Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Ne kadar pahaliymis.gebelik asisini yaptirdiniz mi hic veya duydunuz mu.

devam...

Yerlestirilcek. Bakalim bu sefer ne olcak. Nedense artik cok takmaz oldum, pek ümitsizin bu sefer. Olsun belki piyango vurur. Olay sans ya hani. Cok sık giremiyorum maalesef, ama arada okuyorum sizleri. Hepimizin sansı bol olsun.
canım seninde şansın bol olsun inşallah dediğin gibi piyangonun en büyüğünü tutturursun dünyalar güzeli bebişini kucağına alırsın bol şans arkadaşım

Sevinç gözyaşların yakın olsun arkadaşım. Kayınpederine bizim de geçmiş olsun dileklerimizi ve saygılarımızı ilet. İnşallah kısa sürede iyileşir ve hayatınızdaki varlığı uzun süre daha devam eder.
İnsan kendi acısıyla bir şekilde başa çıkıyor, atlatmaya çalışıyor ama sevdiklerimiz acı çekerken ayakta kalmak ne kadar zor geliyor. Kendi acımızla yeri geldiğinde alay edip başımızdan savarken sevdiklerimiz için yüreklerimiz dağlanıyor. Hele kendi acımızı sevdiklerimizde görünce katlanması, elinden tutması hepten imkansız gibi görünüyor.
Yazını okurken tek tek kendi yaşadıklarımı hatırladım... Aile büyüklerimiz, sevdiklerimiz için yaşadığımız endişeleri, korkuları, gecenin bir vakti yüreğimde ağırlıklarla uyanıp dua ettiğim günleri. Gözyaşlarımın kirpiklerimden süzülmek için izin almadığı, hıçkırıkların boğazımı yakıp geçtiği zamanları...
Öğrendiğim bir tek şey var. Hiç bir duygu sonsuza dek sürmüyor. Üzüntü de, mutluluk ta...
Dilerim bugün döktüğün o gözyaşları, yakın zamanda sevinçli, hayırlı haberler için dökülsün. Rabbim acılarını, mucizeleri ve güzellikleriyle unuttursun.
Farzet ki hepimiz yanındayız. Ellerini tutup üzüntülerini yürekten paylaşıyoruz. Bil ki yaşadıklarında yalnız değilsin. En önemlisi, hepsi geçecek. Sen istediğin, izin verdiğin paylaştığın sürece bizler de hiç değilse yüreklerimizle yanında olacağız.

canım çok sağol ne güzel şeyler yazmışsın.. kayinpederine Allah şifa versin canım çok geçmiş olsun..
cnmm ikizlere çok üzüldümm ( çok çok geçmiş olsunnn
inşallah bunlar son olumsuz haberlerin olur, artık hep güzel haberlerin gelir.. kendine iyi bak canım

canım kayınpederine geçmiş olsun allah acil şifalar versin ikizlere çok üzüldüm hakkaten allah anne babalarına bu acıyı unutturacak hayırlı evlatlar nasip etsin ama ne olur fazla stres yapmamaya çalış hazır tüplerin açılmış güzel bir haber almışken bide stresten diyer hormonların yükselmesin sonuçta her şey allahın takdiri allah yardımcınız olsun

kayınpederine ve ikizlerini kaybeden yakınına çok geçmiş olsun Rabbim acil şifa versin her ikisinede ve dilerim Rabbim ne seni nede hiçbirimizi sevdiklerimizin acısıyla sınamasın

müjdeli haberlerinin devamı hep gelsin ve sonunda bebeğine kavuştuğun haberiyle hep beraber sevinelim arkadaşım

kızlar bende bir hafta oldu estrofeme başlayalı adet oluncada ilaçlara başlayacaz Allah kızmet ederse bu ay inşallah ben ve isteyen herkes bebeklerine kavuşur benim tedavimde tedavide olan herkeste inşallah sıkıntısız ve sorunsuz bir şekilde atlatırız bu süreci ve hamileyim müjdesini paylaşırız burada

pko durumum için doktor kırk yaşından sonra pko mu kalır dediğinde çok şaşırıp nasıl yani dedim doktorumda yani kırk yaşından sonra yumurtlama çok olmayacağı için sorun teşkil etmez dedi ama benim korkularım var ohss riskinden dolayı ancak e2 değerini kontrol edecek doktorum inşallah sorun çıkmaz

devam...

Yerlestirilcek. Bakalim bu sefer ne olcak. Nedense artik cok takmaz oldum, pek ümitsizin bu sefer. Olsun belki piyango vurur. Olay sans ya hani. Cok sık giremiyorum maalesef, ama arada okuyorum sizleri. Hepimizin sansı bol olsun.
İnşallah bu seferr herşey cok güzel olacak canım şansın bol olsunn...hep beraber sevinelim ..

