Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Güldürdün beni canim sagol gülneye cok ihtiyacim vardi doktordaydim buranin doktirlarini sevmiyorum aslinda cok iyi bir doktor ama 43 yasinda oldugunuzu unutmayin dedi durdu her sorumda hersey guzel yolunda ayin 30 rahim filmi icin randevu aldim yani adetin 4.5 gunleri yapmak istiyorum daha detayli gorurum dedi kizlar Fsh 4.6 simdi yine kan verdim bakalim ne durumda
Canim herseyin hayirlisini herkese diliyorum ve diliyorumki bu tedavinde saril bebisine hic birakmayin birbirinizi ki sira bize gelsin kolar sivandi herkese hayirli bebekli tedaviler dilerim

Topige ceza vercem yaa deli ediyo beni
Penbe umut canim ben yurtdisindayim malesef bir kere tedavi oldum Türkiyede malesef negatif zor benim icin orda tedavi ama tekrar denersem Sisli Mémorial cok dogru bir secim canim hayirli haberlerle gel

Guzbagar cadiii ne ozletiyon kendini böyle ara sira yaz ya güzelim 4buz bebek harika canim tez zamanda gobüsünde bebis olsun canim kendine iyi bak
Nurcan canim tadini cikar hamileligin ve bizlerede dua et
NEVSER canim allah saglikli kucagina almayi nasip etsin bizlerede dua edin yeter
Herkesi optumm ise gitmem lazim

40 plus parti fikrini cok cok begendim. Allahim insallah hepimize bu güzel duygulari yasatmayi nasip eylesin. zamami gelince bebek de gelecektir. inanin ki zamanini bekliyor sadece :)

canımm buz bebişlerin hayırlı olsun:)) kaçak göçekte olsa yaz sen cnm kendini özletme..

Ne mutlu bana, yine bir yüz gülmüş benimle
Yaş konusu, "içinden çıkamayacağım her şeyi buna bağlayıp sıyrılacağım" açısı veriyor doktorlara. Takılma fazla. Değerlerin uygunsa ve fiziksel bir problem yoksa (inşallah yoktur) yaşın hiç bir önemi yok. Aslında bebeklerimize verebildiğimiz tek şey yaşam enerjimiz. Bizler ne kadar hayat doluysak, bedenimiz de bebeklerimiz de o kadar hayata açık olacak. Bizler üzgün, yılgın, bıkkın ve karışık oldukça anne olma şansımız da düşecek. Hayatın tadını çıkar. "O" sana gelecek Allah' ın izniyle.

Guzel dileklerin Icin cok tesekkur ediyorum. Doktor randevun nasil gecti? Bizi merakta koyma. Opuyorum

Guzbahar buz bebeklerin hayirli olsun. Gozun aydin olsun. Darisi sicak bebeklere. Opuyorum.

Selam tatlı annecikler

Hepinizin geçmiş bayramını kutluyorum. Dilerim bir sonraki bayramda ya göbüşünüzde ya yanınızda olur minik prens/prensesleriniz. Ekim ayı hepinize güzellikler getirsin inşallah. (Benim doğum ayım, bi başka severim :))

Canım teyzelerim bayraminizi kutlar ellerinizden öperim ( Betül )

Ay minik prenses çook tatlı, maşallah nazar değmesin, Allah şansını bahtını açık etsin inşallah.

arkadaşlar ben bu ERA testine takıldım çok mantıklı bir test bence ama çok pahalı yaa nerdeyse 3,000 civarında gerçi düşündüğüm zaman defalarca denemektense deyer diyorum bide heryerde yapılmıyor memorı alde yapılıyormu acaba bilgisi olan varmı

Güzel kadinlar, selam herkese. Benim bu hafta verdigim dinlenme süresi bitti. Ilaclarimi kullandim, akupuntura devam. Öbür gün ultrasonda bi bakilcak, hersey yokunda giderse, ilerki günlerde donmuslar cikip

Snada selam canim ay hadi herseyin hayirlisi olsun canim dualarim seninle
Canim akupunktur basil uyguluyolar biraz anlatirmisin kasiklara elektirik uyguluyolarmi cok merak etim de

herkese iyi geceler :)
hepinizin geçmiş bayramını kutluyorum. bayramda beklediğim gibi hastalandım, ve yarın da doktora gidiyorum, daha bugünden puregon iğnemi aldım bile, paniğe devam ediyorum olsun buda güzel.
bakalım doktor ne diyecek, belki bir ay sonraya erteleyecek. bekleyip görücez,
tatlı rüyalar hepinize, dualarım hepimize...

