Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Tedavin hayırlı uğurlu bol ve dolu foliküllü olsun inşalllahh canım...

canım tedavin hayırlı uğurlu bebişli olsun inşallah yolun açık olsun şansın bololsun

nerde yaptırıyorsun canım. ben suadiye de bir dr buldum. tüp bebeğe hazırlık amaçlı akupunktur yapıyormuş...pek inanasım gelmedi ama...sen ne dersin?

hahahahahaha :)))) ya sen ne eli sopalı çıktın arkadaşım. kesin lazımsın bize

Sanada Gunaydin canim su para isi hosuma giti birak aski meski bize paralazim bütün isteklerimizin gerceklesmesi icin para hic fena olmaz ee yaninda saglikta olsun öptüm
evet yaaa... maddi manevi göçtük :))) Allahım bize bolca sabır ve para ver...en önemlisi de bolca evlat ver. amiiiiiiiiin :)

sendemi üçüncü tedavine başlıyosun canım hayırlı olsun
eveeeet. teşekkürler, amin. en son eylül de 2. yi denedim. hamile sandım kendimi, kızlar kimyasal gebelik olduğunu söylediler. haklı çıktılar :) 3. için görüşmeye farklı dr a gittim. rahim filmi istedi ve en erken aralık yaparız dedi. aradan 3 ay geçmesini bekliyorlar. bu durumda ay sonu film çektiricem...kasım da protokol için bir daha gidicem ve sanırım Allah nasip ederse aralık'ta 3. transfer olur. senin durum nedir?

benim bir düşükle sonuçlanan doğal gebeliğim ikide tüp bebek denemem var canım tüp bebeğin ikincisi kimyasal oldu iki yıldır ara vermiştim şimdi üçüncüye başladık inşallah bu sefer her şey yolunda gider ve bebeğime kavuşurum

seninde inşallah bu son tedavin olur ve bebeğine kavuşursun canım

ensucum sana hep yazdım ama görmedin sanırım olsun önemli değil bugün kontrolün var sanırım inşallah her şey yolundadır evhamı bırak bence dünya güzeli bir kızın olacak

canımm arada cepten giriyorum ve cepten girdiğimde mesaj kaçırabiliyorum kusura bakma yoksa kesin cevaplardım..
sağol canım inşallah dediğiniz gibi olacak.. sağlıklı olsunda artık hiç cinsiyet ayrımı bile yapmıyorum:))
seninde tedavin başlamış çok güzel bi haber hayırlı olsun hep güzel haberlerin gelsin cnm.. herşey gönlünce gelişsin...
çok öptümm

amin canım inşallah herşey güzel olacak bu sefer hepimiz için

Amin inşallah. seninle durumumuz aynı canım. bende kendiliğimden hamile kaldım ama 1.5 ayda düştü. ve gerisi aynen yazdığın gibi. sadece ben ara vermedim...mart 2014 te başladım ilk denemeye...mayıs ta 1. transfer eylülde 2. transfer ama zaman aleyhimize işlediği için 3.ü bekletmek istemiyorum. senin yaş kaç? rezervin nasıl? veya problem nedir?

Herkese selam...

İlaçlarımı bıraktıktan bir kaç gün sonra bebeğimle vedalaştık Kurban bayramına denk gelmiş olması kendimi toparlamam için de vesile oldu, bayram ritüeli ile anne baba kucağında kendimi toparlamam daha kolay oldu...Bu arada doktorumun istediği sperm DNA hasar testini yaptık ve dün sonucunu aldık %45 hasarlı spermlerimizle bebeğimizin gelişmesi zaten çok zormuş meğer... Şimdiki planımız iyi bir üroloji doktoru bulup ilaç tedavisiyle hasarlı spermleri onarmak olacak. Öncesinde yeni bir tedaviye başlamak anlamsız olacak. Bunun ortaya çıkması için neden 2 başarısız sonuç almamız gerektiğini de halen anlamış değilim ve en çok da buna canım sıkılıyor. İlk muayenelerde sperm sayısına bakılırken neden genetik test de yapılmıyor ki ((

2220 canım yarın operasyonun olacakmış dilerim başarılı geçer ve seni bebeğine kavuşturmak için bir vesile olur...
WishhDuygu kayınpederine çok çok geçmiş olsun, sağlıkla kalsın torununu sevsin inşallah...
ensu canım sanırım şu sıralar kontrolden çıkmışsındır, umarım bize güzel haberlerle gelirsin, bebeğin yavaş hareket etse de sağlam adımlarla büyüyordur umarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…