Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

2. tüp denemem ama ilk kez hamile kaldım. Pıhtılaşma ile ilgili hiç test yapmadık, iğne de kullanmıyorum. İnşallah dediğin gibi olur, benimle kalır.....

cnm keşke öncesinde doktorun yaptırsaydı.. kan pıhtılaşması sorunu varsa hergün kan sulandırıcı iğne vurulmazsan böyle kesenin gelişiminde sorunlar yaşanabiliyor.. istersen bu konuyu doktoruna mail at bi sor olmazsa önlem amaçlı bile kan sulandırıcı verir.. bir çok doktor önceden test yaptırmadığı hastalarına belli bir haftaya kadar önlem amaçlı kan sulandırıcı kullandırıyor..
bendede ilk kez bu tedavide homozigot mutasyonu sorunumu bu doktorum anladı yaptırdığı testlerle, transfer gününden bu yana hergün kan sulandırıcı vuruyorum kendime..

Allah yardımcın olsun arkadaşım. İnşallah doktorunun öngördüğü gibi sadece laboratuar farkından kaynaklanan bir durumdur. Derdine ortak olmak ve senin için dua etmek dışında birşey yapamamak çok üzücü. Rabbim sana da bebeğine de dayanma gücü versin...

Teşekkür ederim canım desteğin için, hissettiklerimi beni anlayan birileriyle paylaşmak beni rahatlatıyor, iyi ki varsınız...Transfer gününden beri tanrıdan bebeğim için güç diledim ben de ama yetmedi. Wishduygunun söylediği bir cümleyi aklımdan hiç çıkarmıyorum ve bu bana dayanma gücü kabullenme gücü veriyor; "olursa çoğalacağız ama olmadı diye eksilmeyeceğiz....."

Hepimiz benzer yollardan geçiyoruz arkadaşım. Hepimiz benzer taşlara takılıp tökezliyoruz. Hepimizin canı aynı yerden kanıyor. Ben ağlarken bana destek olanlara sırtımı nasıl dönerim? Rabbim hepimize ama öncelikle acının ortasında, belirsizlikle boğuşanlara sabır, metanet, dayanma gücü versin. En kısa zamanda hepimizi evlatla ödüllendirsin inşallah...

canım benim ilk önce geçmiş olsun diyecem ama o sonuna doğru o kadar komik anlatmışsınki sabah sabah okurken güne gülerek başladım :) çok tatlısınya canım geçmiş olsun tekrar sümüklerine mendil yetiştiremezsen topik olarak yardıma hazırız haberin olsun öpüldün tatlım

Günaydın arkadaşlar. Yine yorucu istanbul macerası başlıyor. Allah yardımcım olsun. Ben ve benim gibi Bebiş isteyenlere allah tezz zamanda Bebiş verir inşallah

canım bende bir buçuk yıl evliğim bende 46 ya girdim bir tüp denedik olmadı tekrar deneyecez bu yaşta tuturmak hiç kolay değil ama çabalıyoruz işte bildiğim hayıt tohumu hormonları dengeliyor bende bir süre kullandım ne kadar işe yarar bilemiyorum allah tez zamanda arkadaşının yüzünü güldürsün kucağına bebişini almayı nasip etsin selamlar

Günaydın arkadaşlar. Yine yorucu istanbul macerası başlıyor. Allah yardımcım olsun. Ben ve benim gibi Bebiş isteyenlere allah tezz zamanda Bebiş verir inşallah
aay canım hadi hayırlısı olsun sende mi başka memleketten istbula gidiyorsun bende aynı durumdayım allah izin verirse bir ay sonra bende gidecem sen nerde tedavi göreeksin canım şansın bol yolun açık olsun inşallah çok öptüm

Canım günaydın. Ben Bahçeci Fulya'da tedavi görüyorum. 1 naturel donmuş embiryom var. Bolu dan gidip geliyorum. Hepimizin şansı bol olsun. Allah tezz zamanda hepimizi bebeklerimiZe kavuşturur inşallah

canım yazdıklarını okurken çok duygulandım allah sanada bebişinede güç kuvvet versin canım bu evlat sahibi olma hayalimizi gerçekleştirmek ve yaşamak adına malesef çok zor süreçten geçmak zorundayız canını sıkma diyemiyorum çünkü elde değil ama sakın performansını düşürme sonuç ne olursa olsun dimdik dur ve yola devam et elbet bir gün bu acıları unutturacak sonuçlarda alınabilir unutmayalım ki başlamak başarmanın yarısı yüce allahım sağlıklı bebişini kucağına almayı nasip etsin allah yardımcın olsun öptüm

Gunaydin herkeslere
hayurli güzel huzurlu bir gün diliyorum herkese

Ben adet olmayi bejliyorum hava degisikligi galiba biraz gecikti gelirgelmez rahim filmi icin kollari siviyacagim bu arada hayit bitkisi suyunu aldim turkiyeden icip duruyorum burdaki doktorum Dhea ilacini kestirdi intaharmi etmek istiyonuz dedi korktum biraktim iste kisaca bende o guzelim tatilden sinra kolari sivadim hayirlisi artik

W.DUYGU canim cok gecmis olsun tatilde bende aynen senin gibi oldum cok kotu birseydi 30drecede selpsk kulanmak cokk gecmisler olsun tatlim iyi bak kendine

ZONAK sekerim tedavin nasil geciyo anlat bana biraz doktorundan memlun musun ozledim canim yaaa

CELINA1 naber canim nasil gidiyo hersey yolundami ben eskileri bedense okuyamiyorum pazar oturup hepsini tektek okuycam

Hey milet yeni gelenler hos geldiniz diger arkadaslar hepibiz iyimisiniz pazar herkese tektey yazicam topikkkk cok ozledim sizi

Gunaydin Acmila. Hepimiz guzel bebekli haberler bekliyoruz herkesten. Umarim bu yil bitmeden hepimiz bebeklerimizi karnimizda buyutmeye baslariz. Ya senin doktorun Dhea ilacina neden boyle bir tepki verdi.. Iyice korkmaya basladim. Bende 100 gun kullandim. O kadar cok ilac kullaniyoruzki Allah hepimizi korusun.

Dua etmekten baska elimizden birsey gelmiyor. Seni o kadar Iyi anliyorumki..Seni
Matilda bhcg degeri merkezden merkeze cok degisiyor. Sen stres yapmamaya calis elini karnina koy bebeginle konus pazartesiye kadar. Onu ne kadar cok sevdigini dunyaya gelince onunla yapmak istedigin seyleri ona anlat. Lutfen anlamaz deme anliyorlar. Stresliyken salinan kortizon hormonu embriyonun tutunmasi uzerine olumsuz etki ediyor. Stresini azaltacak birseyler bulmaya calisirsan bebisine yardim etmis olursun. Seni ve bebisini opuyorum.

canım doktorun DHEA için güzel bir cümle kullanmış aslında bunu yazman iyi oldu hem iyi bir doktor ağzındanda bilgi almış olduk, sen tatildeyken Dhea hakkında bir yazışma paylaşmıştık A.B.D. bu ilaçla ilgili çok büyük araştırmalar yapılmış, ilacı uzun dönem kullanan bayanlar ilerleyen yıllarda kalp ritmi bozukluğundan kalp krizi geçiriyormuş.. ne yazıkki bunun çok fazla örnekleri varmış.. özelliklede hormon ve vitamin ilacı kullanan bayanlarda bu etki çok daha yüksek oluyormuş.. ben evdekini hemen yok ettim çöpe doğru..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…