- 7 Aralık 2013
- 5.214
- 3.508
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #20.641
Herkese selam...
İlaçlarımı bıraktıktan bir kaç gün sonra bebeğimle vedalaştıkKurban bayramına denk gelmiş olması kendimi toparlamam için de vesile oldu, bayram ritüeli ile anne baba kucağında kendimi toparlamam daha kolay oldu...Bu arada doktorumun istediği sperm DNA hasar testini yaptık ve dün sonucunu aldık %45 hasarlı spermlerimizle bebeğimizin gelişmesi zaten çok zormuş meğer... Şimdiki planımız iyi bir üroloji doktoru bulup ilaç tedavisiyle hasarlı spermleri onarmak olacak. Öncesinde yeni bir tedaviye başlamak anlamsız olacak. Bunun ortaya çıkması için neden 2 başarısız sonuç almamız gerektiğini de halen anlamış değilim ve en çok da buna canım sıkılıyor. İlk muayenelerde sperm sayısına bakılırken neden genetik test de yapılmıyor ki ((
@2220 canım yarın operasyonun olacakmış dilerim başarılı geçer ve seni bebeğine kavuşturmak için bir vesile olur...
@WishhDuygu kayınpederine çok çok geçmiş olsun, sağlıkla kalsın torununu sevsin inşallah...
ensu canım sanırım şu sıralar kontrolden çıkmışsındır, umarım bize güzel haberlerle gelirsin, bebeğin yavaş hareket etse de sağlam adımlarla büyüyordur umarım...
Cok sevindim... hersey umdugundan daha guzel olacak. Dun transferim gerceklesti. Dualarinizi bekliyorum.
Herkese selam...
İlaçlarımı bıraktıktan bir kaç gün sonra bebeğimle vedalaştıkKurban bayramına denk gelmiş olması kendimi toparlamam için de vesile oldu, bayram ritüeli ile anne baba kucağında kendimi toparlamam daha kolay oldu...Bu arada doktorumun istediği sperm DNA hasar testini yaptık ve dün sonucunu aldık %45 hasarlı spermlerimizle bebeğimizin gelişmesi zaten çok zormuş meğer... Şimdiki planımız iyi bir üroloji doktoru bulup ilaç tedavisiyle hasarlı spermleri onarmak olacak. Öncesinde yeni bir tedaviye başlamak anlamsız olacak. Bunun ortaya çıkması için neden 2 başarısız sonuç almamız gerektiğini de halen anlamış değilim ve en çok da buna canım sıkılıyor. İlk muayenelerde sperm sayısına bakılırken neden genetik test de yapılmıyor ki ((
@2220 canım yarın operasyonun olacakmış dilerim başarılı geçer ve seni bebeğine kavuşturmak için bir vesile olur...
@WishhDuygu kayınpederine çok çok geçmiş olsun, sağlıkla kalsın torununu sevsin inşallah...
ensu canım sanırım şu sıralar kontrolden çıkmışsındır, umarım bize güzel haberlerle gelirsin, bebeğin yavaş hareket etse de sağlam adımlarla büyüyordur umarım...
sağol canımm evdeyim doktor sorun olmadığını söyledi inşallah böyle devam eder.. bizde sperm dna hasar testi yaptırmıştık %85 hasarlı çıkmıştı cnm, morfolojide 0 dı harekette %15 di.. sizin durumunuz çok çok iyi geri kalan %55 den imsi yoluyla mutlaka kaliteli spermler seçilir... bundan sonraki tedavinde sperm seçimi için mutlaka imsi uygulaması yapan bir yeri tercih et canım.. genelde proxeed plus veriyorlar onun dışında sperm üzerinde yapılacak fazla bir şey olmuyor çünkü zaten 70 günde bir kendini yeniliyor ve eski haline geri dönüyor ne yazıkki.. o yüzden hangi ilacı kullanırsanız 2-6 ay arası kullanıp bıraktığınız ay hemen tedavi olmanız gerekliki iyi çıkış olan spermden seçim yapılsın cnm.. hiç canını sıkma %45 hiç kötü bir sonuç değil imsi ile hemen çözülecek bir şey..
