- Konu Sahibi akideciknane
-
- #20.441
canım hadi hayırlısı olsun büyük ihtimalle ekimin ortalarında bende ordayım :)acmila nereye gidiyorsun? bende yarın memorial'e gidiyorum...
Sakin olabilen insanları seviyorum yaw. Ben bir şekilde kaybettim o özelliğimi. Nereye koyduğumu bulamıyorum
Her şeyin hayırlısı, en doğru zamandap olsun inşallah. Karşılıklı bebek tokuşturmak ta güzel olur, teyzesi olarak kucaklamak ta. Rabbim hangisini yazdıysa kabulümüz. Gönül ister ki önümüzdeki yıl bu zamanlarda hepimizin kucakları dolu olsun. Hijyenik ped yerine organik bebek bezi tavsiye edelim. Yemek tarifi yerine ek gıda konuşalım. Doğum sonrası kendiliğinden giden kilolara sevinip karın çatlaklarına bebe yağı sürelim
Allah' ım, sen duy sesimizi...
oyyyyy canım gözünaydın allah analı babalı sağlıklı güzel bir ömür nasip etsin :)Canım teyzelerim bayraminizi kutlar ellerinizden öperim ( Betül )
amiiiin inşallahHepinizin bayramini en icten dileklerimle kutluyorum. Evlatsiz son bayramimiz olmasi dilegiyle. Iyi bayramlar.
Işte kaçak Göcek yazarsam böyle olur... alfabenin de dogumuna az kaldı. .. sonra nevsere çok mutlu oldum. Nurcan da ensu yla beraber mutlu etti bizi... Kızlar ne olur kusura bakmayın. .. zonark cim hatırlattığin için teşekkür ederim...selcankerem seni ve kızını da unutmadım ... sizleri de çok seviyorum. Sevgi ve dua ile kalin
Güldürdün beni canim sagol gülneye cok ihtiyacim vardi doktordaydim buranin doktirlarini sevmiyorum aslinda cok iyi bir doktor ama 43 yasinda oldugunuzu unutmayin dedi durdu her sorumda hersey guzel yolunda ayin 30 rahim filmi icin randevu aldim yani adetin 4.5 gunleri yapmak istiyorum daha detayli gorurum dedi kizlar Fsh 4.6 simdi yine kan verdim bakalim ne durumda
Canim herseyin hayirlisini herkese diliyorum ve diliyorumki bu tedavinde saril bebisine hic birakmayin birbirinizi ki sira bize gelsin kolar sivandi herkese hayirli bebekli tedaviler dilerim
Guzel dileklerin Icin cok tesekkur ediyorum. Doktor randevun nasil gecti? Bizi merakta koyma. OpuyorumCanımsın!!! Ağlattın beni yaaa...Allahım ben dua ediyorum o ayrıı ama sen bu güzel kulunun dileklerini kabul et. Yarın görüşeceğim. 2 kez denedim bu kadar heyecanlanmamıştım...ensu ve diğer arkadaşların mucizelerini duyunca çok ümitlendim. İnşallah bu sefer ellerim boş kalmasın. Fatoşcum Allah sana, bana ve tüm evlat hasreti çekenlere nasip etsin anne olmayı inşallah.
Guzbahar buz bebeklerin hayirli olsun. Gozun aydin olsun. Darisi sicak bebeklere. Opuyorum.Bugün bayramın son günü .... kutlamak icin geç kalmadim umarim... Kızlar bi dahaki bayram bebeklerimizle kutlarız inşallah. ..Ramazanda bebeklerimiz göbişimizde kurbanda kucağımızda. .. Allah bizi bu sevinçten mahrum etmesin
Cedruscum maşallah süphanallah Betülümüze.. Allah sağlıkla analı babalı büyütmenizi telli duvaklı gelin etmenizi nasip etsin ınşallah
Acmilam tedavi hayırlı olsun bebeğini kucağına almana vesile olsun inşallah
Zonark cim bu bayram buz bebişin dondurucuda... ama ısınmaya az kaldı. .. tedaviye az kaldı inşallah. Ondan sonra gelecek konacak alacağına. ..
Ensucum.... nasıl geçti bayramınız. .. yegenim hissettiriyor mu kendisini... şimdi sen ve miranda iki hamişimiz var inşallah. .. ne olur dikkat edin kendinize..
