- Konu Sahibi akideciknane
-
- #20.761
Yasayacaksin Zanork..Rabbine guven...İnşallah kalmamıştır. İnşallah ben de yaşarım annelik duygusunu...
inşallah canım inan bunu yürekten diliyorum iyi yüreğinin mükafatını Rabbim seni anne yaparak versin inşallah
Yasayacaksin Zanork..Rabbine guven...
Arkadaslar benim pazartesi transferim oldu sadece pazartesi yattim. Diger gunler yatmadim ancak evdeyim. Evde de annemler var ister istemez hareket ediyorum egiliyorum uzaniyorum. Ne kadar dikkat etsemde olmuyor. Bu aksamda misafir gelecek.... Ne yapacagimi bilmiyorum..Cok uzuluyorum. Embriyo bu gunlerde tutunuyordu degil mi?
Amin, inşallah. Rabbim dualarımızı duysun, halimize acısın arkadaşım. Elimizden geleni yapıyoruz. Beklemekten başka yapacak bir şey kalmıyor bize...
Arkadaslar benim pazartesi transferim oldu sadece pazartesi yattim. Diger gunler yatmadim ancak evdeyim. Evde de annemler var ister istemez hareket ediyorum egiliyorum uzaniyorum. Ne kadar dikkat etsemde olmuyor. Bu aksamda misafir gelecek.... Ne yapacagimi bilmiyorum..Cok uzuluyorum. Embriyo bu gunlerde tutunuyordu degil mi?
fatoşcum bende beşinci veya altıncı günlerde tutunuyor diye biliyorum ama uzanmak eğilmek kalkmak çok riskli gerçi bebeklerin Rabbime emanet ama sen yinede tedbiri elden bırakma misafirlerlede annenler ilgilensin tüp bebek yaptığını bilmiyolarsa hastayım de yat dinlen ne emekler veriyoruz maddi manevi boşa gitmesine izin verme
Tutunma günü sanırım kaçıncı gün embriyosu olduğuyla da ilgili. 5 gün embriyosu ise zaten tutunmaya hazırken transfer ediliyor ve üç gün içinde tutunuyor. Daha erken dönemdeyse 5 inci günü tamamladıktan sonra tutunmaya başlıyor. Tutunduktan 4-6 gün sonra kanda, 9-11 gün sonra idrarda sonuç veriyor. Tabi bunlar yine istatistiki değerler. Hatırlatmasan, ben herkese ilk üç günde derdim vallahi. Sağol :)
Ben o anlamda demedim Zanork. Bebegin olacak ben oyle hissediyorum bu konuda yani olacagi konusunda guven dedim.Başka kimimiz var ki güvenip sığınacak? Vermiyorsa da bir bildiği vardır elbet. Tedbir kuldan, taktir Allah' tan...
Misafirler bilmiyor tedavi gordugumu. Annem elinden geleni yapiyor zaten ben biraz tez canliyim. Duramiyorum uffffff. Anneme hosgeldine geliyorlar. Gidecek yerim olsa kalkip gidecegim. Gelmeyin desek kuserler. Iki ucu.... afedersiniz...Tutunma dollenmeden sonraki 5.6. Gun mu oluyor. Transfer sonrasimi? Benimki 3. Gun embriyosu.fatoşcum bende beşinci veya altıncı günlerde tutunuyor diye biliyorum ama uzanmak eğilmek kalkmak çok riskli gerçi bebeklerin Rabbime emanet ama sen yinede tedbiri elden bırakma misafirlerlede annenler ilgilensin tüp bebek yaptığını bilmiyolarsa hastayım de yat dinlen ne emekler veriyoruz maddi manevi boşa gitmesine izin verme
INsallah tutunmustur Zonark. Annem cok yardim ediyorda ben duramiyorum. Esyalarin yerini bilmiyor soruyor gosteriyorum veriyorum falan...Annemden bu yasima kadar yemedigim azari yedim..Misafir beni cok geriyor.... Gelmeyin desek kusecek kisiler. Neyse basinizi agrittim. Doktorlar neden bize normal hayatina don diyorlar? Kafayi yiyecegim......İlk üç günde tutunuyor deniyor. Bazen geç tutunan da olabiliyor. Ama transfer sonrası annenlerin yardımcı olması gerek ve misafir senin neyine şimdi? Tamam, millet bu dönemlerin farkında bile olmuyor, bahar temizliği yapıyor, yolculuğa çıkıyor, ağır da kaldırıyor, ilaç ta kullanıyor ama biz farklıyız. Bu kadar emeğe yazık. Dikkat etmen gerek. İnşallah tutunmuştur ve beni utandırır. Ama sen yine de dikkatli ol...