İnşallah dediğin gibi olur canım sağol moral oldu söylediklerin, dünden beri yeniden enerjim düşmüştü kendimi çok kötü hissediyordum. kesinlikle imsi uygulanan bir merkezde yapacağım. Bu arada sen arı sütü polenden bahsetmiştin bir ara mersinden aldığını yazmıştın yanlış hatırlamıyorsam. Ben mersinde yaşıyorum nereden almıştın? faydası oluyorsa ondan da alayım.
Herşeyin yolunda gittiğine sevindim, bebeğin sağlıkla kucağına gelecek inşallah, sadece sana değil bizlere de enerji verecek, umut verecek
Amin inşallah. seninle durumumuz aynı canım. bende kendiliğimden hamile kaldım ama 1.5 ayda düştü. ve gerisi aynen yazdığın gibi. sadece ben ara vermedim...mart 2014 te başladım ilk denemeye...mayıs ta 1. transfer eylülde 2. transfer ama zaman aleyhimize işlediği için 3.ü bekletmek istemiyorum. senin yaş kaç? rezervin nasıl? veya problem nedir?
Herkese selam...
sağol cnm doktora göre sıkıntı yokmuş herşey yolundaymış.. bakalım inşallah böyle devam eder..
Cok sevindim... hersey umdugundan daha guzel olacak. Dun transferim gerceklesti. Dualarinizi bekliyorum.
Inşallah canım hep boyle devam edecek ve gunu geldiğinde saglikla bebegini kucaklayacaksin bizde teyze olmanin sevincini yasayacaz
Herkese selam...
Canım vedalaşmak çok zor ama hayırlısını dikemekten başka elimizden bişey gelmiyor sorunun ne olduğunu bulmuşsun şimdi sıra çözümde hersey guzel olacak inşallah
Oleyyyyy çok çok sevindim canım benim bak sana diyoruz hep içini ferah tut allah kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhsağol cnm doktora göre sıkıntı yokmuş herşey yolundaymış.. bakalım inşallah böyle devam eder..
Güzel bir bekleme sürecini inşallh pozitif sonuçla taçlandırırsın canım...dualarımız seninle....Cok sevindim... hersey umdugundan daha guzel olacak. Dun transferim gerceklesti. Dualarinizi bekliyorum.
Sorunun ne olduğunu bulmuşsunuz canım en azından bundan sonrası için daha emin adımlarla ilerleyebilirsiniz sonu iyi gelecek inşallh her kayıp yeni bir başlangıç ve umarım bebiş konusunda son bir başlangıç yapıp pozitifi görürsün..Transferin hayırlı, sağlıklı, bebekli olsun...Sana sıkı sıkı tutunsun, 9 ay sonra sağlıkla kucağına gelsin inşallah...
Mer haba hoşgeldiniz37 yaşındayım,bu topiğe uyar mıyım?:)
Hoşbuldum:)Mer
Mer haba hoşgeldiniz
Insallah... Hepinizede dua ediyorum.. benim test tarihim 10 gun sonra 23 de..Hayırlı olsun canım insallah 12 gun sonra buraya hamileyim yazarsın
uyar cnm 35 civarida arkadaslar var.. ayniyiz37 yaşındayım,bu topiğe uyar mıyım?:)
Insallah Matildaa... Cok sagol sizleride bekliyorum.. Hepimiz icin dualar ediyorum.Transferin hayırlı, sağlıklı, bebekli olsun...Sana sıkı sıkı tutunsun, 9 ay sonra sağlıkla kucağına gelsin inşallah...
sagol cmm insallah.. hep beraberce.. optummmOleyyyyy çok çok sevindim canım benim bak sana diyoruz hep içini ferah tut allah kucağına almayı nasip etsin inşallahhhh
Güzel bir bekleme sürecini inşallh pozitif sonuçla taçlandırırsın canım...dualarımız seninle....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?