Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Bağladılar mı aldılar mı anlamadım. Devre dışı bıraktık dedi doktor. İyi yapmışsınız dedim
Yemeği daha önce getirselerdi ameliyathaneden yürüyerek te çıkabilirdim. Aç bıraktılar, yattım ben de 5 saat daha. Oh olsun
İnşallah doğru ve hayırlı bir işlem olmuştur benim için. Bebeğime kavuşmak için heyecanlanıyorum artık. Biraz daha sabretmek gerekecek ama hiç değilse aramızda bilinen bir engel kalmadı. Gün dolduracağız karşılıklı. Orada yalnız olmadığını bilmek güzel. Sosyal yönleri kuvvetli olacak hepsinin de. Askerlik anısı gibi tüp anısı da çıkar mı acaba?
Küçük sevgilim, narin patim üzdü beni. Sapasağlam çıktı evden ama... İlaçlardan mı yoksa ameliyatta beyin tüplerimi de mi bağladılar anlamadım ama tuhaf şekilde sakinim. Kabullenemediğim için belki, gerektiği kadar üzgün değilmişim gibi geliyor. Karışık. Güzel zamanlar yaşattı bana. Yeter dedi, annesinin yanına gitti. Şimdi kesinlikle güvende. Umarım geride kalanlar uzun zaman bırakmaz beni...

Zanork
Geçmiş olsun canim sira artik buz bebislerde Allahim tez zamanda bulustursun seni minisinle..inş tekrar tedaviye basladiginda supriz bir minisin daha olsun..

Arkadaşlar merhaba,
ssk dan yaptırdığım tahlil sonuçlarım çıktı. Prolaktin değerim 36. Moralim bozuldu tabi.
Hayıt içmeyi birkaç günden beri bırakmıştım, şimdi keşke devam etseydim diyorum.
Prolaktin yüksekliğini araştırmaya başladım, bu durumda benden yumurta geliştirmeyecekler galiba değilmi? Bilgisi olan varsa sevinirim

Prolaktin yüksekliği oluşturan iki sebep var. Birisi tiroid (büyük ihtimalle), diğeri de (Allah göstermesin) beyincik sapı civarında gelişen ur. Bunun için kan testi yaptırıyorsun. Sonuca göre tiroid desteği ya da duruma göre tedavine başlıyorsun. Hazır bırakmışken durumun netleşene kadar bir şey içmemeni tavsiye ederim. Yapıyorum diye bozmak ta var işin ucunda. Sebep belli olsun, ona göre bir takviye al istersen...

Canım, Tiroidimde nodül mevcut, şimdiye kadar testlerimde olumsuz çıkmadı. yeni testte de alt seviye 0,3 bendeki 0,9 bu az çalışıyor anlamına geliyor, nedeni bulduk, ama bebişler gözümün önünden uzaklaşmaya başladı
tiroidi kontrol altına alacaklar, prolaktini normale çekmeye çalışacaklar, ama yaş olduğu yerde kalmıyor, Allah büyük. Ama arkadaşlar sevinmedim desem yalan olur, fazla yumurta olmamasını en azından bağlayacağım bir neden çıktı ortaya. Prolaktini aşağıya indirirsem demek ki (Allahın izniyle) yumurta oluşabilir. Herşeyde bir hayır var, tedavi olmam gerekiyor.

Tedavi olman gerekiyor haklısın. Ama bu kadar çok düşünme. İki kuzenimde de tiroid ve şeker sorunu çıktı ve ikisi de anne oldu, ben hala uğraşıyorum. Ne yaşa bakıyor, ne isteğe. Olacağı zaman oluyor. Bir ara süt geliyor diye prolaktin tedavisi uyguladılar. Üstelik testlerim temizken. Bir hap bir de bulantı önleyici verdiler o kadar. Bulantı hapı daha çok bulantı yapıyor bu arada
Ve lütfen bebeklerini bu kadar kolay bırakma. çözümsüz dert vermesin Rabbim.

:)))))))))) tüp anısı super oldu bu... Dondirik kardesligi kursunlar... Dizi dizi dizilmisken sıra sıra anneleriyle bulussunlar. Sosyal yandan bence zaten geliskinler genleri bizden alıyorlar :))) e masallaın var ki...

Devre disi da super tanımlama olmus :) olumlu yansımaları olsun da devre dısı ne anlam ifade ediyorsa etsin kabulümüzdür :) o kadar ac bırakmazlardı oysa ki seni gondermek istemediler demek ki kesfettikerse cevheri :))) dedigin gibi insallah hayırlısı olmustur. Gunleri doldururuz evellallah potansiyelimiz cok.

Narin patin icin o eksik kaldim hiissini hissetmek bile onemli. Onca sevgi yaratmis varligiyla, uafakliklarin omru cok olsun. Neye az diyorsan emin ol coktur...

Bir de hala oluyormussunnn tebrikkk ederim, ne sanslisin... Hayirla dogsun.
Ben can arkadaslarimdan dolayı olan haric hic teyze olamayacagim. Hala olmak icin cok bekleyebilirim, hala yapacak iki potansiyel var ama evli bile degiller henuz.. E bari anne olayım ben o zaman tezzz vakitte :)))) Hala olan olmayan, teyze olan olmayan ama anne olmak isteyen herkes olsun aynı sekilde anne olsun tez vakitte insallah...

