- 26 Haziran 2014
- 559
- 826
- 358
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #20.581
bende miyom+kist var, doktorum kist için vermişti bu hapı ama sabah kanamayı görünce panik oldumcanım sanada günaydınlar olsun ben öğle bir ilaç hiç kullanmadım bi şey diyemiyecem ama bende miyom var sadece soğan kürü kullanıyorum
ay çooook heyecanlandım hadi inşallah pozitif sıralamasını senle devam ederiz peşinden de biz geliriz canım bize lazım olan tek taş zaten inşallah bu senin hayalini kurduğun hiç bırakmayacak olan bebişindir hadi bol şans tatlım allahım yardımcın olsun
Hepinize günaydın....
Kızlar, bilgisi olan varsa aydınlatsın beni lütfen. Microgynon doğum kontrol hapı kullanıyorum kist için. Dün akşam 4.hapı içtim ve bu sabah kanamam oldu. Sizce bu normal mi? Rahimi temizleme gibi bir fonksiyonu mu var acaba?
ensucum sen ve bebişimiz iyisiniz umarım ben haftasonları nete giremiyorum canım hep aklımdasın dua ediyorum topikteki tüm arkadaşlara dua ediyorum sana ve topikteki tüm arkadaşlara umut dolu bir hafta diliyorum bu arada biletimi aldım cumartesi uçuyoruuuumm içimde bilemediğim bir burukluk var bu sefer ilk defa eşim olmadan tek gidiyorum tedavim inşallah iyi gelişirse yanıma gelecek çünkü maddi olarakta zayıfladık ve yorulduk belki inşallah bu sıkıntıları unutturacak bir sonuç alırız gerisi rorun değil acaba ilk etapta eşimin olmaması sorun olurmu sonuçta aynı hastaneye gidiyoruz bir bilgin varmı canım çok öpüyorum
Allah her daim yar ve yardımcın olsun, heyecanın dorukta, bu günlerin keyfini çıkar, mutluluk paha biçilmez bence. Benim eşim sürekli yanımdaydı, bana sorsan biraz uzak dursalar çok iyi olucakensucum sen ve bebişimiz iyisiniz umarım ben haftasonları nete giremiyorum canım hep aklımdasın dua ediyorum topikteki tüm arkadaşlara dua ediyorum sana ve topikteki tüm arkadaşlara umut dolu bir hafta diliyorum bu arada biletimi aldım cumartesi uçuyoruuuumm içimde bilemediğim bir burukluk var bu sefer ilk defa eşim olmadan tek gidiyorum tedavim inşallah iyi gelişirse yanıma gelecek çünkü maddi olarakta zayıfladık ve yorulduk belki inşallah bu sıkıntıları unutturacak bir sonuç alırız gerisi rorun değil acaba ilk etapta eşimin olmaması sorun olurmu sonuçta aynı hastaneye gidiyoruz bir bilgin varmı canım çok öpüyorum
Sabah sabah pozitiflik depoladık sayende 2220Ben iki tedavimde de yalnızdım. Sperm tahlili olsun yanında, bir de arada belki bir test isterler, Hatay' da yaptırıp fakslayabilir. Ben dondurma işlemi için bile tek gittim. İmzası gerekiyormuş, noterden yazı alıp mail attık. Opu dışında eşine gerek yok yani. Bütün iş bizlerde.
