- Konu Sahibi akideciknane
-
- #20.421
Canım teyzelerim bayraminizi kutlar ellerinizden öperim ( Betül )
Allah bağışlasın sağlıkla huzurla mutlulukla büyüt bebişini canımmmCanım teyzelerim bayraminizi kutlar ellerinizden öperim ( Betül )
Slm.Zonakcim
Neler yapiyosun canim tedavin hayirlisiyla nezaman ben yarin doktorda randevum var once bir kontrol sonra rahim filmi cekilecek
hersey yolunda giderse baslicam hayirlisiyla cok korkuyorum su gitmeler gelmeler allah hepimite sabir versin
Merarkadaşım. Yazdığım cevap sayfaya düşmemiş, sinir oldum, onun dışında iyiyim.
23 Eylül' de opum vardı. 2 yumurtadan 2 embriyom olmuştu. Sonra birisi vazgeçti gelmekten. Kalan bir taneyi dondurduk. Bugün yarın adet olup laporoskopi için gün alacağım. Ondan sonra iyileşip Allah' ın izniyle alacağım bir tanemi. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah...
Senin de start veriliyor demek. İnşallah çok güzel haberlerle başlar, su gibi bir tedavi geçirir ve bitiminde evladına kavuşursun. Bu gidişle sen benden önce bitireceksin tedaviyi. Aç kapıyı, ben de arkandan geleyim hadi
Ay Canim Arkadasim ne güzel yazmisin dileklerine bütün kalbimle amin diyorum hic sorun yok canim bu topikte herkes bir sekilde hamile kalacak inaniyotum buna bana kalsa hemen simdi herseyi baslaticam ama dokzotuma soz verdim bana zaman ver acele etmeyelim dedi su an onu dinliyorum yarinki sade bir kontrol belkide beraber hamile kaliriz ayyy ne gizel olur yaa hayirlisi canim olsunda kim once olursa olsun herseye varim ben boyle teyze olmakta güzel
Bugün bayramın son günü .... kutlamak icin geç kalmadim umarim... Kızlar bi dahaki bayram bebeklerimizle kutlarız inşallah. ..Ramazanda bebeklerimiz göbişimizde kurbanda kucağımızda. .. Allah bizi bu sevinçten mahrum etmesin
Cedruscum maşallah süphanallah Betülümüze.. Allah sağlıkla analı babalı büyütmenizi telli duvaklı gelin etmenizi nasip etsin ınşallah
Acmilam tedavi hayırlı olsun bebeğini kucağına almana vesile olsun inşallah
Zonark cim bu bayram buz bebişin dondurucuda... ama ısınmaya az kaldı. .. tedaviye az kaldı inşallah. Ondan sonra gelecek konacak alacağına. ..
Ensucum.... nasıl geçti bayramınız. .. yegenim hissettiriyor mu kendisini... şimdi sen ve miranda iki hamişimiz var inşallah. .. ne olur dikkat edin kendinize..
Alara Celina wishduygu bebeklerve capslocked Ümmü alıss duova cmas adige arnavut kızlar bize de az kaldı inşallah...
Bana dua eden herkes. Allah binlerce kez razi olsun sizden. .. Kızlar artık benim de 4 tane buz bebişim var... 2.gun dondurucular ama inşallah canlanır ve bana evlat olurlar... Sevgi ve dua ile kalın. ..
Maşallah sana Betül. Saglik ve mutluluk dolu bir ömür seninle olsun inşallah. Ailene ulkene hayirli bir birey olman dilegiyle.. cedruscum senin ve esinin gözü aydın, cok tatli maşallah:)Canım teyzelerim bayraminizi kutlar ellerinizden öperim ( Betül )
Canımsın!!! Ağlattın beni yaaa...Allahım ben dua ediyorum o ayrıı ama sen bu güzel kulunun dileklerini kabul et. Yarın görüşeceğim. 2 kez denedim bu kadar heyecanlanmamıştım...ensu ve diğer arkadaşların mucizelerini duyunca çok ümitlendim. İnşallah bu sefer ellerim boş kalmasın. Fatoşcum Allah sana, bana ve tüm evlat hasreti çekenlere nasip etsin anne olmayı inşallah.Gun icinde 10 kez yikilip 10 kez ayaga kalkiyorum. Ama nasil oluyorsa yola devam edebiliyorum tabi sizlerin destegiyle, Rabbimine olan inancimla. Insallah bebegini sana getirecek son tedavin olur. Bunu cani yurekten diliyorum.
acmila nereye gidiyorsun? bende yarın memorial'e gidiyorum...Slm.Zonakcim
Neler yapiyosun canim tedavin hayirlisiyla nezaman ben yarin doktorda randevum var once bir kontrol sonra rahim filmi cekilecek
hersey yolunda giderse baslicam hayirlisiyla cok korkuyorum su gitmeler gelmeler allah hepimite sabir versin
İnşallahhhhhh!Geçmiş olsun Güzbahar. Maşallah bereketli geçmiş opu, çok sevindim. Tam bayram önü, yoğunluğa geldi, çıkışta da aramak istiyordum seni. Olsun, güzel haberlerle geldin ya...
Bu arada Nurcanoz arkadaşımız da hamile, Alfabe var, Nevser var... Sanırım unuttuklarım var (kusura bakmayın kızlar kafam dağınık) Allah artırsın, hamilemiz bol bu sıralar. Bizler de sıradayız inşallah.
Herkese merhaba,
doktor ve iğne günüm yaklaştı, ha bugün ha yarın adetim gelecek, tabi ben sanki bu dönemi hiç bilmiyormuşum gibi strese girdim. İşyerinde herkese çatmaya başladım, tam bir cadı oldum anlayacağınız. Ne stres bu Allahım yaaa.
40 yaşındayım ve bugünden itibaren kafayı süzdüm, bir poşete koydum, buzluğun taaaa dibine saklıyorum. Ergenler gibi ağlama moduna geçicem nerdeyse, ya herşey kötü giderse, ya arayıp tarayıp hiç yumurta bulamazlarsa, hadi herşey oldu, yaa tövbe yarabbim down sendromu riski tavan bu yaşta, ya olursa....
Anlayacağınız pimpirik hanım oldum çıktım. Ama dediğim gibi fazla beynin çalışması da sakıncalı, bi güzel buzluğa kaldırdım, sen bi dur burda dedim, transfer gününe kadar dolapta kilitli tutucam aklımı. Olmadı hiç çıkarmam durur orda serin serin.
Arkadaşlar şaka bir yana korkuyorum.
Bayramın ilk günü adetimi bekliyorum, hemen o gün doktora gidip ön muayene olucam, sonrasında puregon 900lük siparişi verdim bile... Allahım hepimizin yardımcısı olsun. Benim geri sayımım başladı. Hepinizi öpüyorum, dualarım sizinle, dualarınız benimle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?