- 7 Aralık 2013
- 5.214
- 3.508
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #20.601
Ensucummm yarın dr görüşmen vardı güzel haberletin gelecek buna inanıyorumm kocamann öpüyorummmm
sağol canım iyiyimm güzel bir hafta olacak inşallah:))
tedavine nekadar az kalmış ne güzell bi haber canımm... opuya kadar eşinin gelmesine hiç gerek yokki cnm.. ben son tedavimde hep yalnız gittim eşim sadece opu günü gelmişti.. hiç sorun oluşacak bi durum yok.. inşallah bu sefer güzel sonuçlar alacaksın canım şimdiden tedavin hayırlı olsun.. öptümm
Kesinliklebıkmakta haklısın cnm okadar uzun bir süreçki tedaviden aylarca önce başlıyorda kucağına alana kadar sürüyor ve tabi bu nezaman olacak hiçbirimizde bilende yok.. yinede çok salma canım benimm tatilinide yaptın güzelce şimdi bebiş zamanı canım.. şu anda topicteki kızların çoğu önümüzdeki 2 ay içinde tedavi aşamasındalar yada buz bebişlerini alacaklar sende sıraya gir canımm benim.. biz buradayız sana destek oluruz.. öptümm hayatım
Hepinizin güzel dileklerine sonsuz teşekkürler...
Hayati riskleri atlattık... Solunum desteği gerekmiyor artık, bilinci açıldı. Çok zorlu bir süreç geçirdik ama şimdi en azından hayati olmadığı söylenen sıkıntılarımız var sadece... Koroner bypass ameliyatının dışındaki sıkıntıları için tetkikleri devam ediyor. Ameliyatın verdiği sıkıntıları da atlatacak.. Direnler, sondalar, dikişler vs. oldukça zor ama atlatacak. Güç verdiniz hepiniz. Çok teşekkür ederim yine...
Bu süreç içinde başladığım tedaviyi yarım bırakmamak için büyük güç sarf ettim. Malumunuz üzere başlamak için bir tembelim bir tembelim o yüzden hazır başlamışken boşa gitsin istemedim. Zor oldu ama devam ettim. İğneler full devam (ciyaaaak) reglim iğnelerden dolayı hiç gecikme göstermedi, tebrik ediyoruz :) Bugün 3. gün kontrolüne gittim. İğnelerin yapabileceği söylenen kist aramalarımız çok şükür boşa çıktı. Herhangi bir sıkıntı, kist vs. yok. İğnelere devam ederken aynı zamanda bugün estrofem ve diğer standart şeylere de başlayacağım. Cuma kontrol var... Doktorum 1 hafta seminer için Amerika'da olacak, ekibin diğer doktorlarıyla gerek olursa takviyeleri konuşacağız. Endometriumu gözleyerek devam edeceğiz, uygun zaman ne zamansa transfer yapılacak.
Eğer tüm bunlara rağmen halen yumurtlama olursa doktorum bir sonraki seminere beni tez konusu olarak götüreceğini söyledi. Yumurtlamayayım olduğum yerde kalayım derim ben :)
Hepinizin güzel haberleri beni mutlu ediyor. Güzel haberlerle mutlu kalın. Bol şans hep yanınızda olsun, yolunuz daima açık olsun.
İlk fırsatta tabloya bir bakacağım... Her şey üstüste geldi, forum değişikliğinden tablolar da tuhaflaşmış... Kim ne zaman transfer oluyor, kim ne aşamada kolay takip ediyorduk... Transferim olunca kimi takip ediyor olacağım bilmek istiyorum.... Benden öncekilerin güzel sonuçları bizlere güç verecektir. Her gelişmeyi paylaşmak için heyecanlanıyorum.
Heyecanlı tedaviler başarıya ulaşsın, hamilelerimiz sağlıkla 9. aya biraz daha yaklaşsın...
Kocaman sevgiler
Ayyy aynen beni anlatmışsın canım yaaa bi bıraktim ki sorma kendime kasım sonuna kadar süre verdim sonra hsg ve sonrada dondurulmuş tek taşımı almak istiyorum inşallaahhhh
Canımmmm tedaviye başlıyorsun hayırlı olsunnn inşallh çok güzel haberlerini alacağız ....öpüyorummm
Canımmm transfere epey zaman yokkkk bişi kalmadı yıllardır bekledikten sonra birkaç ayın lafı olmaz di mi şekerimmmm çokk heyecanlı bir sürectesin sonu inşallhhh hayırlı olacakkk...
Tekrar geçmiş olsun duygucummm ve transfer aşamasına kadar transferinde dahil inşallhh hersey rast gtsin güzel haberler zincirinde senide görelim sıranı sav :))
cadı seni yaa yazını okurken gözyaşlarıma engel olamadım ne kadar romantik yazmışsın belkide eşimle ilk defa ayrı kalacaz diye hakketen zor geliyor dediğin gibi inşallah güzel bir sonuçla taçlandırırız
ya aslında eşimle konuşurken sensiz nasıl olacak felan diyordum. ya zaten dediki bana ihtiyacın yokki bir gün haricinde ondada damızlık gibi kullanıyorsunuz başka bir b...ka yaradığım yok her sıkıntıyı sen çekiyorsun dedi gülmekten öldüm yaaa
Canim insallah temizleniyordur icerisi. Karnim bu aksam acayip sisti, bakalim yarın nasıl işe gidicem, bu ilaclar bide duygusal mi yapiyor ne, duygulanip duruyorum.belkide kistlerini atıyorsun ama yinede doktorunu aramakta fayda var canım
canım bu tedavi sürecinde her şeyi yaşıyoruz malesef duygusallık, gerginlik, stres, bir sürü hormon alıyoruz her tarafımız şişti ne yapalım allah yardımcımız olsunCanim insallah temizleniyordur icerisi. Karnim bu aksam acayip sisti, bakalim yarın nasıl işe gidicem, bu ilaclar bide duygusal mi yapiyor ne, duygulanip duruyorum.
günaaaaaayydın kızlar hepinize musmutlu bir gün diliyorum umut dolu, sevgi dolu, aşk dolu, birazda para olsa fena olmaz hani nasılsa bu aralar en temel ihtiyaçlarımızdan biridir para öpüldünüüüüz kocaman
E N S U
Canim hayirli haberlerle gel aklim hep sende Allah minigini ve seni korusun yarabim sana gayurli evlatlar basip etsin öptüm canim
canım bugün enerjin çok yüksek ne güzel.. sağol hayatım.. akşam 18.00 de randevum bakalım inşallah herşey yolundadır hayatım.. sizleri haberdar ederim:)) öptümm
canım bugün enerjin çok yüksek ne güzel.. sağol hayatım.. akşam 18.00 de randevum bakalım inşallah herşey yolundadır hayatım.. sizleri haberdar ederim:)) öptümm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?