Buruk gitme ama. Bu aynı zamanda birbirinizi özlemek ve evlilik tazelemek için bir fırsat. Sonuçtan bağımsız olarak, kavuşmanın, özlem gidermenin keyfini yaşayacaksın. Eşin geleceği zaman için kıpır kıpır olacak. Mutluluğun damarlarında aktığını hissedeceksin. O geldiğinde sevildiğini ve özlendiğini gözlerinde görüp 15 yaşındaymış gibi heyecanlanacaksın. Bazen özlemek güzeldir
Bir de üstüne bebek haberini aldın mı oooh, tadından yenmez
Doktorumu aradım az önce senin dediğin gibi, folikül kistin var o nedenle hafif kanama yapar dedi, resmen içim ferahladı. Ahh bide miyomu söküp atsa da ameliyata gerek kalmasa...Doktorunla görüş istersen. Folikül kisti ise gerileyip atılmış olabilir. Ya da vücudun ilaca tepki veriyor olabilir. Nihayetinde hormon alıyorsun yine. Çok sık olmasa da doğum kontrol hapı kullanırken kanama yaşanabiliyor ama senin durumunda doktora sormakta fayda var. Dilerim basit ve rahatlatıcı bir açıklamayla gelirsin.
Doktorumu aradım az önce senin dediğin gibi, folikül kistin var o nedenle hafif kanama yapar dedi, resmen içim ferahladı. Ahh bide miyomu söküp atsa da ameliyata gerek kalmasa...
canım öncelikle çok geçmiş olsun. Inşallah en kısa sürede iyileşir. Sana ise inşallah bu donmuş embiryo transferin başarıyla sonuçlanır ve hepimiz çok seviniriz. Allah'ın izniyle herşey çok güzel olacakHepinizin güzel dileklerine sonsuz teşekkürler...
Hayati riskleri atlattık... Solunum desteği gerekmiyor artık, bilinci açıldı. Çok zorlu bir süreç geçirdik ama şimdi en azından hayati olmadığı söylenen sıkıntılarımız var sadece... Koroner bypass ameliyatının dışındaki sıkıntıları için tetkikleri devam ediyor. Ameliyatın verdiği sıkıntıları da atlatacak.. Direnler, sondalar, dikişler vs. oldukça zor ama atlatacak. Güç verdiniz hepiniz. Çok teşekkür ederim yine...
Bu süreç içinde başladığım tedaviyi yarım bırakmamak için büyük güç sarf ettim. Malumunuz üzere başlamak için bir tembelim bir tembelim o yüzden hazır başlamışken boşa gitsin istemedim. Zor oldu ama devam ettim. İğneler full devam (ciyaaaak) reglim iğnelerden dolayı hiç gecikme göstermedi, tebrik ediyoruz :) Bugün 3. gün kontrolüne gittim. İğnelerin yapabileceği söylenen kist aramalarımız çok şükür boşa çıktı. Herhangi bir sıkıntı, kist vs. yok. İğnelere devam ederken aynı zamanda bugün estrofem ve diğer standart şeylere de başlayacağım. Cuma kontrol var... Doktorum 1 hafta seminer için Amerika'da olacak, ekibin diğer doktorlarıyla gerek olursa takviyeleri konuşacağız. Endometriumu gözleyerek devam edeceğiz, uygun zaman ne zamansa transfer yapılacak.
Eğer tüm bunlara rağmen halen yumurtlama olursa doktorum bir sonraki seminere beni tez konusu olarak götüreceğini söyledi. Yumurtlamayayım olduğum yerde kalayım derim ben :)
Hepinizin güzel haberleri beni mutlu ediyor. Güzel haberlerle mutlu kalın. Bol şans hep yanınızda olsun, yolunuz daima açık olsun.
İlk fırsatta tabloya bir bakacağım... Her şey üstüste geldi, forum değişikliğinden tablolar da tuhaflaşmış... Kim ne zaman transfer oluyor, kim ne aşamada kolay takip ediyorduk... Transferim olunca kimi takip ediyor olacağım bilmek istiyorum.... Benden öncekilerin güzel sonuçları bizlere güç verecektir. Her gelişmeyi paylaşmak için heyecanlanıyorum.
Heyecanlı tedaviler başarıya ulaşsın, hamilelerimiz sağlıkla 9. aya biraz daha yaklaşsın...
