- 23 Nisan 2014
- 1.417
- 818
- 178
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #20.621
Tedavin hayırlı uğurlu bol ve dolu foliküllü olsun inşalllahh canım...kızlar bende tedavime başladım tahliller testler derken dün hormon tahlillerinden sonra tek doz cetrotide yaptırdı doktorum bugünde ultrasonla muayenden sonra gonal f 300 mg ile iğnelere başladık hayırlısıyla doktorum çok ilgili bilgili dikkatli ve özenli cumartesi günüde ilk kontrolüm var inşallah bu sefer her şey güzel olacak buna inanıyorum yada inanmak istiyorum
sana katılmamak mümkün değil tatlımmSanada Gunaydin canim su para isi hosuma giti birak aski meski bize paralazim bütün isteklerimizin gerceklesmesi icin para hic fena olmaz ee yaninda saglikta olsun öptüm
canım tedavin hayırlı uğurlu bebişli olsun inşallah yolun açık olsun şansın bololsunkızlar bende tedavime başladım tahliller testler derken dün hormon tahlillerinden sonra tek doz cetrotide yaptırdı doktorum bugünde ultrasonla muayenden sonra gonal f 300 mg ile iğnelere başladık hayırlısıyla doktorum çok ilgili bilgili dikkatli ve özenli cumartesi günüde ilk kontrolüm var inşallah bu sefer her şey güzel olacak buna inanıyorum yada inanmak istiyorum
Tedavin hayırlı uğurlu bol ve dolu foliküllü olsun inşalllahh canım...
canım tedavin hayırlı uğurlu bebişli olsun inşallah yolun açık olsun şansın bololsun
sarammmmmm seni buldummmmmmamin çok sağol canım
amin çok sağol canım
kızlar bu üçüncü denemem inşallah bu sefer hayırlısıyla olur heyecanlıyım hemde çok
nerde yaptırıyorsun canım. ben suadiye de bir dr buldum. tüp bebeğe hazırlık amaçlı akupunktur yapıyormuş...pek inanasım gelmedi ama...sen ne dersin?Yok canim, elektrik uygulamasi yok. Özellikle bebek istegi üzeri, rahim bölgesine, igneler batiriyorlar. Aci yok. Amac kan dolasiminin yolunu acmak. Öylece bir saat uyuyorum. Benim farkettigim ek sey, bu sefer hormonlardan, sisme, ödem yok.
hadi tedaviyi 3lüyoruz. gelmeyen kalmasın :))))amin çok sağol canım
amin çok sağol canım
kızlar bu üçüncü denemem inşallah bu sefer hayırlısıyla olur heyecanlıyım hemde çok
Allahım kabul etsin dualarımızı ve 2015 hepimize bebeklerimizi getirsin inşallahTransefere daha epey zaman var. Belki yılbaşından sonraya kalacak. İnşallah dediğin gibi o bebek alnıma yazılandır. İnşallah bu son denemem, beni evladıma kavuşturur.
hahahahahaha :)))) ya sen ne eli sopalı çıktın arkadaşım. kesin lazımsın bizeNe Kasım' ı arkadaşım yaw? Bak iğnemi alır gelirim yanına
İnşallah zamanı gelmiştir, sıra bizdedir. İnşallah tek taşım, nur tanem, benimle olmak için isteklidir.
Sendeki rehaveti de bayrama bağlıyorum. Ama çok ta oyalanma artık. Daha bunun patik örmesi var, battaniyesi var, cicileri var, emzik, biberon, bebek arabası var. Di mi ama? Önemli bir randevu. Uzamasın daha fazla
evet yaaa... maddi manevi göçtük :))) Allahım bize bolca sabır ve para ver...en önemlisi de bolca evlat ver. amiiiiiiiiin :)Sanada Gunaydin canim su para isi hosuma giti birak aski meski bize paralazim bütün isteklerimizin gerceklesmesi icin para hic fena olmaz ee yaninda saglikta olsun öptüm
hadi tedaviyi 3lüyoruz. gelmeyen kalmasın :))))
eveeeet. teşekkürler, amin. en son eylül de 2. yi denedim. hamile sandım kendimi, kızlar kimyasal gebelik olduğunu söylediler. haklı çıktılar :) 3. için görüşmeye farklı dr a gittim. rahim filmi istedi ve en erken aralık yaparız dedi. aradan 3 ay geçmesini bekliyorlar. bu durumda ay sonu film çektiricem...kasım da protokol için bir daha gidicem ve sanırım Allah nasip ederse aralık'ta 3. transfer olur. senin durum nedir?sendemi üçüncü tedavine başlıyosun canım hayırlı olsun
eveeeet. teşekkürler, amin. en son eylül de 2. yi denedim. hamile sandım kendimi, kızlar kimyasal gebelik olduğunu söylediler. haklı çıktılar :) 3. için görüşmeye farklı dr a gittim. rahim filmi istedi ve en erken aralık yaparız dedi. aradan 3 ay geçmesini bekliyorlar. bu durumda ay sonu film çektiricem...kasım da protokol için bir daha gidicem ve sanırım Allah nasip ederse aralık'ta 3. transfer olur. senin durum nedir?
ensucum sana hep yazdım ama görmedin sanırım olsun önemli değil bugün kontrolün var sanırım inşallah her şey yolundadır evhamı bırak bence dünya güzeli bir kızın olacak
canımm arada cepten giriyorum ve cepten girdiğimde mesaj kaçırabiliyorum kusura bakma yoksa kesin cevaplardım..
sağol canım inşallah dediğiniz gibi olacak.. sağlıklı olsunda artık hiç cinsiyet ayrımı bile yapmıyorum:))
seninde tedavin başlamış çok güzel bi haber hayırlı olsun hep güzel haberlerin gelsin cnm.. herşey gönlünce gelişsin...
çok öptümm
Amin inşallah. seninle durumumuz aynı canım. bende kendiliğimden hamile kaldım ama 1.5 ayda düştü. ve gerisi aynen yazdığın gibi. sadece ben ara vermedim...mart 2014 te başladım ilk denemeye...mayıs ta 1. transfer eylülde 2. transfer ama zaman aleyhimize işlediği için 3.ü bekletmek istemiyorum. senin yaş kaç? rezervin nasıl? veya problem nedir?benim bir düşükle sonuçlanan doğal gebeliğim ikide tüp bebek denemem var canım tüp bebeğin ikincisi kimyasal oldu iki yıldır ara vermiştim şimdi üçüncüye başladık inşallah bu sefer her şey yolunda gider ve bebeğime kavuşurum
seninde inşallah bu son tedavin olur ve bebeğine kavuşursun canım
amin canım inşallah herşey güzel olacak bu sefer hepimiz için
Cok sevindim... hersey umdugundan daha guzel olacak. Dun transferim gerceklesti. Dualarinizi bekliyorum.sağol cnm doktora göre sıkıntı yokmuş herşey yolundaymış.. bakalım inşallah böyle devam eder..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?