- Konu Sahibi akideciknane
-
- #20.841
Hamilesin çok sevindim,mesajımı biraz abartı buldum bende okuyunca,ben kendime göre kötü şeyler yasadım,yine de bu kadar sert bir yazı yazmak içimden gelmez,sonuçta sevenlerinde var mutlaka,mesajım için özür dilerim
Teşekkür ederim arkadaşım. Geç tanıdım ben kedileri. Belki onun için bu kadar düşkün oldum. Hepsi de evimde doğdu, elimde büyüdü. Geçen gün eşimle parkta otururken gördüm bir kedi. Sadece baktım. Eşim "Kedi görmüş gibi bakıyorsun dedi" Nasıl bir şapşala dönüşüyorsam artık
Biraz ugrastiracak ama onuda bulursun sen....Çok teşekkür ederim. Ölen kedicik için de üzüldüm tabi. O da can sonuçta. Ama kendi kedimi görünce mutluluktan ağladım sabah. Hamile ve yorgun olarak döndü. Şimdi uyuyor. Ne yaşadıysa, sürekli hırlama halinde uykusunda bile. Ama yanımda çok şükür. Onu almaya çalışırken yavrulardan birisi kaçtı tabi. Şimdi sırada onu bulma telaşı var. Bitmez benim kedi derdim
Seni cok iyi anliyorum canim bukadar umitlerle doktor seciyoruz dunya paralar akitiyoruz sonu hep husran olunca ee hakliyiz yani canimiz yaniyo ha orda haklusinda sana iyi gelmiyo ama ben begeniyorum bence bunuda yaşla ilgisi var ileti yaslar birazdaha arastirma birazdaha ilgi gerektiriyo sen ne yasadiysan yasa ümidini kaybetmeden yola devam ediyorsundur insallah kusura bakma suan sana cevap yazmak istedi digdu bende konuyu anlamadan yazdim Insallah
Canım çok teşekkür ederim ben memorialda gördüğüm tedavide hamile kaldım oğlum şu anda 9 aylık Allahıma şükür ,Allah sizin yolunuzu açık etsin,Bepiniz bebişlerinize kavuşun inşallah
Seni cok iyi anliyorum canim bukadar umitlerle doktor seciyoruz dunya paralar akitiyoruz sonu hep husran olunca ee hakliyiz yani canimiz yaniyo ha orda haklusinda sana iyi gelmiyo ama ben begeniyorum bence bunuda yaşla ilgisi var ileti yaslar birazdaha arastirma birazdaha ilgi gerektiriyo sen ne yasadiysan yasa ümidini kaybetmeden yola devam ediyorsundur insallah kusura bakma suan sana cevap yazmak istedi digdu bende konuyu anlamadan yazdim Insallah kizmasin
Canım çok teşekkür ederim ben memorialda gördüğüm tedavide hamile kaldım oğlum şu anda 9 aylık Allahıma şükür ,Allah sizin yolunuzu açık etsin,Bepiniz bebişlerinize kavuşun inşallah
Bende öptüm canımCok sevindim canim Allah bagislasin oglunu su memorial hakikatli hadtane giden bebekli donuyo kendine ve bebisine iyi bak öptüm
Zonakcim sen nadil oldun agrilar ne alemde
ameliyatini kim yapti simdi daha nekafer beklemen lazim azcik senden bahset canim yaa
Biraz ugrastiracak ama onuda bulursun sen....
Herkese merhabalar.. Ben de 40 yaşındayım. 41'e doğru gidiyorum. Bir kez anembriyonik gebelik geçirdim. Kürtaj oldum. 6 aydır korunmadıpımuz halde hamile kalamadım. Doktora gittim. 4 folikülüm varmış. Rezerv pek iyi değil defi. Tüp bebek yapalım doğrudan defi. AMH baktıran car mı? Kaç çıkmıştı sizinkisi?
Herkese merhabalar.. Ben de 40 yaşındayım. 41'e doğru gidiyorum. Bir kez anembriyonik gebelik geçirdim. Kürtaj oldum. 6 aydır korunmadıpımuz halde hamile kalamadım. Doktora gittim. 4 folikülüm varmış. Rezerv pek iyi değil defi. Tüp bebek yapalım doğrudan defi. AMH baktıran car mı? Kaç çıkmıştı sizinkisi?
2220 merhaba, senin böyle herkese hoşgeldin demen çok Hoşuma gitti. Çok naziksin..
Inşallah en kısa zamanda bebeğinle tanışırsın.. Ve çok sağlıklı ve mutlu evlat yetiştirirsin.
Inşallah hepimiz de.. Allah nasip etsin kolaylıkla bebeklerimize kavuşalım.
Sıcak karşılamanız için teşekkürler akidecik, eua.. Hoşbulduk. İnşallah tez zamanda hepimiz bebeklerimize kavuşuruz. Rabbim herkesin çabalarının karşılığını versin. AMH biraz moralimi bozdu açıukçası.. 0,73 çıktı sonucum. Doktorum 4 folikül için rezerv pek iyi görünmüyor demişti. AMH sonucunu da görünce daha da kötü derse canımı sıkacağım galiba.. Tepkisinden Korkmuyor değilim. Herhangi bir fiziksel hastalığım yok. Rahim filmi de istedi. Adet görmeyi bekliyorum. Bir de hormonlarıma baktıracağım. Bakalım ne olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?