- 7 Ekim 2010
- 590
- 649
- 158
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #20.481
amin amin amiiiiiiinCok sevindim. Hadi hayirlisi. Rabbim kucaklarimizi doldursun.
Fatoşcum dün semra hocayı görene kadar heyecanım tavan yaptı. çok sakin bir çok konuyu izah etti. bizi ne çok umutlandırdı ne de yerin dibine soktu. umutsuz vaka dediğimiz den bile bebek elde ettik, çok umutlu olduğumuzdan da negatif sonuç aldık dedi. yumurta rezervi test sonucum amh'yi tekrarladık dün. bir de miyom ameliyatım vardı ondan sonra rahim filmi çekmemiştik. ay sonu reglimden sonra onu çektirip tekrar gideceğiz. Allah nasip ederse Aralık gibi başlayalım tedaviye dedi. İnşallah herşey yolunda gider ve Allahın izniyle bende Semra hoca vesilesiyle hamile kalır, evladımı kucağıma ve hayatıma alırım. Bugün şunun farkındayım, ben elimden geleni yapayım takdir Allahın. Zanork'un (2220) yazdığı gibi neyse ilahi takdir o olacak. bende çok öpüyorummmmm
yaaaaa! bende o saatlerde ordaydım. hatta senden bahsediyordum herkese...Nuray, Nurcan arkadaşlarım burada mucize buldular. Nur hocayla ...şimdi sıra bende Nur'ları dörtlicez diyordum :))))) amh'ye baktılar. rahim filmi istedi Semra hoca. ay sonuna filmi çektiririm. ama eylül'de gerçekleştiği için transfer hemen başlamak istemediler. aralık gibi başlarız dedi Semra hoca. sen ne yaptın? bak bi daha ki sefere kesinlikle orda buluşalım :)şimdiden hayırlı olsun cnm, dün bende hastanedeydim 15.30 ile 17.00 arasında..
inşallah bu tedavinle güzel haberlerin gelecek..
Fatoşcum dün semra hocayı görene kadar heyecanım tavan yaptı. çok sakin bir çok konuyu izah etti. bizi ne çok umutlandırdı ne de yerin dibine soktu. umutsuz vaka dediğimiz den bile bebek elde ettik, çok umutlu olduğumuzdan da negatif sonuç aldık dedi. yumurta rezervi test sonucum amh'yi tekrarladık dün. bir de miyom ameliyatım vardı ondan sonra rahim filmi çekmemiştik. ay sonu reglimden sonra onu çektirip tekrar gideceğiz. Allah nasip ederse Aralık gibi başlayalım tedaviye dedi. İnşallah herşey yolunda gider ve Allahın izniyle bende Semra hoca vesilesiyle hamile kalır, evladımı kucağıma ve hayatıma alırım. Bugün şunun farkındayım, ben elimden geleni yapayım takdir Allahın. Zanork'un (2220) yazdığı gibi neyse ilahi takdir o olacak. bende çok öpüyorummmmm
yaaaaa! bende o saatlerde ordaydım. hatta senden bahsediyordum herkese...Nuray, Nurcan arkadaşlarım burada mucize buldular. Nur hocayla ...şimdi sıra bende Nur'ları dörtlicez diyordum :))))) amh'ye baktılar. rahim filmi istedi Semra hoca. ay sonuna filmi çektiririm. ama eylül'de gerçekleştiği için transfer hemen başlamak istemediler. aralık gibi başlarız dedi Semra hoca. sen ne yaptın? bak bi daha ki sefere kesinlikle orda buluşalım :)
ensuuu bende geliyorum ayın 18 ne bilet aldım hamişlerin duası kabul olurmuş lütfen du etşimdiden hayırlı olsun cnm, dün bende hastanedeydim 15.30 ile 17.00 arasında..
inşallah bu tedavinle güzel haberlerin gelecek..
