- Konu Sahibi akideciknane
-
- #20.721
amin canım amin. buradaki tüm arkadaşlar maddi manevi her türlü imkanları sonuna kadar kullanan cengaver savaşçılarız ve herkesten çok anne olmayı hak ediyoruz. dr'um bana embriyo dna sı incelemesi dedi. sperm değil...seninki ne incelemesi? kaçırdım mı acaba yazılanlardan...
Ben de daha önce şifayla görüşmüştüm sadece gaz verme var bir de engin bey bildiğiniz üzere embriyolog o yüzden vazgeçmiştim...şişli memorial da deneme yaptım sonuç negatif ama çok çok memnun kaldım bir dondurulmuşum var inşallah onunla pozitifi bulurum olmazsa yine memorial da devam edeceğim...iyi şeyler duydum bülent hoca hakkında. bir arkadaşım sezaryen doğumundan sonra tüplerini kaybetti ve bülent beye ağlayarak gitti. sen bebek istiyorsan sana bebek vereceğim dedi ve verdi :) ancak, buradan yorumları okumanı tavsiye ederim. genel olarak prof olduğu için çok meşgul ve tabii ki memnun olmayan hastaları var. forumlarda amerikan bülent diye aratırsan bulursun canım. bende 2 tedavimi kadıköy şifa da yaptım. o kadar gaza getirdiler, süpersin falan filan elde var sıfır. şimdi "ensu" dan ilham alarak semra hoca, memorial yapıcam inşallah. aralığa kadar beklemem lazımmış. 2. transferi eylül de olmuştum çünkü
haklısın. pgt önerdi dr...dilerim bu kez herşey yolunda gider. resmen bir senedir aralıksız uğraşıyorum :)canım biz sperm dna testi yaptırdık, embriyoya yapılacaksa pgt (preimplantasyon genetik tanı) denilen test oluyor sanırım, bildiğim kadarıyla o da tüp bebek merkezlerinde yapılıyor
bende çok pişmanım, bize hem zaman kaybettirdiler hemde boşa ümitlendirdiler. dilerim memorial bana uğurlu gelir. bu arada gidip gelirken görüşürüz inşallah :)Ben de daha önce şifayla görüşmüştüm sadece gaz verme var bir de engin bey bildiğiniz üzere embriyolog o yüzden vazgeçmiştim...şişli memorial da deneme yaptım sonuç negatif ama çok çok memnun kaldım bir dondurulmuşum var inşallah onunla pozitifi bulurum olmazsa yine memorial da devam edeceğim...
Amin canim tesekkur ederim ins sende kisa zamanda alirsin bebisini kucagina Allah hepimizin yardimcisi olsunSahin bey güleryüzlü pozitif istedigin saatte arayip ulasabilecegin bi doktor ona guvenebilirsin ben iki kez denedim olmadi o yüzden merkezimi değiştim ama umarim senin şansın açık olur ve bebegine kavuşursun
Zanork nasilsin? Operasyon nasil gecti? Seni merak ettim.
Doktorum hic konusmuyo yaptigi islemi bile anlatmiyor geliyor yapiyor cikiyor odasinda bes dakka bile tutmuyor cok soguk geldi bana esim isini iyi yapsin gerisi önemli degil diyor ama doktor bu en zor anlarimiz hastalara karsi biraz pozitif olup moral verebilir diye dusunuyorum bilmem haksizmiyim adamin agzinin icine bakiyorum birseyler söyler diye yok ben sorarsam kisa cvp veriyor psikolojik olarak iyi hissetmiyorum doktorun yaninda
Merhaba bende 40 yaşındayım ve yeni evliyim yumurta sayım çok düşük yaşa bağlı.dün umut tüp bebekte ulun beyle tedaviye başladık bakalım hayırlısıyla inşallah tedavim olumlu sonuç verir
Canim gecmis olsun. Insallah sirada hayirlisiyla hamilelik haberini duymak vardir. Kendine iyi davranMaşallah diyeyim, tahtalara vurayım. 11:30 da operasyona girdim, 17:30 da hastaneden çıkış yaptım. Evime döndüm çok şükür. İlk saatler biraz ağrım vardı ve çok açtım. Sonra hem ağrı bitti, hem karnımı doyurdum, kedi gibi mırıl mırıl oturuyorum şimdi
Ben de daha önce şifayla görüşmüştüm sadece gaz verme var bir de engin bey bildiğiniz üzere embriyolog o yüzden vazgeçmiştim...şişli memorial da deneme yaptım sonuç negatif ama çok çok memnun kaldım bir dondurulmuşum var inşallah onunla pozitifi bulurum olmazsa yine memorial da devam edeceğim...