Misafirler bilmiyor tedavi gordugumu. Annem elinden geleni yapiyor zaten ben biraz tez canliyim. Duramiyorum uffffff. Anneme hosgeldine geliyorlar. Gidecek yerim olsa kalkip gidecegim. Gelmeyin desek kuserler. Iki ucu.... afedersiniz...Tutunma dollenmeden sonraki 5.6. Gun mu oluyor. Transfer sonrasimi? Benimki 3. Gun embriyosu.
Bursa da acibadem hastanesinde dr.sahin beye gitmeyi dusunuyorum yazilari okuyorum doktor hakkinda cok olumlu hakkimizda hayirlisi artik allah kimseyi bu yolda bos koymasin kizlar ins hersey gönlumuzce olurYardımcılar da detaylı bilgi veremiyor ki. Ne ezberletilirse o. Bilgi vermiyorsa değiştirmeyi düşün istersen. Senin rahat olman önemli. Ne olduğunu da bilmen gerek. Ne sağlığımızı ne de parayı sokaktan topluyoruz.
Amin ins hepimiz iyi sonuclar aliriz allah hepimizin yardimcisi olsunböyle doktorlara bazen hepimiz denk geliyoruz malesef bu tip doktrlar sadece işimi yapım paramı alıyım derdinde bizim maddi manevi sorunlarımız oluyor psikoloji altüst oluyor umurlarında değil bir kere hastayı bilgilendirip açıklama yapmak zorunda moral verip her iki sonucada hazırlaması lazım bence iyi düşünün öğle başlayın tedaviye inşallah bu endişelerini geride bırakacak pozitif sonuç alırsın canım
Ben o anlamda demedim Zanork. Bebegin olacak ben oyle hissediyorum bu konuda yani olacagi konusunda guven dedim.
Misafirler bilmiyor tedavi gordugumu. Annem elinden geleni yapiyor zaten ben biraz tez canliyim. Duramiyorum uffffff. Anneme hosgeldine geliyorlar. Gidecek yerim olsa kalkip gidecegim. Gelmeyin desek kuserler. Iki ucu.... afedersiniz...Tutunma dollenmeden sonraki 5.6. Gun mu oluyor. Transfer sonrasimi? Benimki 3. Gun embriyosu.
INsallah tutunmustur Zonark. Annem cok yardim ediyorda ben duramiyorum. Esyalarin yerini bilmiyor soruyor gosteriyorum veriyorum falan...Annemden bu yasima kadar yemedigim azari yedim..Misafir beni cok geriyor.... Gelmeyin desek kusecek kisiler. Neyse basinizi agrittim. Doktorlar neden bize normal hayatina don diyorlar? Kafayi yiyecegim......
Bursa da acibadem hastanesinde dr.sahin beye gitmeyi dusunuyorum yazilari okuyorum doktor hakkinda cok olumlu hakkimizda hayirlisi artik allah kimseyi bu yolda bos koymasin kizlar ins hersey gönlumuzce olur
Amin ins hepimiz icin öyle olsun bir soracagim tedaviye baslamadan önce bir ilac kullaniyormusunuzAllah yolunu açık etsin. Su gibi geçen bir tedavin ve sonunda seni anneliğe taşıyacak bebeğin olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?