Sizi ozledim.... Canim cok ama cok sikkin paylasmali mi paylasmamali mi bilemedim ama biraz soluklandim burada, guclu kadinlarimin arasinda guclenirim dedim..

Sonra guzel ama cokkk guzell haberleri aldim gözümün ucunda duran gözyaşlarım aktı mutluluk ve üzüntü karisti..

cedrus canimmm Mehmet abi olmussss siz de yeniden anne baba... Betüll hos gelmis bahtida tahtida guzel sansi bol olsun (abiyi once tebrik ettim o ilk kez abi oldu siz ikinci kez anne baba oldunuz ) tum ailenizin mutlulugu daim olsun, tebrikler... ensu en dirayetli anne adayim dunyanin en guzel melodisi calinmis kulagina, sevincine sevincler katilsin. Gercekci yaninin goz onunde tuuttugu tum hakli endiselerin bosa ciksin umarim. Gerine gerine siskin karnindan catlaklarindan bahsedecegin gunlerin olsun, kucagina aldiginda tumunun yalan kucagindaki canin aslolan gercek oldugunu anladiginda biz de cosalim.

Bana gelince arife- cuma gunu 20. Gunde kontrolde benim kontrolsuz basina buyruk vucudumun kisti yok ettigi mujdelendi sevindik. Endometriumun gecmiste ilaclarla geldigi 9 kusur mm e ilacsiz ulastiginin mujdesini aldik. Tuplerin acilma surprizinin yeni bir surpriz yapmis olabileceginin bunu da 15 gune anlayacagimizi da ilaveten eklediler.. Hastaydik cok dersimizi cok calisamadik dedim bu dogrultuda da baskilama savasini baslatalim o zaman dedik.. İlk lucrin ile savasi baslattik devam ediyoruz. 10 gundur ciddi kasik ve bel agrim var sanirim kosturmaca ve ayakta kalmak cok hirpaladi.. Ya da idrar yollarimda sorun var cunku bildiginiz karlar yuzuyor tuvalete her gittigimde. Neysee gecer biliyorum, gelismeler ne olur bilmiyorum cunku tum bu mujdelerin gecesinde canimmm kayinpederimi nabiz 25 ile hastaneye kaldirdik. Acilen kalp uzerine hastaneye yonlendirildi ve bayramdan bu yana oradayiz.. Aritmi devam ediyor sekerden dolayi diger gittigimiz diger drlarin teyid etttigi uzere risk yuksek. Anjiyo sonuc vermedi. Tetkikler kotu... Neyse ki hst deyken olan 2 krizi atlatti. Taze kan ne demekmis ogrendik.. Bulmanin ne zor oldugunu caresizlikten askeriyelere kadar muracat yapilmasinin ne zor oldugunu risklerin endisesindeyken bu islerin yipratici oldugunu ustune bugun ameliyat olacakken kan vs halledilmisken enfeksiyon nedeniyle ameliyat ertelenince her an bir yeni kriz olur mu diye hepimiz elimiz kalbinde beklerken ustune (ne olur bunu kendi tedavilerimizde yasadiklarimiza uzulurken beterin beteri var diye bir nebze de olsa avuntu olarak okuyun..) bir ara bahsettigim ufakligimin ikizlerini kaybettigini de ogrendim kahroldum. Detaylarini anlatmaktan imtina ediyorum.

İlk defa bu aksam ignem yapilirken aglamadim.. Simdi doktum yaslarimi rahatladim...

Her daim hakkimizda hayirli olan olsun... Acilarla sinanmayalim...
Olursa cogalalim, olmazsa eksilmeyelim ve sevdiklerimizin varliklarina hep sukredlim.
Dualarinizi esirgemeyeceginizi biliyorum, cok cok opuyorum hepinizi, ictenlikle... Sevgiler

Tüpler acildigi icin bu defa pozitif haberi senden alalim diliyorum. Kayinpere cok gecmis olsun umarim bir an evvel sagligina kavusur. ufaklik ikizlerini kaybetti demissin sanirim kardesin cok gecmis olsun. En kötü tarafida bu iste, bebek olmasa üzülüyorsun oluncada kaybetmek daha aci, dilerim kardesin bir an evvel takrar hamile olup saglikla kucagina alir.

W.duygu Allah yar ve yardimcin olsun.
sen guclu birisin. Lutfen birakma kendini.

Wishcim allah yardımcınız olsun... Kayinpederine şifa versin canım. ... ' ya nur' esasını çok okuyun. Bu esma kalp rahatsızlıklarına şifa veriyor... ben babama çok okumuştum. .. yine kalp rahatsızlığı olanlarda okumuştum. .. şifa allahtan canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…