- 23 Nisan 2014
- 1.417
- 818
- 178
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #20.801
Valla haklısın arkadasım yaa insanın içi acıyor hep gözü kapıda cam da bakınıyorŞoktayım hala arkadaşım. İnanamıyorum gittiğine. Son gün evi terkedecek diye düşündüm hem kardeşleriyle hem kendi bebekleriyle kavga ediyordu çünkü. O günden beri de görünmüyordu. Bugün komşu söyledi. Hala içimde gelecekmiş gibi bir his var. Ağlasam rahatlayacağım, o da olmuyor... Neyse, sizi de üzmeyeyim daha fazla. Yapabileceğim bir şey yok zaten...
Dr lar ın hepsi ayrı fikre düşünceye sahip gibi içine sinen kendini rahat hissettiğin yer önemli arkadasımIlk bir doktora gittim bana bir hap verdi kasimda kullan 21 gun suruyor ilac dedi ben baska doktorla görustum ilacin adinida söyledim icme gerek yok dedi biri verdi biri vermiyo anlamadim bisey
Ilk bir doktora gittim bana bir hap verdi kasimda kullan 21 gun suruyor ilac dedi ben baska doktorla görustum ilacin adinida söyledim icme gerek yok dedi biri verdi biri vermiyo anlamadim bisey
(Yanluslikla cevaba badtim bastim)acmila .!.:Canim ben iyiyim yaa be bileyim iyimiyim iyimi olmak istiyorum bilmiyorum Mart ayindan neri tedavi yapmiyorum biliyosun son anda buraya karar verdim simdide adet olmayi bekluyorum
Canim ben iyiyim yaa be bileyim iyimiyim iyimi olmak istiyorum bilmiyorum Mart ayindan neri tedavi yapmiyorum biliyosun son anda buraya karar verdim simdide adet olmayi bekluyorum
Valla haklısın arkadasım yaa insanın içi acıyor hep gözü kapıda cam da bakınıyorama naçizane unutmaya bak negatif etkilemesin hormonlarını..göbek çevresi en hassas yer canımya benim tüpü aldıklarındada ne oturuo ne kalkabılıodum maşallah sana dolanıorum yazmışşın ya Kontrolün var mı operasyon sonrrası?
(Yanluslikla cevaba badtim bastim)
Burdaki doktor önce clomofin le baslayip iceleme yapacakmis bünye cevap veriyomu diye bu ilacla anca turkiyedeki fiyata yaklasiyorum pahali oldugu icin önce bu ilaci oneriyo doktorlar birde cok fazla yüklenen in iyi derecede yumu elde etmek zor diyo hersey iyi güzel de doktoru istedigim gibi ariyamiyorum tel hep meskul bunlar sadece moralimi bozuyo bosubosuna bukadar bekledim offf cok dertliyim yaa Adet olmana daha 1 hafta var cok duygusal oldum yaa
E="2220, post: 37349395, member: 566539"]Ben de Martta yapmıştım denememi. Epey oyalandım aslında. Her şey zamanı gelince oluyor. Ne diyelim. Ama oradaki doktorun daha ilgili gibi göründü. Yanılıyor muyum?
Aminın inşallah canım,Allahım isteyen herkese versinallahım ne olur benimde yumurtam olsun ne olur benimde umudum olsun bende yaşayayım annelik duygusunu tattır duyur cennet kokusunu bana yarrabbi buradaki tüm arkadaşlarımada nasip eğle
Kist yok her hangi bir sorunda yok dedi evet dedigin gibi dogum kontrol hapi hayatimda hic kullanmadim kontrol hapi gunler yaziyor uzerinde okla gösteriyor recetesinde kontrol hapi yaziyorDoğum kontrol hapı sanırım. 35 yaş üstünde ve psikolojik sorunları olanlarda dikkatli kullanılması tavsiye ediliyor. Kist varsa onu geriletmek ya da eritmek için veriyorlar bazen de. Ya da sadece tedbir olsun diye. Tedaviyi hangisiyle sürdüreceksen kendini ona teslim etmeni tavsiye ederim. Güven önemli bir konu tedavide...
