- 7 Aralık 2013
- 5.214
- 3.508
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #20.181
2. tüp denemem ama ilk kez hamile kaldım. Pıhtılaşma ile ilgili hiç test yapmadık, iğne de kullanmıyorum. İnşallah dediğin gibi olur, benimle kalır.....
Bugün doktor kontrolüm vardı. Bu hikayemin sanırım "sondan bir önceki sayfasını" size yazayım istedim. Kese ve kalp atışı için gitmiştim ama ultrasonda gördüğümüz 3,5 mmlik bir keseydi sadece ve kalp atışını duyamadık, doktorum kesenin çok küçük olduğunu söyledi her ne kadar bana umut vaat etmeye çalışsa da umutsuz olduğu gözlerinden okunuyordu...Bhcg testi yaptık ve 1200 lü olan değerimin 900 lere düştüğünü gördüklaboratuvar sonuçlarının farklı olabileceği ihtimaline karşı pazartesi yeniden merkezimde hcg testi yapılacak. Yükselirse gebelik yavaş gelişiyor, düşerse gebelik sonlanıyor anlamına gelecek....
Sanırım en acısı da bu işin sonunda kürtaj ihtimalinin olmasıBinbir zahmetle büyütülen ve yerleştirilen o embriyoyu ordan almak için yine binbir zahmet ve acı çekmek Bildiğim tek şey yapabilecek, müdahele edecek hiçbir şeyin olmadığı, hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun.....
Allah yardımcın olsun arkadaşım. İnşallah doktorunun öngördüğü gibi sadece laboratuar farkından kaynaklanan bir durumdur. Derdine ortak olmak ve senin için dua etmek dışında birşey yapamamak çok üzücü. Rabbim sana da bebeğine de dayanma gücü versin...
Teşekkür ederim canım desteğin için, hissettiklerimi beni anlayan birileriyle paylaşmak beni rahatlatıyor, iyi ki varsınız...Transfer gününden beri tanrıdan bebeğim için güç diledim ben de ama yetmedi. Wishduygunun söylediği bir cümleyi aklımdan hiç çıkarmıyorum ve bu bana dayanma gücü kabullenme gücü veriyor; "olursa çoğalacağız ama olmadı diye eksilmeyeceğiz....."
canım benim ilk önce geçmiş olsun diyecem ama o sonuna doğru o kadar komik anlatmışsınki sabah sabah okurken güne gülerek başladım :) çok tatlısınya canım geçmiş olsun tekrar sümüklerine mendil yetiştiremezsen topik olarak yardıma hazırız haberin olsun öpüldün tatlımEkran koruyucularınız işe yarar umarım... Hapşuruyorum, tıksırıyorum, burnum akıyor, gözüm akıyor...Üzerinize afiyet sevgilim kendisinde böyle seyretmeyen (sadece vücut kırgınlığı ile yatıp durdu) hastalığını bana sattı... Ohh mis!
Doğal denemeler bir nevi yalan oldu diyebiliriz.
Yarın sabah kontrolüm var yumurtanın durumuna ve rahim kalınlığına bakacaklar... Hapşururken erken çatlatmadıysam ya da yok etmediysem görür artık :) Dondurulmuş protokolümüz başlayacaktı şu tüpün açılması ve bu grip işi olmadan önce... Şimdi bu durumda başlasam mı başlamasam mı o da karışacak... Bayramda baskılama iğnesine başlamam lazım. Ben normalde ilaç alırken 1 hafta da iyileşiyorum şimdi hiç ilaç kullanamıyorum nasıl iyileşeceğim o zamana :)
Bedbahtım, üstümden kamyon geçmiş gibiyim... (Gribimde tuhaf 2 gün sol, 2 gün sağ burun ve göz su akıtıyor sonra mukozaya dönüyor) Ve an itibariyle burnumdan akan suya mendil yetiştiremiyorum masaya damlıyor feci, gözümün suyunu silmekten sol gözüm şişmiş bildiğin pörtlek hahahhahahahah
canım bende bir buçuk yıl evliğim bende 46 ya girdim bir tüp denedik olmadı tekrar deneyecez bu yaşta tuturmak hiç kolay değil ama çabalıyoruz işte bildiğim hayıt tohumu hormonları dengeliyor bende bir süre kullandım ne kadar işe yarar bilemiyorum allah tez zamanda arkadaşının yüzünü güldürsün kucağına bebişini almayı nasip etsin selamlararkadaşlar 46 yaşında bi yakınımız var 2 senelik evli 1 tup denemesi var olumsuz şimdi 2. Tedaviye başlamak istiyor ama e2 yuksek çıkıyor hep 150 lerdeymiş bunun duşme imkanı var mı? Bitkisel yada başka birşey var mı ki bir ihtimal?