Konusmuyo derken zaten onu demek istedim hic bilgi bile vermiyor adam isini yapip cikiyor sorsak bile zorla iki kelime konusuyor buz gibi adam pozitif degil cok soguk böyle durumlarda hastaya moral verilir ne bileyim bilgilendirilir adam hemen bizi disari cikariyor arkadaslar size anlatacak diye yani yardimcilari bir asilama yapti mesela ben daha önce hic yaptirmamistim hic bilgi bile vermedi zorla yapti sanki zaten o negatifle de tutucagi varsada tutmadiHoşgeldin. Doktorun yapacağı işlemler hakkında bilgi vermek zorunda. Durumunu açıkça ama moralini bozmadan ya da fazla ümit vermeden önüne koymak zorunda. Bu sadece senin rahatlığın için değil, yasal olarak ta sorumluluğu. Moral vermeyebilir ama bilgi vermesi gerekiyor. İnşallah eşin haklıdır, işini iyi yaparak bu eksiğini kapatır. İnşallah bebeğine kavuşursun. Ben de söylediklerime utanırım inşallah
Şunu unutmamak lazım aslında senden aluntı yaptım ama butun kızlar sık sık şunu hatırlamalı diye örnek vereceğim..son denememde hersey normal embrıyolara genetıkde yapıldı hormonlar normal esimle benim genetık tarama normal ama sonuc nefatıf metkeze dr lara güvenip elinizden yapıp gerisini allaha bırakmak en güzeli...inancımızı kaybetmeyelim duamızı eksik etmeyelimmmmhaklısın. pgt önerdi dr...dilerim bu kez herşey yolunda gider. resmen bir senedir aralıksız uğraşıyorum :)
Yaaa ben sana msj attım dinlenıyorsun dıye aramadımmm nasılsınnn nasıl keyıflerrrrOlmazsa kısmını düşünme arkadaşım. Olacak inşallah. Şu filmini çektir bakalım. Hayırlısıyla gerisi de gelecek :)
Konusmuyo derken zaten onu demek istedim hic bilgi bile vermiyor adam isini yapip cikiyor sorsak bile zorla iki kelime konusuyor buz gibi adam pozitif degil cok soguk böyle durumlarda hastaya moral verilir ne bileyim bilgilendirilir adam hemen bizi disari cikariyor arkadaslar size anlatacak diye yani yardimcilari bir asilama yapti mesela ben daha önce hic yaptirmamistim hic bilgi bile vermedi zorla yapti sanki zaten o negatifle de tutucagi varsada tutmadi
Yaaa ben sana msj attım dinlenıyorsun dıye aramadımmm nasılsınnn nasıl keyıflerrrr
böyle doktorlara bazen hepimiz denk geliyoruz malesef bu tip doktrlar sadece işimi yapım paramı alıyım derdinde bizim maddi manevi sorunlarımız oluyor psikoloji altüst oluyor umurlarında değil bir kere hastayı bilgilendirip açıklama yapmak zorunda moral verip her iki sonucada hazırlaması lazım bence iyi düşünün öğle başlayın tedaviye inşallah bu endişelerini geride bırakacak pozitif sonuç alırsın canımDoktorum hic konusmuyo yaptigi islemi bile anlatmiyor geliyor yapiyor cikiyor odasinda bes dakka bile tutmuyor cok soguk geldi bana esim isini iyi yapsin gerisi önemli degil diyor ama doktor bu en zor anlarimiz hastalara karsi biraz pozitif olup moral verebilir diye dusunuyorum bilmem haksizmiyim adamin agzinin icine bakiyorum birseyler söyler diye yok ben sorarsam kisa cvp veriyor psikolojik olarak iyi hissetmiyorum doktorun yaninda
Konusmuyo derken zaten onu demek istedim hic bilgi bile vermiyor adam isini yapip cikiyor sorsak bile zorla iki kelime konusuyor buz gibi adam pozitif degil cok soguk böyle durumlarda hastaya moral verilir ne bileyim bilgilendirilir adam hemen bizi disari cikariyor arkadaslar size anlatacak diye yani yardimcilari bir asilama yapti mesela ben daha önce hic yaptirmamistim hic bilgi bile vermedi zorla yapti sanki zaten o negatifle de tutucagi varsada tutmadi
Maşallah diyeyim, tahtalara vurayım. 11:30 da operasyona girdim, 17:30 da hastaneden çıkış yaptım. Evime döndüm çok şükür. İlk saatler biraz ağrım vardı ve çok açtım. Sonra hem ağrı bitti, hem karnımı doyurdum, kedi gibi mırıl mırıl oturuyorum şimdi
ZONAK
Canim cogu giti azi kaldi Tez zamanda bu acilarda bitsin ve hayirli haberler alalim sendende iyi bak kendine cokkkk gecmis olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?