- Konu Sahibi akideciknane
-
- #20.401
.Malesef bir dolu nedenle, oradan oraya sürüklenip maddi manevi yoruluyor ve yoğuruluyoruz. İstersen önce bir HSG çektir. Tüplerin açıksa zaten hidrosalpenks ihtimalin düşüktür. Ve boş yere ameliyat olmazsın hiç değilse. Çünkü doktor ne kadar uzman olsa da yumurtalık açışından olumsuz etkileri olan bir işlem. Ben geçen yıl hiç bu yönünü düşünmeden tamam dedim ama şimdi keşke başka bir doktorla da görüşseymişim hiç değilse amh testini öncesinde yaptırsaymışım diyorum. Belki hidrosalpenksi o zaman tespit edip tedaviyi ona göre yönlendirebilirdik. Yapacak bir şey yok artık. Geçen geçti. Ama başkasının benzer durumu yaşamasını istemem. Tüplerinde sorun varsa o zaman ameliyatı değerlendirirsin...
Merhaba, iyi bayramlar, bizde aynı sayılırız, telefonla bayramlaşanlardan, zamanla insan alışıyor, tatil günlerinden bir farkı yok. HIS yı rahme ışıkla bakılması, kontrolü diye biliyorum, anestezi ile yapılacak, öncelikle neden film istemediğini bilmiyorum, yumoş toplamada uyutulmaya alıştığım için fazla korkmuyorum.Hiç üzülme arkadaşım. Ben Türkiye' de bayramı bayramsız geçiriyorum. Komşulardan kimse yok, aile uzakta, eş desen her kurban bayramında çalışıyor. Çocuklar bile çalmıyor kapıyı. O derece bayramsızım...
.
Merhaba, iyi bayramlar, bizde aynı sayılırız, telefonla bayramlaşanlardan, zamanla insan alışıyor, tatil günlerinden bir farkı yok. HIS yı rahme ışıkla bakılması, kontrolü diye biliyorum, anestezi ile yapılacak, öncelikle neden film istemediğini bilmiyorum, yumoş toplamada uyutulmaya alıştığım için fazla korkmuyorum.
Bebislerimiz gelince kalabaliktaki yalnizliklar bile bitecek insallah
Zanork alinti yapamadim ama sana yazdim canim. Yani yok birbirimizden farkimiz
Fatoşcum bazen ben umudumu kaybediyorum ama sonra sen ve diğer arkadaşların güzel haberlerini alınca Allah büyük, sabır de devam et diyorum. Toparlanıp yürüyorum. bayram sonrası Memorial e gideceğim 3. deneme için...Amin..amin..amin...Rabbim dualarimizi duyuyor sadece biraz sabir diyor. Buna yurekten Inaniyorum..
AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNHepinizin bayramini en icten dileklerimle kutluyorum. Evlatsiz son bayramimiz olmasi dilegiyle. Iyi bayramlar.
iyi bayramlarrrrrriyi bayramlar canlar...
Gun icinde 10 kez yikilip 10 kez ayaga kalkiyorum. Ama nasil oluyorsa yola devam edebiliyorum tabi sizlerin destegiyle, Rabbimine olan inancimla. Insallah bebegini sana getirecek son tedavin olur. Bunu cani yurekten diliyorum.Fatoşcum bazen ben umudumu kaybediyorum ama sonra sen ve diğer arkadaşların güzel haberlerini alınca Allah büyük, sabır de devam et diyorum. Toparlanıp yürüyorum. bayram sonrası Memorial e gideceğim 3. deneme için...
Allah bağışlasın, mutlu, mesut, sağlıklı, kendine çevresine güzellikler versin, çifte bayramın kutlu olsun....Canım teyzelerim bayraminizi kutlar ellerinizden öperim ( Betül )
Canım teyzelerim bayraminizi kutlar ellerinizden öperim ( Betül )
Allahim nazarlardan korusun. Seninde bayramin kutlu olsun melegim. Annene oyle bir bayram getirdin ki.....Ikinizide opuyor. Bayraminizi kutluyorum.Canım teyzelerim bayraminizi kutlar ellerinizden öperim ( Betül )
Canim allah minik kizini sana bagislasin cok tatli kirkbinkere Masallah darisi biz isteyenlerin basina Amin ikinizide cok öptümCanım teyzelerim bayraminizi kutlar ellerinizden öperim ( Betül )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?