aay canım hadi hayırlısı olsun sende mi başka memleketten istbula gidiyorsun bende aynı durumdayım allah izin verirse bir ay sonra bende gidecem sen nerde tedavi göreeksin canım şansın bol yolun açık olsun inşallah çok öptümGünaydın arkadaşlar. Yine yorucu istanbul macerası başlıyor. Allah yardımcım olsun. Ben ve benim gibi Bebiş isteyenlere allah tezz zamanda Bebiş verir inşallah
Canım günaydın. Ben Bahçeci Fulya'da tedavi görüyorum. 1 naturel donmuş embiryom var. Bolu dan gidip geliyorum. Hepimizin şansı bol olsun. Allah tezz zamanda hepimizi bebeklerimiZe kavuşturur inşallahaay canım hadi hayırlısı olsun sende mi başka memleketten istbula gidiyorsun bende aynı durumdayım allah izin verirse bir ay sonra bende gidecem sen nerde tedavi göreeksin canım şansın bol yolun açık olsun inşallah çok öptüm
amin işallah canımCanım günaydın. Ben Bahçeci Fulya'da tedavi görüyorum. 1 naturel donmuş embiryom var. Bolu dan gidip geliyorum. Hepimizin şansı bol olsun. Allah tezz zamanda hepimizi bebeklerimiZe kavuşturur inşallah
Bugün doktor kontrolüm vardı. Bu hikayemin sanırım "sondan bir önceki sayfasını" size yazayım istedim. Kese ve kalp atışı için gitmiştim ama ultrasonda gördüğümüz 3,5 mmlik bir keseydi sadece ve kalp atışını duyamadık, doktorum kesenin çok küçük olduğunu söyledi her ne kadar bana umut vaat etmeye çalışsa da umutsuz olduğu gözlerinden okunuyordu...Bhcg testi yaptık ve 1200 lü olan değerimin 900 lere düştüğünü gördüklaboratuvar sonuçlarının farklı olabileceği ihtimaline karşı pazartesi yeniden merkezimde hcg testi yapılacak. Yükselirse gebelik yavaş gelişiyor, düşerse gebelik sonlanıyor anlamına gelecek....
Sanırım en acısı da bu işin sonunda kürtaj ihtimalinin olmasıBinbir zahmetle büyütülen ve yerleştirilen o embriyoyu ordan almak için yine binbir zahmet ve acı çekmek Bildiğim tek şey yapabilecek, müdahele edecek hiçbir şeyin olmadığı, hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun.....
Gunaydin. Yolun acik olsun. Allah yardimcin olsun.Günaydın arkadaşlar. Yine yorucu istanbul macerası başlıyor. Allah yardımcım olsun. Ben ve benim gibi Bebiş isteyenlere allah tezz zamanda Bebiş verir inşallah
Gunaydin Acmila. Hepimiz guzel bebekli haberler bekliyoruz herkesten. Umarim bu yil bitmeden hepimiz bebeklerimizi karnimizda buyutmeye baslariz. Ya senin doktorun Dhea ilacina neden boyle bir tepki verdi.. Iyice korkmaya basladim. Bende 100 gun kullandim. O kadar cok ilac kullaniyoruzki Allah hepimizi korusun.Gunaydin herkeslere
hayurli güzel huzurlu bir gün diliyorum herkese
Ben adet olmayi bejliyorum hava degisikligi galiba biraz gecikti gelirgelmez rahim filmi icin kollari siviyacagim bu arada hayit bitkisi suyunu aldim turkiyeden icip duruyorum burdaki doktorum Dhea ilacini kestirdi intaharmi etmek istiyonuz dedi korktum biraktim iste kisaca bende o guzelim tatilden sinra kolari sivadim hayirlisi artik
W.DUYGU canim cok gecmis olsun tatilde bende aynen senin gibi oldum cok kotu birseydi 30drecede selpsk kulanmak cokk gecmisler olsun tatlim iyi bak kendine
ZONAK sekerim tedavin nasil geciyo anlat bana biraz doktorundan memlun musun ozledim canim yaaa
CELINA1 naber canim nasil gidiyo hersey yolundami ben eskileri bedense okuyamiyorum pazar oturup hepsini tektek okuycam
Hey milet yeni gelenler hos geldiniz diger arkadaslar hepibiz iyimisiniz pazar herkese tektey yazicam topikkkk cok ozledim sizi
Dua etmekten baska elimizden birsey gelmiyor. Seni o kadar Iyi anliyorumki..SeniBugün doitor kontrolüm vardı. Bu hikayemin sanırım "sondan bir önceki sayfasını" size yazayım istedim. Kese ve kalp atışı için gitmiştim ama ultrasonda gördüğümüz 3,5 mmlik bir keseydi sadece ve kalp atışını duyamadık, doktorum kesenin çok küçük olduğunu söyledi her ne kadar bana umut vaat etmeye çalışsa da umutsuz olduğu gözlerinden okunuyordu...Bhcg testi yaptık ve 1200 lü olan değerimin 900 lere düştüğünü gördüklaboratuvar sonuçlarının farklı olabileceği ihtimaline karşı pazartesi yeniden merkezimde hcg testi yapılacak. Yükselirse gebelik yavaş gelişiyor, düşerse gebelik sonlanıyor anlamına gelecek....
