Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Seni cok iyi anliyorum canim bukadar umitlerle doktor seciyoruz dunya paralar akitiyoruz sonu hep husran olunca ee hakliyiz yani canimiz yaniyo ha orda haklusinda sana iyi gelmiyo ama ben begeniyorum bence bunuda yaşla ilgisi var ileti yaslar birazdaha arastirma birazdaha ilgi gerektiriyo sen ne yasadiysan yasa ümidini kaybetmeden yola devam ediyorsundur insallah kusura bakma suan sana cevap yazmak istedi digdu bende konuyu anlamadan yazdim Insallah kizmasin

Seni aliyorum canim Ablam ve Annemde senin gibi sorun yok canim kedi sevgisi seni sapsala ceviriyosa ne mutlu sana birilerine birseyler verebiliyosun demektir seni cani gönülden tebrik ederim
yanlizim bugün kahvalti yapmadim yataktanda cikasim yok

Zonakcim sen nadil oldun agrilar ne alemde
ameliyatini kim yapti simdi daha nekafer beklemen lazim azcik senden bahset canim yaa

Biraz ugrastiracak ama onuda bulursun sen....

Canı

Canım çok teşekkür ederim ben memorialda gördüğüm tedavide hamile kaldım oğlum şu anda 9 aylık Allahıma şükür ,Allah sizin yolunuzu açık etsin,Bepiniz bebişlerinize kavuşun inşallah

Canım çok teşekkür ederim ben memorialda gördüğüm tedavide hamile kaldım oğlum şu anda 9 aylık Allahıma şükür ,Allah sizin yolunuzu açık etsin,Bepiniz bebişlerinize kavuşun inşallah

Cok sevindim canim Allah bagislasin oglunu su memorial hakikatli hadtane giden bebekli donuyo kendine ve bebisine iyi bak öptüm

Herkese merhabalar.. Ben de 40 yaşındayım. 41'e doğru gidiyorum. Bir kez anembriyonik gebelik geçirdim. Kürtaj oldum. 6 aydır korunmadıpımuz halde hamile kalamadım. Doktora gittim. 4 folikülüm varmış. Rezerv pek iyi değil defi. Tüp bebek yapalım doğrudan defi. AMH baktıran car mı? Kaç çıkmıştı sizinkisi?

Zonakcim sen nadil oldun agrilar ne alemde
ameliyatini kim yapti simdi daha nekafer beklemen lazim azcik senden bahset canim yaa

Göbek deliği biraz hatırlatıyor kendini. Onun dışında çok şükür iyiyim. Yaralar kapanmış bile. Ameliyatımı Selman Bey yaptı. Sağolsun. Ameliyattan sonraki bir kaç saati saymazsam şikayetim yok. İlk adette kontrole gel dedi. Ay sonunda bekliyorum. Ona kalsa ilk adeti göreyim, hemen transfer hazırlıklarına başlayacak ama yılbaşını geçirmem gerek. Ev taşıyacağız, yeğenim doğacak. Onun için Denizli' ye gitmem gerekecek. 13 saat yol çok uzun. Orada da dinlenemem. O yüzden bekleyeceğiz.

Biraz ugrastiracak ama onuda bulursun sen....

Buldum, buldum. Karşı evin tavan arasına çıkmış sıpa. Gündüz ev bakmak için İpsala' ya gitmemiz gerekti. Akşama kadar kaldı orada. Akşam itfaiyenin aracını çağırıp çatıya çıktım. Meğer arada kalmış kerata. Aldım ama, hayatımın en büyük maceralarından birisini yaşattı bana.

Hoşgeldin. Üzücü bir deneyim yaşamışsın, Allah sabır versin. Rezervin benimkinden iyi, bozma moralini. Ben Nisan sonunda yaptırdım AMH testini. 0,01 den düşük çıktı. Mart ayındaki tedavimde 3, geçen ayki tedavimde 2 folikülle başladık. İlk tedavide 1, ikincisinde 2 yumurta toplandı. Hepsi döllendi ama son tedavideki yumurtanın birisi bölünmedi ve tek embriyoyu dondurduk. Ve aslında ne AMH, ne FSH çok önemli. Olacaksa, fiziksel bir sorun da yoksa oluyor. İnancını yitirmeden, moralini bozmadan yap denemeni. İnşallah doğru insanlarla çalışıp, ilk tedavinde bebeğine kavuşursun.

2220 merhaba, senin böyle herkese hoşgeldin demen çok Hoşuma gitti. Çok naziksin..
Inşallah en kısa zamanda bebeğinle tanışırsın.. Ve çok sağlıklı ve mutlu evlat yetiştirirsin.
Inşallah hepimiz de.. Allah nasip etsin kolaylıkla bebeklerimize kavuşalım.

Hoşgeldin.. Inşallah herşey yolunda gider ve bebeğine kavuşursun.

Sıcak karşılamanız için teşekkürler akidecik, eua.. Hoşbulduk. İnşallah tez zamanda hepimiz bebeklerimize kavuşuruz. Rabbim herkesin çabalarının karşılığını versin. AMH biraz moralimi bozdu açıukçası.. 0,73 çıktı sonucum. Doktorum 4 folikül için rezerv pek iyi görünmüyor demişti. AMH sonucunu da görünce daha da kötü derse canımı sıkacağım galiba.. Tepkisinden Korkmuyor değilim. Herhangi bir fiziksel hastalığım yok. Rahim filmi de istedi. Adet görmeyi bekliyorum. Bir de hormonlarıma baktıracağım. Bakalım ne olacak.

Teşekkür ederim. Burası evim gibi benim. Bir ara her sabah pasta - börek, çay - kahvaltı sohbetlerimiz bile vardı
Kalplerimiz aynı hasretle yanarken, hayattan kopmadan aklımızdakileri konuşabildiğimiz, dıştan ne kadar farklı görünsek te içte bir olduğumuz bir ortam. Birbirimizden sürekli bir şeyler öğrenirken kendimizi de ifade imkanı buluyoruz burada. Belki de en acı yüklerden birisini burada hafifletip umut depoluyoruz. Ve çoğaldıkça güçleniyoruz. O yüzden herkese kapımız açık...
Dilerim hepimiz evlatlarımıza kavuşur, yüreklerimizdeki özlemi dindirebiliriz. Ve bu dostluk ortamını annelik sıfatıyla süsleyip sürdürebiliriz.

AMH nin, duruma göre değişkenlik gösterebildiğini söylesem moralin düzelir mi? AMH testi aslında test yapıldığı zamanki durumumuzu gösteriyor ve alınan kan eğer yer değiştiriyorsa nakil sırasında bile değer kaybedebiliyor (Laboratuarda görevli birisinin yazısında okumuştum bunu.) Ayrıca değerin benimkinden çok çok iyi. 0,01 den düşük AMH değeriyle deneme yapıyorum ben. Tüpümün birisinde tıkanıklık, rahimde perde ve polip, yıllarca tedavi edilemeyen iltihap ve mantar gibi sorunlarla yola çıktım üstelik. Kanda iltihap oranı olması gerekenin 10 katından fazla. Buradaki pek çok arkadaşıma göre değerlerim allak bullak. Yaşım 41 üstelik. Ama eğer Rabbim ol dediyse, olacak. Yazmadıysa ne yapsam faydasız.
Dilerim rahim filmin temiz, hormon testlerin istenen aralıklarda çıkar ve su gibi geçen ilk denemende bebeğine kavuşursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…