Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Boşver başkalarının bakışlarını. Facebookta kuzenim oğlunun resmini paylaşmış bir gün. "Ben varacağım buna, iyi bakın" diye takıldım biraz. Bir de liseli çağlarda bir kız girdi konuşmaya. " sen yaşını başını almışsın. Senin neyine, ben gencim, beni alır" dedi. Dedim "her zaman tecrübe kazanır ama bunu öğrenmek için önce kaybetmen gerek...". Herkesin her sözüne bakışına takılırsak hayat çekilmez.
Verilen şanslara da takılma. Ne şansın yok denenler anne oluyor. Ne şansın yüksek denenler evlat hasretiyle gidiyor. Onlar sadece istatistik. Tıp daha her şeyi çözebilmiş değil.
Yumurtalıktaki kapasite kaybında pek çok şeyin etkisi var. İlaçlar ve opu da işin içinde. Ama dönülmez olduğunu düşünmüyorum. Karşı komşum 47 yaşında ve onların da çocuğu yok. 3 yıl önce merdivenlerden düştü, kaburgaları ve kolu kırıldı. Kaç ameliyat geçirdi, avuç avuç ilaç içti. Bu arada menapoza girdi. Birkaç ay önce tekrar adet görmeye başlamış. Şimdi benden gelecek sonucu bekliyor. Olursa o da deneyecek tüp bebek. Diyeceğim o ki, etken ortadan kalkınca vücut kendini toparlıyor. Yeter ki üretecek enerjiyi yakalayalım.
Aslında hiç bir şey kullanma artık. Çünkü öncesinde yeterince karıştırmışsın. Doğum kontrol hapı, yumurtalıklar ve rahim üzerinde etkiler yapacak. Bir de sen birşeyler yaparsan fayda yerine zarar görebilirsin.

Başından sonuna kadar haklısın canım, bekleyip görmekte fayda. İnşallah özlemlerimize kavuşuruz. Çok teşekkür ediyorum verdiğin tüm pozitif etkileşimler için.

Agzina saglik Zanork.

Ensu nasilsin. 2015 annelerinde mesajlarini okudum. Hersey guzel olacak.

sağol canımm, oraya arada birşeyi kaçırmım diye arada giriyorum ama ben sizlerle daha mutluyum canım:))
iyiyim hayatım sen nasılsın senide takip ediyorum nasıl gidiyor, benimde gün içinde ruhsal durumum 10 defa değişiyor canım inşallah sonunda herşey güzel olacak diyorum artık yapacak başka bir şey yok çünkü..

Benim tedavim devam ediyor.progesta 200 Ilacini fitil olarak kullanmami Istediler. Dun gece kullanim dedim basarili olamadim. Bugun daha iyiyim. Zanork sagolsun daha once kullandigi icin tavsiyelerde bulundu. Transfer pazartesi gunu. Bakalim dondiriklerim cozunurken dayanabileceklermi. Bu arada bu dondirik kelimesini yine kadinlar klubunden okumustum. Pazartesi saat 10 da randevum var ama transfer en az 1 1.5 saat sonra olur. Anestezili olacak. Dualarini bekliyorum..

Ablamin 2 hamileliginde de yok kafasi 12 hafta bedeni 15 hafta, yok bacaklari kafaya gore cok uzun diyip durdular. Simdi ikisinide bir gorsen bayilirsin. Seninde oyle olacak bana inan. Bizim gebelikler zor elde edildigi icin doktorlar daha pimpirikli davranip detayli inceliyorlar. Hos ablamin 2 side dogal yolla oldu. Hemde istedikleri ay. Massallah Nazarim degmesinde.Bende zaten onlara guvenip ertedim durdum....

canım benim içimi rahatlattın çok sağol.. neden nazarın değsinki.. ben sizlerden asla nazar değeceğine inanmıyorum.. öyle düşünseydim tedavi sürecini sonucunu hemen sizlerle paylaşmazdım.. aynı sıkıntıyı yaşayan insan ancak güzel dilekler diler canım bizlerde birbirimize hep bunu yapıyoruz..

bende kullanmıştım:)) çok tuhaf bişey insan sinir oluyor.. onu çok iyice içeri itmek gerekliymiş.. hiçbişey kalmamış transferine canım.. neden anestezili yaptırıyorsun cnm çok kısa süren birşey senmi istedin normalde hiçkimse yaptırmıyor hastanelerde yapmıyor.. aslında hiç anestezi almasan bebeğede yan etkisi olmasa daha iyi değilmi..
buz bebişlerin dayanıklı çıkar canım gönlünü ferah tutt bundan sonrası artık en güzel süreçler artık.. hepimize dua ediyorum sende bana et canım:)) öptümm

Çok haklısın.
fatoşcum ne güzel ifade ettin. Allah gerçekleştiremeyeceği duayı ettirmezmiş. Olacak ama sınanıyoruz. Çok bilmek gerçekten iyi bişi değil

Allah yüzünü güldürsün canım

kızlarrrrr, çok sevdiğim bir arkadaşım yeni doğum yaptı, resmini göndermiş bana. bende sizlerle paylaşmak istiyorum, gözümüz gönlümüz açılsın, mis kokulu bizim de bebişlerimiz olsun inşallahhhh. Maşallah demeyi unutmayın olur mu kardeşlerim :) mis gibi cennet kokusunu içimize çekeriz inşallah kızlar :) içim umutla doldu resmen :)

Maşallahhhhh Allah analı babalı sağlıkla büyümeyi nasip etsin bahtı açık olsun.....

Maşallah çok tatlı. Allah analı - babalı büyütsün. Darısı en kısa zamanda başlarımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…