Güzel haberlerle gel arkadaşımmm inşalllahh
Kayınpederine acil şifa lar diliyorum ikizler içinde sabır diliyorum duygucum ...yazdıklarından çıkarılacak dersi sen içindede özetlemişsin zaten ..."olursa çoğalalım olmazsa eksilmeyelim ".......güzel günler dileğiyle..

Tedavin hayırlı uğurlu olsun canım inşallah seni bebişine kavuşturacak son tedavin olur..

Bundan sonra hep gul h
Inan bana bu uzuntulerinin arkasinda cok buyuk mutluluk var. Dualarimdasin..

Guzel dileklerin Icin cok tesekkur ediyorum. Doktor randevun nasil gecti? Bizi merakta koyma. Opuyorum
Fatoşcum dün semra hocayı görene kadar heyecanım tavan yaptı. çok sakin bir çok konuyu izah etti. bizi ne çok umutlandırdı ne de yerin dibine soktu. umutsuz vaka dediğimiz den bile bebek elde ettik, çok umutlu olduğumuzdan da negatif sonuç aldık dedi. yumurta rezervi test sonucum amh'yi tekrarladık dün. bir de miyom ameliyatım vardı ondan sonra rahim filmi çekmemiştik. ay sonu reglimden sonra onu çektirip tekrar gideceğiz. Allah nasip ederse Aralık gibi başlayalım tedaviye dedi. İnşallah herşey yolunda gider ve Allahın izniyle bende Semra hoca vesilesiyle hamile kalır, evladımı kucağıma ve hayatıma alırım. Bugün şunun farkındayım, ben elimden geleni yapayım takdir Allahın. Zanork'un (2220) yazdığı gibi neyse ilahi takdir o olacak. bende çok öpüyorummmmm

CapsLocked ; dilerim bu kez herşey yolunda gider canım. Allah kavuştursun bebeklerimize.

Cok sevindim. Hadi hayirlisi. Rabbim kucaklarimizi doldursun.

Birsey sormak I
236676"]Fatoşcum dün semra hocayı görene kadar heyecanım tavan yaptı. çok sakin bir çok konuyu izah etti. bizi ne çok umutlandırdı ne de yerin dibine soktu. umutsuz vaka dediğimiz den bile bebek elde ettik, çok umutlu olduğumuzdan da negatif sonuç aldık dedi. yumurta rezervi test sonucum amh'yi tekrarladık dün. bir de miyom ameliyatım vardı ondan sonra rahim filmi çekmemiştik. ay sonu reglimden sonra onu çektirip tekrar gideceğiz. Allah nasip ederse Aralık gibi başlayalım tedaviye dedi. İnşallah herşey yolunda gider ve Allahın izniyle bende Semra hoca vesilesiyle hamile kalır, evladımı kucağıma ve hayatıma alırım. Bugün şunun farkındayım, ben elimden geleni yapayım takdir Allahın. Zanork'un (2220) yazdığı gibi neyse ilahi takdir o olacak. bende çok öpüyorummmmm[/QUOTE]
Bugun benimde doktor kontrolum vardi. Progestan 200 mgkapsul verdi. Bu Ilaci vajinal fitil olarak kullanacakmisim..?Hic kulanmadim bu ilaci sen kullandin mi?

Kızlarrrr, tam bir saat sonra doktorda olucam. İşyerindeyim, yerimde duramıyorum, sürekli lavaboya gidiyorum, midem bulanıyorrr ay çok komiğim yaaa kendime gülüyorum.
benim dombili miyom ne durumdaysa ona göre ya bu akşam başlıyorum yada ....................... dualarınız benimle kardeşlerim, öpüyorum hepinizi....

Ne kadar pahaliymis.gebelik asisini yaptirdiniz mi hic veya duydunuz mu.

ben yaptirdim ilk 3 denememde. pahali bir asi degil ama ben pek tavsiye etmem. vücudun kendini hamile sanmasina yol aciyor güya vücudu hazirliyor ama son denememde doktor yaptirmadi. zaten de vücut hamile kaldi :) ilk denemelerde en kötüsü sürekli hamile hissedip sonra negatif ile yikilmak oldu. doktorunuz gerekli görmüyorsa illa yapilsin diye israr etmeye gerek yok. hepinizi sevgiyle kucakliyorum :)

Bugun benimde doktor kontrolum vardi. Progestan 200 mgkapsul verdi. Bu Ilaci vajinal fitil olarak kullanacakmisim..?Hic kulanmadim bu ilaci sen kullandin mi?[/QUOTE]
ben kullanmadım canım. crinom diye bir jel vermişti daha önceki dr. semra hoca başka ilaçlar verecek ama henüz başlamadık tedaviye. Hayırlı olsun tedavin inşallah.

İnşallah hayırlı olur, tedavi başarılı geçer canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…