Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Ben de yeniyim:) Hoşgeldiniz.
Ben 37 yasında, tüp tıkanıklığı sebebiyle tedaviye başlıyorum. Ilk denemem olacak. Bugün yarın regl olmayı bekliyorum. Bakalım bu macerada bizi neler bekleyecek?
canım tedavin hayırlı uğurlu olsun inşallah bu tedavide bebişini kucağına alırsın canım tedavini nerde yaptıracaksın bende 3-4 gin içinde başlayacam kısmetse

Ben de yeniyim:) Hoşgeldiniz.
Ben 37 yasında, tüp tıkanıklığı sebebiyle tedaviye başlıyorum. Ilk denemem olacak. Bugün yarın regl olmayı bekliyorum. Bakalım bu macerada bizi neler bekleyecek?
Bir asilama yapildi bana basarisiz doktor tup bebek dedi ben yurt disinda yasiyorum bursa tercihim ama hangi hastane iyidir bilemiyorum kararsizim canim cok sikkin

canım transferin hayırlı olsun yüce tanrım pozitif sonuç almanıbebişini kucağına almayı nasip etsin sonucu senle birlikte heyecanla bekliyecez :) :)
canım transferin hayırlı olsun yüce tanrım pozitif sonuç almanı bebişini kucağına almayı nasip etsin sonucu senle birlikte heyecanla bekliyecez :) :)
Cok tesekkur ederim. Sende tedaviye baslayacakmissin yakinda. Insallah hepimiz yavrularimiza kavusuruz. Desteginiz Icin tesekkurler.

hoş geldin canım tedaviye başlıyormusun daha önce denedinmi
Yok canim ya nerde ben agustorsta tr ye geldim bir asilama yaptik tutmadi doktor tup bebek dedi yurt disinda yasiyorum zamanim yoktu geri geldim bir ilac verdi kasimda adetin ilk gunu basliyacagim aralikta tr ye gelecegim tup bebek icin bilemiyorum doktoruda hic begenmedim bursadan baska yerde yapamayiz esimin evi orda bakalim ne olacak

canım tedavin hayırlı uğurlu olsun inşallah bu tedavide bebişini kucağına alırsın canım tedavini nerde yaptıracaksın bende 3-4 gin içinde başlayacam kısmetse
Teşekkürler, inşallah hepimiz bu zorlu süreci bebekle tamamlarız. Fulya Bahçeci'de başlayacak tedavi. Sen nerede başlıyorsun?

***canım Allah sabırlar versin, tez vakitte Allah çabalarına cevap versin inşallah. bende 3. kez deneyeceğim ve dr'da bana dna testini önerdi. sen nerde yaptırdın?

nuraycım sperme mi dna testi yapıldı? semra hoca bana embriyo ya yaparız dedi....?

süpper bi haberle gel...özleriz biz sen merak etme :)

Bülent bey mi dr'un? 2 denemeyi orda mı yaptın canım?
hayır canım kayhan bey olacak diğer iki denemeyi bursa acıbademde yapmıştım şahin beydi doktorum üçüncü denemede merkez değiştirmenin iyi olacağı kanaatindeyim

Amerikan hastanesi ile ilgili senin yorumun nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…