- Konu Sahibi akideciknane
-
- #20.681
canım tedavin hayırlı uğurlu olsun inşallah bu tedavide bebişini kucağına alırsın canım tedavini nerde yaptıracaksın bende 3-4 gin içinde başlayacam kısmetseBen de yeniyim:) Hoşgeldiniz.
Ben 37 yasında, tüp tıkanıklığı sebebiyle tedaviye başlıyorum. Ilk denemem olacak. Bugün yarın regl olmayı bekliyorum. Bakalım bu macerada bizi neler bekleyecek?
Bir asilama yapildi bana basarisiz doktor tup bebek dedi ben yurt disinda yasiyorum bursa tercihim ama hangi hastane iyidir bilemiyorum kararsizim canim cok sikkinBen de yeniyim:) Hoşgeldiniz.
Ben 37 yasında, tüp tıkanıklığı sebebiyle tedaviye başlıyorum. Ilk denemem olacak. Bugün yarın regl olmayı bekliyorum. Bakalım bu macerada bizi neler bekleyecek?
hoş geldin canım tedaviye başlıyormusun daha önce denedinmiSlm kizlar bende yeniyim destek ve tecrubelerinizi bekliyorum
canım transferin hayırlı olsun yüce tanrım pozitif sonuç almanıbebişini kucağına almayı nasip etsin sonucu senle birlikte heyecanla bekliyecez :) :)
Cok tesekkur ederim. Sende tedaviye baslayacakmissin yakinda. Insallah hepimiz yavrularimiza kavusuruz. Desteginiz Icin tesekkurler.canım transferin hayırlı olsun yüce tanrım pozitif sonuç almanı bebişini kucağına almayı nasip etsin sonucu senle birlikte heyecanla bekliyecez :) :)
Yok canim ya nerde ben agustorsta tr ye geldim bir asilama yaptik tutmadi doktor tup bebek dedi yurt disinda yasiyorum zamanim yoktu geri geldim bir ilac verdi kasimda adetin ilk gunu basliyacagim aralikta tr ye gelecegim tup bebek icin bilemiyorum doktoruda hic begenmedim bursadan baska yerde yapamayiz esimin evi orda bakalim ne olacakhoş geldin canım tedaviye başlıyormusun daha önce denedinmi
Teşekkürler, inşallah hepimiz bu zorlu süreci bebekle tamamlarız. Fulya Bahçeci'de başlayacak tedavi. Sen nerede başlıyorsun?canım tedavin hayırlı uğurlu olsun inşallah bu tedavide bebişini kucağına alırsın canım tedavini nerde yaptıracaksın bende 3-4 gin içinde başlayacam kısmetse
***canım Allah sabırlar versin, tez vakitte Allah çabalarına cevap versin inşallah. bende 3. kez deneyeceğim ve dr'da bana dna testini önerdi. sen nerde yaptırdın?Herkese selam...
İlaçlarımı bıraktıktan bir kaç gün sonra bebeğimle vedalaştıkKurban bayramına denk gelmiş olması kendimi toparlamam için de vesile oldu, bayram ritüeli ile anne baba kucağında kendimi toparlamam daha kolay oldu...Bu arada doktorumun istediği sperm DNA hasar testini yaptık ve dün sonucunu aldık %45 hasarlı spermlerimizle bebeğimizin gelişmesi zaten çok zormuş meğer... Şimdiki planımız iyi bir üroloji doktoru bulup ilaç tedavisiyle hasarlı spermleri onarmak olacak. Öncesinde yeni bir tedaviye başlamak anlamsız olacak. Bunun ortaya çıkması için neden 2 başarısız sonuç almamız gerektiğini de halen anlamış değilim ve en çok da buna canım sıkılıyor. İlk muayenelerde sperm sayısına bakılırken neden genetik test de yapılmıyor ki ((
@2220 canım yarın operasyonun olacakmış dilerim başarılı geçer ve seni bebeğine kavuşturmak için bir vesile olur...
