- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #20.741
Teşekkür ederim arkadaşım. Adım adım ilerliyoruz. Araya bir de eşimin tayin işi girdi şimdi. Yazın taşınanlara ne kadar heveslendiysem artık
canım çok sevindim herşeyin iyi geçmesine sırada hamileyim haberi var inşallah canım arkadaşım
anaaaa tayininizmi çıkacak taşınma işi zor olsada inşallah gönlünden geçen yer olur canım
Amin arkadaşım, inşallah onun da günü gelecek. Sabırla bekliyorum artık. Neyse ki o arada yapacak işler var. Eşimin il içi tayini çıkıyor. Haberi geldi, yazısını bekliyoruz. Mesafe uzak olduğu için taşınacağız. Tabi ev bulabilirsek bu saatte. Aralıkta da yeğenim doğacak. Gidince biraz kalayım istiyorum ailemle. Yılbaşından sonra da Allah ömür izin verirse alacağım bebeğimi. İnşallah o da benimle kalmak ister
Senin nasıl gidiyor tedavin? Güzel haberi önce senden alalım, di mi ama?
güzel sözmüş canım doğru biz ne istersek isteyelim Rabbim ne diler se onu verir ama birde şu var Allah kabul etmeyeceği dileğin hayalini kurdurmazmış o yüzden biz isteyelim Allahım bizim için herşeyin en iyisini verir inşallahBen severim taşınmayı. Bahar temizliğinden daha kolay geliyor :)
Gideceğimiz yer yine küçük bir ilçe. Bize de bahçeli bir ev lazım. O yüzden hemen taşınamayabiliriz. Eşim önden gidip göreve başlar, biz ev bulunca gideriz. Ama ben şimdiden toparlanacağım. Eşim olmayınca bir oda yeter bana.
Miranda' nın bir sözü var "Kul kurar, Rab gülermiş" Benimki de öyle olmaz inşallah
ne güzel yeğenin olacak halamı oluyosun teyzemi ben hala oldum inan çok güzel bir duygu uzağız biraz ama bende resimlerle videolarla avunuyorum görsen teyzesi çok şekey bişey şimdi bide konuşmayı öğreniyor ba ba ba ba diye geziyo darısı başımıza inşallah en hayırlısından
her işde bi hayır vardır canım tayin işide inşallah size uğur getirir ve inşallah o hayırlı haberi senden alacaz ben inanıyorum
bana gelince maşallah diyeyim herşey iyi gidiyor bu seferki doktorum çok titiz davranıyor çok ilgili pozitif ve en önemlisi onunla konuşurken bana güven veriyo iğnelerimi bile kendi hemşiresine hazırlatıp öyle vurduyo ama ultrason ve testlerden sonra düşün yani gonalf ye başlamadan tek doz cetrotide yaptı sonraki gün gonalf 300 mg ile başladık cumartesi günü muayenem var bakalım inşallah herşey yolundadır ona göre iğnenin doz ayarlamasını yapacam dedi merakla bekliyorum ama bu sefer kendimi çok kaptırmadım sadece daha sakin ve daha inanarak yola çıktım hayırlısı Allahtan
Su gibi geçsin, bebekli bitsin tedavin. Memnun olmana sevindim. İnşallah sonu da güzel olacak.