Kocaman sevgiler
Ayyy aynen beni anlatmışsın canım yaaa bi bıraktim ki sorma kendime kasım sonuna kadar süre verdim sonra hsg ve sonrada dondurulmuş tek taşımı almak istiyorum inşallaahhhhCanim sagol iyiyim beklemedeyim adet olunca gidicem doktora bakalim hayirlisi öyle bir biraktimki anlatamam hic birsey yapasim yok eskisi gibi degilim sucluluk hisediyorum bazen
Ama biktim artik herseyi biraktim sadece sogon suyu yapip duzenli iciyorum baskabirsey yok
Canımmmm tedaviye başlıyorsun hayırlı olsunnn inşallh çok güzel haberlerini alacağız ....öpüyorummmay çooook heyecanlandım hadi inşallah pozitif sıralamasını senle devam ederiz peşinden de biz geliriz canım bize lazım olan tek taş zaten inşallah bu senin hayalini kurduğun hiç bırakmayacak olan bebişindir hadi bol şans tatlım allahım yardımcın olsun
Canımmm transfere epey zaman yokkkk bişi kalmadı yıllardır bekledikten sonra birkaç ayın lafı olmaz di mi şekerimmmm çokk heyecanlı bir sürectesin sonu inşallhhh hayırlı olacakkk...Transefere daha epey zaman var. Belki yılbaşından sonraya kalacak. İnşallah dediğin gibi o bebek alnıma yazılandır. İnşallah bu son denemem, beni evladıma kavuşturur.
Tekrar geçmiş olsun duygucummm ve transfer aşamasına kadar transferinde dahil inşallhh hersey rast gtsin güzel haberler zincirinde senide görelim sıranı sav :))Hepinizin güzel dileklerine sonsuz teşekkürler...
Hayati riskleri atlattık... Solunum desteği gerekmiyor artık, bilinci açıldı. Çok zorlu bir süreç geçirdik ama şimdi en azından hayati olmadığı söylenen sıkıntılarımız var sadece... Koroner bypass ameliyatının dışındaki sıkıntıları için tetkikleri devam ediyor. Ameliyatın verdiği sıkıntıları da atlatacak.. Direnler, sondalar, dikişler vs. oldukça zor ama atlatacak. Güç verdiniz hepiniz. Çok teşekkür ederim yine...
Bu süreç içinde başladığım tedaviyi yarım bırakmamak için büyük güç sarf ettim. Malumunuz üzere başlamak için bir tembelim bir tembelim o yüzden hazır başlamışken boşa gitsin istemedim. Zor oldu ama devam ettim. İğneler full devam (ciyaaaak) reglim iğnelerden dolayı hiç gecikme göstermedi, tebrik ediyoruz :) Bugün 3. gün kontrolüne gittim. İğnelerin yapabileceği söylenen kist aramalarımız çok şükür boşa çıktı. Herhangi bir sıkıntı, kist vs. yok. İğnelere devam ederken aynı zamanda bugün estrofem ve diğer standart şeylere de başlayacağım. Cuma kontrol var... Doktorum 1 hafta seminer için Amerika'da olacak, ekibin diğer doktorlarıyla gerek olursa takviyeleri konuşacağız. Endometriumu gözleyerek devam edeceğiz, uygun zaman ne zamansa transfer yapılacak.
Eğer tüm bunlara rağmen halen yumurtlama olursa doktorum bir sonraki seminere beni tez konusu olarak götüreceğini söyledi. Yumurtlamayayım olduğum yerde kalayım derim ben :)
Hepinizin güzel haberleri beni mutlu ediyor. Güzel haberlerle mutlu kalın. Bol şans hep yanınızda olsun, yolunuz daima açık olsun.
İlk fırsatta tabloya bir bakacağım... Her şey üstüste geldi, forum değişikliğinden tablolar da tuhaflaşmış... Kim ne zaman transfer oluyor, kim ne aşamada kolay takip ediyorduk... Transferim olunca kimi takip ediyor olacağım bilmek istiyorum.... Benden öncekilerin güzel sonuçları bizlere güç verecektir. Her gelişmeyi paylaşmak için heyecanlanıyorum.