@WishhDuygu kayınpederine çok çok geçmiş olsun, sağlıkla kalsın torununu sevsin inşallah...
@ensu canım sanırım şu sıralar kontrolden çıkmışsındır, umarım bize güzel haberlerle gelirsin, bebeğin yavaş hareket etse de sağlam adımlarla büyüyordur umarım...
:) ya bir tuttursam şu olayı zatenbenim mesajımı alıntılayıp matildaya sormuşsun canım
nuraycım sperme mi dna testi yapıldı? semra hoca bana embriyo ya yaparız dedi....?sağol canımm evdeyim doktor sorun olmadığını söyledi inşallah böyle devam eder.. bizde sperm dna hasar testi yaptırmıştık %85 hasarlı çıkmıştı cnm, morfolojide 0 dı harekette %15 di.. sizin durumunuz çok çok iyi geri kalan %55 den imsi yoluyla mutlaka kaliteli spermler seçilir... bundan sonraki tedavinde sperm seçimi için mutlaka imsi uygulaması yapan bir yeri tercih et canım.. genelde proxeed plus veriyorlar onun dışında sperm üzerinde yapılacak fazla bir şey olmuyor çünkü zaten 70 günde bir kendini yeniliyor ve eski haline geri dönüyor ne yazıkki.. o yüzden hangi ilacı kullanırsanız 2-6 ay arası kullanıp bıraktığınız ay hemen tedavi olmanız gerekliki iyi çıkış olan spermden seçim yapılsın cnm.. hiç canını sıkma %45 hiç kötü bir sonuç değil imsi ile hemen çözülecek bir şey..
amiiiiiiiiiiiiinAmin canım çok sağol hep beraberce..
Kizlar, cepten girmeye calisiyorum. O yuzden hatalari hosgorun. Iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim. Yarini da atlattik mi kavusma icin gun sayacagiz artik.
Matilda, kaybina uzuldum ama sagliksiz olup omur boyu uzmemis hic degilse. Guzel gelismelerin de var. Onunu gormek icin bazen uzuntulere eyvallah demek gerekiyor sanirim. Yeni yolun acik olsun insallah.
Fatos, hayirli olsun transferin. Bir guzel haber de sen ver de umidimiz artsin ...
Bir sure gorunemezsem ozleyin beni. Kocaman opuyorum hepinizi...
süpper bi haberle gel...özleriz biz sen merak etme :)Kizlar, cepten girmeye calisiyorum. O yuzden hatalari hosgorun. Iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim. Yarini da atlattik mi kavusma icin gun sayacagiz artik.
Matilda, kaybina uzuldum ama sagliksiz olup omur boyu uzmemis hic degilse. Guzel gelismelerin de var. Onunu gormek icin bazen uzuntulere eyvallah demek gerekiyor sanirim. Yeni yolun acik olsun insallah.
Fatos, hayirli olsun transferin. Bir guzel haber de sen ver de umidimiz artsin ...
Bir sure gorunemezsem ozleyin beni. Kocaman opuyorum hepinizi...
45 ve benim de rezerv ehh :) dr'un söylediği kadarıyla yaş ve yumurtaların dna sı olay. nerde tedavin ?Yaşım 40 canım rezerv durumum fena sayilmaz biz sebebsiz infertiliteyiz canım
Sen kac yadindadin sizdeki sorun ne
İNŞALLAHHHHHH :) BOL, SAĞLIKLI BEBEK YILI OLUR İNŞALLAHH[)/QUOTE]
AMİİİİİİİİİN
45 ve benim de rezerv ehh :) dr'un söylediği kadarıyla yaş ve yumurtaların dna sı olay. nerde tedavin ?
Bülent bey mi dr'un? 2 denemeyi orda mı yaptın canım?İstanbul Amerikan hastanesi canım
hayır canım kayhan bey olacak diğer iki denemeyi bursa acıbademde yapmıştım şahin beydi doktorum üçüncü denemede merkez değiştirmenin iyi olacağı kanaatindeyimBülent bey mi dr'un? 2 denemeyi orda mı yaptın canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?