Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

şimdiden hayırlı olsun cnm, dün bende hastanedeydim 15.30 ile 17.00 arasında..
inşallah bu tedavinle güzel haberlerin gelecek..

şimdiden hayırlı olsun cnm, dün bende hastanedeydim 15.30 ile 17.00 arasında..
inşallah bu tedavinle güzel haberlerin gelecek..
yaaaaa! bende o saatlerde ordaydım. hatta senden bahsediyordum herkese...Nuray, Nurcan arkadaşlarım burada mucize buldular. Nur hocayla ...şimdi sıra bende Nur'ları dörtlicez diyordum :))))) amh'ye baktılar. rahim filmi istedi Semra hoca. ay sonuna filmi çektiririm. ama eylül'de gerçekleştiği için transfer hemen başlamak istemediler. aralık gibi başlarız dedi Semra hoca. sen ne yaptın? bak bi daha ki sefere kesinlikle orda buluşalım :)

diyer topikten yazmıştım memoryelde karşılaşırız diye sanırım karşılaşamayız sen benden sonra başlıyorsun olsun canım yeni tedavin hayırlı uğurlu olsun yüce tanrım bu tedavinle bebişini kucağına versin inş.

aslında hepde aklıma geldin.. beraber gelmiş iki tane bayan vardı acaba biri senmisin diye düşündüm.. sonra eşiyle gelen vardı ona baktım yine sen aklıma geldin nedense içime doğdu demekki.. Semra hanımı gördüm koridorda biraz onunla konuştum ve Nur hanımda rutun muayene oldum cnm.. inşallah tekrar rastlaşırız cnm.. aralığa bir şey kalmadı ozamana kadar ön hazırlıklarını yaparsın..

canımm sonuçların çok güzel çıksın.. herşey gönlünce olsun. ne varmış yaşında ya bişeycik yok..
hayat daha yeni başlıyor bizler için.. bu işin yaşla hiçmi hiç ilgisi yok inşallah bizlerde bebişlerimizi kucaklarımıza alacağız canım..

ensuuu bende geliyorum ayın 18 ne bilet aldım hamişlerin duası kabul olurmuş lütfen du et

aaaa çok güzell yani bu ay tedavidesin maşallah harika geçer inşallah canım.. hepimiz dularımdasınız sende benim için dua et canım.. proluton iğne vuruldum hastane harici hiç dışarı çıkmıyorum cnm, kan pıhtılaşması biraz başıma dert olacak gibi kan sulandırıcı vurulup,coraspirin içiyorum bebiş biraz geriden gelmeye başladı cnm.. zaten kan pıhtılaşmasında genelde 8. haftada bu sorun bebeğe çok etkili olabiliyormuş bende 8. haftadayım.. umarım sorun olmaz..

canım yaaa yüreğimin en derininden dua ediyorum bebişini sağsalim kucağına alırsın ve dünyanın en mutlu insanları arasında olursun sen bizim umut meleğimizsin mücadeleci kahraman anne adayımızsın dualarımdasın tatlım her daim

Aaaa! dur bi dakika...2 bayan vardı yan odaya girdiler. ben eşimleydim. sen resepsiyonda eşinle miydin? yanıbaşımızda...

canım bence yaşına sevin sen 43 yaşı dert edersen ben intihar ederim 46 dayım yani topiğin en yaşlı anne adayıyım sanırım bol şans tatlım allahtan umut kesilmez kısmetimizde neyse yaşanacak inşallah bu tedavinde bebişini kucağına alırsın :)

Aaaa! dur bi dakika...2 bayan vardı yan odaya girdiler. ben eşimleydim. sen resepsiyonda eşinle miydin? yanıbaşımızda...

cnm ben hiç resepsiyona gitmedim hemşireye geldiğimi söyleyip direk semra hanımın odasına yakın bi tarafa gidip oturdum..
ay demekki aynı anlarda oralardaydık ama sima olarak aklıma gelmedi şimdi:))

sağol canımm sende benimm.. Aminn..

kalimero ve tweety çifti...eşim esmer sakallı bende sarı kafa :)

ben normalde herzaman etrafımdaki insanları ayrıntısı ile takip edip kötü niyetli olmadan inceleyen bi tipim canım.. özenirim hatta.. görüntünüz kafamda oluştu canım evet gördüm ama simalar oturmadı çünkü kendi derdime düşmüştüm bu sefer heyecandan önümü göremiyordum..
hastanenin içine sinmesine sevindim cnm..

2220 ; Allahım hepimize evlat nasip etsin. seneye yazdıklarımızı ve üzüntülerimizi hatırlayıp gülelim inşallah :)

boşver bizi şimdi...Allah nasip ederse nasıl olsa görüşürüz bi gün. sende herşey yolunda mı? asıl önemli olan o!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…