Alara Celina wishduygu bebeklerve capslocked Ümmü alıss duova cmas adige arnavut kızlar bize de az kaldı inşallah...
Bana dua eden herkes. Allah binlerce kez razi olsun sizden. .. Kızlar artık benim de 4 tane buz bebişim var... 2.gun dondurucular ama inşallah canlanır ve bana evlat olurlar... Sevgi ve dua ile kalın. ..
Canım teyzelerim bayraminizi kutlar ellerinizden öperim ( Betül )
Güzel kadinlar, selam herkese. Benim bu hafta verdigim dinlenme süresi bitti. Ilaclarimi kullandim, akupuntura devam. Öbür gün ultrasonda bi bakilcak, hersey yokunda giderse, ilerki günlerde donmuslar cikip
Sizi ozledim.... Canim cok ama cok sikkin paylasmali mi paylasmamali mi bilemedim ama biraz soluklandim burada, guclu kadinlarimin arasinda guclenirim dedim..
Sonra guzel ama cokkk guzell haberleri aldim gözümün ucunda duran gözyaşlarım aktı mutluluk ve üzüntü karisti..
cedrus canimmm Mehmet abi olmussss siz de yeniden anne baba... Betüll hos gelmis bahtida tahtida guzel sansi bol olsun (abiyi once tebrik ettim o ilk kez abi oldu siz ikinci kez anne baba oldunuz ) tum ailenizin mutlulugu daim olsun, tebrikler... ensu en dirayetli anne adayim dunyanin en guzel melodisi calinmis kulagina, sevincine sevincler katilsin. Gercekci yaninin goz onunde tuuttugu tum hakli endiselerin bosa ciksin umarim. Gerine gerine siskin karnindan catlaklarindan bahsedecegin gunlerin olsun, kucagina aldiginda tumunun yalan kucagindaki canin aslolan gercek oldugunu anladiginda biz de cosalim.
Bana gelince arife- cuma gunu 20. Gunde kontrolde benim kontrolsuz basina buyruk vucudumun kisti yok ettigi mujdelendi sevindik. Endometriumun gecmiste ilaclarla geldigi 9 kusur mm e ilacsiz ulastiginin mujdesini aldik. Tuplerin acilma surprizinin yeni bir surpriz yapmis olabileceginin bunu da 15 gune anlayacagimizi da ilaveten eklediler.. Hastaydik cok dersimizi cok calisamadik dedim bu dogrultuda da baskilama savasini baslatalim o zaman dedik.. İlk lucrin ile savasi baslattik devam ediyoruz. 10 gundur ciddi kasik ve bel agrim var sanirim kosturmaca ve ayakta kalmak cok hirpaladi.. Ya da idrar yollarimda sorun var cunku bildiginiz karlar yuzuyor tuvalete her gittigimde. Neysee gecer biliyorum, gelismeler ne olur bilmiyorum cunku tum bu mujdelerin gecesinde canimmm kayinpederimi nabiz 25 ile hastaneye kaldirdik. Acilen kalp uzerine hastaneye yonlendirildi ve bayramdan bu yana oradayiz.. Aritmi devam ediyor sekerden dolayi diger gittigimiz diger drlarin teyid etttigi uzere risk yuksek. Anjiyo sonuc vermedi. Tetkikler kotu... Neyse ki hst deyken olan 2 krizi atlatti. Taze kan ne demekmis ogrendik.. Bulmanin ne zor oldugunu caresizlikten askeriyelere kadar muracat yapilmasinin ne zor oldugunu risklerin endisesindeyken bu islerin yipratici oldugunu ustune bugun ameliyat olacakken kan vs halledilmisken enfeksiyon nedeniyle ameliyat ertelenince her an bir yeni kriz olur mu diye hepimiz elimiz kalbinde beklerken ustune (ne olur bunu kendi tedavilerimizde yasadiklarimiza uzulurken beterin beteri var diye bir nebze de olsa avuntu olarak okuyun..) bir ara bahsettigim ufakligimin ikizlerini kaybettigini de ogrendim kahroldum. Detaylarini anlatmaktan imtina ediyorum.