Sevgiler iyi geceler

Eveet "Tüplerin Efendisi" serisi yapalım :)
Yatış işleminden sonra damar yolu açarken epey deli ettim kızları. En sık kullandığım damar artık sopa gibi. Ama bulamadılar. İki üç denemede buldular, tüpü yetiştirene kadar yere damladı falan. Ben pazarlık yapıyorum şu noktanın az altı ya da üstü olur, öteki koldan hiç alamazsınız diye. Üç hemşire bir damarı bulana kadar epey uğraştılar, bana da bir dolu malzeme çıktı tabi
Ama sanırım bu yüzden erkenden sepetlediler beni. Bir gece kalacaktım çünkü, öyle konuşmuştuk. Neyse, ben rahat rahat evime geldim, onlar evlerine gittiler, herkes mutlu oldu.
Yeğenim "Kağan" Bey' in biraz daha yolu var. Aralık ortasında bekliyoruz kendisini. Sağlıkla gelsin de...
Merak etme, ne oluyor demeye kalmadan verirler yeğenleri kucağına. Ben kaptırdım, sen kaptırma sıranı

Merhaba herkese; bişey sorcam size. Süt ürünlerinin transfer sonrası zararlı olduğunu hiç duydunuzmu? Bana bunu transfer sırasında akupunktur yapan bayan söyledi. Çin tıbbına göre süt, peynir vs. Yenilmemesini söyledi. Sebebide şuymuş. İnek dogum yaptıktan sonra, buzağnı emziriyorya, dolayısıyla o dönemde sütte olan bi hormon

Hamile kalmasını önlüyormuş. Lohusa kadınlarda da vardırya öyle bi durum. O yüzden uzak durmak lazımmış. Karabiber, acı ve daha rahmi hareketlendirecek şeylerden yenmemeliymiş. Artık bilmiyorum. Batı tıbbi ise farklı şeyler diyo. Bu arada bana akupunktur yapan bayanda çok zor çocuk sahibi olmuş. İlkinde 7sene denemiş ve ikincisi 4 yaşında. Kadın şimdi 47 yaşında. Doğal yolla olmuş. Bizede nasip olsun.

2220 Hoşbuldum. Geç Yazdığım için kusura bakma, foruma bakmamıştım. Alışık olmayınca :)) Çok teşekkür ederim cevabın için.. Bizim sorunumuz sperm sayısı 1-2 tane .. Microtese olacak sanırım. Istanbul tüp bebeğe gidiyoruz ama daha başlamadık. Eşimde sıkıntı olduğu için, onun istediği olsun istedim. Istanbul tüp bebek de Emre beyde muayene oldum. Eşim de bugün Osman beye muayene oldu. Emre Karatekeli çok pozitif ve rahatlatan bir doktor. Ama ürolog Osman bey hiç öyle değil.. Kendisinden hoşlanmadım ama eşime bıraktım. Bizim hala hastane-doktor Değiştirme seçeneğimiz var.

sorununuz nedir cnm..?

Çok teşekkür ederim ilgin için. Sorunumuz sperm sayısı 1-2 tane azo spermi değilmiş tam olarak ama microtese ameliyatı olacak. Istanbul tüp bebek Emre beye muayene oldum.
Çok rahatlatan bir doktor.. Bakalım Hayırlısı inşallah Allah nasıl takdir ettiyse ..

5.ciyi de Ege Ünide yaptırdım ben. Israel Beye gitmedim de aylar önce yazmış olduğum bir mesaja böyle tepki gösterince merak ettim, ne yaşanmışlığın var ki?
Hamilesin çok sevindim,mesajımı biraz abartı buldum bende okuyunca,ben kendime göre kötü şeyler yasadım,yine de bu kadar sert bir yazı yazmak içimden gelmez,sonuçta sevenlerinde var mutlaka,mesajım için özür dilerim

Bazen duygusallaşıyor işte insan burda çırpınan yürekleri görünce sonra da yaşanan kötü tecrübeler geliyor aklına sert sözler çıkıyor ağzından yapmamak gerekir tecrübe ne olursa olsun,yoluna o doktorlar devam etmek isteyenlere haksızlık yapmış oluyoruz böyle durumlarda,ben memnun kalmadım demek daha doğru bir yaklaşım olur sözümü geri alıyorum böyle sert söylemler bana yakışmaz

Kızım geri geldi. Ölen, benimkine çok benzeyen başka bir kediymiş. Sabah sabah çok mutlu oldum bennnnnnnnn

Canim arkadasim bir kedi bseni bukadar mutlu ediyorsa Allahim sana minik bir evlat versin de mutluluguna mutluluk katsin Amin insallah
bu sene bizim evdede bir kedi vardi ayy bizim Türkiye deki evde ne yoktu ki esim hayvanlari hic sevmez birde alarjik yengemiz vardi evde kedi yüzünden salona gelmiyirdu kendini odasina kitledi haa onu anluyorumda buraz abarti bence kediyi balkons koyduk ama simdi emin elerde ben kocamin korkusundan göz ucuyla bile bakamadim neyse canim hayvan sevgine bayiliyorum öptüm seni mutlu arkadasim

Zanork cokkkkkk sevindim..Inan dua ettim o olmasin diye.....

Çok teşekkür ederim. Ölen kedicik için de üzüldüm tabi. O da can sonuçta. Ama kendi kedimi görünce mutluluktan ağladım sabah. Hamile ve yorgun olarak döndü. Şimdi uyuyor. Ne yaşadıysa, sürekli hırlama halinde uykusunda bile. Ama yanımda çok şükür. Onu almaya çalışırken yavrulardan birisi kaçtı tabi. Şimdi sırada onu bulma telaşı var. Bitmez benim kedi derdim

Teşekkür ederim arkadaşım. Geç tanıdım ben kedileri. Belki onun için bu kadar düşkün oldum. Hepsi de evimde doğdu, elimde büyüdü. Geçen gün eşimle parkta otururken gördüm bir kedi. Sadece baktım. Eşim "Kedi görmüş gibi bakıyorsun dedi" Nasıl bir şapşala dönüşüyorsam artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…