Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

soyleyim inşallah başlar biraz umutsuz ama Allahtan ümit kesilmez diyorum umarım rabbim nasip eder

Ekran koruyucularınız işe yarar umarım... Hapşuruyorum, tıksırıyorum, burnum akıyor, gözüm akıyor... Üzerinize afiyet sevgilim kendisinde böyle seyretmeyen (sadece vücut kırgınlığı ile yatıp durdu) hastalığını bana sattı... Ohh mis!

Doğal denemeler bir nevi yalan oldu diyebiliriz.

Yarın sabah kontrolüm var yumurtanın durumuna ve rahim kalınlığına bakacaklar... Hapşururken erken çatlatmadıysam ya da yok etmediysem görür artık :) Dondurulmuş protokolümüz başlayacaktı şu tüpün açılması ve bu grip işi olmadan önce... Şimdi bu durumda başlasam mı başlamasam mı o da karışacak... Bayramda baskılama iğnesine başlamam lazım. Ben normalde ilaç alırken 1 hafta da iyileşiyorum şimdi hiç ilaç kullanamıyorum nasıl iyileşeceğim o zamana :)

Bedbahtım, üstümden kamyon geçmiş gibiyim... (Gribimde tuhaf 2 gün sol, 2 gün sağ burun ve göz su akıtıyor sonra mukozaya dönüyor) Ve an itibariyle burnumdan akan suya mendil yetiştiremiyorum masaya damlıyor feci, gözümün suyunu silmekten sol gözüm şişmiş bildiğin pörtlek hahahhahahahah

Ay ya boşaltmışlarken olaydı ne güzel olacaktı.... OPU'yla birlikte şu laporoskopiyle tüpü bağlamayı da yapsalardı tek narkoz almış olurdun.. Sağlık açısından uygun muydu o da ayrı bir durum ya...

Tektaşını çok üşütmeden, beklemeden alırsın umarım. Benim gibi beklemelerin olmasın. Bak bizimkiler 1 yaşına bastı :)

Rahim inceliğinde son ölçüm ne oldu? Transfer öncesi kalınlık için takviyeleri şimdiden belirlemek lazım bant, ilaç, fitil vs..

Ne menem bir şey bu endometrium... Hastanede de konuştuğumuz gibi 10mm ve üzeri olanların neredeyse %90 ı pozitif sonuç almış... Yani kesin sonuç alınıyor denilemez ama olumlu etkisi tartışılmaz. Diğer ölçülerde de pozitif çok ama bu değer üstü olunca daha garanti gibi.. Benim o kadar kalınlaşmıyor peşinen biliyorum :)

Biz bu başlıkta bir istatistik çıkarsak ne çıkacak acaba sonuç...
Pozitif negatif fark etmez transferde endometrium kaç mm? bilenler bir yazsın :)

Benim 9, 8.50, 7.5-8 arası değerlerle sınıfta kaldık :)

Geçmiş olsun arkadaşım. Aslında rahim kalınlığını tutturuyorsan hemen transfer hazırlıklarına başla. Hazır bağışıklığın düşmüşken tutunmaya faydası olur.
İlla iyileşeceğim diyorsan şehriye çorbası benim hasta çorbamdır. Bir yumurta sarısı, bir limonun suyu ve bolca karabiber karıştırıp çorbanın altını kapatır kapatmaz karıştırarak döküyorum içine. Bir de ayaklarının altına vicks sürüp yatıyorsun. Sabaha kadar terliyorsun. Ilık bir duş alıp iyice kurumadan evden çıkmıyorsun. Yanına yedek bluz, atlet vs. alıp gün içinde değiştirebilirsin. Kamyon komple gitmese de iki tekeri kalır sana. Epey rahatlarsın.