Hala olacağım Allah' ın izniyle. Ben de uzaktayım. 13 saat sürüyor yolculuk. Pek çok şeyini göremeyeceğim. Ama olsun. Haberini aldığımdan beri daha bir büyümüş gibiyim. Darısı hepimizin başına inşallah
güzel sözmüş canım doğru biz ne istersek isteyelim Rabbim ne diler se onu verir ama birde şu var Allah kabul etmeyeceği dileğin hayalini kurdurmazmış o yüzden biz isteyelim Allahım bizim için herşeyin en iyisini verir inşallah
ama şimdiden toparlanman iyi olur yakın zamanda taşınan biri olarak söylüyorum bunu
amin inşallah canım
tüm çocukları oldum olası çok severim ama yeğenim olunca onun yeri bir başka oldu ilk kez bir yeğenim oldu belkide onun etkisi var bilemiyorum ama insanın kendi kanından canından bir parça çok farklı oluyomuş inşallah kendi çocuklarımızı kucağımıza aldığımızıda görürüz
Bir kardeşten alınabilecek en güzel hediyeymiş yeğen. Ne hayallerim oluyor anlatamam. Yakınlarında olsam bakıcı bile aratmam
Babam askerdi benim. Sürekli taşınarak büyüdüm. Bekarken de bozmadım düzeni. Evlendim hala kaplumbağa gibiyim, evim sırtımda. Karar verdikten 3 gün sonra taşınmışlığımız var. Tek düşündüğümüz, ev bulabilecek miyiz konusu. O da nasip artık. Öylesine bir eve gidip 3 ay sonra çıkmak istemiyorum. O yüzden ağırdan alacağız bulamazsak.
anlıyorum canım dilerim gönlünüze göre bir ev bulur oraya yerleşirsiniz senin minik dostlarında olduğu için size en münasibi bahçeli bir ev malum bebiş gelecek ona göre düzenlenmesi gerek
Alıştım da müstakil yaşamaya. Kuyruklular olmasa da apartman yaşamı zor gelecek artık
Massallah..Cok sevindim. Bebegine kavusmana artik bir engel kalmadi..Maşallah diyeyim, tahtalara vurayım. 11:30 da operasyona girdim, 17:30 da hastaneden çıkış yaptım. Evime döndüm çok şükür. İlk saatler biraz ağrım vardı ve çok açtım. Sonra hem ağrı bitti, hem karnımı doyurdum, kedi gibi mırıl mırıl oturuyorum şimdi
haklısın canım alışınca zor oluyo
sana bişey diyeyim mi ben kedilerden korkuyorum asla onlara yaklaşamam yıllar yıllar önce bir kedinin saldırısına uğramıştım belki ondandır gece karanlığıydı yolda giderken çocuğun biri kediye taş attı benim üzerimdede beyaz bir tişört vardı çocuk kaçtı kedi döndü ve beni görünce üzerime saldırdı dört nala gelip üzerime atlayışı vardı dengemi kaybedip yere düştüm ve bi kaç dakika konuşamadım bile o gün bugündür kedilerden hep uzak dururum kimse onlara zarar versin istemem ama bendende uzak olsunlar derim ama kediler bunu biliyomuş gibi hep yanımda yöremde dolanırlar balkona çıkarım dört beş tanesi hemen balkonun önüne gelir kovarım gitmezler geçen biri balkona gelmiş bende farkında olmadan balkonun kapısını bi açtım görünce nasıl korktum anlatamam hemen kaçtı tabi ama korkumda bana yetti belki bana güleceksin ama elimde değil yani
Massallah..Cok sevindim. Bebegine kavusmana artik bir engel kalmadi..
Benim de vardı öyle anılarım. Köpeklerle aram daha iyi, kedi sevmem, istemem derdim. Sonra birgün birisi çalıverdi gönlümü. Nisan ayında kaybettik onu. Bebekleri doğamadığı için. Elimdekiler onun çocukları ve torunları. Az önce de Pazartesiden beri gelmeyen kedimin öldüğünü öğrendim. 6 yavrusunu bıraktı gitti. Sanırım köpeklere yakalanmış. Çünkü sapasağlamdı son gördüğümde. Neşesi keyfi yerindeydi. Neyse, sıkmayayım canını.
Çok farklı bir sevgileri dostlukları varmış, onu öğrendim. Şimdi kocasızlığı düşünebiliyorum ama kedisiz kalmayı ı-ıh.
Cok gecmis olsun Zanork, sende yaklastin bebegini alacagin güne sansin bol olsun.
İnşallah kalmamıştır. İnşallah ben de yaşarım annelik duygusunu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?