- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #20.821
ama ama bir sürü daha şey yazmıştım... Forumun enayiliği oldu sanırım... Bir süre kullanım dışı dedi yarısını koymuş mesaja yarısı yok... ensu, fatos ve zanorkcum sizlerin direkt mesajlarınıza denk gelmiştim onlara bir dolu cevap yazmıştım ama ben yaözetle yeniden yazayım.
@ensu1.5 porsiyon arkadaşım :) doktorunun güzel haberleri sürsün dilemiştim. Kim nederse desin içinde yine pır pır eden bir yerler olacağını biliyorum o yüzden diliyorum ki; hormonların tavan yapsın karnım mı çatlıyor, memelerim mi büyüdü, gazım mı var, kilo mu alıyorum, ayağım mı şişti biraz, iştahım çok galiba gibi bir sürü hamilelik sendromlarından başka bir şeyi düşünmeye vaktin kalmasın... 9 ayın haftaları öyle bir geçsin ki sen bile ne olduğunu anlama :) Öperim ikinizi de...
F Fatos4345minik dondiriklerinle buluşmussunuz, gözünüz aydın demiştim... Dilerim sımsıcacık ortamda kardeş kardeş tutunurlar ve anneleriyle 9 ay sağlıkla mutlu mesut yaşarlar... Su gibi aksın zaman, biliyorum şimdi akreple yelkovan sanki birer kağnı gibiler senin için... Beklemene değsin canım. Mutluluktan akıttığın gözyaşları diliyorum sana... Peşinden takip edeceğim seni umarım yaramaz yumurtalarım söz dinlemiştir... Öperim üçünüzü de...
2220 canım benim geçmiş olsun dilemiştim... Bağlamışlar senin yaramazlık yapan tüpü. Güzel geçmiş operasyonun, dirayetli kadınsın toparlanmışsın da hızlıca. Çok sevindim... Minik minik çekiştirmelerin olacak atlat onlarıda hemen ki yeni yılda 2 kişilik yaşamın başlasın. Bugün kontrole gittiğimde senin miniğe merak etme annen seni bekliyor diye fısıldayacağım... Bizimkilere de abi-abla fark etmez görevinizi yapın ufaklığı koruyun kollayın sarmalayın diye tembihleyeceğim :)
Taşınma işinden nefret ederim, iyi ki sen seviyorsun... Hayırlısı olsun şimdiden, yeni bir ev yeni bir yıl yeni bebek ile mutlu mesut yaşayın.
Üzüldüğün haberlerin de olmuş...dilerim yanlış görülmüştür... Yanlış değilse bile biliyorum ki melek olan paticik olabileceği en iyi yerlerden birindeydi... Biçilen ömürlerini sürsünler hepsi, tüm patilerin sağlıkla yaşasın, keyifle kuyruk sallasın... Öpüyorum çok patilerle birlikte...
Arkadaşlar merhaba,
ssk dan yaptırdığım tahlil sonuçlarım çıktı. Prolaktin değerim 36. Moralim bozuldu tabi.
Hayıt içmeyi birkaç günden beri bırakmıştım, şimdi keşke devam etseydim diyorum.
Prolaktin yüksekliğini araştırmaya başladım, bu durumda benden yumurta geliştirmeyecekler galiba değilmi? Bilgisi olan varsa sevinirim
Canım, Tiroidimde nodül mevcut, şimdiye kadar testlerimde olumsuz çıkmadı. yeni testte de alt seviye 0,3 bendeki 0,9 bu az çalışıyor anlamına geliyor, nedeni bulduk, ama bebişler gözümün önünden uzaklaşmaya başladıProlaktin yüksekliği oluşturan iki sebep var. Birisi tiroid (büyük ihtimalle), diğeri de (Allah göstermesin) beyincik sapı civarında gelişen ur. Bunun için kan testi yaptırıyorsun. Sonuca göre tiroid desteği ya da duruma göre tedavine başlıyorsun. Hazır bırakmışken durumun netleşene kadar bir şey içmemeni tavsiye ederim. Yapıyorum diye bozmak ta var işin ucunda. Sebep belli olsun, ona göre bir takviye al istersen...
Canım, Tiroidimde nodül mevcut, şimdiye kadar testlerimde olumsuz çıkmadı. yeni testte de alt seviye 0,3 bendeki 0,9 bu az çalışıyor anlamına geliyor, nedeni bulduk, ama bebişler gözümün önünden uzaklaşmaya başladı
tiroidi kontrol altına alacaklar, prolaktini normale çekmeye çalışacaklar, ama yaş olduğu yerde kalmıyor, Allah büyük. Ama arkadaşlar sevinmedim desem yalan olur, fazla yumurta olmamasını en azından bağlayacağım bir neden çıktı ortaya. Prolaktini aşağıya indirirsem demek ki (Allahın izniyle) yumurta oluşabilir. Herşeyde bir hayır var, tedavi olmam gerekiyor.
:)))))))))) tüp anısı super oldu bu... Dondirik kardesligi kursunlar... Dizi dizi dizilmisken sıra sıra anneleriyle bulussunlar. Sosyal yandan bence zaten geliskinler genleri bizden alıyorlar :))) e masallaın var ki...Bağladılar mı aldılar mı anlamadım. Devre dışı bıraktık dedi doktor. İyi yapmışsınız dedim
Yemeği daha önce getirselerdi ameliyathaneden yürüyerek te çıkabilirdim. Aç bıraktılar, yattım ben de 5 saat daha. Oh olsun
İnşallah doğru ve hayırlı bir işlem olmuştur benim için. Bebeğime kavuşmak için heyecanlanıyorum artık. Biraz daha sabretmek gerekecek ama hiç değilse aramızda bilinen bir engel kalmadı. Gün dolduracağız karşılıklı. Orada yalnız olmadığını bilmek güzel. Sosyal yönleri kuvvetli olacak hepsinin de. Askerlik anısı gibi tüp anısı da çıkar mı acaba?
