceriksizsin ve salaksın" diye üç ay gece gündüz şişirmek istiyorum. Ya da boyunlarına "ben bir zevzeğim" yazılı tabelalar asıp bütün ülkeyi yürüterek dolaştırmak. Ay pek bi Hitlervari gördüm kendimi. Sabun mu yapsam acaba?
Benim bebek sanırım doğana kadarki hikayesinin tümünü öğrendiğinde 50 yaşına gelmiş olacak. O kadar macerası var ki şimdiden. Kendini suçlu hissetmese bari
Canım adet olmak üzereyim.büyük ihtimal Cumartesi bahçecideyimm.inşallah herşeyin hayırlısı olur. Bu sefer transfer yaptırmak istiyorum. Inşallah herşeyin hayırlısı olur.sen nezaman gelip transfer yaptırmayı düşünüyorsun
Valla aynen satır satır katılıyorum dr lar konusundaki düşüncelerine senin ufaklık 50 ye gelene kafar iki koldan bi sen bi ben anlatırız benimkinide yanına koyarız bi taş iki kuş olmadıonra onlar birbirletine anlatırlar ahahahhahahahahah
Sağol arkadaşım. Bugün istersem transfer yapabileceğini söyledi. Ben de senin kulaklarını çınlattım. Aklım kalacağına tüpüm kalsın di mi ama?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?