İlk defa bu aksam ignem yapilirken aglamadim.. Simdi doktum yaslarimi rahatladim...
Her daim hakkimizda hayirli olan olsun... Acilarla sinanmayalim...
Olursa cogalalim, olmazsa eksilmeyelim ve sevdiklerimizin varliklarina hep sukredlim.
Dualarinizi esirgemeyeceginizi biliyorum, cok cok opuyorum hepinizi, ictenlikle... Sevgiler
Sizi ozledim.... Canim cok ama cok sikkin paylasmali mi paylasmamali mi bilemedim ama biraz soluklandim burada, guclu kadinlarimin arasinda guclenirim dedim..
Sonra guzel ama cokkk guzell haberleri aldim gözümün ucunda duran gözyaşlarım aktı mutluluk ve üzüntü karisti..
cedrus canimmm Mehmet abi olmussss siz de yeniden anne baba... Betüll hos gelmis bahtida tahtida guzel sansi bol olsun (abiyi once tebrik ettim o ilk kez abi oldu siz ikinci kez anne baba oldunuz ) tum ailenizin mutlulugu daim olsun, tebrikler... ensu en dirayetli anne adayim dunyanin en guzel melodisi calinmis kulagina, sevincine sevincler katilsin. Gercekci yaninin goz onunde tuuttugu tum hakli endiselerin bosa ciksin umarim. Gerine gerine siskin karnindan catlaklarindan bahsedecegin gunlerin olsun, kucagina aldiginda tumunun yalan kucagindaki canin aslolan gercek oldugunu anladiginda biz de cosalim.
Bana gelince arife- cuma gunu 20. Gunde kontrolde benim kontrolsuz basina buyruk vucudumun kisti yok ettigi mujdelendi sevindik. Endometriumun gecmiste ilaclarla geldigi 9 kusur mm e ilacsiz ulastiginin mujdesini aldik. Tuplerin acilma surprizinin yeni bir surpriz yapmis olabileceginin bunu da 15 gune anlayacagimizi da ilaveten eklediler.. Hastaydik cok dersimizi cok calisamadik dedim bu dogrultuda da baskilama savasini baslatalim o zaman dedik.. İlk lucrin ile savasi baslattik devam ediyoruz. 10 gundur ciddi kasik ve bel agrim var sanirim kosturmaca ve ayakta kalmak cok hirpaladi.. Ya da idrar yollarimda sorun var cunku bildiginiz karlar yuzuyor tuvalete her gittigimde. Neysee gecer biliyorum, gelismeler ne olur bilmiyorum cunku tum bu mujdelerin gecesinde canimmm kayinpederimi nabiz 25 ile hastaneye kaldirdik. Acilen kalp uzerine hastaneye yonlendirildi ve bayramdan bu yana oradayiz.. Aritmi devam ediyor sekerden dolayi diger gittigimiz diger drlarin teyid etttigi uzere risk yuksek. Anjiyo sonuc vermedi. Tetkikler kotu... Neyse ki hst deyken olan 2 krizi atlatti. Taze kan ne demekmis ogrendik.. Bulmanin ne zor oldugunu caresizlikten askeriyelere kadar muracat yapilmasinin ne zor oldugunu risklerin endisesindeyken bu islerin yipratici oldugunu ustune bugun ameliyat olacakken kan vs halledilmisken enfeksiyon nedeniyle ameliyat ertelenince her an bir yeni kriz olur mu diye hepimiz elimiz kalbinde beklerken ustune (ne olur bunu kendi tedavilerimizde yasadiklarimiza uzulurken beterin beteri var diye bir nebze de olsa avuntu olarak okuyun..) bir ara bahsettigim ufakligimin ikizlerini kaybettigini de ogrendim kahroldum. Detaylarini anlatmaktan imtina ediyorum.
İlk defa bu aksam ignem yapilirken aglamadim.. Simdi doktum yaslarimi rahatladim...
Her daim hakkimizda hayirli olan olsun... Acilarla sinanmayalim...
Olursa cogalalim, olmazsa eksilmeyelim ve sevdiklerimizin varliklarina hep sukredlim.
Dualarinizi esirgemeyeceginizi biliyorum, cok cok opuyorum hepinizi, ictenlikle... Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?