Küçük sevgilim, narin patim üzdü beni. Sapasağlam çıktı evden ama... İlaçlardan mı yoksa ameliyatta beyin tüplerimi de mi bağladılar anlamadım ama tuhaf şekilde sakinim. Kabullenemediğim için belki, gerektiği kadar üzgün değilmişim gibi geliyor. Karışık. Güzel zamanlar yaşattı bana. Yeter dedi, annesinin yanına gitti. Şimdi kesinlikle güvende. Umarım geride kalanlar uzun zaman bırakmaz beni...
:)))))))))) tüp anısı super oldu bu... Dondirik kardesligi kursunlar... Dizi dizi dizilmisken sıra sıra anneleriyle bulussunlar. Sosyal yandan bence zaten geliskinler genleri bizden alıyorlar :))) e masallaın var ki...
Devre disi da super tanımlama olmus :) olumlu yansımaları olsun da devre dısı ne anlam ifade ediyorsa etsin kabulümüzdür :) o kadar ac bırakmazlardı oysa ki seni gondermek istemediler demek ki kesfettikerse cevheri :))) dedigin gibi insallah hayırlısı olmustur. Gunleri doldururuz evellallah potansiyelimiz cok.
Narin patin icin o eksik kaldim hiissini hissetmek bile onemli. Onca sevgi yaratmis varligiyla, uafakliklarin omru cok olsun. Neye az diyorsan emin ol coktur...
Bir de hala oluyormussunnn tebrikkk ederim, ne sanslisin... Hayirla dogsun.
Ben can arkadaslarimdan dolayı olan haric hic teyze olamayacagim. Hala olmak icin cok bekleyebilirim, hala yapacak iki potansiyel var ama evli bile degiller henuz.. E bari anne olayım ben o zaman tezzz vakitte :)))) Hala olan olmayan, teyze olan olmayan ama anne olmak isteyen herkes olsun aynı sekilde anne olsun tez vakitte insallah...
Sevgiler iyi geceler
5.ciyi de Ege Ünide yaptırdım ben. Israel Beye gitmedim de aylar önce yazmış olduğum bir mesaja böyle tepki gösterince merak ettim, ne yaşanmışlığın var ki?Gitmeyin şu adama,tüccar o doktor değil
Hoşgeldin.
Sorununuzun ne olduğunu belirtmemişsin. Sorduğun merkezler de iyi olarak bilinen merkezler. Ama her doktorun biraz daha başarılı olduğu konular var. O yüzden sorununuza göre merkez seçmeniz şansınızı artırır. Ayrıca tüp bebek acele karar verilip yapılmıyormuş. Hevesle ve heyecanla başladığım tedaviden eli boş çıkınca öğrendim malesef. Lütfen çok dikkatli ve detaylı araştırın. Ön hazırlıklarınızı, rahim filminizi, ortalama istenen testleri tamamlayın. Merkez seçimi ona göre şekilleniyor zaten. Tedavi fikri, ilk adımı atmak çok heyecan verici. Ama hayal kırıklığına uğramamak için, ilk adımı sağlam atmak gerekiyor. İleri yaş anne adayları arasında en çok Bahçeci Erbil Bey' in, Aret Kamar' ın, Selman Laçin ve ekibinin, bu topikte son dönemlerde Memorial Nur Hanım' ın isimleri geçiyor. Topiği geriye doğru biraz karıştır istersen. Ön hazırlık için tavsiyeler bulacaksın. İnşallah doğru seçimi yapar, ilk tedavinde, ne olduğunu anlamadan bebeğine kavuşursun...
sorununuz nedir cnm..?
Hamilesin çok sevindim,mesajımı biraz abartı buldum bende okuyunca,ben kendime göre kötü şeyler yasadım,yine de bu kadar sert bir yazı yazmak içimden gelmez,sonuçta sevenlerinde var mutlaka,mesajım için özür dilerim5.ciyi de Ege Ünide yaptırdım ben. Israel Beye gitmedim de aylar önce yazmış olduğum bir mesaja böyle tepki gösterince merak ettim, ne yaşanmışlığın var ki?
Zanork cokkkkkk sevindim..Inan dua ettim o olmasin diye.....Kızım geri geldi. Ölen, benimkine çok benzeyen başka bir kediymiş. Sabah sabah çok mutlu oldum bennnnnnnnn
Kızım geri geldi. Ölen, benimkine çok benzeyen başka bir kediymiş. Sabah sabah çok mutlu oldum bennnnnnnnn
Zanork cokkkkkk sevindim..Inan dua ettim o olmasin diye.....
Canim arkadasim bir kedi bseni bukadar mutlu ediyorsa Allahim sana minik bir evlat versin de mutluluguna mutluluk katsin Amin insallah
bu sene bizim evdede bir kedi vardi ayy bizim Türkiye deki evde ne yoktu ki esim hayvanlari hic sevmez birde alarjik yengemiz vardi evde kedi yüzünden salona gelmiyirdu kendini odasina kitledi haa onu anluyorumda buraz abarti bence kediyi balkons koyduk ama simdi emin elerde ben kocamin korkusundan göz ucuyla bile bakamadim neyse canim hayvan sevgine bayiliyorum öptüm seni mutlu arkadasim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?