Gitmeyin şu adama,tüccar o doktor değilCanım ben Denizli'deyim normalde.Ama tedavim İzmir'de oldu. 4 negatif denemem var. Ege Üniversitesinde. Şu anda ben de araştırmadayım, ama Israel Aruh ile görüşmek istiyorum öncelikle. Gelişmeleri yazarım büyük ihtimalle bu sayfada. Takip edersin sen de. Sormak istediğin bir konu varsa yardımcı olmaya çalışırım.
Kist yok her hangi bir sorunda yok dedi evet dedigin gibi dogum kontrol hapi hayatimda hic kullanmadim kontrol hapi gunler yaziyor uzerinde okla gösteriyor recetesinde kontrol hapi yaziyor
Yumurta rezervi varmis bende daha önce dogal yolla hamile kaldim simdi tekrar istiyoruz olmuyo zaman ve emek en önemliside sabir lazim sogan suyu incir kuru falan var yazilarda okuyorum yumurtalari besliyormus saracoglu receteleri onlara yönelsekmi diye dusunmuyor degilim :) aralikta yapilacak banada tup bebek dualarinizi esirgemeyin arkadaslar allah bu yolda herkeze saglikli hayirli bebekler versin ins.
Tesekkur bilgiler icin ins herkez bebek sahibi olur yakin zamandaKürler konusunda bu topiğin ukalası benim
Soğan kürü, iltihap, kist, miyom gibi durumlarda uygulanır. Gereksiz uygularsan rahmi inceltir, gebeliğe engel olur. İncir kürü de daha çok pcos gibi düzensiz yumurtlama durumlarında tavsiye edilir. Nihayetinde stoktaki yumurtaları geliştirdiği için menapozu öne çekmesi de mümkün...
Yumurtaların kalitesini artırmak için, ilk önce rahat bir beyin gerekli. Düşünce şekli çok önemli. Çünkü aslında yumurta ve spermler bizim yaşam enerjimizle oluşuyor. Düzgün ve dengeli beslenme, dengeli hareket, gelişimlerine yardımcı. Çok hareketliyken de östrojen seviyesi baskılanıyormuş. Bunu da bu tedavimde yaşadım. Takviye istersen, ben bir ara çörekotuyağı, yoğurt ve bal karıştırıp üç öğün yemeklerden yarım saat önce tükettim. Bal ve toz tarçını karıştırıp sakız batırarak çiğnedim. Bu da günde iki defa. Sabah 10:00 öğleden sonra 15:00. İki tatlı kaşığı bala yarım çay kaşığı tarçın. Bir de çekirdekli kara kuru üzüm yedim, her gün bir avuç kadar. Karışımları da her öğün taze hazırladım. Doktorun deyimiyle bıcır bıcır yumurtalarım olmuştu. Tabi gebelik olmadı çünkü kanallarımın ikisi de tıkalıymış o zamanlar. Şimdi de aynı rutini yakalamakta zorlanıyorum. Birisini yapsam birisi kalıyor. Bal tarçın, eski bir Çin tarifi. Rahmi gebeliğe hazırlıyor. Ayrıca bunları gebelikte de kullanabilirsin, bebeği besler, sütünü artırır. Yorgunluk hissini alır. İki haftadan sonra sen de farkedersin zaten.
İnşallah özlemini çektiğin evladına en kısa zamanda kavuşursun
Koşturmacalarım devam ediyor ama bizden haberlerde kötü bir şey yok çoook şükür...
Daha iyi babamız... Bir de şu idrar sorunu kalksa sondası çıksa herkes daha rahat edecek. Halen hastanede olduğundan gidiş gelişlerimiz ve yorgunluklarımız devam... Tekrar çok teşekkürler güzel dilekleriniz için... Seviyorum hepinizi
Dondurulmuşlarla yeniden denemek için tedaviyi de aksatmadım çok zorlansam da devam ediyorum. Bugün bir kontrolüm var bakalım durum nedir... Zaman ne verilir... Aslında bu hafta sonu başlayacak işle karışık 1 haftalık bir yurt dışı seyahatim vardı. Hem benim tedavi hem beklenmedik bypass ameliyatı dengeleri değiştirdi. Ben kalıyorum eşim gidiyor... Bakalım bu arada transfer olmaz zaten :)
Sevgiler herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?