Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

ya aslında eşimle konuşurken sensiz nasıl olacak felan diyordum. ya zaten dediki bana ihtiyacın yokki bir gün haricinde ondada damızlık gibi kullanıyorsunuz başka bir b...ka yaradığım yok her sıkıntıyı sen çekiyorsun dedi gülmekten öldüm yaaa

Kesinliklemesela ben 2 ay içinde 3. Tedavime başlıcam inşallah. Katıl bana

Kayınpederinin ellerinden öp bizim yerimize de. Çok sevindim iyileşmesine. Elbette bir süre sıkıntı olacak ama çabucak atlatır onu da.
Bebek konusunu ertelemediğine de sevindim. Bence bu ay seninkiler uslu uslu oturur yerinde. Az üzülmedin ne de olsa. İnşallah o üzüntülerin böyle güzel bir mükafatı olur. Bir de 9 ay sonra hayatın anlamını tekrar keşfetmene neden olacak bir güzellik gelir konar kucağına. Çok süper olur

Ne Kasım' ı arkadaşım yaw? Bak iğnemi alır gelirim yanına
İnşallah zamanı gelmiştir, sıra bizdedir. İnşallah tek taşım, nur tanem, benimle olmak için isteklidir.
Sendeki rehaveti de bayrama bağlıyorum. Ama çok ta oyalanma artık. Daha bunun patik örmesi var, battaniyesi var, cicileri var, emzik, biberon, bebek arabası var. Di mi ama? Önemli bir randevu. Uzamasın daha fazla

Bir de romantiğimdir ki sorma gitsin
Çok alıştırma ayrılığa ama arasıra uzaklaşmak iyidir. Besler evliliği. Ne bileyim? Arada lazım işte...

Hahahaaa...
Eniştenin ellerinden öpüyorum. Çözmüş işi :)

Canim insallah temizleniyordur icerisi. Karnim bu aksam acayip sisti, bakalim yarın nasıl işe gidicem, bu ilaclar bide duygusal mi yapiyor ne, duygulanip duruyorum.
canım bu tedavi sürecinde her şeyi yaşıyoruz malesef duygusallık, gerginlik, stres, bir sürü hormon alıyoruz her tarafımız şişti ne yapalım allah yardımcımız olsun

Sanada Gunaydin canim su para isi hosuma giti birak aski meski bize paralazim bütün isteklerimizin gerceklesmesi icin para hic fena olmaz ee yaninda saglikta olsun öptüm

DUYGU
canim cok gecmis olsun allahin taktir ilahisi baska seylerin önüne önceden gecemiyoruz yinede su dönem bizim icin cok onemli bu dönemde sevdikletimize birsey olmasin üzülmege vaktimiz yok Allah dualarinizi kabul etmis dahada duzelcektir Kayinpederin sen üzme kendini yola devam canim hayirli haberlerle gel öptüm

CELINA 1
Ne harika ismin car yaa sekerkiz gibi bayildim yaa
neyse canim bebde gelgitler oluyo neyseki bu topigi okuyunca gayrete geliyorum adet olur olmaz rahim filmi cekilecek akabinde tedaviE baslicam bakalim ne olcak hayirlisi su dönem birsey yapmama donmemindeyim ama insallah duzelirim canim senin tedavi niye kasimda rahim filmi cektirdin mi gec olsun güc olmasin hayirlisi sekerim öptüm

E N S U
Canim hayirli haberlerle gel aklim hep sende Allah minigini ve seni korusun yarabim sana gayurli evlatlar basip etsin öptüm canim

canım bugün enerjin çok yüksek ne güzel.. sağol hayatım.. akşam 18.00 de randevum bakalım inşallah herşey yolundadır hayatım.. sizleri haberdar ederim:)) öptümm

canım bugün enerjin çok yüksek ne güzel.. sağol hayatım.. akşam 18.00 de randevum bakalım inşallah herşey yolundadır hayatım.. sizleri haberdar ederim:)) öptümm

Aynen sabah sabah enerji full bende ise giderken yaziyorum canim kocadan baska firsat yok. Işte asla cekmiyo net bende giderken herkesi öpüp öyle işe gidiyorum bugün 12 baslicam
Sen hic korkma canim dualarimdasin hersey guzel olcak bu halerine gülüp gececeksin Allaha emanet olun öptüm

herkese merhaba,
bu hafta çok iyi geçeceğe benziyor, birbirimizi motive ederek devamlılığımızı, azmimizi sağlıyoruz...
İşyerinde biraz yoğunum, aklım hep burda kalıyor, öpüyorum güzel anne adayları...

ensucum sana hep yazdım ama görmedin sanırım olsun önemli değil bugün kontrolün var sanırım inşallah her şey yolundadır evhamı bırak bence dünya güzeli bir kızın olacak

kızlar bende tedavime başladım tahliller testler derken dün hormon tahlillerinden sonra tek doz cetrotide yaptırdı doktorum bugünde ultrasonla muayenden sonra gonal f 300 mg ile iğnelere başladık hayırlısıyla doktorum çok ilgili bilgili dikkatli ve özenli cumartesi günüde ilk kontrolüm var inşallah bu sefer her şey güzel olacak buna inanıyorum yada inanmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…