Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

.

Merhaba, iyi bayramlar, bizde aynı sayılırız, telefonla bayramlaşanlardan, zamanla insan alışıyor, tatil günlerinden bir farkı yok. HIS yı rahme ışıkla bakılması, kontrolü diye biliyorum, anestezi ile yapılacak, öncelikle neden film istemediğini bilmiyorum, yumoş toplamada uyutulmaya alıştığım için fazla korkmuyorum.

Bizde tatil gibi bile değil. Normal mesai günü gibi. Sadece eşim işe daha rahat kıyafetlerle gidiyor. Biraz erken geliyor. Alışmak kısmına henüz gelemedim ben. Yalnız yaşarken bile o heyecan vardı, bayram gibi geçerdi. Ailemin yanına gitmesem de, ev sahiplerim, arkadaşlarım, çocuklar vardı bayramlaşmak için. Birden bire bu şekilde yaşamaya başlayınca hoşlanmadım. Dışlanmışım, unutulmuşum gibi geliyor.
Tanısal histeroskopi teknik olarak evet ışık ve kamera yardımıyla gözlemek şeklinde. Doktorun belki en kestirme şekilde sonuç almak için bunu tercih etmiştir. Uyutulmaktan korkacağını düşünmemiştim. Dediğin gibi yumurta toplamada öğreniyoruz hiç değilse. Benim operasyon endişem, opu da dahil, karın içine yapılan tüm işlemlerden yumurtalıkların olumsuz etkilenmesi. Her işlemde yumurta kalitesi ve sayısı, belirgin şekilde düşüşe geçiyor çünkü. Benim gibi kapıya ayağını dayayıp bekleyen birisi için birazdan az fazla bir tedirginlik sebebi. Neyse, sen benim endişelerime takılma. Umarım işlemin sonucunda hiç bir sorunla karşılaşmaz ve tedavi sonunda bebeğine kavuşursun...

Bebislerimiz gelince kalabaliktaki yalnizliklar bile bitecek insallah

Zanork alinti yapamadim ama sana yazdim canim. Yani yok birbirimizden farkimiz

İyi bayramlar Alisalis, seni burada görmeyeli uzun zaman oldu. Yalnızlık yabancısı olmadığım bir duygu. Ama bayramsızlık koyuyor. Neyse ki, arkadaşımın doğum haberini aldım, akşamüzeri hastanede ziyaretine gittim, yeni doğmuş bir bebek sevdim, motivasyonum yerine geldi. Ailesinden çok bana bayram hediyesi oldu kuzucuk. Darısı hepimizin başına inşallah...

Amin..amin..amin...Rabbim dualarimizi duyuyor sadece biraz sabir diyor. Buna yurekten Inaniyorum..
Fatoşcum bazen ben umudumu kaybediyorum ama sonra sen ve diğer arkadaşların güzel haberlerini alınca Allah büyük, sabır de devam et diyorum. Toparlanıp yürüyorum. bayram sonrası Memorial e gideceğim 3. deneme için...

Gun icinde 10 kez yikilip 10 kez ayaga kalkiyorum. Ama nasil oluyorsa yola devam edebiliyorum tabi sizlerin destegiyle, Rabbimine olan inancimla. Insallah bebegini sana getirecek son tedavin olur. Bunu cani yurekten diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…