Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Arkadaslar benim pazartesi transferim oldu sadece pazartesi yattim. Diger gunler yatmadim ancak evdeyim. Evde de annemler var ister istemez hareket ediyorum egiliyorum uzaniyorum. Ne kadar dikkat etsemde olmuyor. Bu aksamda misafir gelecek.... Ne yapacagimi bilmiyorum..Cok uzuluyorum. Embriyo bu gunlerde tutunuyordu degil mi?

inşallah canım inan bunu yürekten diliyorum iyi yüreğinin mükafatını Rabbim seni anne yaparak versin inşallah

Amin, inşallah. Rabbim dualarımızı duysun, halimize acısın arkadaşım. Elimizden geleni yapıyoruz. Beklemekten başka yapacak bir şey kalmıyor bize...

İlk üç günde tutunuyor deniyor. Bazen geç tutunan da olabiliyor. Ama transfer sonrası annenlerin yardımcı olması gerek ve misafir senin neyine şimdi? Tamam, millet bu dönemlerin farkında bile olmuyor, bahar temizliği yapıyor, yolculuğa çıkıyor, ağır da kaldırıyor, ilaç ta kullanıyor ama biz farklıyız. Bu kadar emeğe yazık. Dikkat etmen gerek. İnşallah tutunmuştur ve beni utandırır. Ama sen yine de dikkatli ol...

fatoşcum bende beşinci veya altıncı günlerde tutunuyor diye biliyorum ama uzanmak eğilmek kalkmak çok riskli gerçi bebeklerin Rabbime emanet ama sen yinede tedbiri elden bırakma misafirlerlede annenler ilgilensin tüp bebek yaptığını bilmiyolarsa hastayım de yat dinlen ne emekler veriyoruz maddi manevi boşa gitmesine izin verme

Tutunma günü sanırım kaçıncı gün embriyosu olduğuyla da ilgili. 5 gün embriyosu ise zaten tutunmaya hazırken transfer ediliyor ve üç gün içinde tutunuyor. Daha erken dönemdeyse 5 inci günü tamamladıktan sonra tutunmaya başlıyor. Tutunduktan 4-6 gün sonra kanda, 9-11 gün sonra idrarda sonuç veriyor. Tabi bunlar yine istatistiki değerler. Hatırlatmasan, ben herkese ilk üç günde derdim vallahi. Sağol :)

Misafirler bilmiyor tedavi gordugumu. Annem elinden geleni yapiyor zaten ben biraz tez canliyim. Duramiyorum uffffff. Anneme hosgeldine geliyorlar. Gidecek yerim olsa kalkip gidecegim. Gelmeyin desek kuserler. Iki ucu.... afedersiniz...Tutunma dollenmeden sonraki 5.6. Gun mu oluyor. Transfer sonrasimi? Benimki 3. Gun embriyosu.

INsallah tutunmustur Zonark. Annem cok yardim ediyorda ben duramiyorum. Esyalarin yerini bilmiyor soruyor gosteriyorum veriyorum falan...Annemden bu yasima kadar yemedigim azari yedim..Misafir beni cok geriyor.... Gelmeyin desek kusecek kisiler. Neyse basinizi agrittim. Doktorlar neden bize normal hayatina don diyorlar? Kafayi yiyecegim......

transferden sonraki günlerde tutunma oluyo canım doğal olarak ama bu bir kural değil tutunmuşda olabilir tutunmamışda sen tedbiri elden bırakmayacaksın misafirler kıramayacağınız insanlarsa gelmeyin deme ama çok hastayım de otur oturduğun yerde annen ilgileniyomuş ne güzel sen sadece bebeğini düşün tezcanlılığın sırası değil şimdi senin için önemli olan bebeğin

Bursa da acibadem hastanesinde dr.sahin beye gitmeyi dusunuyorum yazilari okuyorum doktor hakkinda cok olumlu hakkimizda hayirlisi artik allah kimseyi bu yolda bos koymasin kizlar ins hersey gönlumuzce olur

Amin ins hepimiz iyi sonuclar aliriz allah hepimizin yardimcisi olsun

3. gün embriyosu ise evet, 5. -6. günlerde tutunuyor. Mümkün olduğunca onlar gelmeden her şeyi elinin altına koy ki uzanman, gerilmen gerekmesin. Yorulacaksın madem yarın bol bol dinlen.

İyi yapmıyorsun. O kadar emeği boşuna mı verdiniz? Misafir için de hiç gerilme. Orası senin evin. Patron sensin. Bu arada normal hayattan kastettikleri canını çıkarana kadar uğraş anlamına gelmiyor. Kendini sakınarak günlük yaşamını devam ettir anlamına geliyor.
Kusura bakma biraz sert oldu ama o kadar emeğin boşa gittiğini görmek hepimizi üzer. Hele başkaları memnun olsun diye uğraşırken sonuç alamazsan gerçekten üzüleceğim. Kendine biraz dikkat et lütfen.

Bursa da acibadem hastanesinde dr.sahin beye gitmeyi dusunuyorum yazilari okuyorum doktor hakkinda cok olumlu hakkimizda hayirlisi artik allah kimseyi bu yolda bos koymasin kizlar ins hersey gönlumuzce olur

Allah yolunu açık etsin. Su gibi geçen bir tedavin ve sonunda seni anneliğe taşıyacak bebeğin olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…