Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

olsun tatlım. nasıl olsa kısmette varsa karşılaşırız. hem süreçte karşılaşamazsak Allahım bebeklerimizle beraber buluşmak nasip etsin.

Canim cok sagol inaki yasi kafaya takma gibi bir sorunu ancak yurddisinda hatirliyorum burdaki doktorlar hani canin degisiklik isterde
Evde bir hayvanimiz olsun ee parada var gidip alalim inaki bana yaklasimlari bu dedim zaten ben cocugum olana kadar savasica bana yardim edin yoksa baska doktora gidicem dedim sonunda pes eti elimden geleni yapcam siz bu inatta sabit kalin dedi bana
sana gelince canim 46 olmus hic farketmez sende bu iszek inat varken Allah mutlaka bizlerinde dualarini kabul edecektir yeterki pes etmeyelim benim gorumcem 46 yasinda 40 yasina kadar savasti ve birakti simdi cocuk istemiyorum bu yastan sonra diyo okadar kiziyorumki Allah isteyen herkese versin canim Amin

geldim, gördüm ve maalesef elime bir kutu doğum kontrol hapı tutturdular, bu durumda tüp bebeğe başlayamayız dediler
biliyorum, herşeyde bir hayır var, evet ama bu can sıkıntısını ne yapıcaz arkadaşlar
2,5 cm.miyom + kist varmış, kist için doğum kontrol kullanıcam 21 gün, sonrasında maalesef miyom ameliyatı, bu da şu anlama geliyor, 3-4 ay tüp bebek rafa kaldırıldı, o da en iyi ihtimalle.
Yumurtalıklarda nerdeyse hiç yumurta kalmadı, bu kadar vakit geçince de rezervler puf olucak. ne yapsam bilmiyorum ki

Naber fistik aaayy bu hamile hatun neler yapiyo canim aserme varmi canim tuzlu mu tatlimi cekiyo az kendinden anlat hamilelik belirtilerin neee canimm benden birsey istermisin senin icin ne yapabilirim yaz yaz arkadadim canim yas umrumda bile degil ben savasa girdim artik zafere dogru ilerlicem insallah seni ve bebisini butun kalbimle optum ikinizide Allaha emanet ediyorum canim iyi bak kendine

sağol cnm, kendimi çok öyle hissetmiyorum aslında tamamen aynı şekilde tedavide gibi hissediyorum.. kafayı yiyecek derecede baş ağrıları var cnm onuda sünizit tetikliyor galiba..
çok keyifli değilim, geriden geliyor bebeğin gelişimi bakalım inşallah arayı kapatır cnm.. hiçbirşeyi keyifli yaşayamıyoruz ne yazıkki bu sürecin başından sonuna her anı bazı bünyeler için kötü geçiyor.. umarım olumsuz bir şey olmaz yoksa herşeye silbaş yapacağım ama psikolojik olarak gücümde tükendi..
sende kendine iyi bak canım..

Ensu canim Allahin Izniyle sorunsuz buyuyecek yavrusun. Rabbim seni ve bebegini korusun.

Bugun benimde doktor kontrolum vardi. Progestan 200 mgkapsul verdi. Bu Ilaci vajinal fitil olarak kullanacakmisim..?Hic kulanmadim bu ilaci sen kullandin mi?[/QUOTE]

Progeston kapsülü geçen tedavimde kullanmıştım ben. Günde 6 adet hazneye. 50 mg. da iğne olarak. Nasip işte. İnşallah sende işe yarar...

Bugun benimde doktor kontrolum vai. Progestan 200 mgkapsul verdi. Bu Ilaci vajinal fitil olarak kullanacakmisim..?Hic kulanmadim bu ilaci sen kullandin mi?

