Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

canım biz sperm dna testi yaptırdık, embriyoya yapılacaksa pgt (preimplantasyon genetik tanı) denilen test oluyor sanırım, bildiğim kadarıyla o da tüp bebek merkezlerinde yapılıyor

Ben de daha önce şifayla görüşmüştüm sadece gaz verme var bir de engin bey bildiğiniz üzere embriyolog o yüzden vazgeçmiştim...şişli memorial da deneme yaptım sonuç negatif ama çok çok memnun kaldım bir dondurulmuşum var inşallah onunla pozitifi bulurum olmazsa yine memorial da devam edeceğim...

canım biz sperm dna testi yaptırdık, embriyoya yapılacaksa pgt (preimplantasyon genetik tanı) denilen test oluyor sanırım, bildiğim kadarıyla o da tüp bebek merkezlerinde yapılıyor
haklısın. pgt önerdi dr...dilerim bu kez herşey yolunda gider. resmen bir senedir aralıksız uğraşıyorum :)

bende çok pişmanım, bize hem zaman kaybettirdiler hemde boşa ümitlendirdiler. dilerim memorial bana uğurlu gelir. bu arada gidip gelirken görüşürüz inşallah :)

Sahin bey güleryüzlü pozitif istedigin saatte arayip ulasabilecegin bi doktor ona guvenebilirsin ben iki kez denedim olmadi o yüzden merkezimi değiştim ama umarim senin şansın açık olur ve bebegine kavuşursun
Amin canim tesekkur ederim ins sende kisa zamanda alirsin bebisini kucagina Allah hepimizin yardimcisi olsun

Zanork nasilsin? Operasyon nasil gecti? Seni merak ettim.

Maşallah diyeyim, tahtalara vurayım. 11:30 da operasyona girdim, 17:30 da hastaneden çıkış yaptım. Evime döndüm çok şükür. İlk saatler biraz ağrım vardı ve çok açtım. Sonra hem ağrı bitti, hem karnımı doyurdum, kedi gibi mırıl mırıl oturuyorum şimdi

Hoşgeldin. Doktorun yapacağı işlemler hakkında bilgi vermek zorunda. Durumunu açıkça ama moralini bozmadan ya da fazla ümit vermeden önüne koymak zorunda. Bu sadece senin rahatlığın için değil, yasal olarak ta sorumluluğu. Moral vermeyebilir ama bilgi vermesi gerekiyor. İnşallah eşin haklıdır, işini iyi yaparak bu eksiğini kapatır. İnşallah bebeğine kavuşursun. Ben de söylediklerime utanırım inşallah

Merhaba bende 40 yaşındayım ve yeni evliyim yumurta sayım çok düşük yaşa bağlı.dün umut tüp bebekte ulun beyle tedaviye başladık bakalım hayırlısıyla inşallah tedavim olumlu sonuç verir

Merhaba, hoşgeldin. Ben ilk denememi Ulun Bey' le yapmıştım. İnşallah sen ilk denemende kavuşursun bebeğine. Su gibi geçsin, sonu bebekli bir tedavi olsun inşallah

Canim gecmis olsun. Insallah sirada hayirlisiyla hamilelik haberini duymak vardir. Kendine iyi davran

Olmazsa kısmını düşünme arkadaşım. Olacak inşallah. Şu filmini çektir bakalım. Hayırlısıyla gerisi de gelecek :)

Konusmuyo derken zaten onu demek istedim hic bilgi bile vermiyor adam isini yapip cikiyor sorsak bile zorla iki kelime konusuyor buz gibi adam pozitif degil cok soguk böyle durumlarda hastaya moral verilir ne bileyim bilgilendirilir adam hemen bizi disari cikariyor arkadaslar size anlatacak diye yani yardimcilari bir asilama yapti mesela ben daha önce hic yaptirmamistim hic bilgi bile vermedi zorla yapti sanki zaten o negatifle de tutucagi varsada tutmadi

haklısın. pgt önerdi dr...dilerim bu kez herşey yolunda gider. resmen bir senedir aralıksız uğraşıyorum :)
Şunu unutmamak lazım aslında senden aluntı yaptım ama butun kızlar sık sık şunu hatırlamalı diye örnek vereceğim..son denememde hersey normal embrıyolara genetıkde yapıldı hormonlar normal esimle benim genetık tarama normal ama sonuc nefatıf metkeze dr lara güvenip elinizden yapıp gerisini allaha bırakmak en güzeli...inancımızı kaybetmeyelim duamızı eksik etmeyelimmmm

Yardımcılar da detaylı bilgi veremiyor ki. Ne ezberletilirse o. Bilgi vermiyorsa değiştirmeyi düşün istersen. Senin rahat olman önemli. Ne olduğunu da bilmen gerek. Ne sağlığımızı ne de parayı sokaktan topluyoruz.

Yaaa ben sana msj attım dinlenıyorsun dıye aramadımmm nasılsınnn nasıl keyıflerrrr

Telefona bakmamışım, şimdi okudum mesajını. Çok şükür iyiyim. Tepside yemeği görünce renk gelmiş yüzüme, "iyisin" deyip sepetlediler beni
Bugün de rahatım çok şükür. Biraz geriliyor karnım ama göbekli olmanın faydası işte, ağrı yok denecek kadar az. Bir kaç güne kadar çakı gibi olurum inşallah. Rabbim herkese böyle kolay iyileşme nasip etsin. :)

böyle doktorlara bazen hepimiz denk geliyoruz malesef bu tip doktrlar sadece işimi yapım paramı alıyım derdinde bizim maddi manevi sorunlarımız oluyor psikoloji altüst oluyor umurlarında değil bir kere hastayı bilgilendirip açıklama yapmak zorunda moral verip her iki sonucada hazırlaması lazım bence iyi düşünün öğle başlayın tedaviye inşallah bu endişelerini geride bırakacak pozitif sonuç alırsın canım

ZONAK
Canim cogu giti azi kaldi Tez zamanda bu acilarda bitsin ve hayirli haberler alalim sendende iyi bak kendine cokkkk gecmis olsun

Canim bizim durumumuz beli en ufak bir soru
isareti bizi mahvediyo deli gibi para harciyoruz vede jarsimizda her soruya cevap bir doktor olmasi lazim doktorun sana cevap vermek zorunda yaaa sinir oluyorum böyle basindan savmak isteyen doktorlara zaten bozi anlayan doktor ciksa karsimiza herkes ilk denemede hamile kalir ay kizdim simdi

canım çok sevindim herşeyin iyi geçmesine sırada hamileyim haberi var inşallah canım arkadaşım

ZONAK
Canim cogu giti azi kaldi Tez zamanda bu acilarda bitsin ve hayirli haberler alalim sendende iyi bak kendine cokkkk gecmis olsun

Teşekkür ederim arkadaşım. Adım adım ilerliyoruz. Araya bir de eşimin tayin işi girdi şimdi. Yazın taşınanlara ne kadar heveslendiysem artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…