Son düzenleme:

Bir sene beklemek işime gelmez açıkçası. Ama ne zaman olacağını Allah bilir. Rahim 8,5 mm. olmuştu perşembe günü. Doktor istersen... dedi ama almayayım dedim. Kalınlaştırmak için, yaklaşık yumurtlama gününden transfere kadar nar suyu. Annem çok fazla nar ekşisi tüketirdi, onun için aklıma yatıyor. Bir de o dönem düzenli ama sakin yürüyüş. Fazlası ya da hızlısı ters etki yapıyor. Son kontrolümü Mehmet Bey yaptı benim. Ona göre 7 üzeri transferi kabul ediyor. Ama hiç değilse 12 - 14 olmadan almayı düşünmüyorum ben. Ki geçen transferde 14 olmuştu. Nasip kısmet tabi. İnşallah şu başlayan hamileler kervanına biz de katılırız. İlk adımları attım ya, içimden koşmak geliyor artık

Geçmişler olsun aahh eşlerimiz saoğulsun kendileri az bir soğuk algınlıgıyla mikrobu satarlar sonra biz ugrasıp duralım her kış bizdede aynısı oluyor canım..ben hasta olsamda ona satamıyorum aman atmayayım zaten erkeğin hastası pek bi zor

Koş tatlım koş hakettin sen koşmayı hayırlısıyla afacanla koşturcan seneye

KOŞ ALİ(pardon) ZANORK KOŞ

ZANORK TOPU TUT

ZANORK İP ATLA

ZANORK EVE DÖN

Geçmiş olsun Duyguu

Aynı durumdayız, zor duruyorum iş yerinde inan, saman nezlesi gibi sanki.

İnşallah arkadaşım, inşallah

Hayattan bunaldıkça dönüyorum ben o yıllara. Ah ne günlerdi... babında
Bir görsen Zanork, renk renk çeşit çeşit çocuklar, hiç biri diğerine benzemiyor iyice gözlemlersen.

" ALLAH'ım hazinen ne kadar geniş böyle, bu kadar çeşitliliği yaratan gücün ne muhteşem " diyorum.

Cok gecmis olsun. Umarim bebegin yoldadir. Kendiliginden gelsede annesini ugrastirmasa ne guzel olur. Ben bugun Itibariyle estrofeme basladim. Bakalim gectigimiz hafta kullandigim lucrin depot ise yarayacak mi?

Bugün doktor kontrolüm vardı. Bu hikayemin sanırım "sondan bir önceki sayfasını" size yazayım istedim. Kese ve kalp atışı için gitmiştim ama ultrasonda gördüğümüz 3,5 mmlik bir keseydi sadece ve kalp atışını duyamadık, doktorum kesenin çok küçük olduğunu söyledi her ne kadar bana umut vaat etmeye çalışsa da umutsuz olduğu gözlerinden okunuyordu...Bhcg testi yaptık ve 1200 lü olan değerimin 900 lere düştüğünü gördük laboratuvar sonuçlarının farklı olabileceği ihtimaline karşı pazartesi yeniden merkezimde hcg testi yapılacak. Yükselirse gebelik yavaş gelişiyor, düşerse gebelik sonlanıyor anlamına gelecek....

Sanırım en acısı da bu işin sonunda kürtaj ihtimalinin olması Binbir zahmetle büyütülen ve yerleştirilen o embriyoyu ordan almak için yine binbir zahmet ve acı çekmek Bildiğim tek şey yapabilecek, müdahele edecek hiçbir şeyin olmadığı, hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun.....

cnm bu senin ilk bebişinmi olacak, bunu şundan dolayı sordum kan pıhtılaşması sorunun olabilirmi trombofili paneline baktırmışmıydın.. kan sulandırıcı iğne kullanıyormusun.. gerçi ilk çocuğunda hiç sorun yaşamayıpda ilerleyen zamanlardada oluşabilen pıhtı cinsi var..
inşallah herşey yolunda gidecek cnm bebeğin başaracak bu serüveni..

2. tüp denemem ama ilk kez hamile kaldım. Pıhtılaşma ile ilgili hiç test yapmadık, iğne de kullanmıyorum. İnşallah dediğin gibi olur, benimle kalır.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…