Progeston kapsülü geçen tedavimde kullanmıştım ben. Günde 6 adet hazneye. 50 mg. da iğne olarak. Nasip işte. İnşallah sende işe yarar...[/QUOTE]
Insallah.. Rabbim hepimizi tez zamanda yavrularimiza kavustursun. Bu kapsulu vajinaya yerlestirememekten korkuyorum. Cunku enfeksiyon Icin fitil vermislerdi kullanamamistim. Hep disari cikiyordu. Bu gece kullanmaya baslayacagim. Progestani kulaninca ayaga kalkilip yurunecek mi? Bu ilacta crinone jel gibi akinti yapiyormu Zanork? Akinti icin ped kullaniyormusun? Crinone cok akinti yapiyordu bende pedler hic emmiyordu.

Dualarımızdasın arkadaşım. Allah' ın izniyle hep birlikte kucaklayacağız bebeğini. O bizim de evladımız olacak...

Kist miyom için soğan kürü yaptın mı bilmiyorum ama ameliyat endişende haklısın. Ben de benzer durumdayım belki biliyorsundur. Yumurtaları riske atmamak için önce yumurta geliştirip toplandı, embriyo elde edildi. Donduruldu, şimdi ameliyat için hazırlanıyorum. İşlemden sonra yumurtam olmazsa diye bir kaygım yok en azından. Gerçi tek embriyo, çözülürken... diye başlayan cümleler geliyor aklıma ama yavrum Allah' a emanet. Bu taktiği düşün istersen.

Progeston kapsülü geçen tedavimde kullanmıştım ben. Günde 6 adet hazneye. 50 mg. da iğne olarak. Nasip işte. İnşallah sende işe yarar...
Insallah.. Rabbim hepimizi tez zamanda yavrularimiza kavustursun. Bu kapsulu vajinaya yerlestirememekten korkuyorum. Cunku enfeksiyon Icin fitil vermislerdi kullanamamistim. Hep disari cikiyordu. Bu gece kullanmaya baslayacagim. Progestani kulaninca ayaga kalkilip yurunecek mi? Bu ilacta crinone jel gibi akinti yapiyormu Zanork? Akinti icin ped kullaniyormusun? Crinone cok akinti yapiyordu bende pedler hic emmiyordu.[/QUOTE]

Fitil kullanmak dertli iş valla. Gözünü karartıp iyice içeri itmen gerek. Biraz nahoş olacak ama eşinden yardım isteyebilirsin. Ya da ucu yuvarlak, canını yakmayacak bir şeyden destek alabilirsin. Ben 5 dakika yatıp evin içinde geziniyordum. Özellikle merdiven inip çıkıyordum. İğne için de sağlık ocağına gidiyordum yürüyerek. Acısı da azalıyor o zaman. Jel gibi akıntı yapmadı bende. Katı formda olduğu için sanırım. Yine de günlük ped kullanabilirsin her ihtimale karşı. İçin rahat olur.

Ovitrelle nasil yapiliyo nerden yapiliyo arkadaslar bi cvp veri nolur.konuda actim ama kimse bakmadi

Ovitrelle nasil yapiliyo nerden yapiliyo arkadaslar bi cvp veri nolur.konuda actim ama kimse bakmadi

Slm,
Mesajı göndereli 1 saati geçmiş,ama henüz yapmadıysanız cevap yazayım dedim :) Kendin yapacak isen iğneyi en kolay göbekten yapabilirsin,başkası yapacak ise kolun hafif arka kısmına ve dirsekten 4-5 parmak yukarıya veya omuzdan 4-5 parmak aşağıya yapabilirsiniz.Kolay gelsin ve başarılar...

Tesekr ederim cvp icin.yaptim igneyi bi saat once.kimse yoktu yanimda ama yinede kolumdan yaptim.omuzumla dirsegimin tam ortasina vurdum.olmustur insallah.

Duygucuğum,çok çok geçmiş olsun,umarım en kısa sürede tatsızlıklar geride kalsın,Allah yardımcınız olsun,şifa dileklerimle...Kendine dikkat et...

Ensuuuu,canım olumlu düşün Allah'ın izniyle yetişir bebeğin haftasına,bazen oluyormuş böyle,hem kendini bukadar germende baş ağrılarını tetikler,kendine çok çok dikkat et...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…