Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Bursa da acibadem hastanesinde dr.sahin beye gitmeyi dusunuyorum yazilari okuyorum doktor hakkinda cok olumlu hakkimizda hayirlisi artik allah kimseyi bu yolda bos koymasin kizlar ins hersey gönlumuzce olur
Domtorun Icine sinmesi cok onemli. Insallah en kisa zamanda bebegini kucagina alisin.

Za
Cok uzuldum.

Yaaa canımm çok üzüldüm sen moralini bozma yüksek tut canım artık tedavi sürecindesin :))

Offf yani ne misafiri uzat şöyle ayağını bacağını stressiz bi şekilde ....ama yazdığın üzere illa geliyorlar min uzanma gerilme yap mümkünse yapma ..kolay gelsin...

Bursa da acibadem hastanesinde dr.sahin beye gitmeyi dusunuyorum yazilari okuyorum doktor hakkinda cok olumlu hakkimizda hayirlisi artik allah kimseyi bu yolda bos koymasin kizlar ins hersey gönlumuzce olur
Tedavin inşallh rast hider seni istediğin bebeğine kavuşturur arkadaşım

Neden uzuluyorsun? Kusuruma bakma kafamin Ici sanki saman dolu. Maillerde kacirdigim birsey mi var?

Sağol arkadaşım. Arkadaşlar bilir benim düşkünlüğümü. Her biri ayrı ayrı canımdan bir parça ve hepsi evimde elime doğdu. O yüzden anlamları farklı benim için. Nisan ayında da annelerini kaybettik. Daha onu atlatamamıştım...

Merhaba, hoşgeldin. Ben ilk denememi Ulun Bey' le yapmıştım. İnşallah sen ilk denemende kavuşursun bebeğine. Su gibi geçsin, sonu bebekli bir tedavi olsun inşallah
Merhaba 2220
Ulun beyden memnun kaldın mı bana güven verdi oldukça da ilgili davrandı merkezi de beğendim aile gibiler. Biraz geçmişe baktım ama yeni olduğum için kaçırmış olabilirim kusura bakma senin negatif mi oldu ulun beyde şimdi tedaviye devam ediyormusun?

Amin ins hepimiz icin öyle olsun bir soracagim tedaviye baslamadan önce bir ilac kullaniyormusunuz

Doktorun ve merkezin protokolüne göre değişiyor. İkinci tedavimdeyim, 3 tüp bebek doktoruyla görüştüm. İkisi önceden takviye bazı ilaçlar verdi ama son doktorum gerek görmedi. Vitaminler ve folik asit neyse ama Biosteron verdiyse bir araştır. O ilaç için pek olumlu şeyler konuşulmadı. Geçmiş sayfalarda da vardır.

Şoktayım hala arkadaşım. İnanamıyorum gittiğine. Son gün evi terkedecek diye düşündüm hem kardeşleriyle hem kendi bebekleriyle kavga ediyordu çünkü. O günden beri de görünmüyordu. Bugün komşu söyledi. Hala içimde gelecekmiş gibi bir his var. Ağlasam rahatlayacağım, o da olmuyor... Neyse, sizi de üzmeyeyim daha fazla. Yapabileceğim bir şey yok zaten...

İçine sindiyse, kendini rahat hissettiysen kafanı bulandırma derim. Önemli olan senin kurduğun iletişim. Benim denemem negatif sonuçlandı malesef. Ama aynı merkezde hatta Ulun Bey' de ilk denemesinde hamile kalan ve bebeklerini kucaklayan arkadaşlarım var. İnşallah gönlündekine kavuşursun...

İ
İnşallah canım çok çok sağol hepimiz bebeklerimizi alalım kucağımıza

Teşekkür ederim arkadaşım. Adım adım ilerliyoruz. Araya bir de eşimin tayin işi girdi şimdi. Yazın taşınanlara ne kadar heveslendiysem artık

Ay Tayin Almanyaya cikiyomuş hembuga ee güzel gelin iste burdada kedi köpek var ne güzel olur ya hayali bile güzel
canim tasinma isini sevmiyorum yaa ama sen alusmisindir kismetse nerye cikar heralde istediginiz yer olzr demi hayirlisi olsun canim ya bu yaz kismetse seni görmeye gelcem Istanbul yada Ankaraya yakin bir yere gidersin insallah Agrin sizin varmi canim Öptüm

Yine Edirne' deyiz. İpsala ilçesine geçiyoruz sadece. İstanbul' a yine aynı mesafede. Yunanistan sınırına gidiyoruz bu defa. Kapım her zaman açık. Beklerim. Hatta İpsala' ya çok yakın yerlerde denize girme imkanı da var. Tam tatil olur. Allah izin verirse bebeklere de iyi gelir :)
Taşınmak bana iyi geliyor. Bahaneyle ev eskilerden kurtuluyor. Her şey elden geçiyor. Kışa kalması kötü oldu biraz ama belki hemen ev bulamazsak bahara kadar ben burada kalacağım, eşim tek gidecek. Kısmet artık.
Dün daha iyiydim. Bugün biraz ağrım var. Özellikle göbek deliğimde. Otururken kambur oturuyorum, kalkarken acıyor. Yine de düşündüğümden çok çok iyiyim maşallah. Gündüz yatmadım bile. Epey dolandım dışarıda.
Sen nasılsın? Nasıl geçti günün?

Ilk bir doktora gittim bana bir hap verdi kasimda kullan 21 gun suruyor ilac dedi ben baska doktorla görustum ilacin adinida söyledim icme gerek yok dedi biri verdi biri vermiyo anlamadim bisey

Canim ben iyiyim yaa be bileyim iyimiyim iyimi olmak istiyorum bilmiyorum Mart ayindan neri tedavi yapmiyorum biliyosun son anda buraya karar verdim simdide adet olmayi bekluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…