- Konu Sahibi akideciknane
-
- #20.661
Inşallah tutunur bebeğin, sağlıkla kucağına alırsın.Zanork yarinki operasyonun icin simdiden gecmis olsun dileklerimi iletmek istedim. Transferim dun gerceklesti. Sizlerede dualar ediyorum.
Şimdiden çok geçmişi olsun zonark tez zamanda iyileşip aramıza dönersin. Allah'a emanet olllKizlar, cepten girmeye calisiyorum. O yuzden hatalari hosgorun. Iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim. Yarini da atlattik mi kavusma icin gun sayacagiz artik.
Matilda, kaybina uzuldum ama sagliksiz olup omur boyu uzmemis hic degilse. Guzel gelismelerin de var. Onunu gormek icin bazen uzuntulere eyvallah demek gerekiyor sanirim. Yeni yolun acik olsun insallah.
Fatos, hayirli olsun transferin. Bir guzel haber de sen ver de umidimiz artsin ...
Bir sure gorunemezsem ozleyin beni. Kocaman opuyorum hepinizi...
37 yaşındayım,bu topiğe uyar mıyım?:)
Kizlar, cepten girmeye calisiyorum. O yuzden hatalari hosgorun. Iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim. Yarini da atlattik mi kavusma icin gun sayacagiz artik.
Matilda, kaybina uzuldum ama sagliksiz olup omur boyu uzmemis hic degilse. Guzel gelismelerin de var. Onunu gormek icin bazen uzuntulere eyvallah demek gerekiyor sanirim. Yeni yolun acik olsun insallah.
Fatos, hayirli olsun transferin. Bir guzel haber de sen ver de umidimiz artsin ...
Kizlar, cepten girmeye calisiyorum. O yuzden hatalari hosgorun. Iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim. Yarini da atlattik mi kavusma icin gun sayacagiz artik.
İNŞALLAHHHHHH :) BOL, SAĞLIKLI BEBEK YILI OLUR İNŞALLAHHAllahım kabul etsin dualarımızı ve 2015 hepimize bebeklerimizi getirsin inşallah
canım geçmiş olsun inşallah sağlıklı başarılı bir operasyon olsunda bebişinin yolu açılmış olsun koşarak anneciğinin kucağında mayışsın bizi habersiz bırakma çok öptümKizlar, cepten girmeye calisiyorum. O yuzden hatalari hosgorun. Iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim. Yarini da atlattik mi kavusma icin gun sayacagiz artik.
Insallah Lulinda cok tesekkur ediyorum. Hepimizin kucaklari en kisa zamanda bebeklerimizle dolar insallah.Inşallah tutunur ebeğin, sağlıkla kucağına alırsın.
O guzel haberi vermek ve sizlerden almak Icin sabirsizlaniyorum. Sevgiyle kal..Kizlar, cepten girmeye calisiyorum. O yuzden hatalari hosgorun. Iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim. Yarini da atlattik mi kavusma icin gun sayacagiz artik.
Ne güzel ifade etmişsin, herkesin hayalleri gerçek olsun.Hoş geldin, ben 35 yaşındayım topiğe uydurdum kendimi :) aynı yolun yolcusuyuz, yoldaşız...yorulana enerji veriyoruz, düşenin elinden tutuyoruz, bildiklerimizi yaşadıklarımızı paylaşıp birbirimize ışık oluyoruz...Sevinçlerimizi paylaşıp çoğaltıyoruz umut oluyoruz, üzüntülerimizi paylaşıp azaltıyoruz, moral buluyoruz...Yaşımız aynı olmasa da dileğimiz aynı, hoş geldin yolun açık şansın bol olsun.....
Ben de yeniyim:) Hoşgeldiniz.Slm kizlar bende yeniyim destek ve tecrubelerinizi bekliyorum
canım transferin hayırlı olsun yüce tanrım pozitif sonuç almanı bebişini kucağına almayı nasip etsin sonucu senle birlikte heyecanla bekliyecez :) :)Zanork yarinki operasyonun icin simdiden gecmis olsun dileklerimi iletmek istedim. Transferim dun gerceklesti. Sizlerede dualar ediyorum.
Acmila cok tesekkur ediyorum. Insallah topigimiz bebelerle dolar ve adini " 40 yas ustu anneler buraya" koyariz. Iyi calismalar.ENSU canim cok sevindim nasil verdim enrrjiyi hahaha canim artik hamileligin tadinicikar o bebis seninle ve bizimle oolcak Allahin izniyle yanliz ben tenbeliginden bir ara totosuna sapalak yapcam haberin ola simdi agiz tadiyla hamileligin tadini cikar aşer hata ve almanyalardan bile birsey istede yoluyayim yaa
Ay topik ne canli bu aralar ya gidip hemen tedaviye giresim geliyo ben seni ve minigi öptüm
FATOS canim hayirli olsun Allah gönlüne gore vrrsin Aksam dafa fazla yazarim simdi işteyim öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?