Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

İnşallah ve maşallah

Canımmm crsba mı operasyonnn oooo maşallah emin adımlarla yürüosun hedefe hadi inşallhhh güzel olacak hersey

İnşallah güzel olur. Çok heyecanlıyım. Sonrasında güzel bir dinlenme, mis kokulu bir yeğen sayesinde hala olma veeee transfeeer
Ama açıkçası tek embriyo endişelendiriyor. Neyse. Onu sonra düşünmeli. Önce tüp. Onu sağlama alalım, gerisi nasip...

Canim hersey yoluna girecek üzme kendini gercekten dua ediyorum sana canim az kaldi sabret bu kan pihtilasma sorunu bendede var hayirlisi olsun canim ne zaman tekrar kontrolun var doktor bu konuda ne diyo
Ensu canim okadar zor biliyorum simdiki endiselerinde bir baskadir ama elini gobusune koy ve dua et canim öptüm iyi haftasonlari

merhaba canım nasılsın iyimisin.. bu pıhtı sorunuda yeni moda başıma dert olan bir şey..:)) salı günü gideceğim cnm doktora bakalım ne diyecek.. biraz tedirginim ama yapacakta bir şey yok.. sen ne yaptın canım son durumun ne tekrar nezaman gideceksin doktoruna..

selam ensucum.. topiği haftalık okuyabiliyorum ama vazgeçmiyorum burdan.. buradaki içtenlik gerçekten bambaşka.. mesajlarını okuyunca sana sormak istediğim birşey oldu. ben ilk kalp atışı için arefe günü gittim. 6 haftam dolmuştu o zaman. sonra da iki hafta sonrası için gelmemi istediler.hatırladığım kadarıyla sen de benden bi iki gün önce kalp atışı görmüştün, sen ne ara tekrar gittin de geriden geldiğini söylediler ki. bu tarz şeyleri söylemeleri için çok erken değil mi.. pıhtılaşmadan dolayı mı sık kontrole çağırıyorlar acaba? kalbini ferah tut ve düşünmemeye çalış. bence ruh halinin kırk kere değişmesi, ağrılar bebeğinin orada seninle olduğunu gösteriyor. bu belirtiler olmasa nasıl anlayacaz hamile olduğumuzu bu dönemler demi :) bence doktorlar da çok pimpirikli artık. annem derdi, bi hamile olduğumuzu öğrenirdik bi de 4-5 ay sonra kontrole giderdik bizim zamanımızda diye.. cahilliğin mutluluk olduğu dönemler sanırım :)

Nurcan canim ne güzel yazmisin sagol canim benim bile icimi rahatlatin hamile degilim ister istemez üzülüyoruz dedigin gibi eskiden kanpihtilasmasii vardi simdi nekadar üstüne gidersen okadar bünye hasaslasiyo
Canim seni ve bebisini cok öpüyorum kendine iyi bak canim arasira yaz iyi oldugunu bildir yeter bize haaaa birde bizlere dua et canim senin duan makbuldur öptüm

Canim sagol iyiyim beklemedeyim adet olunca gidicem doktora bakalim hayirlisi öyle bir biraktimki anlatamam hic birsey yapasim yok eskisi gibi degilim sucluluk hisediyorum bazen
Ama biktim artik herseyi biraktim sadece sogon suyu yapip duzenli iciyorum baskabirsey yok

bıkmakta haklısın cnm okadar uzun bir süreçki tedaviden aylarca önce başlıyorda kucağına alana kadar sürüyor ve tabi bu nezaman olacak hiçbirimizde bilende yok.. yinede çok salma canım benimm tatilinide yaptın güzelce şimdi bebiş zamanı canım.. şu anda topicteki kızların çoğu önümüzdeki 2 ay içinde tedavi aşamasındalar yada buz bebişlerini alacaklar sende sıraya gir canımm benim.. biz buradayız sana destek oluruz.. öptümm hayatım

selam canımm.. bütün dualarım sizinle emin olun.. çok iyi biliyoruz geçtiğimiz yolları.. en iyi biz anlıyoruz bizi.. belki ufacık umutlar için atıyor kalbimiz. ne zaman duaya otursam tek tek isim sayamadım belki ama topikteki arkadaşlarım diye, çok isteyen herkese diye dua ettim:)
müsait olduğum zamanlar okuyorum ben yine burayı.. her zaman yazamıyorum ama hep aklımdasınız.. yeni güzel haberleri almak için bekliyorum sabırsızlıkla..
ben de seni çok öpüyorum canım inşallah bebişim de zamanı gelince öpecek ellerinden :)

Snada selam canim ay hadi herseyin hayirlisi olsun canim dualarim seninle
Canim akupunktur basil uyguluyolar biraz anlatirmisin kasiklara elektirik uyguluyolarmi cok merak etim de
Yok canim, elektrik uygulamasi yok. Özellikle bebek istegi üzeri, rahim bölgesine, igneler batiriyorlar. Aci yok. Amac kan dolasiminin yolunu acmak. Öylece bir saat uyuyorum. Benim farkettigim ek sey, bu sefer hormonlardan, sisme, ödem yok.

ay çooook heyecanlandım hadi inşallah pozitif sıralamasını senle devam ederiz peşinden de biz geliriz canım bize lazım olan tek taş zaten inşallah bu senin hayalini kurduğun hiç bırakmayacak olan bebişindir hadi bol şans tatlım allahım yardımcın olsun

Hepinize günaydın....
Kızlar, bilgisi olan varsa aydınlatsın beni lütfen. Microgynon doğum kontrol hapı kullanıyorum kist için. Dün akşam 4.hapı içtim ve bu sabah kanamam oldu. Sizce bu normal mi? Rahimi temizleme gibi bir fonksiyonu mu var acaba?

ensucum sen ve bebişimiz iyisiniz umarım ben haftasonları nete giremiyorum canım hep aklımdasın dua ediyorum topikteki tüm arkadaşlara dua ediyorum sana ve topikteki tüm arkadaşlara umut dolu bir hafta diliyorum bu arada biletimi aldım cumartesi uçuyoruuuumm içimde bilemediğim bir burukluk var bu sefer ilk defa eşim olmadan tek gidiyorum tedavim inşallah iyi gelişirse yanıma gelecek çünkü maddi olarakta zayıfladık ve yorulduk belki inşallah bu sıkıntıları unutturacak bir sonuç alırız gerisi rorun değil acaba ilk etapta eşimin olmaması sorun olurmu sonuçta aynı hastaneye gidiyoruz bir bilgin varmı canım çok öpüyorum

canım sanada günaydınlar olsun ben öğle bir ilaç hiç kullanmadım bi şey diyemiyecem ama bende miyom var sadece soğan kürü kullanıyorum

sağol canım iyiyimm güzel bir hafta olacak inşallah:))
tedavine nekadar az kalmış ne güzell bi haber canımm... opuya kadar eşinin gelmesine hiç gerek yokki cnm.. ben son tedavimde hep yalnız gittim eşim sadece opu günü gelmişti.. hiç sorun oluşacak bi durum yok.. inşallah bu sefer güzel sonuçlar alacaksın canım şimdiden tedavin hayırlı olsun.. öptümm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…