Matilda bhcg degeri merkezden merkeze cok degisiyor. Sen stres yapmamaya calis elini karnina koy bebeginle konus pazartesiye kadar. Onu ne kadar cok sevdigini dunyaya gelince onunla yapmak istedigin seyleri ona anlat. Lutfen anlamaz deme anliyorlar. Stresliyken salinan kortizon hormonu embriyonun tutunmasi uzerine olumsuz etki ediyor. Stresini azaltacak birseyler bulmaya calisirsan bebisine yardim etmis olursun. Seni ve bebisini opuyorum.Bugün doktor kontrolüm vardı. Bu hikayemin sanırım "sondan bir önceki sayfasını" size yazayım istedim. Kese ve kalp atışı için gitmiştim ama ultrasonda gördüğümüz 3,5 mmlik bir keseydi sadece ve kalp atışını duyamadık, doktorum kesenin çok küçük olduğunu söyledi her ne kadar bana umut vaat etmeye çalışsa da umutsuz olduğu gözlerinden okunuyordu...Bhcg testi yaptık ve 1200 lü olan değerimin 900 lere düştüğünü gördüklaboratuvar sonuçlarının farklı olabileceği ihtimaline karşı pazartesi yeniden merkezimde hcg testi yapılacak. Yükselirse gebelik yavaş gelişiyor, düşerse gebelik sonlanıyor anlamına gelecek....
çok teşekkür canım. Allah'ı m hepimizi en kısa sürede anne yapar inşallahhGunaydin. Yolun acik olsun. Allah yardimcin olsun.
Günaydın arkadaşlar. Yine yorucu istanbul macerası başlıyor. Allah yardımcım olsun. Ben ve benim gibi Bebiş isteyenlere allah tezz zamanda Bebiş verir inşallah
Gunaydin herkeslere
hayurli güzel huzurlu bir gün diliyorum herkese
Ben adet olmayi bejliyorum hava degisikligi galiba biraz gecikti gelirgelmez rahim filmi icin kollari siviyacagim bu arada hayit bitkisi suyunu aldim turkiyeden icip duruyorum burdaki doktorum Dhea ilacini kestirdi intaharmi etmek istiyonuz dedi korktum biraktim iste kisaca bende o guzelim tatilden sinra kolari sivadim hayirlisi artik
W.DUYGU canim cok gecmis olsun tatilde bende aynen senin gibi oldum cok kotu birseydi 30drecede selpsk kulanmak cokk gecmisler olsun tatlim iyi bak kendine
ZONAK sekerim tedavin nasil geciyo anlat bana biraz doktorundan memlun musun ozledim canim yaaa
CELINA1 naber canim nasil gidiyo hersey yolundami ben eskileri bedense okuyamiyorum pazar oturup hepsini tektek okuycam
Hey milet yeni gelenler hos geldiniz diger arkadaslar hepibiz iyimisiniz pazar herkese tektey yazicam topikkkk cok ozledim sizi
Ensu kuzum iyi bak kendine bolbol taze meyveler ye salgin var sakin hasta olma kizarim teyzesi minigi öpüyorrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?