Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Kizlar, cepten girmeye calisiyorum. O yuzden hatalari hosgorun. Iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim. Yarini da atlattik mi kavusma icin gun sayacagiz artik.
Matilda, kaybina uzuldum ama sagliksiz olup omur boyu uzmemis hic degilse. Guzel gelismelerin de var. Onunu gormek icin bazen uzuntulere eyvallah demek gerekiyor sanirim. Yeni yolun acik olsun insallah.
Fatos, hayirli olsun transferin. Bir guzel haber de sen ver de umidimiz artsin ...

Bir sure gorunemezsem ozleyin beni. Kocaman opuyorum hepinizi...

Şimdiden çok geçmişi olsun zonark tez zamanda iyileşip aramıza dönersin. Allah'a emanet olll

37 yaşındayım,bu topiğe uyar mıyım?:)

Hoş geldin, ben 35 yaşındayım topiğe uydurdum kendimi :) aynı yolun yolcusuyuz, yoldaşız...yorulana enerji veriyoruz, düşenin elinden tutuyoruz, bildiklerimizi yaşadıklarımızı paylaşıp birbirimize ışık oluyoruz...Sevinçlerimizi paylaşıp çoğaltıyoruz umut oluyoruz, üzüntülerimizi paylaşıp azaltıyoruz, moral buluyoruz...Yaşımız aynı olmasa da dileğimiz aynı, hoş geldin yolun açık şansın bol olsun.....

Bir an önce iyileş gel, bizi senden mahrum bırakma, durumun hakkında habersiz bırakma. Şimdiden geçmiş olsun...

şimdiden cok geçmiş olsun canım cabucak iyilesip aramiza dön

canım geçmiş olsun inşallah sağlıklı başarılı bir operasyon olsunda bebişinin yolu açılmış olsun koşarak anneciğinin kucağında mayışsın bizi habersiz bırakma çok öptüm

O guzel haberi vermek ve sizlerden almak Icin sabirsizlaniyorum. Sevgiyle kal..

ZONAK Canim bir adimdaha yaklasmak demek bu o.p hadi yolun acik olsun bir cirpida bitsin insallah cokk öpüyorum canim iyi bak kendine

ENSU canim cok sevindim nasil verdim enrrjiyi hahaha canim artik hamileligin tadinicikar o bebis seninle ve bizimle oolcak Allahin izniyle yanliz ben tenbeliginden bir ara totosuna sapalak yapcam haberin ola simdi agiz tadiyla hamileligin tadini cikar aşer hata ve almanyalardan bile birsey istede yoluyayim yaa
Ay topik ne canli bu aralar ya gidip hemen tedaviye giresim geliyo ben seni ve minigi öptüm

FATOS canim hayirli olsun Allah gönlüne gore vrrsin Aksam dafa fazla yazarim simdi işteyim öptüm

Ne güzel ifade etmişsin, herkesin hayalleri gerçek olsun.

Acmila cok tesekkur ediyorum. Insallah topigimiz bebelerle dolar ve adini " 40 yas ustu anneler buraya" koyariz. Iyi calismalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…