- Konu Sahibi akideciknane
-
- #20.701
oo süper haber bu demekki endişelerini bir torbaya doldurup çöpe atıyorsun canım ve hamileliğin tadını çıkarmaya başlıyorsun sğlıkla kucağına alırsın inşallahsağol cnm doktora göre sıkıntı yokmuş herşey yolundaymış.. bakalım inşallah böyle devam eder..
hadi hayırlı bebişli olsun inşallah bende memorıyaldayım canımTeşekkürler, inşallah hepimiz bu zorlu süreci bebekle tamamlarız. Fulya Bahçeci'de başlayacak tedavi. Sen nerede başlıyorsun?
Ben de ikisi arasında gidip gelmiştim. Fulya daha yakın diye orayı tercih ettim. İkimize de hayırlısı inşallahhadi hayırlı bebişli olsun inşallah bende memorıyaldayım canım
canım doktorları beğenmiyorsan sırf eviniz orda diye illa orada olacak diye bir kaide yok önemli olan sonuç almak ve bunun için en önemli şeylerden iri doktorlarımıza güvenmek bende bulunduğum şehirden uzağa istbula gidiyorum çok sıkıntı oluyor ama ne yapalım allah yardımcımız olsunYok canim ya nerde ben agustorsta tr ye geldim bir asilama yaptik tutmadi doktor tup bebek dedi yurt disinda yasiyorum zamanim yoktu geri geldim bir ilac verdi kasimda adetin ilk gunu basliyacagim aralikta tr ye gelecegim tup bebek icin bilemiyorum doktoruda hic begenmedim bursadan baska yerde yapamayiz esimin evi orda bakalim ne olacak
inşallah canım hayırlısı olsun tanrım çabalarımızı hayra çıkarsın inş.Ben de ikisi arasında gidip gelmiştim. Fulya daha yakın diye orayı tercih ettim. İkimize de hayırlısı inşallah
amiiin inşallah cümlemize canımCok tesekkur ederim. Sende tedaviye baslayacakmissin yakinda. Insallah hepimiz yavrularimiza kavusuruz. Desteginiz Icin tesekkurler.
Doktora güveniyorum tabii ki. Sadece yakın olduğu için değil. Zaten toplasan 3 tane merkez var başarısı kanıtlanmış ve labaratuar olarak en son teknoloji kullanan. Bahçeci, Memorial, Amerikan. Dolayısıyla içim rahat yani.canım doktorları beğenmiyorsan sırf eviniz orda diye illa orada olacak diye bir kaide yok önemli olan sonuç almak ve bunun için en önemli şeylerden iri doktorlarımıza güvenmek bende bulunduğum şehirden uzağa istbula gidiyorum çok sıkıntı oluyor ama ne yapalım allah yardımcımız olsun
canım medosa ya yazdığım mesajı alıntılamışsınDoktora güveniyorum tabii ki. Sadece yakın olduğu için değil. Zaten toplasan 3 tane merkez var başarısı kanıtlanmış ve labaratuar olarak en son teknoloji kullanan. Bahçeci, Memorial, Amerikan. Dolayısıyla içim rahat yani.
Hahaha olur arada akşam saatleri:)canım medosa ya yazdığım mesajı alıntılamışsın
aynen katılıyorum sana sorun yok tatlımHahaha olur arada akşam saatleri:)
Doktorum hic konusmuyo yaptigi islemi bile anlatmiyor geliyor yapiyor cikiyor odasinda bes dakka bile tutmuyor cok soguk geldi bana esim isini iyi yapsin gerisi önemli degil diyor ama doktor bu en zor anlarimiz hastalara karsi biraz pozitif olup moral verebilir diye dusunuyorum bilmem haksizmiyim adamin agzinin icine bakiyorum birseyler söyler diye yok ben sorarsam kisa cvp veriyor psikolojik olarak iyi hissetmiyorum doktorun yanindacanım doktorları beğenmiyorsan sırf eviniz orda diye illa orada olacak diye bir kaide yok önemli olan sonuç almak ve bunun için en önemli şeylerden iri doktorlarımıza güvenmek bende bulunduğum şehirden uzağa istbula gidiyorum çok sıkıntı oluyor ama ne yapalım allah yardımcımız olsun
Sahin beye iyi diyorlar dusunceniz nedir doktor hakkinda bende ona yaptirmayi dusunuyorum bu arada ilk denemem olacakhayır canım kayhan bey olacak diğer iki denemeyi bursa acıbademde yapmıştım şahin beydi doktorum üçüncü denemede merkez değiştirmenin iyi olacağı kanaatindeyim
Amerikan hastanesi ile ilgili senin yorumun nedir
Sahin beye iyi diyorlar dusunceniz nedir doktor hakkinda bende ona yaptirmayi dusunuyorum bu arada ilk denemem olacak
***canım Allah sabırlar versin, tez vakitte Allah çabalarına cevap versin inşallah. bende 3. kez deneyeceğim ve dr'da bana dna testini önerdi. sen nerde yaptırdın?
Merhaba bende 40 yaşındayım ve yeni evliyim yumurta sayım çok düşük yaşa bağlı.dün umut tüp bebekte ulun beyle tedaviye başladık bakalım hayırlısıyla inşallah tedavim olumlu sonuç verir
iyi şeyler duydum bülent hoca hakkında. bir arkadaşım sezaryen doğumundan sonra tüplerini kaybetti ve bülent beye ağlayarak gitti. sen bebek istiyorsan sana bebek vereceğim dedi ve verdi :) ancak, buradan yorumları okumanı tavsiye ederim. genel olarak prof olduğu için çok meşgul ve tabii ki memnun olmayan hastaları var. forumlarda amerikan bülent diye aratırsan bulursun canım. bende 2 tedavimi kadıköy şifa da yaptım. o kadar gaza getirdiler, süpersin falan filan elde var sıfır. şimdi "ensu" dan ilham alarak semra hoca, memorial yapıcam inşallah. aralığa kadar beklemem lazımmış. 2. transferi eylül de olmuştum çünkühayır canım kayhan bey olacak diğer iki denemeyi bursa acıbademde yapmıştım şahin beydi doktorum üçüncü denemede merkez değiştirmenin iyi olacağı kanaatindeyim
Amerikan hastanesi ile ilgili senin yorumun nedir
amin canım amin. buradaki tüm arkadaşlar maddi manevi her türlü imkanları sonuna kadar kullanan cengaver savaşçılarız ve herkesten çok anne olmayı hak ediyoruz. dr'um bana embriyo dna sı incelemesi dedi. sperm değil...seninki ne incelemesi? kaçırdım mı acaba yazılanlardan...Teşekkür ederim canım, allah hepimizin çabalarını karşılıksız bırakmasın...Biz düzen laboratuvarında yaptırdık, 15 gün sürüyor test sonucunun çıkması. Yeni tedavin son tedavin olsun dilerim seni bebeğine kavuştursun...
hayırlı olsun inşallah. hoşgeldin :)Merhaba bende 40 yaşındayım ve yeni evliyim yumurta sayım çok düşük yaşa bağlı.dün umut tüp bebekte ulun beyle tedaviye başladık bakalım hayırlısıyla inşallah tedavim olumlu sonuç verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?