Heyecanlı tedaviler başarıya ulaşsın, hamilelerimiz sağlıkla 9. aya biraz daha yaklaşsın...
Kocaman sevgiler
Ben de hep eşimle gittim ve sürekli bir stres durumu yaşadık gelmene gerek yok desemde geldi bir daha tedaviye başlarsam sadece opu da götüreceğim üç tane denemden sonra anca akıllandım :)))Ben iki tedavimde de yalnızdım. Sperm tahlili olsun yanında, bir de arada belki bir test isterler, Hatay' da yaptırıp fakslayabilir. Ben dondurma işlemi için bile tek gittim. İmzası gerekiyormuş, noterden yazı alıp mail attık. Opu dışında eşine gerek yok yani. Bütün iş bizlerde.
Buruk gitme ama. Bu aynı zamanda birbirinizi özlemek ve evlilik tazelemek için bir fırsat. Sonuçtan bağımsız olarak, kavuşmanın, özlem gidermenin keyfini yaşayacaksın. Eşin geleceği zaman için kıpır kıpır olacak. Mutluluğun damarlarında aktığını hissedeceksin. O geldiğinde sevildiğini ve özlendiğini gözlerinde görüp 15 yaşındaymış gibi heyecanlanacaksın. Bazen özlemek güzeldir
Ayyy aynen beni anlatmışsın canım yaaa bi bıraktim ki sorma kendime kasım sonuna kadar süre verdim sonra hsg ve sonrada dondurulmuş tek taşımı almak istiyorum inşallaahhhh
Canımmmm tedaviye başlıyorsun hayırlı olsunnn inşallh çok güzel haberlerini alacağız ....öpüyorummm
evet canım hayırlısıyla başlayacaz allah hepimize güzel sonuçlar nasip etsin öptüm
Canımmm transfere epey zaman yokkkk bişi kalmadı yıllardır bekledikten sonra birkaç ayın lafı olmaz di mi şekerimmmm çokk heyecanlı bir sürectesin sonu inşallhhh hayırlı olacakkk...
Tekrar geçmiş olsun duygucummm ve transfer aşamasına kadar transferinde dahil inşallhh hersey rast gtsin güzel haberler zincirinde senide görelim sıranı sav :))
canım çok sağol güzel dileklerin için aslında yanımda olmasını çok isterdim çok destek oluyor ama bizim konut kredimiz var ikimiz işi bırakıp gitmek bizi sıkıntıya düşürüyor istblda ailesi var onlar ilgilenecekler inşallah opuya sağlıklı şekilde gidebilirsem yanıma gelecek inş. bu sıkıntıları unnutturacak güzel sonuç alırız gerisi aşılır zaten yeni yılı hepimiz mutlu sonuçlarla karşılarızAllah her daim yar ve yardımcın olsun, heyecanın dorukta, bu günlerin keyfini çıkar, mutluluk paha biçilmez bence. Benim eşim sürekli yanımdaydı, bana sorsan biraz uzak dursalar çok iyi olucakstres oluşturuyorlar resmen. İçin ferah olsun Allahın izniyle herşey güzel olacak.
Ben iki tedavimde de yalnızdım. Sperm tahlili olsun yanında, bir de arada belki bir test isterler, Hatay' da yaptırıp fakslayabilir. Ben dondurma işlemi için bile tek gittim. İmzası gerekiyormuş, noterden yazı alıp mail attık. Opu dışında eşine gerek yok yani. Bütün iş bizlerde.
inşallah canım benim bu denemen bebişine kavuşturacak bir dahada bı sıkıntılara gerek duymazsın tatlımTransefere daha epey zaman var. Belki yılbaşından sonraya kalacak. İnşallah dediğin gibi o bebek alnıma yazılandır. İnşallah bu son denemem, beni evladıma kavuşturur.
belkide kistlerini atıyorsun ama yinede doktorunu aramakta fayda var canımbende miyom+kist var, doktorum kist için vermişti bu hapı ama sabah kanamayı görünce panik oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?