- 7 Aralık 2013
- 5.214
- 3.508
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #20.141
Canımmm nasılsıınn kızımız nasıll annesiii:)) nadıl geçiyor hamilelik?tüpler konusunda memorial gercekten tıtız benım kalan tek tüpüm de şiş ve boğumlar görmüşlerdi daha önceki merkezlerde ttertemiz denmişti...şimdi o tüpünn akıbeti için hsg yaptırmam gerekiyor..sanırsam ekim sonuna kalacak hsg bayram ve regli durumları sebebiyle.....sizi sevgiyle kucaklıyorum
kurusunu nerden alacam attardanmı başka yerdenmi bilmiyorum ki saçma bir soru oldu galiba
teşekkür ettim tatlım görev anlaşılmıştır komutanımcnm kuru polen çok önemli değil heryerde gramı ile satılıyor aktarlarda bile oluyor, almak istersen heryerde bulabilirsin..
ben onuda Eğriçayırdan 30 tl ye almıştım.. bu kutun bitince yenisini sipariş ederken çok almak istersen oradanda sipariş edebilirsin.. ben pek kullanmadım.. senin memlekette vardır cnm kesin..
hadi hayırlısı olsun inşallah canım allah yardımcın olsun :) :)canım yaaa orda buluşuruz inşallah...tüp konusunda haklısın. kesinlikle detaylı bakmak lazım. haftaya vakit kaybetmeyeceğim ve gideceğim inşallah
canım yeni tedavi hazırlığındayım ama gitmem enaz 1 ay sürer tedaviden önce na yapabilirim diye debeleniyorum soğan kürü her adette hormon tahlili beslenmeme dikkat ediyorum balık yeşillik ağırlıklı tüketmeye çalışıyorum ensunun kullandığı arı sütünü getirtiyorum maddi olarakta hazır olduğumda ver elini istnbul artık yapacak tek şey allaha güvenmek bu aralarda işim çok yoğun nasıl bırakıp gidecem onu düşünüyorum inşallah işimdende olmam öptüm şekerim çoooookkCa
Canımmm buralardayım haftasonları yokum sadeceee...okuyorum yazılanları takipteyim fırsat buldukcada birşeyler yazıyorum...sen ne alemdesin kafayı topladık mı başlıyormuyuz tekrar:))
Günaydın tatlım kocaman maşallahhhhhsağol canım benim fena değilim bu sabah hatta oldukça iyiyim nedense.. iyi olmakda insanı korkutuyor oda ayrı bi konu:))
sen nasılsın cnm hafta içi evdesin dimi..
benimde boğum boğum ve tıkanmıştı şişlik içindeydi müdahale ettiler.. belki sendede tutunmama sebebi olabilir sorunlu tüpün.. inşallah sorun neyse hemen farkedilir ilk tedavinde tutunur cnm..
öptüm cnm
teşekkür ettim tatlım görev anlaşılmıştır komutanım
Günaydın tatlım kocaman maşallahhhhhDaha da iyi olacaksın inşallah hafta içi özel derslerim ve çeviri işlerim oluyor çoğunlukla evdeyim tatlımm kendine ve kızımıza cok iyi bak canım öperim sizi
:)) dimi haklısın cnm bende öyle düşünmüş sizlllede paylaşmıştım boşver tüplü yaşasak ne olacak artık bebişimiz olsunda tüpsüz olalım.. inşallah emeklerine değecek cnm..
Amin canım amin. Allah hepimize kolaylıklar versin.hadi hayırlısı olsun inşallah canım allah yardımcın olsun :) :)
Problemli olarak var olmasındansa bağlasınlar. Birisini bana bırakacaklar, o konuda da anlaştık. Sağlam olana dokunmayın yeter dedim. Malum son tedavi. Olmazsa doğal yolum açık olsun bari. İnşallah operasyon da başarılı geçer, sorunsuz atlatırım.
arkadaşlar 46 yaşında bi yakınımız var 2 senelik evli 1 tup denemesi var olumsuz şimdi 2. Tedaviye başlamak istiyor ama e2 yuksek çıkıyor hep 150 lerdeymiş bunun duşme imkanı var mı? Bitkisel yada başka birşey var mı ki bir ihtimal?
Selam kizlar ben geldimmmmm
Ensu canimmmmm basardin cok umitliydim senden cok sevindom ankatamam allah sonuna kadar devam etirsin sen vebebisini cok öptüm ya topigi bastan sona okuyamadim olmuyo geri gidemiyorum varmi baska hamile bildirin bana herkesi öptüm ise gidiyorum pazar bol bol yazarim
arkadaşlar 46 yaşında bi yakınımız var 2 senelik evli 1 tup denemesi var olumsuz şimdi 2. Tedaviye başlamak istiyor ama e2 yuksek çıkıyor hep 150 lerdeymiş bunun duşme imkanı var mı? Bitkisel yada başka birşey var mı ki bir ihtimal?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?