Güldürdün beni canim sagol gülneye cok ihtiyacim vardi doktordaydim buranin doktirlarini sevmiyorum aslinda cok iyi bir doktor ama 43 yasinda oldugunuzu unutmayin dedi durdu her sorumda hersey guzel yolunda ayin 30 rahim filmi icin randevu aldim yani adetin 4.5 gunleri yapmak istiyorum daha detayli gorurum dedi kizlar Fsh 4.6 simdi yine kan verdim bakalim ne durumda
Canim herseyin hayirlisini herkese diliyorum ve diliyorumki bu tedavinde saril bebisine hic birakmayin birbirinizi ki sira bize gelsin kolar sivandi herkese hayirli bebekli tedaviler dilerim
ensuuu bende geliyorum ayın 18 ne bilet aldım hamişlerin duası kabul olurmuş lütfen du et
canım yaaa yüreğimin en derininden dua ediyorum bebişini sağsalim kucağına alırsın ve dünyanın en mutlu insanları arasında olursun sen bizim umut meleğimizsin mücadeleci kahraman anne adayımızsın dualarımdasın tatlım her daimaaaa çok güzell yani bu ay tedavidesin maşallah harika geçer inşallah canım.. hepimiz dularımdasınız sende benim için dua et canım.. proluton iğne vuruldum hastane harici hiç dışarı çıkmıyorum cnm, kan pıhtılaşması biraz başıma dert olacak gibi kan sulandırıcı vurulup,coraspirin içiyorum bebiş biraz geriden gelmeye başladı cnm.. zaten kan pıhtılaşmasında genelde 8. haftada bu sorun bebeğe çok etkili olabiliyormuş bende 8. haftadayım.. umarım sorun olmaz..
Aaaa! dur bi dakika...2 bayan vardı yan odaya girdiler. ben eşimleydim. sen resepsiyonda eşinle miydin? yanıbaşımızda...aslında hepde aklıma geldin.. beraber gelmiş iki tane bayan vardı acaba biri senmisin diye düşündüm.. sonra eşiyle gelen vardı ona baktım yine sen aklıma geldin nedense içime doğdu demekki.. Semra hanımı gördüm koridorda biraz onunla konuştum ve Nur hanımda rutun muayene oldum cnm.. inşallah tekrar rastlaşırız cnm.. aralığa bir şey kalmadı ozamana kadar ön hazırlıklarını yaparsın..
Güldürdün beni canim sagol gülneye cok ihtiyacim vardi doktordaydim buranin doktirlarini sevmiyorum aslinda cok iyi bir doktor ama 43 yasinda oldugunuzu unutmayin dedi durdu her sorumda hersey guzel yolunda ayin 30 rahim filmi icin randevu aldim yani adetin 4.5 gunleri yapmak istiyorum daha detayli gorurum dedi kizlar Fsh 4.6 simdi yine kan verdim bakalim ne durumda
Canim herseyin hayirlisini herkese diliyorum ve diliyorumki bu tedavinde saril bebisine hic birakmayin birbirinizi ki sira bize gelsin kolar sivandi herkese hayirli bebekli tedaviler dilerim
Aaaa! dur bi dakika...2 bayan vardı yan odaya girdiler. ben eşimleydim. sen resepsiyonda eşinle miydin? yanıbaşımızda...
canım yaaa yüreğimin en derininden dua ediyorum bebişini sağsalim kucağına alırsın ve dünyanın en mutlu insanları arasında olursun sen bizim umut meleğimizsin mücadeleci kahraman anne adayımızsın dualarımdasın tatlım her daim
kalimero ve tweety çifti...eşim esmer sakallı bende sarı kafa :)cnm ben hiç resepsiyona gitmedim hemşireye geldiğimi söyleyip direk semra hanımın odasına yakın bi tarafa gidip oturdum..
ay demekki aynı anlarda oralardaydık ama sima olarak aklıma gelmedi şimdi:))
çok şekersin yaaaaa :)kalimero ve tweety çifti...eşim esmer sakallı bende sarı kafa :)
kalimero ve tweety çifti...eşim esmer sakallı bende sarı kafa :)
boşver bizi şimdi...Allah nasip ederse nasıl olsa görüşürüz bi gün. sende herşey yolunda mı? asıl önemli olan o!ben normalde herzaman etrafımdaki insanları ayrıntısı ile takip edip kötü niyetli olmadan inceleyen bi tipim canım.. özenirim hatta.. görüntünüz kafamda oluştu canım evet gördüm ama simalar oturmadı çünkü kendi derdime düşmüştüm bu sefer heyecandan önümü göremiyordum..
hastanenin içine sinmesine sevindim cnm..
Tedavin hayırlı uğurlu olsun canım inşallah seni bebişine kavuşturacak son tedavin olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?